You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Τα μισά εκ των οποίων για να μην πω το 80% είναι παραμύθια της ΧαλιμάςΑν θέλεις ψαξε το όνομα του μέσα εδώ να δεις τα γούστα του και τι έχει κάνει με τα πορνίδια ... είναι ΘΕΟΣ … ζητάς ψιλό παρόμοια πράγματα γιαυτο σε ρώτησα πριν !!
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
ναι ενω με τον πουτανας γιο τον κουλη γιναμε πλουσιοι και ειδαμε ασπρη μερα
πηγαινε στα πολιτικα νηματα για κατηχηση εσκορτακια ανναπουρνα, εδω ειμαστε λαικοι μπουρδελογαμηδες, δεν θελουμε κοστουμια
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 6.820
Υπερβολικός, την έχεις πάρει?Φυλής 69Α. Μαρία Τσέχα!!! Τι καύλα είναι αυτή ρε μάγκες?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.269
- Πόντοι
- 1.936
Ξεμπουκωμα εχθες στην απογευμτινη βαρδια με Ιβανκα στο Δ27.
Δεν την επαιρνα καλυτερα σπιτι ν μου κανει γενικη?Την γαμουσα και ισιωνε το μαξιλαρι,το σεντονι....με το που μπηκε στο δωματιο μου ισιωσε τα παπουτσια και μου κρεμασε το μπουφαν στην κρεμαστρα.Ιμαρτον ειπα μεσα μου.Καλη πιπα,διαρκειας.Την γλειφομουνιασα κιολας,καθοτανε σαν το αγαλμα απωχαυνωμενη κοιτωντας το ταβανι.Πεντακαθαρη ομως.Βαρεθηκα....πηρα την καποτα την ανοιξα,την εβαλα στο πουτσακι μου και την γαμησα ιερποστολικα.Μου χαϊδευε το προσωπο.Θα σε παντρευτω της ειπα.Χαμογελασε.εχυσα.Σηκωθηκε,ντυθηκε ταυτοχρονα μαζι με εμενα.Με φιλησε και εφυγε.Τουλαχιστον δεν ειχαμε τις αντιρρησεις της προηγουμενης συνεδριας.Γιωτα καργα σκεφτηκα καθως γκαζωνα το δρακοχιλιαρι πισω απο κατι Διες.Να τις αγαπατε τις κοπελιτσες αυτες.....
Δεν την επαιρνα καλυτερα σπιτι ν μου κανει γενικη?Την γαμουσα και ισιωνε το μαξιλαρι,το σεντονι....με το που μπηκε στο δωματιο μου ισιωσε τα παπουτσια και μου κρεμασε το μπουφαν στην κρεμαστρα.Ιμαρτον ειπα μεσα μου.Καλη πιπα,διαρκειας.Την γλειφομουνιασα κιολας,καθοτανε σαν το αγαλμα απωχαυνωμενη κοιτωντας το ταβανι.Πεντακαθαρη ομως.Βαρεθηκα....πηρα την καποτα την ανοιξα,την εβαλα στο πουτσακι μου και την γαμησα ιερποστολικα.Μου χαϊδευε το προσωπο.Θα σε παντρευτω της ειπα.Χαμογελασε.εχυσα.Σηκωθηκε,ντυθηκε ταυτοχρονα μαζι με εμενα.Με φιλησε και εφυγε.Τουλαχιστον δεν ειχαμε τις αντιρρησεις της προηγουμενης συνεδριας.Γιωτα καργα σκεφτηκα καθως γκαζωνα το δρακοχιλιαρι πισω απο κατι Διες.Να τις αγαπατε τις κοπελιτσες αυτες.....
Ασχαχαχαχαχαχ οοοοοχι ρε φίλεΤα πουστριλίκια του podolagnos_1985 - bourdela.com forum
Ενδιαφέρομαι για γνωριμία με αστυνομικούς. Κατά προτίμηση από ομάδα ΔΙΑΣ και ΜΑΤ. Είμαι υποτακτικός 31χρ παθητικός και μου αρέσει από το να πάρω απλά πίπα σε κάποιον αστυνομικό που θέλει να χύσει για πρώτη φορά πουστράκι, μέχρι άγριο ξεφτίλισμα από παρέα αστυνομικών γι' αυτούς που ενδιαφέρονται...www.bourdela.com
Pisokolito23
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Διδυμου 8 είναι ανοιχτό;
Μην κατέβω κέντρο και είναι κλειστο!
Θέλω να απολαύσω και εγώ το δίδυμο ελενη- Βερόνικα!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Το Ιάσωνος 20 (όροφος) να σημειώσω διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο αμφίρροπου μπουρδέλου όπως έχει καταντήσει.Δοκιμασε να πας Ιασωνος 20 οροφος απογευματινη βαρδια το αργοτερο μεχρι 23:30 μετα σχολαει
Ή θα ρίξεις σούπερ αναπάντεχο γαμήσι με φοβερές στιγμές η θα περάσεις μακράν αίσχος (και όλα αυτά με τις ίδιες μια κορυφή μια πάτος παίζουν σε συμμετοχή). Απίστευτο ρεκόρ!
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Αυτά δεν είναι τίποτα τύπε, μετά το ποδογλύψιμο πήγαινε στα μπουρδελα και ρούφαγε το σπέρμα απο τις πεταμένες στα καλαθάκια καπότες, σταγόνα δεν άφηνε χαμένη...Ασχαχαχαχαχαχ οοοοοχι ρε φίλε
Ιστορική μορφή του bou και αυτός
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Squirting, τύπε?Η αουρορα στο φ54 μου ειχε προτείνει να με χύσει στην μούρη οταν καναμε 69.
Αρνήθηκα γιατί δεν ειμαι τοσο σκληροπυρηνικος
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.600
- Πόντοι
- 32.478
Μόνο πρωί δουλεύουν τα κορίτσιαΔιδυμου 8 είναι ανοιχτό;
Pisokolito23
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω @MilfomaniacΜόνο πρωί δουλεύουν τα κορίτσια
Μέχρι τι ώρα δουλευουν τα κοριτσια αν γνωρίζεις;
Καλά όντως είναι αλήθεια ή τρολαρει ο τύπος ;Αυτά δεν είναι τίποτα τύπε, μετά το ποδογλύψιμο πήγαινε στα μπουρδελα και ρούφαγε το σπέρμα απο τις πεταμένες στα καλαθάκια καπότες, σταγόνα δεν άφηνε χαμένη...
Ιστορική μορφή του bou και αυτός
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.298
- Πόντοι
- 3.656
Την Κοσιωνη μαζι μς Τζίμα κ να με παιρνει ματι ο ΠαπαδάκηςΜάλλον με αυτά που άκουγε θα ήθελε να γαμήσι κάποιων από αυτούς χα χα χα
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.887
- Πόντοι
- 1.056
Είναι για πολλά και τρελά γαμήσια η κύριαΤην Κοσιωνη μαζι μς Τζίμα κ να με παιρνει ματι ο Παπαδάκης
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.137
- Πόντοι
- 46.232
Μέχρι 1630-1700Ευχαριστω @Milfomaniac
Μέχρι τι ώρα δουλευουν τα κοριτσια αν γνωρίζεις;