Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (18 μέλη και 291 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
Καλησπέρα!Μετα απο μήνες ανεβαίνω Αθηνα και λέω να περασω απο τα παλια λημερια!!!Ποια ειναι η ποιο σκιννυ που παιζει τωρα?

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Περιμένοντας την Δικηγόρο...
Το μυστήριο λύθηκε!!!

Τώρα Live

Διδυμου 27
Τανια Τζούλια και...
Ιβάνα!
Καλώς ήρθε το δολάριο!!!
Ιβάνα λοιπόν +10kgr από παλιά εμφανώς σε χειρότερη κατάσταση ψυχικά. Κρίμα. Πρέπει να έχει φτάσει ταβάνι με τα χάπια. Μυρίζε και λίγο αλκοόλ...
Καλή γενικά και ήρεμη 8/10 αλλά από εμένα είναι όχι.
Της ευχηθηκα πάντως τα καλύτερα.
H Ιβάνα έπαιζε σε άλλο σπίτι παλιά συναγωνιστή;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
H Ιβάνα έπαιζε σε άλλο σπίτι παλιά συναγωνιστή;
Έλλης 3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα!Μετα απο μήνες ανεβαίνω Αθηνα και λέω να περασω απο τα παλια λημερια!!!Ποια ειναι η ποιο σκιννυ που παιζει τωρα?
Νομίζω Φυλής 67 Άννα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Ιβάνα λοιπόν +10kgr από παλιά εμφανώς σε χειρότερη κατάσταση ψυχικά
Εγώ δεν την ήξερα από πριν, αλλά χθες που την είδα μια χαρά μου φάνηκε. Με μείον 10 κιλά πρέπει να ήταν μόνο κόκκαλα. Προσωπικά σκελετούς δεν γαμάω ούτε δωρεάν.Τωρα θα μου πεις ο καθένας τα γούστα του.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Συνέχεια πάντα live Χαχαχα

Φυλής 13,54,56,66
Ολα κλειστά.
Φυλής 66 δεξιά μια σούπερ μαύρη κλείδωσε και έφυγε. Δεν ξέρω τι έπαιζε εκεί

Συνάντηση και με τον Θρυλικό Πορνομεταναστη όπου με περιφανεια μου επιδειξε τα βιντεακια του στο instagram!!!
Χυμός ακτινιδιο και δρόμο!!

pannnos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Αλιονα απο διδυμου 18 ξερεις κανεις αν δουλευει για να μη ξαναπαω τζαμπα;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
μια Εύα κοντή μελαχρινή
με βυζάρες
από φυλής 84 κάτω τρίτη βάρδια έχει δοκιμάσει κανείς να πει
άποψη;;

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Εμιλυ απο Φιλλιπιδου 11α. Μου λέει στην μεση της συνεδριας. Οτι η καποτα δεν έχει υγρο οταν την ρωτησα τι σημαίνει αυτό, εφυγε. Κοιταξα το προφυλακτικό δεν ειχε τρύπα.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Φυλής 69 κάτω στο Βικοσπιτο
Χριστίνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69
Καινούργια μικρή γλυκιά αλλά λίγο γιουβαρλακι...
Καλή περίπτωση φάνηκε!
Η μελαχρινή με τα 3αρια βυζιά από το πρώην Βικοσπιτο ή άλλη?

Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Ιασωνος 43 ξημερωματα πεμπτης πετυχα τις γνωστες μιρελα και ελενη. Η μ@λακω η μιρελα εκατσε ακινητη απεναντι μου και με στραβοκοιτουσε. Καλα να παθεις μ@λακισμενη που το γυρισες σε απλο και τρως μονο απαξιωση πλεον. Η ελενη διαβασα οτι ειναι σκληροπυρηνικη εντος, εμενα μου χαμογελασε πονηρα. Ο οικος παντως ειναι ελλεινος και σιχαμερος οσες φορες εχω μπει να τσεκαρω. Μιρελα γινε τσατσα να τον καθαριζεις, δεν κανεις για πουταν@.
Φιλαρακι με το μπαρδον, αλλά για το 10ρικο που ζητανε καλές είναι. Τις εχω δοκιμασει και τις δύο, η Ελενη γαμιεται ανετα, η μιρελα ειναι μόνο για μινι καταστασεις!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Συνέχεια...

Φιλλιπιδου 11 κάτω
Δύο κοπέλες με την τραβελο τσατσά!!!
Της πουτανας το κάγκελο!!!
Πιπάρες στο σαλόνι χέρια από παντού!!!
Γλυφομούνια!!!
Χοροί στην μπάρα!!!
Ο κύριος Γιάννης Παρολιγο να γαμησει εκεί στα όρθια!!!
Ρε Παλουκι δώσε καμια πιο ρεαλιστική και συγκεκριμένη περιγραφη γιατί λέω να παω να κοζαρω αυριο ξημερώματα πριν τη δουλειά!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
γρηγορη απογευματινη περατζαδα μεταξι κατα τις 6
γενικα ειχε κινηση το μερος

Ι36 Χριστινα βαριεστημενη καστανοκοκκινομαλλα, μετριου αναστηματος, αδιαφορου σωματος και διαθεσης σε απλο, και μια παχουλη μαυρουλα στην οποια η τσατσα νομιζω ανακοινωσε ελευθερο στοματικο αλλα μπορει να παρακουσα γιατι ειχα ηδη εξαφανιστει.
Ι37 ισογειο κλειστο.
Ι32 ισογειο πρωτη πορτα δεξια, αυτοανακοινωθηκε μια στρουμπουλη με μεγαλα βυζια και καστανο μαλλι, αν ηταν πιο επιθετικο το μαρκετινγκ ισως να εμπαινα να βυζαξω αλλα βαριοταν να πουλησει το προιον της.
Ι30ημιυπογειο/ισογειο γινοταν της καριολας, μια χοντρη, την ειδα πλατη οπως τελειωνε την πασαρελα
Κ47 δευτερη πορτα, μαλλον η Ζανα, ξανθια γρια ζομπι, ελευθερο/τελειωτικο
Κ45 δευτερη πορτα μεγαλη αναμουνη, πιθανοτατα η Ευα, πρεπει να την βαλουν σε αλλο οικο γιατι το σαλονι δεν χωραει τους γαμπρους, στο ιδιο οικημα τερμα βαθος, Χριστινα ξανθια γεματουλα ψιλοαδιαφορη σε απλο.

Κ30β οροφος Αννα, μιλφαρα "σκυλου" με κοντο ξανθο μαλλι, νταρντανοκορμι PAWG με μικρομεσαιο 2αρακι βυζο. Το μαρκετινγκ ηταν επιθετικοτατο εδω, τρομερη ενεργεια και διαθεση εκτος (και εντος) δωματιου, και ειπα να δοκιμασω μετα τα 25 ακυρα που της εχω ριξει, τιμιο δεκαρικο, θα ακολουθησει κριτικη σημερα ή αυριο

Julie-Cash-Bouncing-Her-Big-Booty-Up-and-Down.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
γρηγορη απογευματινη περατζαδα μεταξι κατα τις 6
γενικα ειχε κινηση το μερος

Ι36 Χριστινα βαριεστημενη καστανοκοκκινομαλλα, μετριου αναστηματος, αδιαφορου σωματος και διαθεσης σε απλο, και μια παχουλη μαυρουλα στην οποια η τσατσα νομιζω ανακοινωσε ελευθερο στοματικο αλλα μπορει να παρακουσα γιατι ειχα ηδη εξαφανιστει.
Ι37 ισογειο κλειστο.
Ι32 ισογειο πρωτη πορτα δεξια, αυτοανακοινωθηκε μια στρουμπουλη με μεγαλα βυζια και καστανο μαλλι, αν ηταν πιο επιθετικο το μαρκετινγκ ισως να εμπαινα να βυζαξω αλλα βαριοταν να πουλησει το προιον της.
Ι30ημιυπογειο/ισογειο γινοταν της καριολας, μια χοντρη, την ειδα πλατη οπως τελειωνε την πασαρελα
Κ47 δευτερη πορτα, μαλλον η Ζανα, ξανθια γρια ζομπι, ελευθερο/τελειωτικο
Κ45 δευτερη πορτα μεγαλη αναμουνη, πιθανοτατα η Ευα, πρεπει να την βαλουν σε αλλο οικο γιατι το σαλονι δεν χωραει τους γαμπρους, στο ιδιο οικημα τερμα βαθος, Χριστινα ξανθια γεματουλα ψιλοαδιαφορη σε απλο.

Κ30β οροφος Αννα, μιλφαρα "σκυλου" με κοντο ξανθο μαλλι, νταρντανοκορμι PAWG με μικρομεσαιο 2αρακι βυζο. Το μαρκετινγκ ηταν επιθετικοτατο εδω, τρομερη ενεργεια και διαθεση εκτος (και εντος) δωματιου, και ειπα να δοκιμασω μετα τα 25 ακυρα που της εχω ριξει, τιμιο δεκαρικο, θα ακολουθησει κριτικη σημερα ή αυριο
να δωσω και ενα insight εδω, Κ47, Ι30, Ι32, Ι37 εχουν και οροφο. ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ να ανεβω αληθεια.
Και μολις εφτασα στο Κ30 και αποφασισα να ανεβω εναν οροφο τελικα, επειδη ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ να κατεβω, πηγα με την κοπελα.

Αυτη ειναι γνωστη ως η τσαρκα του "τεμπελη", δικια μου εφευρεση, την εχω μετανιωσει πολλες φορες.
:tooth:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.785
Πόντοι
201
Εμιλυ απο Φιλλιπιδου 11α. Μου λέει στην μεση της συνεδριας. Οτι η καποτα δεν έχει υγρο οταν την ρωτησα τι σημαίνει αυτό, εφυγε. Κοιταξα το προφυλακτικό δεν ειχε τρύπα.
Και εσύ τι έκανες;
Συνέχισες να κοιτάς την καπότα ;
Δεν διαμαρτυρήθηκες ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom