afghteg345t
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς που βρίσκεται χαγιάτ από Λιοσίων?
εκεί όπου υπάρχουν μαγαζιά συγκεντρωμένα (Φυλής, σταθμό Λαρίσης) καλό είναι κανείς να ρίχνει μια ματιά έστω σε κάποια προτού καταλήξει. Ειδικά τα μαγαζιά της Φυλής δεν ανεβάζουν το πρόγραμμα σε κανένα σάιτ. Ό,τι δούμε μόνοι μας κι ό,τι γράψει ο συνάδελφος n.smirni.τα περνάτε ολα ενα ενα για να βρείτε την σωστή δεσποινίδα? ... Δεν ανεβάζουν πουθενά τα κορίτσια οπως κάνουν τα στούντιο? Να περιμένουμε μπινελίκια αν δεν "ψωνίσουμε"? Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο σπίτι για αρχάριους?
Εμένα στο φωκαιας 13 μια τσατσά λέει σε μένα και σε έναν άλλον συναγωνιστη 35αρη που περιμέναμε δε έχετε να πάτε πουθενά.Ελεος δλδ πως θα καταλήξουμε άμα δε πάμε σε πολλά.Ετσι και αλλιώς και δωμάτιο που μπαίνεις χτυπάνε πόρτα στα 9 λεπτά πολλές.Λιγες αξίζουν.Ας πούμε η τσατσά Εύα φωκαιας για μένα είναι από τις πιο συμπαθητικες τσατσάδες.εκεί όπου υπάρχουν μαγαζιά συγκεντρωμένα (Φυλής, σταθμό Λαρίσης) καλό είναι κανείς να ρίχνει μια ματιά έστω σε κάποια προτού καταλήξει. Ειδικά τα μαγαζιά της Φυλής δεν ανεβάζουν το πρόγραμμα σε κανένα σάιτ. Ό,τι δούμε μόνοι μας κι ό,τι γράψει ο συνάδελφος n.smirni.
Κάποιες τσατσάδες σε αγριοκοιτάνε αν κάνεις μεταβολή αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Εμένα με είχε κοιτάξει με δολοφονικό ύφος η ίδια η Άννα "τάι" όταν δεν μπήκα.
Σόνια...ναι
Έχω ανεβάσει κριτική για Σόνια πριν κάνα Μίνα που την πήρα στο 10€
Καμία συμετοχή αλλά ήταν ηπομονετικη και στινοταν καλά στο πισοκολητο.
Τόρα για 15€ δε νομίζω πος λέει.
Με κάτι τέτοια χαλασέ το μετάξι και έχει όλο μπάζα.
Κάτι τέτοιες πριν 10χρονια ήταν γεμάτο το Μεταξουργείο.
Και δεν είχε και τόσους μετανάστες βεβεα
Συναγωνιστές,όπως κοιτάμε το πορνό mall στην Ιάσωνος,αριστερά του στο ισόγειο,εννοώ τον δίπλα του οίκο,είχε ένα μελαχρινό μικρό με τατουάζ πολύ καλό.εχει μπει κανείς?στα 15 ευρώ ηταν.μεσημεριανη βαρδια
'ντάξει, οι τσατσάδες και τα κορίτσια δουλειά θέλουν κι είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά αν έπρεπε να περνάμε δωμάτιο στο πρώτο μαγαζί που μπαίνουμε κάθε φορά, ποιος ο λόγος να βγαίνουν τα κορίτσια στο σαλόνι, ειδικά στα μαγαζιά που δεν ανεβάζουν πρόγραμμα στο νετ;Εμένα στο φωκαιας 13 μια τσατσά λέει σε μένα και σε έναν άλλον συναγωνιστη 35αρη που περιμέναμε δε έχετε να πάτε πουθενά.Ελεος δλδ πως θα καταλήξουμε άμα δε πάμε σε πολλά.Ετσι και αλλιώς και δωμάτιο που μπαίνεις χτυπάνε πόρτα στα 9 λεπτά πολλές.Λιγες αξίζουν.Ας πούμε η τσατσά Εύα φωκαιας για μένα είναι από τις πιο συμπαθητικες τσατσάδες.
Ακριβώς αυτό που λες και το δουλειά θέλουν σχετικό είναι αν θέλαν δουλειά δε θα φώναζαν οι τσατσάδες στα 9 λεπτά και δε θα είχαμε τόσες φολες ιερόδουλες.'ντάξει, οι τσατσάδες και τα κορίτσια δουλειά θέλουν κι είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά αν έπρεπε να περνάμε δωμάτιο στο πρώτο μαγαζί που μπαίνουμε κάθε φορά, ποιος ο λόγος να βγαίνουν τα κορίτσια στο σαλόνι, ειδικά στα μαγαζιά που δεν ανεβάζουν πρόγραμμα στο νετ;
Σε ποιο;;Ο στόχος είχε λοκαριστει μετά την πληροφορία ότι επέστρεψε η Τζέσικα από Φώκαιας.
Περασμένες 12 και το φως στον οίκο ακόμα κλειστό,πήγα μια βόλτα να περάσει η ώρα και στο γυρισμό το είδα ανοιχτό.
Το μωρό στη θέση του,δεν πήγαν τσαμπα τα χιλιόμετρα που έκανα.
Πληρώνω μπαίνω δωμάτιο με συνοπτικές διαδικασίες.
Στα του αγώνα,σαν να μη πέρασε μια μέρα,αρχοντικό μουνι με τις ατέλειες του αλλά άριστα κατανεμημένες με το αποτέλεσμα να είναι λίαν καλώς.Ορεξατη μέσα όπως την θυμόμουν.
Καυλωμένος έφυγα από το μπουρδέλο
Φυλής 59 οροφοςΣε ποιο;;
Ωραίος!Φυλής 59 οροφος
Τα εύσημα στον Amadeus_gr που την ξετρυπωσε.Ωραίος!
Κηφισού 30/60Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Άναμπελ?
μάλλον για χαρτζιλίκιΝτου της ΟΠΚΕ πριν μια ώρα στην Φωκαιας μάλλον για ελέγχους.