Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (24 μέλη και 277 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
-Διδύμου 20 μια ξανθιά με ακάποτο ονόματι Άντα
-Διδύμου 18 η Αντριάννα
Περασα κι εγω να δω αυτη την Σονια που εγραψε ο alpanala αλλα τζιφος!Η τσατσα με ενημερωσε πως απλα ετυχε να κανει μια βαρδια χθες

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425

Φιλαρακι αυτη η Καρμεν που λες στη Φωκαιας σε ποιο νουμερο ειναι και μονο πρωινη βαρδια δουλευει?Ειναι καλη :fuck1:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Piatsa δωσε μας τα φωτα σου  ;) ποια ειναι αυτη η Καρμεν στη Φωκαιας που δινει κουλουρι?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Είναι ρουμάνα με τσιγγάνικες ρίζες, όμορφη με ωραίο βυζάκι. Από Ελληνικά γρι, αλλά είναι υπάκουη σε ότι ζητήσεις. Καταλαβαίνει τα βασικά όπως κώλος κλπ. Νομίζω πως κάνει και ακα στο 20ρικο. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το σπιτι στην Λ. Ιωνίας 12  λειτουγει με νεα διευθυνση
εχει φυγει το φρικοπουρο που ειχε στοιχειωσει για χρονια τα ονειρα μας για αξιοπρεπη μπουρδελα
το σπιτι εχει ενα κλασσικο κοκκινο φαναρακι απο εξω
μεσα τωρα
περασα 3 φορες αυτην την βδομαδα για να τσεκαρω
την μια ειδα την βουλγαρα με το ταττοο απο κωλο-κυνθους
την 2η και την 3η ενα μπαζο που επαιζε στο κωλο-κυνθους και στο κων-πολεως 166
μαυριδερη κοντη χοντρη και αγενεστατη
υπηρεσιες και των 2
ακαποτο τσιμπουκι, μουνι κωλος με 20 ε

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν παίζει ακόμη η Ναόμι απο Βέργας 6Β (ο γιατρός μου σύστησε μαύρο κρέας)

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς αν παίζει ακόμη η Ναόμι απο Βέργας 6Β (ο γιατρός μου σύστησε μαύρο κρέας)
βεβεοσ και πιτσιλιετε εκει χιστι μου!!!!!!πρεπει να πασ επιγοντοσ για πορνοθεραπεια!
ειναι και πολι καλι μαλιστα στισ παρτουζεσ ι εν λογο γαζελα!!!!

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
βεβεοσ και πιτσιλιετε εκει χιστι μου!!!!!!πρεπει να πασ επιγοντοσ για πορνοθεραπεια!
Α ρε πιτσιλιστί τι ωραία που τα λες και μας φτιάχνεις τη διάθεση!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Aπογευματινη βολτιτσα μαζι με τον Μεγιστο Chris1971 στις αδειες Φωκαιας και Φυλης..
Φωκαιας 27 με τα 1236σκαλακια ευτυχως κλειστο οπως επισης και τα Φωκαιας27υπογειο και Φωκαιας19!Παμε στα υπολοιπα..
Φωκαιας27 με τα 3 σκαλακια
Μαυρομαλλικο κοντο ασουλουπωτο
Φωκαιας25 ισογειο
Φραουλιτσα που ρουφαει την μπανανα και την κανει γιαρμα!Μονο που αυτη την φορα η τσατσα δεν μας εκανε την χαρη να βγει παρα βγηκε η Μις Πανδαισια Φρουτων και αυτοπαρουσιαστηκε!Δεν ειναι κακο το Αλβανιδακι
Φωκαιας25 πανω
Αννουλα καστανοξανθο μιλφ με αρκετα περιττα κιλα αλλα κατι παραπανω απο συμπαθητικο...την φετινη σεζον δουλευε απογευματα στο Φυλης54 πανω(με μαυρο κοντο μαλλι) κι ειχαν ακουστει παρα πολυ καλα λογια για την περιποιηση της!
Φωκαιας17 πανω
Δωρα με το μαστιγιο
Φωκαιας17 ισογειο
Λενα καστανο με πολυ καλο λεπτο κορμακι και 2,5αρια αψογα  :tits: !Φατσα απλα συμπαθητικη
Φωκαιας24
Χριστινα..μαυρομαλλα γυρολογος του Μεταξιου με κυριο χαρακτηριστικο της την ελια-θρουμπα που εχει κατω απο την μυτη της!
Φωκαιας22 υπογειο
Ας μην περιγραψω καλυτερα
Φωκαιας22 πανω
Οριτζιναλ Ζεφυριωτισσα με 69 και πρωκτικο στο 20αρικο!!Σωσον Κυριε τον Λαο σου 
Φυλης 54πανω
Αννα το πολυ σεξυ μελαχρινο που πρωτοεμφανιστηκε πριν κανα μηνα στο Φωκαιας17 ισογειο!
Φυλης54 ισογειο
Ο Μις Δροσια 2009 μας παρουσιασε την Στελλα η οποια εχει αδυνατισει παρα πολυ κι εχει χασει κι απο το πλουσιο μπουστο της!
Φυλης 66
Το Χριστινακι με το φοβερο πατουρι!!
Φυλης 80
Ξανθια ψηλη νταρντανα με εκφυλο προσωπο!Εφερνε αρκετα στην Αφροδιτη απο την αλυσιδα Τριγγετα Ιπποκρατους κλπ
Φυλης 84πανω
Βαλεντινα η οποια με τραβαγε να μπω μεσα αναδουλειες γαρ!
Φυλης 86πανω
Μαυρομαλλα τροφαντη
Μονης Προδρομου
Μαυρομαλλικο κοντο και βλοσσυρο
Φυλης71 ισογειο
Κατια ομορφη ξανθια αλλα μεχρι εκει
Φυλης71 πανω
Βικυ...νταρντανα προμιλφ με περιεργο τρικολορε μαλλι και αρκετα σεξυ προσωπο
Φυλης69 ισογειο
Μαιρη..καστανοξανθη με 2αρι στηθος που κοιταγε τον ουρανο και καλο λεπτο κορμι!Η φατσα της και το στυλακι της γενικα μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις οσον αφορα το τι θα κανει μεσα!Στα υποψιν..
Φυλης 69πανω
Χριστινα Οριενταλ
Φυλής 67
Σακιρα
Φυλης 65ισογειο
Ανευ ονοματος και ανευ ουσιας να αναφερθει επισης
Φυλης65 πανω
Πιτσιρικα μαυρομαλλα αρκετα καλη
Φυλης59 ισογειο
Σαμπρινα
Φυλης59 πανω
Ντιανα...ΑΡΧΙΜΟΥΝΑΡΟΣ με σιλικονες και καστανοξανθο μαλλι!Και βεβαια μεσα πανικος με αναμονες και ολα τα δωματια γεματα!

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
369
Πόντοι
21
Πέρασα σήμερα το πρωί από διδύμου 8 αυτό με τις σκάλες και στο σαλόνι πάνω από έξι άτομα. Η Μαρία δουλεύει εκεί? Τελικά κατάθεση στην Κάρμεν στη Φωκαίας. Κόσμος δεν υπήρχε και στο δωμάτιο αρκετά καλή με γλύψιμο στα @@ και κουλούρι. Εκεί έδειξε ότι πονάει και τη λυπήθηκα. Μάλλον θα την έχουν ξεσκίσει για τα καλά....Πάντως είναι καλή επιλογή για ένα ξεχαρμάνιασμα.
οχι φιλε επιτυδες το κανει και δεν γυριζει πισοκολητο κοιταει να σε τελειωσει με τρομπα και πιπονι την ειχα παρει αυτη και στο μουνι ποναει και η τσατσα δεν αφηνει πανω απο 7 λεπτα φωναζει εριξα μαυρο

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
πριν απο την απογευματινη μου συνεισφορα στο ιδρυμα της καλυμνου(υπαρχει σε κριτικη) περασα απο το σπιτι της ζανας αγκυρας 12,εκει πετυχα τη ριτα απο διδυμου,νομιζω το πιο ωραιο στηθος που κυκλοφορει στη πιατσα,δεν την πηρα γιατι εχω σπαστει απο αλλη φορα που δεν εβγαζε το σουτιεν,αν ομως το ξεπερασει αυτο ειναι γι πολλες καταθεσεις

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Πράγματι είναι πολύ καλή και στις παρτούζες ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Πέρασα υπέροχα !!!

Εγώ, ...ο "εαυτός" μου και η Ναόμι  :grin: :grin: :grin:

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πράγματι είναι πολύ καλή και στις παρτούζες ...  :rockon: :rockon: :rockon:

Πέρασα υπέροχα !!!

Εγώ, ...ο "εαυτός" μου και η Ναόμι  :grin: :grin: :grin:
Πήγα χθές γύρω στις 11 και βρήκα μια άλλη μαύρη, Πατρίσια την λέγαν νομίζω στο 6Α. Στο 6Β είχε λευκή. Τί ώρες είναι η Ναομι?

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Φυλης59 πανω
Ντιανα...ΑΡΧΙΜΟΥΝΑΡΟΣ με σιλικονες και καστανοξανθο μαλλι!Και βεβαια μεσα πανικος με αναμονες και ολα τα δωματια γεματα!
μηπως ειναι αυτη που δουλευε στο 71 κατω πριν καμια εβδομαδα??

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Η ιδια πρεπει να ειναι

Αυτή η Ντιάνα με τους σίλικον βύζους χείλη κ.λ.π και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά
μήπως είναι η Ντιάνα η Τουρκάλα (και ίσως και πρώην πορνοστάρ) που δούλευε παλιότερα
στο Φυλής 71 πάνω με Τσατσά την Εύα;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αυτή η Ντιάνα με τους σίλικον βύζους χείλη κ.λ.π και μακριά ξανθοκάστανα μαλλιά
μήπως είναι η Ντιάνα η Τουρκάλα (και ίσως και πρώην πορνοστάρ) που δούλευε παλιότερα
στο Φυλής 71 πάνω με Τσατσά την Εύα;
H εμφανιση της παρεπεμπε σε πορνοσταρ παντως!
Πρωτη φορα την ειδα χθες αλλα διαβασα κριτικη του Kokolongou γι αυτην απο το Φυλης 71 ισογειο

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Και μια μικρη ανακεφαλαιωση απο την χθεσινη μου τσαρκα..
Τα μονα που αξιζαν εμφανισιακα(προσωπικη μου αποψη παντα)ειναι..
Φυλης 54πανω
Αννα απο Φωκαιας 17 ισογειο..μελαχρινο με πολυ σεξυ παρουσιαστικο και πονηρο βλεμμα(στο οποιο δινω μεγαλη βαση)
Φυλης 69ισογειο
Μαιρη..καστανοξανθο με πολυ σεξυ σαλοναρισμα!Χωρις να ειναι κατι το σουπερ μου φανηκε οτι θα ειναι καλο μεσα
Φυλης 59πανω
Ντιανα..εμφανιση πορνοσταρ και ψαχνωντας κριτικες υπαρχει μονο μια του Kokolongou στο Φυλης 71ισογειο(περιεργο γιατι γινοταν πανικος χθες)στην οποια γραφει καλα λογια!

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
παιδια καμμια προταση για σημερα μεχρι τισ 7 με μεγαλα φυσικα βυζια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom