Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (20 μέλη και 334 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.978
Πόντοι
13.636
Δεν παίρνει λεφτά έξτρα...
Μάλλον λόγω αναδουλειας βάλανε στο πρόγραμμα
να πλακωνεται στα τσιμπουκια και η υπηρεσία...
Εμένα με ξάφνιασε γιατί τον βούτηξε στο φτερό στο στόμα.
Βέβαια για δευτερόλεπτα αλλά όντως έμεινα μαλακας..
Εδώ στο Φτερό είχε βουτήξει Περσικες Ψωλες στο Σαλόνι σε εσένα δεν θα έκανε...
Και το είδα με τα μάτια μου αυτό!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.562
Πόντοι
456
Περαστικά αδερφε! (η καριολα γαμω το σπίτι της....)
Πραγματικα σε ευχαριστω για τις ευχες σου , και χωρις να σε ξερω προσωπικα σε παω λογο ειδικων προτιμησεων και ορθων λογων - απαντησεων και αληθειων , καλη εβδομαδα και καλα πισωβολια !!!! χαχα.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Καλή είναι. Ψηλή και dirty στο κρεβάτι. Κάνει αεροπλανικα πολλά αν σε γουστάρει. Εγώ γενικά με τις ψηλές έχω κόλλημα
Εμένα μου έβαζε και το δάχτυλο της στο στόμα μου και της είπα στη πίπα να βάλει προφυλακτικό γιατί προσέχω και είπε ναι λέει και εγώ μαλακα είμαι έχω 5 παιδιά να προσέχεις και να βάζεις πάντα μου είπε.Ποσο χρόνων λες να είναι?

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ακου να σου πω σκατοφλωρε. Μας εχεις σπασει τα αρχιδια. Μην γαμας μεταξουργειο, γαμα φυλης που ειναι για πριγκιπες. Μπαινεις σε ολες τις κριτικες να μας πεις οτι δεν γαμας μεταξουργειο. Στα αρχιδια μας. Στο πουτσο μας, στα παπαρια μας, στην ψωλή μας, δεν μας νοιαζει, δεν σε ρωτησαμε, ο κανενας εισαι. Καθυστερημενε αυτιστικε στρουγκανοβλαχο.

σε 10 μερες εχεις 400 αχρηστα μηνυματα βλακειας. τραβα βρες μια δουλεια και ασε τις πολλες κουβεντες μη σε παρει ο διαολος.
οκ; Γραφουμε κριτικες δινοντας πληροφοριες στους συνμπουρδελιαρηδες και ερχεται το καθε σκουπιδι κλωνος με 0 συνεισφορα να μας κουνησει το δαχτυλο; σαλτα και γαμησου αν δεν εχεις κατι σοβαρο να πεις μην γραφεις τιποτα.
Μίλα ευγενικα δε σε έβρισα αν δε έχω εγώ μια φορα δουλειά που γαμαω φυλής εσύ που γαμας όλο μεταξ δε έχεις 2 φορες.Εσυ έχεις 7000 μυνήματα εγώ σε πείραξα με τα 400?με κρίνεις ενώ γαμας σε χειρότερο μέρος από ότι εγώ και έχεις πολύ πιο πολλά μυνήματα από μένα.

Τελευταία τροποποίηση:

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Το πρωί που κατέβηκα κέντρο, για δουλειές, πέρασα από φυλής 99.
Πέτυχα την Τζέσικα, φουλ δωμάτια. Είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν η Τζέσικα από Φώκαιας..
Φιλαρακι αυτη η τζεσικα που θα πετυχες μαλλον ειχε αρχιδια και δε το πηρες πρεφα

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
εγώ θα της απαντουσα οτι οι πριγκίπισσες ζουν σε κάστρα πύργους και παλάτια όμως και όχι σε στάβλους όπως είναι το φωκαιας 25β..... Η Τζανίνα είναι για μεταγραφή από εκεί αμέσως ειδικά τώρα που έβαλε πλαστικό πανω της και ανεβηκε η εμφάνισή της περισσότερο και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν στο μέλλον πάει σε στουντιο για δουλειά....
Ισχύει το 25β ειναι τρίσαθλο σπιτι που θυμίζει μεταξουργείο

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
ακου να σου πω σκατοφλωρε. Μας εχεις σπασει τα αρχιδια. Μην γαμας μεταξουργειο, γαμα φυλης που ειναι για πριγκιπες. Μπαινεις σε ολες τις κριτικες να μας πεις οτι δεν γαμας μεταξουργειο. Στα αρχιδια μας. Στο πουτσο μας, στα παπαρια μας, στην ψωλή μας, δεν μας νοιαζει, δεν σε ρωτησαμε, ο κανενας εισαι. Καθυστερημενε αυτιστικε στρουγκανοβλαχο.

σε 10 μερες εχεις 400 αχρηστα μηνυματα βλακειας. τραβα βρες μια δουλεια και ασε τις πολλες κουβεντες μη σε παρει ο διαολος.
οκ; Γραφουμε κριτικες δινοντας πληροφοριες στους συνμπουρδελιαρηδες και ερχεται το καθε σκουπιδι κλωνος με 0 συνεισφορα να μας κουνησει το δαχτυλο; σαλτα και γαμησου αν δεν εχεις κατι σοβαρο να πεις μην γραφεις τιποτα.

Μίλα ευγενικα δε σε έβρισα αν δε έχω εγώ μια φορα δουλειά που γαμαω φυλής εσύ που γαμας όλο μεταξ δε έχεις 2 φορες.Εσυ έχεις 7000 μυνήματα εγώ σε πείραξα με τα 400?με κρίνεις ενώ γαμας σε χειρότερο μέρος από ότι εγώ και έχεις πολύ πιο πολλά μυνήματα από μένα.

Μας έχετε σπάσει τ αρχιδια μαλακές κοφτε το. βρεθείτε Φώκαιας να παίξετε ψωλοσπαθιες

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Μας έχετε σπάσει τ αρχιδια μαλακές κοφτε το. βρεθείτε Φώκαιας να παίξετε ψωλοσπαθιες
Έχεις δίκιο είναι ένα νήμα ενημέρωσης αυτό εδώ αλλά αυτός το ξεκίνησε να μη απαντήσω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ισχύει το 25β ειναι τρίσαθλο σπιτι που θυμίζει μεταξουργείο
Μπα το Μεταξουργείο δε το φτάνει στη αηδεια ούτε ένα σπιτάκι της φυλής,η φυλής είναι ξεκάθαρα ανώτερη.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Πραγματικα σε ευχαριστω για τις ευχες σου , και χωρις να σε ξερω προσωπικα σε παω λογο ειδικων προτιμησεων και ορθων λογων - απαντησεων και αληθειων , καλη εβδομαδα και καλα πισωβολια !!!! χαχα.
Τι να κάνουμε.. Έχουμε κλίση προς τα γκροβερ! (... ΕΕ ρεμαλια, οχι τα δικά μας!!).

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.597
Πόντοι
32.478
Live απο διδύμου

22 ανοικτή πόρτα, φώτα ανοικτά στο κάτω, πήγα για Μαριάννα αλλά ο τσάτσος μου είπε ότι κλείνει και θα μείνει κλειστά.

Για να μην φύγω αχυστος, πήγα και στο 27 όπου βρήκα Τανισ και Βικτόρια.

Μπήκα με Βικτόρια.
Δεν είχε κέφι σήμερα, προσπαθούσε να κλέψει με μαλακια στην πιπα. Τουλάχιστον απόλαυσα την πιπα της πίνοντας το φρεντακι μου..

.
Τσατσά η ξανθιά που βαράει πόρτες όπου και την χτύπησε και σε εμένα. Στα αρχιδια της τελείως, όταν μπήκα αφού πήρε τα λεφτά, έφυγε, ουτε καν άνοιξε το φως στο δωμάτιο, δεν ήταν ανοικτο ούτε το blue light και άφησε μέχρι και την πόρτα ανοικτή .

Και 2 ρομαντικές φώτο
IMG_20230605_131423.jpg
IMG_20230605_131428.jpg
Επέστρεψε η Βικτώρια;; Την περιμένω με την πούτσα σηκωμένη κάνα δυο εβδομάδες.. Ελπίζω να είναι αυριο,θα πάω με το που θα ανοίξει να την καρφώσω

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Με μια έρευνα που έκανα πρόκειται για υδροκηλη.
Ειναι συχνο φαινόμενο και αφορα συσορευση υγρού στον ορχι.

Μια απο της αιτίες μπορεί να είναι η συγκράτηση του οργασμού στο σεξ.

Αν ισχύει αυτό την προηγούμενη εβδομάδα ειχα κουμπωσει 60mg dapoxetine και γαμα για 1μιση ωρα
Fanta ήπιες?

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Live απο διδύμου

22 ανοικτή πόρτα, φώτα ανοικτά στο κάτω, πήγα για Μαριάννα αλλά ο τσάτσος μου είπε ότι κλείνει και θα μείνει κλειστά.

Μπήκα με Βικτόρια.
Δεν είχε κέφι σήμερα, προσπαθούσε να κλέψει με μαλακια στην πιπα. Τουλάχιστον απόλαυσα την πιπα της πίνοντας το φρεντακι μου..

.
Τσατσά η ξανθιά που βαράει πόρτες όπου και την χτύπησε και σε εμένα. Στα αρχιδια της τελείως, όταν μπήκα αφού πήρε τα λεφτά, έφυγε, ουτε καν άνοιξε το φως στο δωμάτιο, δεν ήταν ανοικτο ούτε το blue light και άφησε μέχρι και την πόρτα ανοικτή .

Και 2 ρομαντικές φώτο
IMG_20230605_131423.jpg
IMG_20230605_131428.jpg

Live απο διδύμου

Μπήκα με Βικτόρια.

.

Και 2 ρομαντικές φώτο
IMG_20230605_131423.jpg
IMG_20230605_131428.jpg
φιλε δεν εχω δοκιμασει Βικτωρια λογω εμφανισης,αλλα ψαχνω κοπελα π να κανει βαθια πιπαρα ,αξιζει να δοκιμασω?το κατεχει η κοπελα?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.757
Πόντοι
5.946
Εμένα μου έβαζε και το δάχτυλο της στο στόμα μου
μην κάνεις τέτοια φίλε... στα δάχτυλα μαζεύεται πολύ μικρόβιο, στοίχημα πως έχεις κολλήσει κάτι, πρέπει να πας να κυτταχτείς στο Συγγρού για αφροδίσιο...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
μην κάνεις τέτοια φίλε... στα δάχτυλα μαζεύεται πολύ μικρόβιο, στοίχημα πως έχεις κολλήσει κάτι, πρέπει να πας να κυτταχτείς στο Συγγρού για αφροδίσιο...
Όχι ρε μαν το δάχτυλο της έβαλα στο στόμα μου σιγά δε είναι κάτι αυτό και γλωσοφιλα δώσαμε μιλάμε η τύπισσα πολύ dirty μου έδωσε ένα γλωσοφιλο με πολύ σάλιο,κόλλας από ελεύθερο στοματικό ή ελεύθερο σεξ τα βαριά,από αλλά πράγματα δε κολλας,εγώ με αυτή έβαλα Καποτά και στη πίπα και στο σεξ.Μη λέμε ότι κόλλας και από τα πάντα γιατί δε ισχύει.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.757
Πόντοι
5.946
Όχι ρε μαν το δάχτυλο της έβαλα στο στόμα μου σιγά δε είναι κάτι αυτό και γλωσοφιλα δώσαμε μιλάμε η τύπισσα πολύ dirty μου έδωσε ένα γλωσοφιλο με πολύ σάλιο,κόλλας από ελεύθερο στοματικό ή ελεύθερο σεξ τα βαριά,από αλλά πράγματα δε κολλας,εγώ με αυτή έβαλα Καποτά και στη πίπα και στο σεξ.Μη λέμε ότι κόλλας και από τα πάντα γιατί δε ισχύει.
φίλε κάτω από τα νύχια κρύβονται όλα τα μικρόβια...
ζεις πολύ επικίνδυνα...

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26

Daniel90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2023
Κριτικές
5
Like
296
Πόντοι
280
Οι ξύπνιοι και το κορόιδο.

Δεν είμαστε απλά "κορόιδα", έγραφε ο Έκο, είμαστε πάντα το κορόιδο κάποιου άλλου. —Προς γνώση και συμμόρφωση διάφορων αετών εδώ μέσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom