Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (19 μέλη και 222 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.850
Πόντοι
3.246
μια Εύα κοντή μελαχρινή
με βυζάρες
από φυλής 84 κάτω τρίτη βάρδια έχει δοκιμάσει κανείς να πει
άποψη;;

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Εμιλυ απο Φιλλιπιδου 11α. Μου λέει στην μεση της συνεδριας. Οτι η καποτα δεν έχει υγρο οταν την ρωτησα τι σημαίνει αυτό, εφυγε. Κοιταξα το προφυλακτικό δεν ειχε τρύπα.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.729
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.729
Πόντοι
46.232
Φυλής 69 κάτω στο Βικοσπιτο
Χριστίνα σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69
Καινούργια μικρή γλυκιά αλλά λίγο γιουβαρλακι...
Καλή περίπτωση φάνηκε!
Η μελαχρινή με τα 3αρια βυζιά από το πρώην Βικοσπιτο ή άλλη?

Εγγρ.
15 Φεβ 2022
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Ιασωνος 43 ξημερωματα πεμπτης πετυχα τις γνωστες μιρελα και ελενη. Η μ@λακω η μιρελα εκατσε ακινητη απεναντι μου και με στραβοκοιτουσε. Καλα να παθεις μ@λακισμενη που το γυρισες σε απλο και τρως μονο απαξιωση πλεον. Η ελενη διαβασα οτι ειναι σκληροπυρηνικη εντος, εμενα μου χαμογελασε πονηρα. Ο οικος παντως ειναι ελλεινος και σιχαμερος οσες φορες εχω μπει να τσεκαρω. Μιρελα γινε τσατσα να τον καθαριζεις, δεν κανεις για πουταν@.
Φιλαρακι με το μπαρδον, αλλά για το 10ρικο που ζητανε καλές είναι. Τις εχω δοκιμασει και τις δύο, η Ελενη γαμιεται ανετα, η μιρελα ειναι μόνο για μινι καταστασεις!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Συνέχεια...

Φιλλιπιδου 11 κάτω
Δύο κοπέλες με την τραβελο τσατσά!!!
Της πουτανας το κάγκελο!!!
Πιπάρες στο σαλόνι χέρια από παντού!!!
Γλυφομούνια!!!
Χοροί στην μπάρα!!!
Ο κύριος Γιάννης Παρολιγο να γαμησει εκεί στα όρθια!!!
Ρε Παλουκι δώσε καμια πιο ρεαλιστική και συγκεκριμένη περιγραφη γιατί λέω να παω να κοζαρω αυριο ξημερώματα πριν τη δουλειά!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
γρηγορη απογευματινη περατζαδα μεταξι κατα τις 6
γενικα ειχε κινηση το μερος

Ι36 Χριστινα βαριεστημενη καστανοκοκκινομαλλα, μετριου αναστηματος, αδιαφορου σωματος και διαθεσης σε απλο, και μια παχουλη μαυρουλα στην οποια η τσατσα νομιζω ανακοινωσε ελευθερο στοματικο αλλα μπορει να παρακουσα γιατι ειχα ηδη εξαφανιστει.
Ι37 ισογειο κλειστο.
Ι32 ισογειο πρωτη πορτα δεξια, αυτοανακοινωθηκε μια στρουμπουλη με μεγαλα βυζια και καστανο μαλλι, αν ηταν πιο επιθετικο το μαρκετινγκ ισως να εμπαινα να βυζαξω αλλα βαριοταν να πουλησει το προιον της.
Ι30ημιυπογειο/ισογειο γινοταν της καριολας, μια χοντρη, την ειδα πλατη οπως τελειωνε την πασαρελα
Κ47 δευτερη πορτα, μαλλον η Ζανα, ξανθια γρια ζομπι, ελευθερο/τελειωτικο
Κ45 δευτερη πορτα μεγαλη αναμουνη, πιθανοτατα η Ευα, πρεπει να την βαλουν σε αλλο οικο γιατι το σαλονι δεν χωραει τους γαμπρους, στο ιδιο οικημα τερμα βαθος, Χριστινα ξανθια γεματουλα ψιλοαδιαφορη σε απλο.

Κ30β οροφος Αννα, μιλφαρα "σκυλου" με κοντο ξανθο μαλλι, νταρντανοκορμι PAWG με μικρομεσαιο 2αρακι βυζο. Το μαρκετινγκ ηταν επιθετικοτατο εδω, τρομερη ενεργεια και διαθεση εκτος (και εντος) δωματιου, και ειπα να δοκιμασω μετα τα 25 ακυρα που της εχω ριξει, τιμιο δεκαρικο, θα ακολουθησει κριτικη σημερα ή αυριο

Julie-Cash-Bouncing-Her-Big-Booty-Up-and-Down.gif

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
γρηγορη απογευματινη περατζαδα μεταξι κατα τις 6
γενικα ειχε κινηση το μερος

Ι36 Χριστινα βαριεστημενη καστανοκοκκινομαλλα, μετριου αναστηματος, αδιαφορου σωματος και διαθεσης σε απλο, και μια παχουλη μαυρουλα στην οποια η τσατσα νομιζω ανακοινωσε ελευθερο στοματικο αλλα μπορει να παρακουσα γιατι ειχα ηδη εξαφανιστει.
Ι37 ισογειο κλειστο.
Ι32 ισογειο πρωτη πορτα δεξια, αυτοανακοινωθηκε μια στρουμπουλη με μεγαλα βυζια και καστανο μαλλι, αν ηταν πιο επιθετικο το μαρκετινγκ ισως να εμπαινα να βυζαξω αλλα βαριοταν να πουλησει το προιον της.
Ι30ημιυπογειο/ισογειο γινοταν της καριολας, μια χοντρη, την ειδα πλατη οπως τελειωνε την πασαρελα
Κ47 δευτερη πορτα, μαλλον η Ζανα, ξανθια γρια ζομπι, ελευθερο/τελειωτικο
Κ45 δευτερη πορτα μεγαλη αναμουνη, πιθανοτατα η Ευα, πρεπει να την βαλουν σε αλλο οικο γιατι το σαλονι δεν χωραει τους γαμπρους, στο ιδιο οικημα τερμα βαθος, Χριστινα ξανθια γεματουλα ψιλοαδιαφορη σε απλο.

Κ30β οροφος Αννα, μιλφαρα "σκυλου" με κοντο ξανθο μαλλι, νταρντανοκορμι PAWG με μικρομεσαιο 2αρακι βυζο. Το μαρκετινγκ ηταν επιθετικοτατο εδω, τρομερη ενεργεια και διαθεση εκτος (και εντος) δωματιου, και ειπα να δοκιμασω μετα τα 25 ακυρα που της εχω ριξει, τιμιο δεκαρικο, θα ακολουθησει κριτικη σημερα ή αυριο
να δωσω και ενα insight εδω, Κ47, Ι30, Ι32, Ι37 εχουν και οροφο. ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ να ανεβω αληθεια.
Και μολις εφτασα στο Κ30 και αποφασισα να ανεβω εναν οροφο τελικα, επειδη ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ να κατεβω, πηγα με την κοπελα.

Αυτη ειναι γνωστη ως η τσαρκα του "τεμπελη", δικια μου εφευρεση, την εχω μετανιωσει πολλες φορες.
:tooth:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.885
Πόντοι
201
Εμιλυ απο Φιλλιπιδου 11α. Μου λέει στην μεση της συνεδριας. Οτι η καποτα δεν έχει υγρο οταν την ρωτησα τι σημαίνει αυτό, εφυγε. Κοιταξα το προφυλακτικό δεν ειχε τρύπα.
Και εσύ τι έκανες;
Συνέχισες να κοιτάς την καπότα ;
Δεν διαμαρτυρήθηκες ;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
164
Like
20.757
Πόντοι
32.478
Αλιονα απο διδυμου 18 ξερεις κανεις αν δουλευει για να μη ξαναπαω τζαμπα;
Κλειστό είναι ακομα. Εχει μείνει ακόμα το χαρτί που έγραφε ότι θα έχει ρεπό έως 1/4

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.035
Πόντοι
13.636
Ρε Παλουκι δώσε καμια πιο ρεαλιστική και συγκεκριμένη περιγραφη γιατί λέω να παω να κοζαρω αυριο ξημερώματα πριν τη δουλειά!
Να πας έχει πλάκα η φάση!!!
Πηγα νωρίς και είχε κόσμο και έκαναν όλες χαβαλέ!!!
Φαντάσου ότι σαλόνι όλες ήταν με μια ψωλη στο στόμα!!!!
Το πλήρωμα να ξέρεις είχε και Περσικες ψωλες...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.035
Πόντοι
13.636
Μάλλον Κλαούντια και μάλλον αναδουλειές. :2funny:
Αν δεις καλύτερα έγραψα στο δεξί. Στο ΣοφίαΕιρηνοσπιτο...

Στο αριστερό ήταν η Μαίρη η γεμάτη και σχολαγε.

Αύριο θα λυθεί και αυτό το μυστήριο.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
Εμένα σήμερα το απόγευμα εγινε το αντίθετο, η καποτα ήταν άδεια και μου λέει σταματάμε, εχυσες.
Υγρά δικά σου είναι της εξήγησα, αλλά επειδή βαρέθηκα της λεω
ωραίο οκ, καλό βράδυ, ευχαριστώ
Καραφολα του κέρατα, επηρεάστηκα από κριτικη παραπάνω.
Πιπα καλή, γλωσοφιλα μηδέν, μουνι δεν άφηνε να πειράξεις γτι έχει "τέτοια" επάνω, μουνοτριχες μάλλον εννοούσε.
Έκλαψα το 20αρι ευτυχώς χάρηκα λίγο τα τεράστια στήθη της,
την τσάρκα έσωσε η πιπινσ Τζούλια από το φυλής 65.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom