Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 347 άτομα (26 μέλη και 321 επισκέπτες)

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Το γλύψιμο ποδιών μπροστά στο γαμήσι που έριξε σε ξεχασμένα τακούνια σε μπουρδέλο μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό

Το γλύψιμο ποδιών μπροστά στο γαμήσι που έριξε σε ξεχασμένα τακούνια σε μπουρδέλο μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό

Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Πέρασα πριν από το Αουοροράδικο 54β και ήταν πάλι η κοντοστούπα. Έχει παχύνει κι άλλο, κρέμασε ο κωλος της και φορούσε ένα ολόσωμο κρεμ με τρύπα στο κέντρο σαν φινιστρινι από καράβι. Μόνο τα καρφιά στο κεφάλι της έλειπαν να μοιάζει με τον κακό στην ταινία hellraiser. Έφυγα με απαξίωση και πήγα Λιοσίων. Όχι για να γαμήσω. Έχει ένα καταπληκτικό αλλοδαπό μαγαζί στο τελείωμα της προς κέντρο (αρχίζει από Ζ-μην κάνω διαφήμιση) με ζουμερό καλαμάκι κοτόπουλο, μαϊντανό, εξαιρετική σως, πατάτες και λάχανο λευκό και μπλε. Έχει διαφορά καλούδια. Πέρασαν και κάτι πρεζάκηδες που σφύραγαν στις πιατσιούδες. Είπα να πάω Μεταξουργείο αλλά θα "έβγαζα" τα τυλιχτά. Το πρωί θα χέσω ωραία πάντως.
Ο αγώνας να πετύχω ικανή μπουρδελιάρα συνεχίζεται. Καλό βράδυ σε όλους μας.
Ρε φιλαράκι δεν σε ξέρω και προφανώς υπερβάλεις/τρολλάρεις λίγο, αλλά ας είμαστε αντικειμενικοί όσο γίνεται, ακόμα και με το άθλιο μπεζ ολόσωμο μια χαρά γαμεύσιμη παραμένει η κοπέλα από πλευράς εμφάνισης, προσωπικά έχω σταματήσει να περνάω μαζί της γιατί είναι 30/70 να σε παίξει μπάλα η να σε ξεπετάξει αλλά δεν είναι και τόσο χάλια ... :cheesy:

Πέρασα χθες με "Μελίνα" από Κ27β(όροφο) Λατίνα Βενεζολάνα ~1.65+ , μικρό στητό βυζί, νορμάλ σώμα, κάπου 30κάτι σίγουρα έχει παιδιά, κακή πίπα, μέτρια σε όλα τα υπόλοιπα, τυπικό οκ 10ρικο.
Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος πελάτης της 1ης βάρδιας και το δωμάτιο μέσα αριστερά σκυλοβρώμαγε και είχε κάμποση μπίχλα (άνω του ανεκτού).
Το είπα στον μαυρομάλλη σχετικά νέο τσάτσο σαν παράπονο και μου απάντησε "ε γιατί δεν ανοίγετε κάνα παράθυρο ρε παιδιά" ήθελα να του απαντήσω τότε να μου δώσει το % του άμα είναι να κάνω την δουλειά του...
Φεύγοντας ανέβαινε ο άλλος ο τσάτσος ο γεράκος που δεν ήξερε να μου απαντήσει ποια κοπέλα/ες θα έχει "είναι τζόκερ" μου είπε :P

Ιασωνος 36 απογευμα η βραδυ...
Περδικας 3 απογευμα ή πρωι
Φυλης 65 ισογειο αργα μετα τα μεσανυχτα
Το Περδίκας 3 ανοιχτό το απόγευμα έχω να το πετύχω πάνω από μήνα και δεν είχε μαύρη, μία χοντρή τσιγγάνα είχε, θα το πετύχω που θα πάει.
Αυτή στο Ι36 είναι στο όριο για BBW και επειδή είναι και ψηλή χέστηκα πάνω μου και δεν δοκίμασα (δεν μου άρεσε και πολύ είναι η αλήθεια), μιλάει Ελληνικά πάντως ε?
Πρέπει να δοκιμάσω μια υποσαχάρια κάποια στιγμή.

Τελευταία τροποποίηση:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Τελικά η Άννα η Ταυλανδεζα παίρνει καλές πίπες?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Fun210.jpg

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Αν θέλεις ψαξε το όνομα του μέσα εδώ να δεις τα γούστα του και τι έχει κάνει με τα πορνίδια ... είναι ΘΕΟΣ … ζητάς ψιλό παρόμοια πράγματα γιαυτο σε ρώτησα πριν !!
Τα μισά εκ των οποίων για να μην πω το 80% είναι παραμύθια της Χαλιμάς

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ναι ενω με τον πουτανας γιο τον κουλη γιναμε πλουσιοι και ειδαμε ασπρη μερα
πηγαινε στα πολιτικα νηματα για κατηχηση εσκορτακια ανναπουρνα, εδω ειμαστε λαικοι μπουρδελογαμηδες, δεν θελουμε κοστουμια

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.159
Πόντοι
1.936
Ξεμπουκωμα εχθες στην απογευμτινη βαρδια με Ιβανκα στο Δ27.
Δεν την επαιρνα καλυτερα σπιτι ν μου κανει γενικη?Την γαμουσα και ισιωνε το μαξιλαρι,το σεντονι....με το που μπηκε στο δωματιο μου ισιωσε τα παπουτσια και μου κρεμασε το μπουφαν στην κρεμαστρα.Ιμαρτον ειπα μεσα μου.Καλη πιπα,διαρκειας.Την γλειφομουνιασα κιολας,καθοτανε σαν το αγαλμα απωχαυνωμενη κοιτωντας το ταβανι.Πεντακαθαρη ομως.Βαρεθηκα....πηρα την καποτα την ανοιξα,την εβαλα στο πουτσακι μου και την γαμησα ιερποστολικα.Μου χαϊδευε το προσωπο.Θα σε παντρευτω της ειπα.Χαμογελασε.εχυσα.Σηκωθηκε,ντυθηκε ταυτοχρονα μαζι με εμενα.Με φιλησε και εφυγε.Τουλαχιστον δεν ειχαμε τις αντιρρησεις της προηγουμενης συνεδριας.Γιωτα καργα σκεφτηκα καθως γκαζωνα το δρακοχιλιαρι πισω απο κατι Διες.Να τις αγαπατε τις κοπελιτσες αυτες.....

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1

:humpleg::humpleg::humpleg:
Ασχαχαχαχαχαχ οοοοοχι ρε φίλε

Pisokolito23

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Διδυμου 8 είναι ανοιχτό;
Μην κατέβω κέντρο και είναι κλειστο!
Θέλω να απολαύσω και εγώ το δίδυμο ελενη- Βερόνικα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δοκιμασε να πας Ιασωνος 20 οροφος απογευματινη βαρδια το αργοτερο μεχρι 23:30 μετα σχολαει
Το Ιάσωνος 20 (όροφος) να σημειώσω διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πιο αμφίρροπου μπουρδέλου όπως έχει καταντήσει.
Ή θα ρίξεις σούπερ αναπάντεχο γαμήσι με φοβερές στιγμές η θα περάσεις μακράν αίσχος (και όλα αυτά με τις ίδιες μια κορυφή μια πάτος παίζουν σε συμμετοχή). Απίστευτο ρεκόρ!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Ασχαχαχαχαχαχ οοοοοχι ρε φίλε
Αυτά δεν είναι τίποτα τύπε, μετά το ποδογλύψιμο πήγαινε στα μπουρδελα και ρούφαγε το σπέρμα απο τις πεταμένες στα καλαθάκια καπότες, σταγόνα δεν άφηνε χαμένη...
Ιστορική μορφή του bou και αυτός

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Καλημερα ξερετε αν σημερα στο διδυμου 8β δουλευουν ελενη βερονικα πρωινες ωρες?

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom