Το μόνο σίγουρο... αλλά λέω μήπως ήξερες εάν είναι στην πρωινή βάρδια.λογικα πρωινες η απογευματινες εργαζονται....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
δεν γνωριζωΤο μόνο σίγουρο... αλλά λέω μήπως ήξερες εάν είναι στην πρωινή βάρδια.
οκ, ευχαριστώ.δεν γνωριζω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
η Φυλής 105 καινούργια κοπέλα?Καλημέρα συντομα θα δοκιμαστούν η Μαρινα ΜολτελοΑΛΟΓΑ απο Φώκαιας 17 και η καινούργιά ΜΟΝΤΕΛΟ Αλεξάνδρα από την Φυλης 69 και την Φυλης 105 για δευτερη φορα σε σκληρο γαμοραντεβου στο δωματιο.
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
η Φυλής 1
ναι μια καινούργια !η Φυλής 105 καινούργια κοπέλα?
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
οχι φιλε δεν ειναι ιδια ειναι αλλη αυτη οποτε καλυτερα να την λεμε Αλεξανδρα new για να της ξεχωριζουμε.Η Αλεξανδρα new κανει πλουσιο προγραμα εχει πιασιματακια και κανει και ελευθερο στοματικο. λαο προσκυνημα στα δωματια εχουν τρελαθει ολοι με την παρτυ της!!!Μια Αλεξάνδρα στο φ 54 είναι η ίδια με το φ 69??
Ωραίος ο φίλος για την πλούσια ενημέρωση... εάν πας στείλε ένα μήνυμα να μας ενημερώσεις για την βάρδια.οχι φιλε δεν ειναι ιδια ειναι αλλη αυτη οποτε καλυτερα να την λεμε Αλεξανδρα new για να της ξεχωριζουμε.Η Αλεξανδρα new κανει πλουσιο προγραμα εχει πιασιματακια και κανει και ελευθερο στοματικο. λαο προσκυνημα στα δωματια εχουν τρελαθει ολοι με την παρτυ της!!!
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Φυλης 66 σημερα και αυριο κλειστο απο Δευτερα ανοιχτο και παλι με Ειρηνη και Σοφια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οκ!Ωραίος ο φίλος για την πλούσια ενημέρωση... εάν πας στείλε ένα μήνυμα να μας ενημερώσεις για την βάρδια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.839
- Πόντοι
- 46.232
η Αλεξάνδρα η καινούργια έχει πιασιματακια???μελαχρινό πιπινακι είναι με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι και έχει κ μερικά τατουάζ ,με πιασιματακια είναι η Χριστίνα.οχι φιλε δεν ειναι ιδια ειναι αλλη αυτη οποτε καλυτερα να την λεμε Αλεξανδρα new για να της ξεχωριζουμε.Η Αλεξανδρα new κανει πλουσιο προγραμα εχει πιασιματακια και κανει και ελευθερο στοματικο. λαο προσκυνημα στα δωματια εχουν τρελαθει ολοι με την παρτυ της!!!
συμφωνώ 100%.Σκατά στα γουρούνια. Μια ζωή ΜΑΣΤΡΟΧΑΛΑΣΤΕΣ!
Μας κλέβουν? ΔΕΝ είναι εκεί
Μας απειλούν? ΔΕΝ είναι εκεί
Σε απεργίες, σε διαδηλώσεις είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
θα τους βρείτε στο Κολωνάκι, στις πρεσβείες και στη βουλή ή σε κανα vip
Tους πληρώνουμε...ΕΜΕΙΣ
Μια ζωή καταφέρνουν και πιάνουν, πρεζάκια, κλεφτάκια της κακιάς ώρας, μικροαπατεώνες, διαδηλωτές και πάσης φύσεως άπλυτους και ΑΝ σκάσει μύτη κανάς Σορίν Ματέι, κανάς Πάσαρης, κτλ πάνε στο "σημείο ενδιαφέροντος" μισή ώρα μετά, με τις σειρήνες να σκούζουν, 50+ βάλε μπάτσοι μαζί και με 10 παπάδες από πίσω να κάνουν τρισάγια
Τώρα με αφορμή τις εκλογές μας γαμάνε και την μπουρδελότσαρκα, τα ίδια έκαναν και στον κόβιντ!
ΑΗΔΙΑ
Και μου επιτρέπεις να συμπληρώσω - όπως έχω ξαναγράψει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ - ότι το νομοθετικό πλαίσιο για τη σεξεργασία είναι διαμορφωμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι ώστε κανένας οίκος να μη λειτουργεί εντελώς νόμιμα, ώστε τα γουρούνια να μπορούν να εισπράττουν μπαξίσι για να κάνουν τα στραβά μάτια.
Λιοσίων 71Β
Σαββατο 20 Μαΐου πρωι
Σάρα και Αμελια. Επιλεκτηκε Αμελια. Κοντοπουτανο με τσακπινια!! Με έβαλε στον νιπτήρα μπροστά και μου τον επλινε με επιμέλεια Όλα τα έκανε μόνη της.... Πολύ καλή, θα τα ξαναπούμε!!
Σαββατο 20 Μαΐου πρωι
Σάρα και Αμελια. Επιλεκτηκε Αμελια. Κοντοπουτανο με τσακπινια!! Με έβαλε στον νιπτήρα μπροστά και μου τον επλινε με επιμέλεια Όλα τα έκανε μόνη της.... Πολύ καλή, θα τα ξαναπούμε!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
το επιβεβαιώνω για ένα ποσοστό των οίκων γνωρίζοντας εκ των έσω, χωρίς βέβαια να ξέρω για όλουςσυμφωνώ 100%.
Και μου επιτρέπεις να συμπληρώσω - όπως έχω ξαναγράψει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ - ότι το νομοθετικό πλαίσιο για τη σεξεργασία είναι διαμορφωμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ έτσι ώστε κανένας οίκος να μη λειτουργεί εντελώς νόμιμα, ώστε τα γουρούνια να μπορούν να εισπράττουν μπαξίσι για να κάνουν τα στραβά μάτια.
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Αυτό γίνεται παντα και θα γινεται παντα....το επιβεβαιώνω για ένα ποσοστό των οίκων γνωρίζοντας εκ των έσω, χωρίς βέβαια να ξέρω για όλους
b0urdeliarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Που δουλεύει το κορίτσι αυτό?τύπε άσε τις παλιές φωτογραφίες βάλε καμιά πρόσφατη, να το μωρό έκανε το πρώτο του μπανακι πριν λίγο...
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
ε ναι για να μην ειμαστε σαν τον Ορεστη με το black AUDI χορηγει αγαπουληδες και ταξακιδες που πηγαινε στην Λιζα μοντελοαλυσιδα και της αγοραζε κινητο και της εδωσε και 4.000 ευρω και στην Αννα κου και σε αλλες ***** και τους Δανειζε λεφτα!!
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Για να μην παρεξηγηθώ δεν ειναι ο Ορέστης μακρυς ....μηπως εισαι εσυ Ορέστης???
Accountant
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 2.226
- Πόντοι
- 441
Κατέβηκα σήμερα Μεταξουργείο με σκοπό να περάσω με την Καρίνα στο Ιασ 46 όροφος. Πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 35 , ωραίο ίσιο μαλλί, αδύνατη με πιασίματα, ωραίο βυζακι, απαλή επιδερμίδα..
Βγαίνει η τσατσά δίνω τον οβολό μου και πάω στο δωμάτιο για φρεσκάρισμα αν και είχα κάνει μπάνιο προηγουμένως..
Έρχεται η κοπέλα με θετική διάθεση και γνωριμία..
Προκαταρκτικα με φιλούσε στο κορμί και στο λαιμό και ανταπεδιδα και εγω..
Πέρασε καποτα ύστερα απο προτροπή μου και άρχισε μια καλή πίπα θα έλεγα.. Μια στάση ιεραποστολικο μετά και τελείωσα ωραία στο νινακι της..
Εννοείται πως θα την επισκεφτώ ξανά στο μέλλον..
Καλά να περνάτε και να προσέχετε
Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
Βγαίνει η τσατσά δίνω τον οβολό μου και πάω στο δωμάτιο για φρεσκάρισμα αν και είχα κάνει μπάνιο προηγουμένως..
Έρχεται η κοπέλα με θετική διάθεση και γνωριμία..
Προκαταρκτικα με φιλούσε στο κορμί και στο λαιμό και ανταπεδιδα και εγω..
Πέρασε καποτα ύστερα απο προτροπή μου και άρχισε μια καλή πίπα θα έλεγα.. Μια στάση ιεραποστολικο μετά και τελείωσα ωραία στο νινακι της..
Εννοείται πως θα την επισκεφτώ ξανά στο μέλλον..
Καλά να περνάτε και να προσέχετε
Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις