Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (6 μέλη και 154 επισκέπτες)

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.942
Πόντοι
201
Πρωινή βάρδια Μεταξι έχετε να προτείνετε καλό τελειωτικό τσιμπούκι αλλά να μην είναι πολύ χοντρή;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δεν έχω προσέξει αν έχει αναφερθεί παλιότερα, στο "μεγάλο πορνομόλ" Ιάσονος 39 όπως μπαίνουμε δεξιά πάνω πετύχαμε με μύστη Paluki Luk την Αλίνα από Καλλέργη 33 , Ιάσονος 19 κ.ά. προ δεκαετίας,αδυνατισμένη και με προβληματική οδοντοστοιχία, δίνει κουλούρι με 15€.
Στο Περδίκκα 1 "λαβύρινθος" ο τσάτσος "Βιολάρης" μάς έδειξε τη νέγρα Μαίρη, καλό κορμί αλλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
292
Πόντοι
20

Διδύμου 8Β πριν 2 ώρες, Βερονικα και Ελένη, τις πήρα παρτουζα, μετά από τρελές πιπες, έβαλα την Βερονικα στα 4 και ήμουν αγκαλιά με την Ελένη με τις γλώσσες έξω να γλύφουμε με μανία, salieri mode on! Για τελείωμα έβαλα Βερονικα στις μπάλες και την Ελένη πιπα που τελείωσα στο στόμα της.
Μέτριες και κάτω στην εμφάνιση αλλά υψηλές υπηρεσίες και θα ξανατιμηθουν

Διδυμου 27 ήταν 3 θωρηκτα ποτεμκιν Τζούλια, Ειρήνη και άλλη μία, κάτι μου έβγαλε η Τζούλια αν και δεν είμαι της κατηγορίας και ετοιμάζομαι για φαλαινοθηρία..

Δεν έχω προσέξει αν έχει αναφερθεί παλιότερα, στο "μεγάλο πορνομόλ" Ιάσονος 39 όπως μπαίνουμε δεξιά πάνω πετύχαμε με μύστη Paluki Luk την Αλίνα από Καλλέργη 33 , Ιάσονος 19 κ.ά. προ δεκαετίας,αδυνατισμένη και με προβληματική οδοντοστοιχία, δίνει κουλούρι με 15€.
Στο Περδίκκα 1 "λαβύρινθος" ο τσάτσος "Βιολάρης" μάς έδειξε τη νέγρα Μαίρη, καλό κορμί αλλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...

Romano Garreton

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
292
Πόντοι
20
Γιατι τον λες Βιολαρη,συναδελφε,τραγουδιστης ειναι η του μοιαζει ?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.841
Πόντοι
3.886
Καμία τελευταία ενημέρωση για μαύρες;

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Συναγωνιστή, είναι η Αλίνα από Αλκιβιάδου αυτή;

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.601
Πόντοι
491
Στις μπουρδελοτσαρκες αλλες εποχες πριν καταληξεις σε ποια θα γαμησεις ειχες καβλωσει τοσο πολυ απο τα θεομουνα που εκαναν πασαρελα που εχυνες στο τριλεπτο με την τελικη επιλογη.Σημερα με μια μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης και τα περιχωρα μονο εμετος και καταθλιψη σε πιανει .Οχι μονο καβλωμενος δεν εισαι μονο αηδιασμενος

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Έχει ξαναδουλέψει αυτή εκεί...όντως τα καταπίνει..και της αρέσει το γλειφομούνι....γλωσσοφιλα πολύ βαθιά...προσοχή όμως..δε μασάει πουθενά....
Καλησπερα Φιλε Κλεο...."προσοχη ομως...δεν μασαει πουθενα"τ εστι????αν κωλυεσαι σε πμ....καλα να περνας...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Στις μπουρδελοτσαρκες αλλες εποχες πριν καταληξεις σε ποια θα γαμησεις ειχες καβλωσει τοσο πολυ απο τα θεομουνα που εκαναν πασαρελα που εχυνες στο τριλεπτο με την τελικη επιλογη.Σημερα με μια μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης και τα περιχωρα μονο εμετος και καταθλιψη σε πιανει .Οχι μονο καβλωμενος δεν εισαι μονο αηδιασμενος
Γάμησε τα, λιώνεις σόλα από το περπάτημα και δε βρίσκεις ΜΙΑ να γαμήσεις. Αναγκαστικά στο τέλος περνάς με κάποια, για να μη γυρίσεις αγάμητος σπίτι και είναι τόσο μέτρια εμπειρία που σχεδόν φεύγεις άχυστος.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Ελα bro 2 σελιδες πιο πισω αμα δεις εχει επιστρεψει στο Φυλης 65 κατω η Νταρντανα Μαυρη η Μπιουτη εδω και 2-3 μερες... χθες εγω την πετυχα κατα τις 00:15-00:20....πηγαινε αποψε καλυτερα γιατι κρινοντας απο την κινηση που ειχε ο οικος που δουλευε, δεν την βλεπω να συνεχιζει για πολυ ακομα.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom