Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Οδος βεργας 7 23.00Που δουλεύει το κορίτσι αυτό?
Οδος βεργας 7 23.00Που δουλεύει το κορίτσι αυτό?
Ευχαριστώ φίλε μου !Οδος βεργας 7 23.00
Τυπε ειναι ωρα για μπανακι,αρκετα ρυπανες το σάι!!Για να μην παρεξηγηθώ δεν ειναι ο Ορέστης μακρυς ....μηπως εισαι εσυ Ορέστης???
μέχρι 5 - 6 , δεν έχει σταθερή ώραΗ Πωλίνα μέχρι τι ώρα δουλεύει; Ξέρουμε καμία που να κάνει γλειφοκωλι;
Πριν λίγο...η Φυλής 105 καινούργια κοπέλα?
Μπήκες δωμάτιο;Πριν λίγο...
Φυλής 105
Αλεξάνδρα και Ρωξανη
Και οι δύο ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69...
Όχι δεν μπήκα.Μπήκες δωμάτιο;
Διότι κι εμένα η τσα μου ανακοίνωσε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και η Ρωξάνη μου αρνήθηκε και τα δύο στο δωμάτιο.
Παιχταρά μου, μήπως είναι η Ελένη από Ιωαννίνων 3 όροφος και πιο παλιά Καλύμνου 48? Γιατί λες αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν? Πιωμένη?
Δεν πρόκειται για την ψηλή ξανθιά Ελένη από Ιωαννίνων 3 και παλαιότερα Καλύμνου 36. Πέρασα πριν λίγο και είδα. Η συγκεκριμένη που είδα είναι ψηλή, καστανόξανθη περίπου 50 ετών (όπως δηλαδή την περιέγραψε ο Pa Luki Luk) και από ότι είπε η τσατσά από Μολδαβία. Την άλλη Ελένη από Ιωαννίνων 3 την αναζητώ και εγώ. Αν μάθει κανείς κάτι ας το αναφέρει.Παιχταρά μου, μήπως είναι η Ελένη από Ιωαννίνων 3 όροφος και πιο παλιά Καλύμνου 48? Γιατί λες αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν? Πιωμένη?
Κολωνου 48Α Νικα η Ρουμανα BBW ή Ιασωνος 30Β υπογειο η Βαλεντινα η ελληνορωσιδα BBW για την οποια θα ανεβασω κριτικη σε λιγακιΚαλησπέρα συναγωνιστές. Καμία μπαμπατσικη τρίτη βάρδια?
Επισης λογικα θα πρεπει να δουλευει ακομα η Μπιουτη η νταρντανομαυρουλα φυλης 65ισογειο...Καλησπέρα συναγωνιστές. Καμία μπαμπατσικη τρίτη βάρδια?
Πάω να τσέκαρω ευχαριστώΚολωνου 48Α Νικα η Ρουμανα BBW ή Ιασωνος 30Β υπογειο η Βαλεντινα η ελληνορωσιδα BBW για την οποια θα ανεβασω κριτικη σε λιγακι
Πέρασα την είδα, η κοπέλα είναι αστέρι. Για απόψε ψάχνω μια ξεπέτα και όχι σχέσηΠέρασμα πριν λίγο στη Λιοσίων 73, το πάνω, ήταν η Γιάννα 24χρονο κορίτσι από Ρωσία.
Πολύ γλυκό κορίτσι, με τα παχακια της μεν, αλλά αρκετά θελκτική.
Μαλλι κόκκινο, ραστα, κωλος τσουπωτος, βυζια 3άρια, στρογγυλό πρόσωπο, σκουλαρίκι στη γλωσσα.
Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.
Το κορίτσι δεν βιάζεται καθόλου, ίσα ίσα, την γαμησα κανα 10λεπτο και κάναμε αγκαλίτσες για αλλο τόσο.
Στο σεξ έχει αντοχές.
Η πιπα της πολύ καλή.
Τα στησιματα ωραια.
Για όποιον δεν έχει πρόβλημα να είναι λίγο τσουπωτή η κοπέλα, είναι καλή περίπτωση.
Από μένα είναι ναι.
Σίγουρα θα ξαναπεράσω.