Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (8 μέλη και 204 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Σε βόλτα μου την Κυριακή είχα σημειώσει μία νεαρά Λατίνα νεοαφιχθείσα στο Ι20Α (να πλαισιώνει την παλαίμαχο Δανάη), επέστρεψα χθές με σκοπό να περάσω, ενημερώθηκα όμως μετά από σχετική ερώτηση από τον σχετικά ευγενή τσάτσο πώς 2/3 δωμάτια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ A/C και αν θέλω να περιμένω πότε θα αδειάσει το 1 που έχει (όλη την βάρδια μόνο αυτό θα είχε δουλέψει), no thanks, να πά να μαμηθείτε που δεν έχετε A/C στην Ελλάδα καλοκαιριάτικα.

Προφανώς έφυγα και κατέληξα ΜΑ21 όροφο, με την Έμμα εκ Κολομβίας, σίγουρα 28+ θα έλεγα, μικρό φυσικό στήθος, μεγάλη πλαστική κωλάρα, πολύ ωραίο δέρμα, διάφορα τατού, ψιλο-αγριόφατσα.
Πληρώνω, μπαίνω δωμάτιο, πάει πρώτα στο δίπλα, μέχρι να γδυθώ και να πλύνω χέρια η τύπισσα είχε πάει δίπλα, είχε τελειώσει, σαλόναρε μία φορά και ήρθε σε εμένα, πραγματικά ο "δίπλα" πρέπει να έχυσε ΜΑΧ σε 3λεπτά ίσως και λιγότερο.
Μία συνεδρία που είχε 5-6 λεπτά εναλλαγές ανάμεσα σε πίπα/μπλά-μπλά/μαλακία/τριψίματα και 5-6 λεπτά σεξ σε 2 στάσεις με μέτρια συμμετοχή της, κάνει κόλπα όμως με την μουνάρα της που την σφίγγει κατά βούληση στο ιεραποστολικό και γουστάρεις (μάλλον έχει κάνει Kegel).
Μέτρια πράγματα γενικά, αλλά για Λατίνα του 10ρικου μια χαρά, στην κουβέντα πάνω μου είπε 2-3 φορές πως είμαι "καθαρός" και γουστάρει για αυτό είναι πιό θερμή(ώ ρε βρώμα που θα έχει φάει), έκατσα κάνα 12'-13' σύνολο, παρότι η cross/trans τσατσά φώναξε κάπου στο 9-10, στον οίκο αλλάζουν συχνά οπότε είναι στην τύχη αν θα την πετύχεις.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Χτες στη τρίτη βάρδια τα πιο πολλά στη φυλής είχαν Λατινες,προκάτ σαλοναρισμα με γλυφιτζουρι στο στόμα οι πιο πολλές,άλλο πάλι και αυτό
Κάποιες από αυτές ήταν ωραία κομμάτια αλλά με τις λατινες πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πιάσεις 6 στα 6 στο ΚΙΝΟ παρά να περάσεις καλά.

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Σε βόλτα μου την Κυριακή είχα σημειώσει μία νεαρά Λατίνα νεοαφιχθείσα στο Ι20Α (να πλαισιώνει την παλαίμαχο Δανάη), επέστρεψα χθές με σκοπό να περάσω, ενημερώθηκα όμως μετά από σχετική ερώτηση από τον σχετικά ευγενή τσάτσο πώς 2/3 δωμάτια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ A/C και αν θέλω να περιμένω πότε θα αδειάσει το 1 που έχει (όλη την βάρδια μόνο αυτό θα είχε δουλέψει), no thanks, να πά να μαμηθείτε που δεν έχετε A/C στην Ελλάδα καλοκαιριάτικα.

Προφανώς έφυγα και κατέληξα ΜΑ21 όροφο, με την Έμμα εκ Κολομβίας, σίγουρα 28+ θα έλεγα, μικρό φυσικό στήθος, μεγάλη πλαστική κωλάρα, πολύ ωραίο δέρμα, διάφορα τατού, ψιλο-αγριόφατσα.
Πληρώνω, μπαίνω δωμάτιο, πάει πρώτα στο δίπλα, μέχρι να γδυθώ και να πλύνω χέρια η τύπισσα είχε πάει δίπλα, είχε τελειώσει, σαλόναρε μία φορά και ήρθε σε εμένα, πραγματικά ο "δίπλα" πρέπει να έχυσε ΜΑΧ σε 3λεπτά ίσως και λιγότερο.
Μία συνεδρία που είχε 5-6 λεπτά εναλλαγές ανάμεσα σε πίπα/μπλά-μπλά/μαλακία/τριψίματα και 5-6 λεπτά σεξ σε 2 στάσεις με μέτρια συμμετοχή της, κάνει κόλπα όμως με την μουνάρα της που την σφίγγει κατά βούληση στο ιεραποστολικό και γουστάρεις (μάλλον έχει κάνει Kegel).
Μέτρια πράγματα γενικά, αλλά για Λατίνα του 10ρικου μια χαρά, στην κουβέντα πάνω μου είπε 2-3 φορές πως είμαι "καθαρός" και γουστάρει για αυτό είναι πιό θερμή(ώ ρε βρώμα που θα έχει φάει), έκατσα κάνα 12'-13' σύνολο, παρότι η cross/trans τσατσά φώναξε κάπου στο 9-10, στον οίκο αλλάζουν συχνά οπότε είναι στην τύχη αν θα την πετύχεις.
Τι βάρδια την πέτυχες ; Και τι πρόγραμμα κάνει ;

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
εκεί όπου υπάρχουν μαγαζιά συγκεντρωμένα (Φυλής, σταθμό Λαρίσης) καλό είναι κανείς να ρίχνει μια ματιά έστω σε κάποια προτού καταλήξει. Ειδικά τα μαγαζιά της Φυλής δεν ανεβάζουν το πρόγραμμα σε κανένα σάιτ. Ό,τι δούμε μόνοι μας κι ό,τι γράψει ο συνάδελφος n.smirni.
Κάποιες τσατσάδες σε αγριοκοιτάνε αν κάνεις μεταβολή αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Εμένα με είχε κοιτάξει με δολοφονικό ύφος η ίδια η Άννα "τάι" όταν δεν μπήκα.
όσο για προτεινόμενο σπίτι για αρχάριους, δύσκολα θα σου πει κάποιος "πήγαινε στην τάδε". Δεν περνάμε όλοι καλά με τις ίδιες κοπέλες. Παίρνεις το ρίσκο αν σου κάνει κλικ στο σαλόνι. Και σε καμιά περίπτωση δεν απογοητεύεσαι αν φολιαστείς.
Α, από τις κριτικές εδώ απλά μπορεί να πάρεις μυρωδιά κάποιες καραμπινάτες φόλες - και πάλι με επιφύλαξη.
Ε... υπάρχουν και κάποια στάνταρ...για να μην φολιαστει εντελώς...βλέπε Μπάρμπαρα

juankios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.Μηπως γνώριζετε σε ποιον οίκο θα βρούμε milf-gilf να κάνουν λεσβιακο; Ευχαριστώ πολύ..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σοφία καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, τατουάζ στον αυχένα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Κερι κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Γιασμην ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, πολύ ωραίο κωλο, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μαρίνα ξανθιά κατσαρομαλλα μιλφογκιλφ με 2.5αρι συν βυζι και Κατερίνα παχουλη με 3αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ιννα μελαχρινή κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη μιλφ, με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Λένα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Κρίστι ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα,ξερει κανεις τι παιζει τωρα ,2η βαρδια στο φιλιππιδου πανω ,φωκαιας 13 κατω κ λιωσιων 73?ευχαριστω

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Χτες στη τρίτη βάρδια τα πιο πολλά στη φυλής είχαν Λατινες,προκάτ σαλοναρισμα με γλυφιτζουρι στο στόμα οι πιο πολλές,άλλο πάλι και αυτό
Κάποιες από αυτές ήταν ωραία κομμάτια αλλά με τις λατινες πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πιάσεις 6 στα 6 στο ΚΙΝΟ παρά να περάσεις καλά.
Και με Κινο μπόνους κιόλας

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
824
Πόντοι
311
Καλησπέρα παιδιά στο φ13 υπόγειο μια Μίρα ξανθούλα μικρή ξέρουμε αν είναι καλή;;;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Καλησπέρα παιδιά στο φ13 υπόγειο μια Μίρα ξανθούλα μικρή ξέρουμε αν είναι καλή;;;
Την πήρα πριν κάτι μέρες,καλουλα αλλά δεν θα ξαναπάρω επειδή στη πίπα πολύ μέτρια κ αν δεν ξέρει πιπα η άλλη από μένα δεν

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Επίσης ΑΝ τυχόν γυρίσει η Τζούλια από φυλής 134 ρίξτε ένα φωνήεν,π δεν νομιζω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom