Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (2 μέλη και 177 επισκέπτες)

PAGANO

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
H Bικτώρια στο Φωκαίας 25 κάτω είναι πρωινή βάρδια ? και η απογευματινή η φραουλίτσα είναι άλλη ? Χθες απόγευμα ήταν η φραουλίτσα, ξέρετε τι λέει μέσα στο δωμάτιο ? Αλήθεια η Σοφια από Φ200,Αγ.Πέτρου,Ιάσωνοσ κλπ ξέρει κάποιος να μας πει ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Παρά την ζέστη ένα μίνι πρωινό σκάουτινγκ στην Φυλής (χαλαρώσαμε τώρα τελευταία)

Φωκαίας 17 άνω - πλατινέ μαλί πολύ κούνημα πιασίματα 3+ στηθος και χειλάρες
Φωκαίας 17 κάτω - πλατινέ μαλί χωρίς κούνημα χωρίςπιασίματα και χωρίς στήθος

Φυλής 80 ξανθό πολύ κοντό μαλάκι άστηθη 165
Φυλής 59 κάτω Σαμπίνα πλήρης μετριότητα 175 με 69, ισπανικό και ακάποτο στα 20 Ευρώ
Φυλής 66 το κοντότερο όλων η Κατερινούλα (απόλαυση στην ανομβρία για άλλη μία φορά)
Φυλής 84Α η Αννα - μακρυά
Φυλής 86Α καστανή συμπαθητική καλό κορμί 2,5άρι @@αρπάχτρα στο σαλόνι
Φυλής 86Β το χαρούμενο κατσαρομάλικο με το καλό κορμάκι 2,5άρι στήθος
Φυλής 71Β μία μελαχρινή (Τσέχα?) 2,5αρι στήθος , παραπανίσιο λίπος στους μηρούς, 160 κάνει εξτρα λέει η υπηρεσία
Φυλής & Μύρων η Κατερίνα μιλφέιγ με 3,5αρι στήθος
Φυλής 65Β μετριότητα 175 με 69, ισπανικό και ακάποτο στα 20 Ευρώ
Φύλής 69Β η γνωστή ξανθιά ξενερουά

Α! Ενώ ήμουν στην Φυλής πέρασε και το αυτοκινητάκι του google οπότε είμαι φωτογραφημένος έξω από τα φωτισμένα σπιτάκια  :headbang: :headbang:

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες.καμια τωρα που να παιζει το μεσημερι με πολυ μεγαλα βυζια.?εκτος της τζουλια

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
πηγαινε στις 5 στο Ιασωνος 19 κατω θα ειναι η Σονια.

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
βασιλια σε ευχαριστω.ειναι καλη η ξεπετα?

kakanoulias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια για απο τωρα και μεχρι της 12 εχετε τπτ καλο να προτεινετε ? Κατι πολυ δυνατο θελω σε 20 αρικο..οσο ειναι εφικτο βεβαια με αυτα τα λεφτα

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Χθές κατά της 1900 όλα κλειστά εκτός από ένα δύο στη Φυλής ,γιατί όλα παράνομα είναι?

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
κριτικές που φράφτηκαν για φυλής 71β και αλκιβιαδου 16α και είναι ήδη αναρτημενες δειχνουν 2 στα 2 οτι οι συναγωνιστες περασαν παρα πολυ ασχημες επισκεψεις. Mπραβο στον  jockerx που εγραψε "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΒΑΛΤΕ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ". Mα 2 στα 2????? Που παμε??????

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Χθες το πρωι φυλής. Εκτος από τα γνωστα πλεον κοματια τα μόνα νέα και αξιολογότατα ήταν
α. Μαιρα ή κάπως ετσι, κοντουλα σχετικά άβυζο αλλα πολύ κάυλα σωματάκι και φατσουλα στο φυλής 80
β. Μούναρος ολκης στο διδυμου 20 ονόματι σόνια, νέα ψηλή μελαχροινη πολύ πολύ καλό
Θα δοκιμαστουν, αλλα εάν υπάρχει άποψη παρακαλώ να την εκθέσετε...............

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
α. Μαιρα ή κάπως ετσι, κοντουλα σχετικά άβυζο αλλα πολύ κάυλα σωματάκι και φατσουλα στο φυλής 80
Την εχω παρει 3 φορες στο Πιπινου 65...τις δυο πρωτες ηταν Απιστευτη(απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει σε ντελο)την 3η φορα ομως σαν να ειχε αρχισει να αποκταει την νοοτροπια της ξεπετας και με ψιλοαπογοητευσε

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παίδες  μωλις προχθες γυρισα απο αθήνα....επαθα τη φρίκη της ζωής μου στις περιοχες γυρω απο την ομόνοια....

νεα μωρα εχουν κανει ντην εμφανιση τους στα σπιτακια της περιοχης του σταθμου λαρίσσης.μικρόσωμα με πολλά προσώντα και πολα κολπα....

σωκρατους  και περιξ ψιλοπράγματα

δυστυχωε δεν καταφερα να βρω τις κινεζουλες πουκανουν πιατσα εκει... παρολες τις βολτες που εκανα... :(

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Την εχω παρει 3 φορες στο Πιπινου 65...τις δυο πρωτες ηταν Απιστευτη(απο τα καλυτερα γαμησια που εχω κανει σε ντελο)την 3η φορα ομως σαν να ειχε αρχισει να αποκταει την νοοτροπια της ξεπετας και με ψιλοαπογοητευσε
ετσι ακριβως.λιγο αλλοπροσαλη,δικοπο μαχαιρι η κυρια.ικανη για το καλυτερο αλλα και για το χειροτερο.εγω και τις 3 φορες περασα καλα και θα ξαναμπω βεβαια.τη τριτη φορα περιμενοντας σαλονι,ο συναδελφος που μαχοταν μεσα φαινοταν να εχει βρει τον παραδεισο ;) γενικα ομως δε φαινεται να εμπνεει εμπιστοσυνη(σταθεροτητα).

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
5 στα 6 λοιπον. οκ...Πάντως παίζει ρόλο και το μπουρδέλο γενικά στο τι κατευθύνσεις (ξεπέτας ή όχι) δίνει
Για τη Σόνια;

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
ετσι ακριβως.λιγο αλλοπροσαλη,δικοπο μαχαιρι η κυρια.ικανη για το καλυτερο αλλα και για το χειροτερο.εγω και τις 3 φορες περασα καλα και θα ξαναμπω βεβαια.τη τριτη φορα περιμενοντας σαλονι,ο συναδελφος που μαχοταν μεσα φαινοταν να εχει βρει τον παραδεισο ;) γενικα ομως δε φαινεται να εμπνεει εμπιστοσυνη(σταθεροτητα).

Πωπω αυτού του τύπου 'τάνες είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα και αυτή η Μάιρα είναι πολύ καλή εμφανισιακά.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Πωπω αυτού του τύπου 'τάνες είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα και αυτή η Μάιρα είναι πολύ καλή εμφανισιακά.
εμ,εδω ειναι βαλκανια δεν ειναι παιξε-γελασε :grin:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
-Ρεμούνδου 21 στο πάνω η γνωστή μας Νατάσα από φυλής με το τατού στη μέση
-Κάτω ένα πιπινάκι
-Απέναντι αδιάφορη
-Στη Λιοσίων απεναντι από το σταθμό αττική στο στενό μια μελαχρινή όμορφη η Μπέκυ
-Διδύμου 20 μια ξανθιά με ακάποτο ονόματι Άντα
-Διδύμου 18 η Αντριάννα

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Πέρασα σήμερα το πρωί από διδύμου 8 αυτό με τις σκάλες και στο σαλόνι πάνω από έξι άτομα. Η Μαρία δουλεύει εκεί? Τελικά κατάθεση στην Κάρμεν στη Φωκαίας. Κόσμος δεν υπήρχε και στο δωμάτιο αρκετά καλή με γλύψιμο στα @@ και κουλούρι. Εκεί έδειξε ότι πονάει και τη λυπήθηκα. Μάλλον θα την έχουν ξεσκίσει για τα καλά....Πάντως είναι καλή επιλογή για ένα ξεχαρμάνιασμα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Παιδιά, είδα σε μια κριτική ότι γύρισε η ξανθιά κα(υ)λονή Βικτώρια στο Φωκαιας 25.
Ή έχει καιρό και το πήρα πρέφα τώρα;
H Bικτώρια στο Φωκαίας 25 κάτω είναι πρωινή βάρδια ? και η απογευματινή η φραουλίτσα είναι άλλη ? Χθες απόγευμα ήταν η φραουλίτσα, ξέρετε τι λέει μέσα στο δωμάτιο ? Αλήθεια η Σοφια από Φ200,Αγ.Πέτρου,Ιάσωνοσ κλπ ξέρει κάποιος να μας πει ?

Είναι Φυλής πρωί η Βικτόρια. Εμφανισιακά πολύ καλή αλλά μέσα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom