Πέρασα πριν από το Αουοροράδικο 54β και ήταν πάλι η κοντοστούπα. Έχει παχύνει κι άλλο, κρέμασε ο κωλος της και φορούσε ένα ολόσωμο κρεμ με τρύπα στο κέντρο σαν φινιστρινι από καράβι. Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser. Έφυγα με απαξίωση και πήγα Λιοσίων. Όχι για να γαμήσω. Έχει ένα καταπληκτικό αλλοδαπό μαγαζί στο τελείωμα της προς κέντρο (αρχίζει από Ζ-μην κάνω διαφήμιση) με ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο, μαϊντανό, εξαιρετική σως, πατάτες και λάχανο λευκό και μπλε. Έχει διαφορά καλούδια. Πέρασαν και κάτι πρεζάκηδες που σφύραγαν στις πιατσιούδες. Είπα να πάω
Μεταξουργείο αλλά θα "έβγαζα" τα τυλιχτά. Το πρωί θα χέσω ωραία πάντως.
Ο αγώνας να πετύχω ικανή μπουρδελιάρα συνεχίζεται. Καλό βράδυ σε όλους μας.
Ρε φιλαράκι δεν σε ξέρω και προφανώς υπερβάλεις/τρολλάρεις λίγο, αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί όσο γίνεται, ακόμα και με το άθλιο μπεζ ολόσωμο μια χαρά γαμεύσιμη παραμένει η κοπέλα από πλευράς εμφάνισης, προσωπικά έχω σταματήσει να περνάω μαζί της γιατί είναι 30/70 να σε παίξει μπάλα η να σε ξεπετάξει αλλά δεν είναι και τόσο χάλια ...
Πέρασα χθες με "Μελίνα" από Κ27β(όροφο) Λατίνα Βενεζολάνα ~1.65+ , μικρό στητό βυζί, νορμάλ σώμα, κάπου 30κάτι σίγουρα έχει παιδιά, κακή πίπα, μέτρια σε όλα τα υπόλοιπα, τυπικό οκ 10ρικο.
Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της 1ης βάρδιας και το δωμάτιο μέσα αριστερά σκυλοβρώμαγε και είχε κάμποση μπίχλα (άνω του ανεκτού).
Το είπα στον μαυρομάλλη σχετικά νέο τσάτσο σαν παράπονο και μου απάντησε "ε γιατί δεν ανοίγετε κάνα παράθυρο ρε παιδιά" ήθελα να του απαντήσω τότε να μου δώσει το % του άμα είναι να κάνω την δουλειά του...
Φεύγοντας ανέβαινε ο άλλος ο τσάτσος ο γεράκος που δεν ήξερε να μου απαντήσει ποια κοπέλα/ες θα έχει "είναι τζόκερ" μου είπε
Ιασωνος 36 απογευμα η βραδυ...
Περδικας 3 απογευμα ή πρωι
Φυλης 65 ισογειο αργα μετα τα μεσανυχτα
Το Περδίκας 3 ανοιχτό το απόγευμα έχω να το πετύχω πάνω από μήνα και δεν είχε μαύρη, μία χοντρή τσιγγάνα είχε, θα το πετύχω που θα πάει.
Αυτή στο Ι36 είναι στο όριο για BBW και επειδή είναι και ψηλή χέστηκα πάνω μου και δεν δοκίμασα (δεν μου άρεσε και πολύ είναι η αλήθεια), μιλάει Ελληνικά πάντως ε?
Πρέπει να δοκιμάσω μια υποσαχάρια κάποια στιγμή.