Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 424 άτομα (40 μέλη και 384 επισκέπτες)

nikosatza

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2010
Like
118
Πόντοι
0
φολα alert: πρωινη επισκεψη στον οροφο φυλης 86 αν θυμαμαι καλα(αυτα που ειναι κολλητα με τις σκαλες) στο δεξιο, παρουσιασε η τσατσα μια λατινα κοντοπουτανο εκφυλο
ονοματι λουνα και αφου μ ειπε ελευθερα πιασιματα και σχετικα συμφωνησαμε 40$ για 20 λεπτα. με το που μπηκε μεσα η τυπισα δεν με αφηνε να την
πασπατευω μου απαγορευε να γλυψω απο τα βυζια κ κατω, πηγε με ζορι με μισοκαυλωμενη να φορεσει προφυλακτικο,εκλεβε συνεχεια στις στασεις, μου εσπασε τα νευρα
και με τελειωσε με μαλακια στο 10λεπτο κ συκωνεται κ φευγει. βγηκα νευριασμενος να διεκδικισω το 20ρικο εστω και η τσατσα μ ελεγε οτι εκατσα 15 λεπτα μεσα και
απο την στιγμη που εδωσα τα λεφτα δεν εχει επιστροφες. μαυρο απο μενα και ελπιζω να μην την πατησει κανεις αλλος

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
φολα alert: πρωινη επισκεψη στον οροφο φυλης 86 αν θυμαμαι καλα(αυτα που ειναι κολλητα με τις σκαλες) στο δεξιο, παρουσιασε η τσατσα μια λατινα κοντοπουτανο εκφυλο
ονοματι λουνα και αφου μ ειπε ελευθερα πιασιματα και σχετικα συμφωνησαμε 40$ για 20 λεπτα. με το που μπηκε μεσα η τυπισα δεν με αφηνε να την
πασπατευω μου απαγορευε να γλυψω απο τα βυζια κ κατω, πηγε με ζορι με μισοκαυλωμενη να φορεσει προφυλακτικο,εκλεβε συνεχεια στις στασεις, μου εσπασε τα νευρα
και με τελειωσε με μαλακια στο 10λεπτο κ συκωνεται κ φευγει. βγηκα νευριασμενος να διεκδικισω το 20ρικο εστω και η τσατσα μ ελεγε οτι εκατσα 15 λεπτα μεσα και
απο την στιγμη που εδωσα τα λεφτα δεν εχει επιστροφες. μαυρο απο μενα και ελπιζω να μην την πατησει κανεις αλλος
Βρε παιδιά μην πληρώνετε από την αρχή δυπλο χρόνο.
Μπες μέσα με ένα παράβολο να δεις και πος τα πάει η κοπέλα και αν τα πάει καλά και θες και άλλο χρόνο όταν πάει να φύγει σκας και το δεύτερο 20€ .αν πληρώσεις για 20 λεπτά και χύσεις στα 5 λεπτά πάλι χαμένος βγενεις

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Την αλλη φορα κατουρα στο κρεβατι και ριξε τον καδο με τις καποτες στο κεφαλι της τσατσας

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο καθένας περνάει όπως περνάει με την οποιαδήποτε. Την κολοκυθιά θα παίξουμε; Εγώ εκτιμώ ΜΟΝΟ όσες συγκεντρώνουν συντριπτική αποδοχή από πελάτες, ακολουθούν κοινή επαγγελματική γραμμή και το αποδεικνύουν έμπρακτα.
Το "με εμένα" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Αυτά.
Έτσι όπως το θέτεις , αρκετές κοπέλες που συγκεντρώνουν συντριπτική αποδοχή από πελάτες μπορεί να σου φερθούν σκάρτα …!! Μου έχει τύχει απειρεσ Φορές !! Εσυ μάλλον παιζεις την κολοκυθιά … το βασικό κριτήριο είναι οι απαιτήσεις ενός πελάτη αναλογικά με το προγραμμα που κάνει η κάθε κοπέλα !! Τώρα αν είσαι εσυ μυστήριος ..είναι άλλο καπέλο …. Η κοπέλα λοιπόν διότι με κούρασες …κάνει σε όλους το ίδιο προγραμμα ( δεν θα ξαναπώ τι κάνει ) το συγκεκριμένο προγραμμα εμένα με εκφράζει το ακολουθώ και περνάω καλά !! Τώρα εάν κάποιοι την πριζουν -πιέζουν , θα χάσει και εκείνη την οποία θετική ενέργεια έχει απέναντι στον εκάστοτε πελάτη !! Γνώμη μου !! Καλά να περνάτε αλάνια !!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Τελικά, το σαρανταρι για διπλό χρόνο πρέπει να το δίνουμε ΜΟΝΟ σε δοκιμασμένη κοπέλα. Εγώ το έχω τηρήσει και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Θα συμφωνήσω πριν πεις οτιδήποτε. Η κοπέλα έχει κουραστεί πλέον , έχει την πελατεία της δεδομένη κ κανένα μα κανένα κίνητρο να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερες ουρές.
Η τιμή της θα είναι πάντα 20ρικο τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.....Τέλος!!!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Έτσι όπως το θέτεις , αρκετές κοπέλες που συγκεντρώνουν συντριπτική αποδοχή από πελάτες μπορεί να σου φερθούν σκάρτα …!! Μου έχει τύχει απειρεσ Φορές !! Εσυ μάλλον παιζεις την κολοκυθιά … το βασικό κριτήριο είναι οι απαιτήσεις ενός πελάτη αναλογικά με το προγραμμα που κάνει η κάθε κοπέλα !! Τώρα αν είσαι εσυ μυστήριος ..είναι άλλο καπέλο …. Η κοπέλα λοιπόν διότι με κούρασες …κάνει σε όλους το ίδιο προγραμμα ( δεν θα ξαναπώ τι κάνει ) το συγκεκριμένο προγραμμα εμένα με εκφράζει το ακολουθώ και περνάω καλά !! Τώρα εάν κάποιοι την πριζουν -πιέζουν , θα χάσει και εκείνη την οποία θετική ενέργεια έχει απέναντι στον εκάστοτε πελάτη !! Γνώμη μου !! Καλά να περνάτε αλάνια !!
Αερολογείς. Σου έχω ήδη απαντήσει με επιχειρήματα. Εσύ μιλάς "γέρνοντας" με θεωρίες σχετικότητας για μια τύπισσα που είναι κατά τεκμήριο για μια φορά. Και σιγά μην σε κούρασα. Εσύ κουβαληθηκες να την υποστηρίξεις. Να πηγαίνεις όποτε θες. Ποσώς με ενδιαφέρει.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Δεν είναι θέμα εθνικότητας αλλά θέμα συμπεριφοράς και τρόπου ζωής.
Είναι θέμα εθνικότητας. Οι ρουμανες σαν πουτανες ηταν ειναι κ θα ειναι οι πιο άχρηστες. Ετσι ειναι το μενταλιτε μετα το 2000 και έτσι θα μείνει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα απο Εξηκιου

18 Έλλη, απλό πρόγραμμα.

18α Μιλενα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

18γ Εύα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.
20230507_222546.jpg
Η αμαξάρα ποιανου μελους εινσι??.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836
Είναι θέμα εθνικότητας. Οι ρουμανες σαν πουτανες ηταν ειναι κ θα ειναι οι πιο άχρηστες. Ετσι ειναι το μενταλιτε μετα το 2000 και έτσι θα μείνει
Μόνο Ρωσίδες ουκρανες ειδικά οι δεύτερες τοπ.....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μπες μέσα με ένα παράβολο να δεις και πος τα πάει η κοπέλα και αν τα πάει καλά και θες και άλλο χρόνο όταν πάει να φύγει σκας και το δεύτερο 20€ .αν πληρώσεις για 20 λεπτά και χύσεις στα 5 λεπτά πάλι χαμένος βγενεις
Στέκει αλλά κι αυτό ρίσκο είναι. Αρκετές μόλις κάνεις επέκταση, θέλουν να σαλονάρουν και να επιστρέψουν (τάχα) ή να φρεσκαριστούν (τάχα) κι αργούν να επιστρέψουν μπαίνοντας (αρκετές φορές) σε άλλον. Το σωστό είναι επί τόπου συνέχεια χωρίς έξοδο από το δωμάτιο κι η τσατσά πρέπει να το λέει έξω στον κόσμο. Πολλές όμως δεν το λένε για να κρατούν τον κόσμο στο σαλόνι. Εκεί να λέτε "πολύ κάθεται για εικοσάρικο, πάρε ένα κι από μένα να κάτσω 20 λεπτά" και στρώνουν πέτσα!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.467
Πόντοι
2.836

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Προ ολίγου κι εντελώς τυχαία συνάντησα μια γνωστή μου επαγγελματία και την ρώτησα για την λεπτή έκφυλη Στέλλα του Κολωνού 48. Μου είπε ότι την είχε δει αυτές τις μέρες. Που στον πούτσο την είδε; Για μένα η Στέλλα ειδικεύεται στο ελεύθερο τσιμπούκι με αξιώσεις ενώ ένα μεγάλο καλό που έχει είναι ότι ξηγιέται καλά στο δωμάτιο χωρίς να σε περιορίζει με μην και μην. Στα 10 ευρώ πιθανολογω ότι κάνει μακράν το πλουσιότερο πρόγραμμα τηρουμένων των αναλογιών. Πολύ θερμή κι εκδηλωτική. Αν ήταν και λίγο καλύτερη στον συγχρονισμό θα είχε ουρές.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Πριν λιγο live Μεταξουργειο:

Σε γενικες γραμμες νεκρα τα πιο πολλα κλειστα

- Κολωνου 30Α το ειδα ανοιχτο μετα απο καιρο τοσο αργα: Κατερινα Ελληνιδα κατα δηλωση της μελαχρινη milf 1,70 υψος 2αρι βυζι

-Ιασωνος 37Β ξανα η 1,80 υψος ξανθια τρανς η Ναντια

-Ιασωνος 32 ισογειο Ζωη μελαχρινη 1,55 υψος σχετικα νορμαλ σωμα...μονη της χωρις τσατσα...

-ΜεγΑλεξανδρου 21 ισογειο ειχε μια Ρουμανα BBW δεν συγκρατησα ονομα...στην αρχη την περασα για λατινα ρωτησα την σαλεμενη τσατσα (αυτη η γρια ειναι σαν χαμενη απο τους μπαφους που πινει) και αυτη το μονο που απανταγε ηταν "νορμαλ σεξ, νορμαλ σεξ" οτι και αν ρωτουσα...εφυγα...

-ΜεγΑλεξανδρου 25 οροφος....αλλη σαλεμενη γυφτισα με μαντηλι στο κεφαλι...1,60 υψος που με αγριοκοιταζε λες και ηρθα να τους παρω τα λεφτα..περιμενα σαν βλακας 5 λεπτα στο σαλονι και αυτη ασχολουνταν με το χαλασμενο κασσετοφωνο της κουζινας...εφυγα...

-ΜεγΑλεξανδρου 28 υπογειο τελικα ειχε μια γλυκια στρουμπουλουλα Ρωσιδουλα την Νάταλι...ισιο μαλλι μακρυ μελαχρινο μαλλον 1,65 υψος περιπου, βυζι 2-3αρι σκουρες ρωγες....εδειχνε πολυ κουρασμενη παρολαυτα προσπαθησε φιλοτιμα....ωραια φατσουλα...μονο αρνητικο ηταν που επεμενε (δεν σηκωνε κουβεντα) να βαλω την δικια της καποτα και οχι αυτη που εφερα εγω η οποια αυτη με βολευει...καληνυχτα κ' καλα γαμησια

NαταλίαΡωσιδα - ΜεγΑλεξ 28Υπογ.jpg

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημερα
για να πω την αληθεια με 2 κοπελες απο ουκρανια τις επαιρνα οχι 20 λεπτα αλλα μια ωρα και μιαμιση με 60 και 90 ευρω στο μεταξουργειο και οι κοπελες δεν εφευγαν αν δεν περναγε ολος ο συμφωνημενος χρονος και περναγα καλα και τις εχυνα οσες φορες προλαβαινα σε αυτο το χρονο αλλα ηταν σωστες και οι κοπελες και οι τσατσαδες
Τωρα λειπουν ουκρανια

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημερα
ξερετε κοπελες μικρες ή μιλφ αδυνατες ή κανονικεςνα ξεκινουν απο 6 το πρωι ή 7 για πρωινα αδειασματα:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Επισκεψη στο Φ109 ισογειο μπας και πετυχω την Ολγα αλλα μπαααα...
Αντι αυτού ήταν μια Αννια.Ξανθια,ομορφούλα,με ομορφο κωλαρακι και βυζακι εναμισάρι κρεμάστρα.Έκανα την μαλακία να περάσω ο μπετόβλακας και σχεδόν το μετάνιωσα.Παρά τις δυθυραμμβικές εξαγγελίες της σκατόγριας τσατσάς η κοπέλα ήταν χειρότερη και απο παγωτό της Δέλτα.Μη το μουνί μου,οχι εκεί,αερόπιπα χάλια μαύρα....
Της λέω φύγε εξαφανίσου και φέρε μου ένα δεκάρικο πίσω.Την κατάλαβε την μαλακία της και μου λέει όχι περίμενε,ξάπλωσε.Και μου αρχίσει ένα ρουφηγμα στο ριπαπά,μου αρπαζει και την αρχιδοσακούλα από κάτω και κάνει ένα μπουκιτσί απίθανο.Σαν να μου ρουφούσε ο χάρος την ψυχή ένα πράγμα.Τελείωσα εντός καπότας στο πεντάλεπτο.Της λέω,τι έγινε μωρή?Μου χαμογέλασε και μάζεψε τα πράγματα της.Η σκατόγρια φώναξε ακριβώς στο οχτάλεπτο.Δεν βγήκε έξω να την ξεχέσω,κρίμα.Εν κατακλείδι,φολίτσα που θέλει την φοβέρα της για να πάρει μπροστά η βρωμιάρα.Μύριζαν και ιδρωτίλα οι μασχάλες της....

Sonik2121

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
21
Μια Εύα από άγκυρας 9 την έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι σαν τις φωτό? Από πρόγραμμα πώς είναι.
Ειναι παρα πολυ καλη φιλε ερωτικβ στο δωματιο για μενα ειναι στανταρακι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom