Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (16 μέλη και 187 επισκέπτες)

Επισκέπτης
05/06/2009 21.00 - 23.00

ΔΙΔΥΜΟΥ 8 ΚΑΤΩ
Πωλίνα ἀπούσα διὰ μίαν ἑβδομάδαν. Ἄχρωμος ἄοσμος ἀντικαταστάτρια.

Φ80
Νόρα. Τελικῶς μετρίας ἐμφανίσεως ξανθή.

Φ71 ΚΑΤΩ
Ντιάνα ἡ ἀστήρ. Λαϊκὸν προσκύνημα. Ζήτωσαν αἱ ἐποχικαὶ ἐργαζόμεναι! Ζήτω ἡ Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσις!

ΑΓΑΘΟΥΠΟΛΕΩΣ 54 ΔΕΞΙΑ
Βανέσσα. Ἐρυθρὸς στηθόδεσμος, μελανὰ χειρόκτια, φλὸξ τοῦ πάθους εἰς τοὺς ὀφθαλμούς. Εἰς τὰ - ὀλίγιστα - ἀρνητικὰ τὰ ὑποτιμητικὰ σχόλια διὰ προηγηθέντας πελάτας.

ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 117
Φωτεινὴ ἡ φιλελεύθερος.

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ 21 ΑΝΩ
Μελαγχροινὴ σχεδὸν νᾶνος ἀλλὰ μὲ πελατείαν

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Η ντιανα απο φ.71 ελεγε οτι ισως προσφερει κωλο καποιες μερες........ ισχυει αυτο ; δινει με κατι εξτρα στο δωματιο ; καμια ενημερωση ;

Επισκέπτης
   Σημερινή πρωϊνή κατάθεση στην Κάτια-Φυλής 71 κάτω.Πήρα το ελεύθερο στοματικό-30ευρώ.
   Ψυχρή διεκπεραιώτρια.Καλή βαθιά πίπα,αρχιδοπιπίλισμα κατόπιν παραγγελίας.Δύο στάσεις κάναμε και στις δύο,"μη, πονάω,σιγά,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ.Της έβγαζα τα δάκτυλα από το μουνί(στο ιεραποστολικό),τα ξανάβαζε πάλι αστραπιαία!!!Πρώτη φορά μου έτυχε σε ιεραποστολικό να βάζει η πόρνη τα δάκτυλα για παρεμπόδιση και να παριστάνει οτι πονάει αφού πρώτα είχε βάλει αλοιφή μπροστά μου και ήδη είχε μία ώρα που δούλευε."Σιγά πονάω,σιγά πονάω" τάχαμου τάχατες από την αρχή πριν εκδηλώσω τάση για σφυροκόπημα.Για να σε αποθαρρύνει και ότι προλάβεις να γαμήσεις μέχρι να κτυπήσει η πόρτα.
   Αμέσως βρήκα το κόλπο:Βάζω τα πόδια της στους ώμους μου για να τραβηχτεί φυσικά το χέρι της από το μουνί και ετοιμάζομαι για κανονική διείσδυση και σφυροκόπημα."ΟΧΙ" μου λέει,κατεβάζει τα πόδια της και βάζει πάλι τα δάκτυλά της ως ασπίδα στο μουνί της!!!.
   Στο πεντάλεπτο ακριβώς η τσατσά κτύπησε την πόρτα.Το έκανε άλλες δύο φορές!!!.
Στην έξοδο έριξα ένα ξεχέσιμο στην τσατσά με ένταση φωνής για να με ακούσουν οι υποψήφιοι πελάτες στο σαλόνι.Η οποία χαζοχαμογελούσε ψευτοευγενικά ως δαρμένη κόρη και μου είπε:

ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ

Ακολουθεί κριτική,μάλλον μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα

Επισκέπτης
Ρώτησα την τσατσά-Φώκαιας 24 για την Αριάνα(Μαρία-Φυλής 80) και είπε οτι έχει σταματήσει από αυτό το μαγαζί.
Ξέρει κανείς που δουλεύει;

Εχει κανείς άποψη για την Αλεξάνδρα-Φώκαιας 17 πάνω;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ρώτησα την τσατσά-Φώκαιας 24 για την Αριάνα(Μαρία-Φυλής 80) και είπε οτι έχει σταματήσει από αυτό το μαγαζί.
Ξέρει κανείς που δουλεύει;

Εχει κανείς άποψη για την Αλεξάνδρα-Φώκαιας 17 πάνω;
Η Μαρια τελευταια φορα εθεαθη στο Φυλης59!Ισως να ειναι εκει...
Αν δεν βαριεσαι περιεγραψε την Αλεξανδρα μπας κι ειναι γνωστη

Επισκέπτης
Αλεξάνδρα:Μελαχροινή μαυρομάτα κανονικού πάχους και ύψους για γυναίκα,με ελεύθερο στοματικό.

Η Αριάνα-Μαρία δεν είναι εκεί-Φυλής 59.Εκεί εναλλάσονται πάνω-κάτω κάνοντας διπλοβάρδιες η Σαμπρίνα και η Σακίρα.
Αν μάθεις καμμιά αλλαγή στις βάρδιες που φέρνουν την Αριάνα εκεί,ενημέρωσε πάραυτα!!!.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αλεξάνδρα:Μελαχροινή μαυρομάτα κανονικού πάχους και ύψους για γυναίκα,με ελεύθερο στοματικό.

Η Αριάνα-Μαρία δεν είναι εκεί-Φυλής 59.Εκεί εναλλάσονται πάνω-κάτω κάνοντας διπλοβάρδιες η Σαμπρίνα και η Σακίρα.
Αν μάθεις καμμιά αλλαγή στις βάρδιες που φέρνουν την Αριάνα εκεί,ενημέρωσε πάραυτα!!!.
Η Αλεξανδρα που περιγραφεις δεν μου θυμιζει κατι
Για Μαρια αν μαθω κατι θα ενημερωσω μιας κι εχει πολλους φαν!

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• nagoja110.jpg
    nagoja110.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
Είχε και μετρίως ευρεία νταρντανοειδή οστεοκατασκευή!!! :new_shocked: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Στο Φώκαιας 17 κάτω,σήμερα το πρωί ήταν ένα καλό μελαχροινό χαμογελαστό πιπινάκι με τροφαντό πεταχτό κωλαράκι!!!.Η τσατσά είχε πάλι πρόβλημα να πει το όνομά της αλλά τελικά μου είπε "Τερέζα,είναι πολύ καλή,χάνεις".Τι να λέει το εν λόγω πιπινάκι;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η ντιανα απο φ.71 ελεγε οτι ισως προσφερει κωλο καποιες μερες........ ισχυει αυτο ; δινει με κατι εξτρα στο δωματιο ; καμια ενημερωση ;
κατια και ντιανα ειναι 2 ονοματα σε μια γκομενα.Την πηρα το πρωι στο 71 κατω.αυριο θα ειναι απογευμα.σημερα δεν σκασαν μπατσοι και τον σφυριξα ανετα,λωκο δεν δινει,μονο ακαποτη.επισης κανει και καλα deepthroat

ekkrhktikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
8
Like
420
Πόντοι
21
Στο Φώκαιας 17 κάτω,σήμερα το πρωί ήταν ένα καλό μελαχροινό χαμογελαστό πιπινάκι με τροφαντό πεταχτό κωλαράκι!!!.Η τσατσά είχε πάλι πρόβλημα να πει το όνομά της αλλά τελικά μου είπε "Τερέζα,είναι πολύ καλή,χάνεις".Τι να λέει το εν λόγω πιπινάκι;
μαπα φιλε κανει εξτραδακια αλλα αν δεν δωσεις κατι παραπανω τελειως ξεπετα την ειχα παρει την προηγουμενη εβδομαδα

Επισκέπτης
06/06/2009 21:00 - 23:00

Φ71 ΚΑΤΩ
Νέλλη μὲ ἄνεσιν χώρου - ἐν ἀντιθέσει πρὸς τὴν ἐχθεσινὴν κοσμοσυρροήν.

ΜΥΡΩΝ
Κατερίνα ἡ διεγερτικὴ μακρυνὴ θεία. Καλὴ ἐάν εἶσθε ἔφηβος.

Φ109 ΑΝΩ
Ξανθὸν λεπτὸν εὐειδὲς ἀλλὰ ἀνέμπνευστον.

Φ109 ΚΑΤΩ
Ἄννα ξανθὴ δίδουσα ἐντύπωσιν προχειρολόγου, εἰρωνευομένη.

Φ134 ΙΣΟΓΕΙΟΝ
Ναταλία ἡ ὑπέροχος μελαγχροινὴ Ρωσσίς μὲ τὰ ὑπὲρ - ὀπίσθια καὶ τὸ μικρὸν στῆθος.

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
θυμαται κα νεις μια Τινα ξανθια που επαιζε στη λεωνιδου στο επανω?που βρισκεται τωρα?

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά,είναι δυνατόν να δουλεύουν τα στούντιο κι όχι τα σπιτάκια;

redlight

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μηπως κανείς εχει πετυχει πουθενα την Νατασσα με την πεταλουδα?  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή δεν υπάρχει κάποιοα ενημέρωση..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom