You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνο όμορφη είναι !!!Πήγα το πρωί να δοκιμάσω την χριστινα τη Ρουμάνα με τα τατουάζ !
Τρομερό μουνι ,ίχνος τρίχας..αλλά..βυζαρες δεν με άφησε να γλύψω με το ζόρι ακουμπάγα τσιμπουκι χάλια !
Στα 4 κομπλέ και τέλος τίποτα άλλο!
Από υπηρεσία δεν αξίζει !!
Οποιος θέλει μόνο ομορφιά και χύνει εύκολα μπαίνει !
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Πρότεινα με πολύ ευγενικό τρόπο στην τσατσά του Φυλής 66 με την λευκή πορτουλα να φοράει ολόσωμο η Μαιρούλα για να μην φαίνεται η κοιλάρα και στράβωσε. Αν της έλεγα όμως ψέματα ότι είναι κορμάρα, θα με συμπαθούσε. Βρε δεν γαμιόμεθα λέω γω;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Πρωί.Αν είναι αυτή που φαντάζομαι που δούλευε παλιά κεντρικά φυλης κ επέστρεψε ξανά είναι μεγάλο ΟΠΛΟ η τύπισσα. μήπως ξέρεις βάρδια που παίζει μπαλίτσα?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Διπλοβάρδια δύσκολα, μέχρι 17:00 στα 65 ή 84 ισόγειο.Μέχρι 17:00 δηλαδή καμοια μέρα απόγευμα η καμοια διπλό βάρδια ας πούμε?
VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Τι είναι αυτή η φάση με την κολομβιανές ρε μάγκες ναι OK σε μερικές βλέπεις τον κώλο τους και το σώμα του και πέφτει σαν μαλάκας.. Αν κάνεις το λάθος και μπεις μέσα είναι πραγματικά ένα βήμα πριν τον βιασμό τόσο ανένδοτες…κρίμα
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Επιστροφη πριν λιγο απο την μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο....Πολλα τα παρκαρισμενα αμαξια στην πλατεια καθως καποιοι Αραβες ή απο καπου απο την μεση ανατολη ειχαν ενα παρτυ σε μια αιθουσα εκδηλωσεων...Τελος παντων η βολτα δεν κρατησε πολυ καθως πηγα στοχευμενα κατευθειαν Κολωνου 27Β υπογειο εχοντας διαβασει την κριτικη του συναγωνιστη milfomaniac σχετικα με την Ελενη την Ρωσιδα και μου κινησε την περιεργεια να την δοκιμασω....ειναι οντως μια ομορφη και ψηλη θα ελεγα κοπελα καπου στο 1,70 με την κλασσικη Ρωσοφατσα και προφορα...ξανθουλα με ωραια βυζια, ωραια ποδια και ομορφες πατουσες απλα ο κωλος της...ωραιος μεν αλλα λιγακι επιπεδος και στενος...ολα και ολα δυο δωματια εχει ο οικος....βασικα ενα μεγαλο σαλονι ειναι οπου εχουν βαλει γυψοσανιδες ή κατι σαν κοντρα πλακε για να φτιαξουν τα "δωματια", καποια στιγμη θα σπασουν ....ηχομονωση μηδεν...τελος παντων η κοπελα ειναι αξιαγαμητη, δειχνει να βαριεται λιγακι αλλα σε γενικες γραμμες δεν χαλαει χατηρια...Μεγαλο αρνητικο η μελαχρινη τσατσα η οποια πανω στο 5-7λεπτο βαραγε πορτες αλλα εγω την εγραψα κανονικα, ειχα βαλει και τον συρτη στην πορτα να μην μπορει να μπει και εχυσα με την ησυχια μου και ας εριχνε καντηλια...ετσι θελουν οι κωλογριες....Καληνυχτα κ' καλα γαμησια
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ έπιανα πατο σε όλες τις στάσεις. Κανένα κλέψιμο και την έχω σχετικά μεγάλη. (Συμφωνα με την αντίδραση των γυναικών).Φυλής 69Α απόψε κατά τις 21:00 το βράδυ πέρασα με Μαρία από 'Τσεχία' ή whatever.
Την ξεμουνιάσατε βρε μαλάκες την κοπέλα...
Χαμογελαστή και δεκτική σε γενικές γραμμές αλλά είχαμε πρόβλημα με τις στάσεις γιατί έκλεβε σχεδόν παντού.
Το μουνί της ζεμάταγε εντωμεταξύ σε ενοχλητικό βαθμό αλλά αυτό ήταν το λιγότερο...
Στο πισωκολλητό, είχε κορδωθεί σχεδόν ολόκληρη πάνω για να μην τον τρώει όλον.
Δεν την ζόρισα, γιατί κατάλαβα τι ξεμούνιασμα έχει φάει και δεν το κάνει επίτηδες.
Στο τέλος έκανε 'ψαλίδι' με τα δάχτυλα της και έκανε πως μου κόβει την μισή ψωλή.
Θα ξαναδοκιμαστεί στην πρωινή βάρδια, γιατί είμαι σίγουρος πως το πρωί είναι όπως τα έγραψε ο @Διανοούμενος ,
σε σχετική κριτική του.-
Αλλά όπως έγραψα και στην κριτική μου, η κοπέλα είχε απανωτά δωμάτια. Εσυ πηγες βράδυ γαμωτο. Το μουνι της επαθε πυρακτωση! Όση κρέμα και να βάλει δεν γίνεται να μην ποναει.
ΚαλημεραΦυλής 109β η Όλγα κοντούλα μιλφάκι μολδαβίας κοντό ξανθό μαλλί μπλέ ματάκια καλούτσικο λεπτό σωματάκι
με ελεύθερο στοματικό και 69, καβλώνει εύκολα αν της γλύψεις το τριανταφυλλάκι.
Επίσης μέσα στον Μάιο έχω ακούσει οτι θα επιστρέψει Ελλάδα το Μαριαννάκι το σκίνι καβλιάρικο μιλφάκι
με ξανθά μαλλάκια και μπλέ ματάκια από Διδύμου 22 (αλλά ακόμα δεν έχω σχετικά νέα),
και με σούπερ προγραμματάρα (εκός από κωλαράκι που δεν κάνει).
Υ.Γ. Εγώ με Τζούλια πετίτ μοντελέ από Φ65β έχω περάσει καλά αλλά η τσα^2 το Σ/Κ είπε οτι έχει πάει Ρουμανία.
Η Όλγα τί ώρες δουλεύει:
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα ειχα παει τσαρκα μαζι με εναν φίλο … εγω μπηκα λαουρα και αυτος στη μαρια και μου ειπε ακριβως το ιδιο δεν τον αφηνε να βαλει ουτε τη μιση και τελικα μετα απο 3 λεπτα σηκώθηκε απροειδοποίητα και εφυγε… οποτε μαλλον δεν ειναι για πολλα η συγκεκριμενη .. επισης του ελεγε οκοι την ωρα μεγαλο πουτσα και μεγαλο πουτσα .. εντομεταξη το παιδι ειναι ψηλο κανονικός σε μέγεθος φαντασου να παει κανενας αλλος γαμιας τι θα του λεει…Φυλής 69Α απόψε κατά τις 21:00 το βράδυ πέρασα με Μαρία από 'Τσεχία' ή whatever.
Την ξεμουνιάσατε βρε μαλάκες την κοπέλα...
Χαμογελαστή και δεκτική σε γενικές γραμμές αλλά είχαμε πρόβλημα με τις στάσεις γιατί έκλεβε σχεδόν παντού.
Το μουνί της ζεμάταγε εντωμεταξύ σε ενοχλητικό βαθμό αλλά αυτό ήταν το λιγότερο...
Στο πισωκολλητό, είχε κορδωθεί σχεδόν ολόκληρη πάνω για να μην τον τρώει όλον.
Δεν την ζόρισα, γιατί κατάλαβα τι ξεμούνιασμα έχει φάει και δεν το κάνει επίτηδες.
Στο τέλος έκανε 'ψαλίδι' με τα δάχτυλα της και έκανε πως μου κόβει την μισή ψωλή.
Θα ξαναδοκιμαστεί στην πρωινή βάρδια, γιατί είμαι σίγουρος πως το πρωί είναι όπως τα έγραψε ο @Διανοούμενος ,
σε σχετική κριτική του.-
scorpioRetired
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 864
- Πόντοι
- 80
Πρωινή βάρδυα Πόρνε μου, υπολόγισε περίπου 11:00 (11:30) - 17:00 (16:30).Καλημερα
Η Όλγα τί ώρες δουλεύει:
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.416
- Πόντοι
- 2.036
Έχοντας στο μυαλό μου την πίκρα από την Αννούλα προχθές, πήγα μια βόλτα από Ι37 στην Σόνια χθες, ενώ την έχω πάρει πολλές φορές και ούτε κανα μοντέλο είναι ούτε τρελή συμμετοχή έχει για κάποιο λόγο με καυλώνει πάντα.
Ο οίκος όπως πάντα χάλια και το κρεβάτι στο 1ο δωμάτιο έχει και μία γούβα στην μέση προσοχή μην πάθετε καμιά ζημιά.
Στα του αγώνα τώρα η κοπέλα κλασικά δεν λέει όχι (ούτε και ναι, απλά τον τρώει αδιαμαρτύρητα).
Επειδή ο καιρός ζέστανε αρκετά και βρισκόμαστε σε μία φάση που ζεσταίνεσαι αλλά όχι αρκετά ώστε να ανοίξουν τα a/c και είχα όρεξη, έδωσα όσο πόνο μπορούσα ιεραποστολικά (αφού με είχε καβαλήσει με δυνατό ρυθμό για κανα 3λεπτο) σε σημείο που ίδρωσα αρκετά και έφυγαν και 1-2 σταγόνες πάνω της αλλά έκατσε εκεί μέχρι να αδειάσω τελείως, στο τέλος βέβαια έφυγε σαν πύραυλος, ούτε που ντύθηκε
Γενικά πάντα το καλοκαίρι έχω μία πετσέτα προσώπου στο κρεβάτι να σκουπίζω τον ιδρώτα στo μπαλαμούτι, αν παίρνω και στα μπού λέτε να φανεί περίεργο ; χωρίς πλάκα πάντα ήταν ένα θέμα ...
Ο οίκος όπως πάντα χάλια και το κρεβάτι στο 1ο δωμάτιο έχει και μία γούβα στην μέση προσοχή μην πάθετε καμιά ζημιά.
Στα του αγώνα τώρα η κοπέλα κλασικά δεν λέει όχι (ούτε και ναι, απλά τον τρώει αδιαμαρτύρητα).
Επειδή ο καιρός ζέστανε αρκετά και βρισκόμαστε σε μία φάση που ζεσταίνεσαι αλλά όχι αρκετά ώστε να ανοίξουν τα a/c και είχα όρεξη, έδωσα όσο πόνο μπορούσα ιεραποστολικά (αφού με είχε καβαλήσει με δυνατό ρυθμό για κανα 3λεπτο) σε σημείο που ίδρωσα αρκετά και έφυγαν και 1-2 σταγόνες πάνω της αλλά έκατσε εκεί μέχρι να αδειάσω τελείως, στο τέλος βέβαια έφυγε σαν πύραυλος, ούτε που ντύθηκε
Γενικά πάντα το καλοκαίρι έχω μία πετσέτα προσώπου στο κρεβάτι να σκουπίζω τον ιδρώτα στo μπαλαμούτι, αν παίρνω και στα μπού λέτε να φανεί περίεργο ; χωρίς πλάκα πάντα ήταν ένα θέμα ...
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Αυτές (με τα μυαλά που κουβαλάνε, την ανάγκη που έχουν, την αχρηστία στο δωμάτιο και την ντολμαδοποίηση) παίζει να έχουν αντιστρέψει την μπουρδελοοικονομία και να παίρνουν λιγότερα από τις τσατσάδες!!! Διόλου απίθανο. Το πλέον αστείο είναι ότι είναι τόσο ΑΧΡΗΣΤΕΣ στην πλειοψηφία που έκαναν τις υπόλοιπες χλαπάτσες να μοιάζουν κατά συνθήκη λύσεις.Τι είναι αυτή η φάση με την κολομβιανές ρε μάγκες ναι OK σε μερικές βλέπεις τον κώλο τους και το σώμα του και πέφτει σαν μαλάκας.. Αν κάνεις το λάθος και μπεις μέσα είναι πραγματικά ένα βήμα πριν τον βιασμό τόσο ανένδοτες…κρίμα
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Καλησπερα ειχα παει τσαρκα μαζι με εναν φίλο … εγω μπηκα λαουρα
Αγαπητέ,
Τι έλεγε το μωρό?
Ψήνομαι να το πάρω , αλλά φοβάμαι τις Λατινοφόλες . . . .
mpourdelokratoras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.084
- Πόντοι
- 201
πρωινη βολτα φυλης οπου τα περισσοτερα κλειστα,εκτος απο καποια μεταξυ αλλων και το 84Α,η κοπελα λεγετε κατια(μαλλον καινουρια)με πολυ ωραιο σωμα και θεσπεσιο κωλο αλλα απο φατσα δεν θα τις εβαζα επανω απο 5 με αριστα το 10,εφυγα οπου επεστρεψα μετα απο λιγο με σκοπο να την δοκιμασω μιας και οι καυλες ειχαν χτυπησει κοκκινο,δεκτικη πολυ και με αφησε ενω επαιζε με τον πουτσο μου να τις χαιδευω παραλληλα και την κλειτοριδα,εν τελει την καβαλησα για αρχη στα 4 οπου εχυσε με σπασμους μιας και το χερι της δεν αφησε στιγμη την κλειτοριδα της σε ησυχια,στο τελος της τα εδωσα σε ιεραποστολικη σταση οπου χαιδευε το δεξι μου στηθος,πολυ καλη αλλα ενα μειον η φατσα της,μπορει να την τιμησω παλι,οσοι πιστοι προσελθετε
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μη μασας τυπε και μενα μερικες φορες μου τρεχουνε τα σαλια στο ντογκυ και σταζουν πανω στις πλατες των κορασιδωνΈχοντας στο μυαλό μου την πίκρα από την Αννούλα προχθές, πήγα μια βόλτα από Ι37 στην Σόνια χθες, ενώ την έχω πάρει πολλές φορές και ούτε κανα μοντέλο είναι ούτε τρελή συμμετοχή έχει για κάποιο λόγο με καυλώνει πάντα.
Δεν παρεξηγουνται οι κοπελες, παντα "εχουν δει και χειροτερα"
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
μια χαρά είναι ο Μήτσος, απλά έχει δουλειές όπως όλοι μας, δεν είναι μόνο τα μπουρδέλα όπως νομίζουν κάποιοιΜάθετε κάποιος αν είναι καλά. Αλήθεια τώρα.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα υπαρχει μια ατζελα με ενα τατουάζ πισω στη μεση ξανθια με πιασηματα … φωκαιας ητανε πεμπτη κατα τις 11:30 το βραδυ .. τα εκανε ολα και συμφερει αξιζει να δοκιμάσετε και με το παρεπανω για οποιον δεν την εχει παρει
Κωλο δίνει; Ακαποτα αφήνει; Πιπα ελεύθερη κάνει; Χυσιμο πρόσωπο κάνει; Τι εννοείς τα κάνει όλα …Καλησπερα υπαρχει μια ατζελα με ενα τατουάζ πισω στη μεση ξανθια με πιασηματα … φωκαιας ητανε πεμπτη κατα τις 11:30 το βραδυ .. τα εκανε ολα και συμφερει αξιζει να δοκιμάσετε και με το παρεπανω για οποιον δεν την εχει παρει
Φιλικά στο λέω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K