You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Στο Mall? Τι βάρδια ήταν? Μέχρι τώρα ήταν φυλής 65β τρίτη βάρδια από τις 12 το βράδυ
Στο Μαρούσι ρεεέεεεε τύπε...
ΕΠΙΠΕΔΟ 1
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Καλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω
alfabitagama
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 631
- Πόντοι
- 300
Σε ποια βάρδια (ώρα περίπου) ;Μάγκες δεν είμαι συχνός στο άθλημα ,θέλω μια πρόταση για παρασκευή καλό ξεφορτωμα.Μακρια από γκιλφ και πολύ χοντρές,αγάπη στο βαθύ τσιμπούκι
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
grover inspector
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2021
- Like
- 502
- Πόντοι
- 81
Ναι είμαι ποδολάγνος.Αμαρτησα.
Προς dmtrsxxx περισσοτερο παει αυτο που θέλω να πω και σε όποιον αλλον γιατι ειμαστε πολλοι.
Όντας το πιο συνηθησμενο φετίχ που για μένα δεν ειναι φετιχ..
Δηλαδη οταν φιλαω το χέρι της κοπελας μου ειμαι χεράκιας?οταν φιλαω τα πόδια γιατι είμαι πατουσάκιας ?τεσπα.
Φτάνει ο προλογος.
Μιας που δεν είμαι τοσο χαρντκορ για να γλύψω σε εργαζόμενη ποδια..αρκούμαι στο να τα μυριζω...και επειδη μου αρέσουν και τα τακούνια που φορανε
με εχει πιασει κατι τωρα τελευταια που θέλω να κανω και σε εργαζόμενη..το να μυρίζω τα τακούνια την ώρα που την εχω απο κατω σε ιεραποστολικο.
να τα έχει βγάλει δηλαδη να είναι πεταμενα πανω στο κρεβατι και να τα μυρίζω οσο της τον ρίχνω.
ουαου..ανωμαλος.!
Τρελαίνομαι έτσι οπως μυριζουν τα τακούνια τους!
Ανώμαλοοοοςςς !
Ερωτω λοιπον τον άρχον της ποδολαγνείας..και όποιον αλλον ξερει... καποια που αν το ζητησω δεν θα της φανεί περιεργο?
Αν της φανει περιεργο ξενερώνω αμεσως...ναι ειμαι φλώρος και παρεξηγιαρης.
Ούτε θέλω να το ζητησω απο πριν .. κόλλημα μου οκ ..
Προς dmtrsxxx περισσοτερο παει αυτο που θέλω να πω και σε όποιον αλλον γιατι ειμαστε πολλοι.
Δηλαδη οταν φιλαω το χέρι της κοπελας μου ειμαι χεράκιας?οταν φιλαω τα πόδια γιατι είμαι πατουσάκιας ?τεσπα.
Φτάνει ο προλογος.
Μιας που δεν είμαι τοσο χαρντκορ για να γλύψω σε εργαζόμενη ποδια..αρκούμαι στο να τα μυριζω...και επειδη μου αρέσουν και τα τακούνια που φορανε
με εχει πιασει κατι τωρα τελευταια που θέλω να κανω και σε εργαζόμενη..το να μυρίζω τα τακούνια την ώρα που την εχω απο κατω σε ιεραποστολικο.
να τα έχει βγάλει δηλαδη να είναι πεταμενα πανω στο κρεβατι και να τα μυρίζω οσο της τον ρίχνω.
ουαου..ανωμαλος.!
Ανώμαλοοοοςςς !
Ερωτω λοιπον τον άρχον της ποδολαγνείας..και όποιον αλλον ξερει... καποια που αν το ζητησω δεν θα της φανεί περιεργο?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.804
- Πόντοι
- 13.636
Πριν λίγο...
Χωματιανου 11 αριστερά
Όλγα μιλφ και Λία προμιλφ
Σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 φιλάκια παντού
Βέργας 6 πάνω
Αλινα και Άντζελα
Απλό πρόγραμμα και 69
Άντζελα κλεισμενη από πρωινό τύπο που έδινε πόνο στο δωματιο για μια Ώρα!!!
Βέργας 6 κάτω δεν τόλμησα να μπω...
Χωματιανου 11 αριστερά
Όλγα μιλφ και Λία προμιλφ
Σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69 φιλάκια παντού
Βέργας 6 πάνω
Αλινα και Άντζελα
Απλό πρόγραμμα και 69
Άντζελα κλεισμενη από πρωινό τύπο που έδινε πόνο στο δωματιο για μια Ώρα!!!
Βέργας 6 κάτω δεν τόλμησα να μπω...
Όλη μέρα δεν υπάρχει θέμα ώραςΣε ποια βάρδια (ώρα περίπου) ;
Akapotos1234
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Μόνικα απο φυλης 59 αξιζει; Ηταν και φιλιππιδου παλια αν θυμάμαι καλα
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Προτείνω Ντιάνα από φυλής 65 λόγο του ότι έχει πολύ ωραία και μικρά πόδια. Να βγάλει τα τακούνια και να μυρίζεις δε νομίζω να είναι δύσκολο.Ναι είμαι ποδολάγνος.Αμαρτησα.
Φτάνει ο προλογος.
ουαου..ανωμαλος.!
Ανώμαλοοοοςςς !
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Χαχαχα, Δανάη Ι20Α λογικά σε καλύπτει, δεν έχω τολμήσει ποτέ με αφήνει αδιάφορο, αλλα έχει πελατεία.Καλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Τροφωνίου 13 ισόγειο είναι αρκετά προχωρημένη ηλικία αλλιώς μετά ρίξε μια ματιά στα άγκυρας όχι στο 1Καλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω
Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.887
- Πόντοι
- 1.191
Δ27 μόνο Τζούλια Βικτώρια θα λείπει 3-4 μέρες... αχ που θα δώσουμε μια τσιμπουκαρα
Πες ρε αδερφέ σε ποιο να παμε να δούμε και εμείς,Καλησπέρα.δν θέλω να πω που μπήκα ούτε να πω τν κοπελίτσα φόλα μπορεί να ήταν η μέρα τς..μάγκες η τυπισα δν έβγαλε άχνα.και μην γράψουν τπτ εξυπνάκηδες για μέγεθος,τρόπο κτλπ .πριν μπω ήταν στν κόσμο τς σαν ναρκωμένη.απλά όταν την είδα ήταν μια κούκλα και πολύ νεαρή . Δν άντεξα!
Παιδιά συγνώμη για το spam, σε λιγο φεύγω, μπας και προλάβω να ξεφορτώσουμε και εμείς. Αν ξέρει κάποιος κάτι τον ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν ξαναενοχλώ! Σας ευχαριστώ πολύΚαλημέρα σε όλους! Ξέρετε που θα βρούμε κάποιον οίκο που φοράνε κάλτσες, ζαρτιέρες κτλπ για σήμερα κατα τις 16:00-17:00?
Ξερει κανενας τπτ για ζετα απο Ιάσονος 39;
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.804
- Πόντοι
- 13.636
Και για όσους τυχόν ψάχνουν...
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυκουλι!
Μαίρη ή Μοίρα από Περγάμου που ήταν και ο τελευταίος της σταθμός!
Από ότι φαίνεται ξαναγυρισε στα παλιά της Στέκια Βουρβαχη19 και Ηλία Ηλιού.
Και από ότι φαίνεται οι γριες έφαγαν και το μικρό κοριτσάκι εκεί την Αναστασία που νομίζω ήταν πολύ πολύ γλυκουλι!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Γι α 10€ πολλή καλά ούτε το εισιτήριο για την πινακοθήκη τόσο με το service.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Πέρασμα από Μπαρμποραρα - Ψυχάρα πριν από κανα δίωρο. Ξεπλυνε τις αμαρτίες μου....!
Άψογη, με σεξυ εσωρουχα, κορμακι αειθαλες, πεντακαθαρη, ντόμπρα! Πεντικιούρ μανικιουρ πενα! Ωραίο μακιγιαζ επίσης που της παει πολυ. Οσο για τις υπηρεσίες της 10'!
Δεν σου αξίζουμε γυναικαρα μου!!
Άψογη, με σεξυ εσωρουχα, κορμακι αειθαλες, πεντακαθαρη, ντόμπρα! Πεντικιούρ μανικιουρ πενα! Ωραίο μακιγιαζ επίσης που της παει πολυ. Οσο για τις υπηρεσίες της 10'!
Δεν σου αξίζουμε γυναικαρα μου!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.758
- Πόντοι
- 3.246
γιατί δεν πας σε ένα καπη μπορεί να σου κάτσουν και τσάμπαΚαλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις