You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Ξέρουμε ποιές δουλεύουν στο Διδυμου 27 αυτό το καιρό πρωινή ?
Σημερα η Ειρηνη απο Ελλης και η ΤζουλιαΞέρουμε ποιές δουλεύουν στο Διδυμου 27 αυτό το καιρό πρωινή ?
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Η Τάνια που έχει αρμέξει πούτσες και πούτσες. Γνωρίζουμε τίποτα?Σημερα η Ειρηνη απο Ελλης και η Τζουλια
Ευχαριστώ
Δεν έχω προσέξει αν έχει αναφερθεί παλιότερα, στο "μεγάλο πορνομόλ" Ιάσονος 39 όπως μπαίνουμε δεξιά πάνω πετύχαμε με μύστη Paluki Luk την Αλίνα από Καλλέργη 33 , Ιάσονος 19 κ.ά. προ δεκαετίας,αδυνατισμένη και με προβληματική οδοντοστοιχία, δίνει κουλούρι με 15€.
Στο Περδίκκα 1 "λαβύρινθος" ο τσάτσος "Βιολάρης" μάς έδειξε τη νέγρα Μαίρη, καλό κορμί αλλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...
Στο Περδίκκα 1 "λαβύρινθος" ο τσάτσος "Βιολάρης" μάς έδειξε τη νέγρα Μαίρη, καλό κορμί αλλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας...
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Διδύμου 8Β πριν 2 ώρες, Βερονικα και Ελένη, τις πήρα παρτουζα, μετά από τρελές πιπες, έβαλα την Βερονικα στα 4 και ήμουν αγκαλιά με την Ελένη με τις γλώσσες έξω να γλύφουμε με μανία, salieri mode on! Για τελείωμα έβαλα Βερονικα στις μπάλες και την Ελένη πιπα που τελείωσα στο στόμα της.
Μέτριες και κάτω στην εμφάνιση αλλά υψηλές υπηρεσίες και θα ξανατιμηθουν
Διδυμου 27 ήταν 3 θωρηκτα ποτεμκιν Τζούλια, Ειρήνη και άλλη μία, κάτι μου έβγαλε η Τζούλια αν και δεν είμαι της κατηγορίας και ετοιμάζομαι για φαλαινοθηρία..
Δεν έχω προσέξει αν έχει αναφερθεί παλιότερα, στο "μεγάλο πορνομόλ" Ιάσονος 39 όπως μπαίνουμε δεξιά πάνω πετύχαμε με μύστη Paluki Luk την Αλίνα από Καλλέργη 33 , Ιάσονος 19 κ.ά. προ δεκαετίας,αδυνατισμένη και με προβληματική οδοντοστοιχία, δίνει κουλούρι με 15€.
Romano Garreton
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2022
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Γιατι τον λες Βιολαρη,συναδελφε,τραγουδιστης ειναι η του μοιαζει ?
Του μοιάζει.Γιατι τον λες Βιολαρη,συναδελφε,τραγουδιστης ειναι η του μοιαζει ?
kavliaris07
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην ομάδα!!!
Καμία καλή επιλογή milf που να δίνει κωλο απογευματινή βάρδια?
Εκτός από Μεταξουργείο
Καμία καλή επιλογή milf που να δίνει κωλο απογευματινή βάρδια?
Εκτός από Μεταξουργείο
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Καμία τελευταία ενημέρωση για μαύρες;
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Συναγωνιστή, είναι η Αλίνα από Αλκιβιάδου αυτή;Δεν έχω προσέξει αν έχει αναφερθεί παλιότερα, στο "μεγάλο πορνομόλ" Ιάσονος 39 όπως μπαίνουμε δεξιά πάνω πετύχαμε με μύστη Paluki Luk την Αλίνα από Καλλέργη 33 , Ιάσονος 19 κ.ά. προ δεκαετίας,αδυνατισμένη και με προβληματική οδοντοστοιχία, δίνει κουλούρι με 15€.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
ΝαιΚαμία τελευταία ενημέρωση για μαύρες;
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.601
- Πόντοι
- 491
Στις μπουρδελοτσαρκες αλλες εποχες πριν καταληξεις σε ποια θα γαμησεις ειχες καβλωσει τοσο πολυ απο τα θεομουνα που εκαναν πασαρελα που εχυνες στο τριλεπτο με την τελικη επιλογη.Σημερα με μια μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης και τα περιχωρα μονο εμετος και καταθλιψη σε πιανει .Οχι μονο καβλωμενος δεν εισαι μονο αηδιασμενος
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε Κλεο...."προσοχη ομως...δεν μασαει πουθενα"τ εστι????αν κωλυεσαι σε πμ....καλα να περνας...Έχει ξαναδουλέψει αυτή εκεί...όντως τα καταπίνει..και της αρέσει το γλειφομούνι....γλωσσοφιλα πολύ βαθιά...προσοχή όμως..δε μασάει πουθενά....
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
Καλησπερα Φιλε Κλεο...."προσοχη ομως...δεν μασαει πουθενα"τ εστι????αν κωλυεσαι σε πμ....καλα να περνας...
Εννοώ..ότι γίνεται "ρομαντική"...
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.841
- Πόντοι
- 3.886
Που φίλος;
Δεν ξέρω αν δούλευε κι εκεί,ο Σμύρνης θα ξέρει στα σίγουρα.Συναγωνιστή, είναι η Αλίνα από Αλκιβιάδου αυτή;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Γάμησε τα, λιώνεις σόλα από το περπάτημα και δε βρίσκεις ΜΙΑ να γαμήσεις. Αναγκαστικά στο τέλος περνάς με κάποια, για να μη γυρίσεις αγάμητος σπίτι και είναι τόσο μέτρια εμπειρία που σχεδόν φεύγεις άχυστος.Στις μπουρδελοτσαρκες αλλες εποχες πριν καταληξεις σε ποια θα γαμησεις ειχες καβλωσει τοσο πολυ απο τα θεομουνα που εκαναν πασαρελα που εχυνες στο τριλεπτο με την τελικη επιλογη.Σημερα με μια μπουρδελοτσαρκα στην Φυλης και τα περιχωρα μονο εμετος και καταθλιψη σε πιανει .Οχι μονο καβλωμενος δεν εισαι μονο αηδιασμενος
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Λέει για την δικιά σου την Αλινα Μαρίνα με τα φτερά ο καλλιτέχνης....!Δεν ξέρω αν δούλευε κι εκεί,ο Σμύρνης θα ξέρει στα σίγουρα.
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ελα bro 2 σελιδες πιο πισω αμα δεις εχει επιστρεψει στο Φυλης 65 κατω η Νταρντανα Μαυρη η Μπιουτη εδω και 2-3 μερες... χθες εγω την πετυχα κατα τις 00:15-00:20....πηγαινε αποψε καλυτερα γιατι κρινοντας απο την κινηση που ειχε ο οικος που δουλευε, δεν την βλεπω να συνεχιζει για πολυ ακομα.....Που φίλος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις