Τα εύσημα στον Amadeus_gr που την ξετρυπωσε.Ωραίος!
Τελευταία τροποποίηση:
Τα εύσημα στον Amadeus_gr που την ξετρυπωσε.Ωραίος!
Κηφισού 30/60Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Άναμπελ?
μάλλον για χαρτζιλίκιΝτου της ΟΠΚΕ πριν μια ώρα στην Φωκαιας μάλλον για ελέγχους.
Τι βάρδια την πέτυχες ; Και τι πρόγραμμα κάνει ;Σε βόλτα μου την Κυριακή είχα σημειώσει μία νεαρά Λατίνα νεοαφιχθείσα στο Ι20Α (να πλαισιώνει την παλαίμαχο Δανάη), επέστρεψα χθές με σκοπό να περάσω, ενημερώθηκα όμως μετά από σχετική ερώτηση από τον σχετικά ευγενή τσάτσο πώς 2/3 δωμάτια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ A/C και αν θέλω να περιμένω πότε θα αδειάσει το 1 που έχει (όλη την βάρδια μόνο αυτό θα είχε δουλέψει), no thanks, να πά να μαμηθείτε που δεν έχετε A/C στην Ελλάδα καλοκαιριάτικα.
Προφανώς έφυγα και κατέληξα ΜΑ21 όροφο, με την Έμμα εκ Κολομβίας, σίγουρα 28+ θα έλεγα, μικρό φυσικό στήθος, μεγάλη πλαστική κωλάρα, πολύ ωραίο δέρμα, διάφορα τατού, ψιλο-αγριόφατσα.
Πληρώνω, μπαίνω δωμάτιο, πάει πρώτα στο δίπλα, μέχρι να γδυθώ και να πλύνω χέρια η τύπισσα είχε πάει δίπλα, είχε τελειώσει, σαλόναρε μία φορά και ήρθε σε εμένα, πραγματικά ο "δίπλα" πρέπει να έχυσε ΜΑΧ σε 3λεπτά ίσως και λιγότερο.
Μία συνεδρία που είχε 5-6 λεπτά εναλλαγές ανάμεσα σε πίπα/μπλά-μπλά/μαλακία/τριψίματα και 5-6 λεπτά σεξ σε 2 στάσεις με μέτρια συμμετοχή της, κάνει κόλπα όμως με την μουνάρα της που την σφίγγει κατά βούληση στο ιεραποστολικό και γουστάρεις (μάλλον έχει κάνει Kegel).
Μέτρια πράγματα γενικά, αλλά για Λατίνα του 10ρικου μια χαρά, στην κουβέντα πάνω μου είπε 2-3 φορές πως είμαι "καθαρός" και γουστάρει για αυτό είναι πιό θερμή(ώ ρε βρώμα που θα έχει φάει), έκατσα κάνα 12'-13' σύνολο, παρότι η cross/trans τσατσά φώναξε κάπου στο 9-10, στον οίκο αλλάζουν συχνά οπότε είναι στην τύχη αν θα την πετύχεις.
Ε... υπάρχουν και κάποια στάνταρ...για να μην φολιαστει εντελώς...βλέπε Μπάρμπαραεκεί όπου υπάρχουν μαγαζιά συγκεντρωμένα (Φυλής, σταθμό Λαρίσης) καλό είναι κανείς να ρίχνει μια ματιά έστω σε κάποια προτού καταλήξει. Ειδικά τα μαγαζιά της Φυλής δεν ανεβάζουν το πρόγραμμα σε κανένα σάιτ. Ό,τι δούμε μόνοι μας κι ό,τι γράψει ο συνάδελφος n.smirni.
Κάποιες τσατσάδες σε αγριοκοιτάνε αν κάνεις μεταβολή αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Εμένα με είχε κοιτάξει με δολοφονικό ύφος η ίδια η Άννα "τάι" όταν δεν μπήκα.
όσο για προτεινόμενο σπίτι για αρχάριους, δύσκολα θα σου πει κάποιος "πήγαινε στην τάδε". Δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες. Παίρνεις το ρίσκο αν σου κάνει κλικ στο σαλόνι. Και σε καμιά περίπτωση δεν απογοητεύεσαι αν φολιαστείς.
Α, από τις κριτικές εδώ απλά μπορεί να πάρεις μυρωδιά κάποιες καραμπινάτες φόλες - και πάλι με επιφύλαξη.
Μπορει να διάβασαν για την μαργκομάλλον για χαρτζιλίκι
Λιοσιων 71β και θεια Αντζελα...
Λιοσίων 79 β είναι το σωστό προφανώς τυπε αν και από τ θεία Αντζελα όλοι θα καταλάβουν
Αυτη ειναι μια καστανοξανθη πετιτ με απαλο δερμα?Φυλής 65Α Ντιάνα
Και με Κινο μπόνους κιόλαςΧτες στη τρίτη βάρδια τα πιο πολλά στη φυλής είχαν Λατινες,προκάτ σαλοναρισμα με γλυφιτζουρι στο στόμα οι πιο πολλές,άλλο πάλι και αυτό
Κάποιες από αυτές ήταν ωραία κομμάτια αλλά με τις λατινες πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πιάσεις 6 στα 6 στο ΚΙΝΟ παρά να περάσεις καλά.
Ακριβώς μια κουκλάρα,τη έχω πάρει μια φορά και τη ευχαριστήθηκα μπουμπούκι η κοπέλα.Αυτη ειναι μια καστανοξανθη πετιτ με απαλο δερμα?
Την πήρα πριν κάτι μέρες,καλουλα αλλά δεν θα ξαναπάρω επειδή στη πίπα πολύ μέτρια κ αν δεν ξέρει πιπα η άλλη από μένα δενΚαλησπέρα παιδιά στο φ13 υπόγειο μια Μίρα ξανθούλα μικρή ξέρουμε αν είναι καλή;;;