Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 173 άτομα (13 μέλη και 160 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
πήγα σήμερα για Μιλένα Διδυμου 27, ΔΕΝ ήταν εκεί ΑΛΛΑ προς έκπληξή μου, για 3-4 μέρες θα είναι η Τζούλια η bbw που δούλευε παλιά εκεί! Το ΤΟΝΙΖΩ...για bbw γαμιέται τρελά! Πίπα βαθιά, δυνατή, δεκτικότατη σε μπαλαμούτι, και ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ με βογγητά φωνές και να παίζει το μουνί της αβέρτα ενώ της έσκιζα την τρύπα στα 4! οκ να σημειώσω πάντως πως την ξέρω χρόνια την έχω γαμήσει πάρα πολλές φορές και οκ στη συμμετοχή της θα παίζει κάποιο ρόλο

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
Να πέσει φωτιά να με κάψει, αλλά είχα πρωινές καύλες και μου'ρθε στο μυαλό η Ελένη στο Ιάσονος 1Γ,gilf με καλό αδύνατο κορμί καλοδιατηρημένο για την ηλικία της.Πριν ξεκινήσει η γάμευση και η κατάθεση στο πρόθυμο στόμα της,μου είπε ότι θα φύγει και θα επιστρέψει τον Ιούλιο στο Διδύμου 23 (δεν τη διόρθωσα) και στο Έλλης 3.
Καλή Ανάσταση!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.132
Πόντοι
46.232
Να πέσει φωτιά να με κάψει, αλλά είχα πρωινές καύλες και μου'ρθε στο μυαλό η Ελένη στο Ιάσονος 1Γ,gilf με καλό αδύνατο κορμί καλοδιατηρημένο για την ηλικία της.Πριν ξεκινήσει η γάμευση και η κατάθεση στο πρόθυμο στόμα της,μου είπε ότι θα φύγει και θα επιστρέψει τον Ιούλιο στο Διδύμου 23 (δεν τη διόρθωσα) και στο Έλλης 3.
Καλή Ανάσταση!
και ωραίο χρώμα ματιών, πολύ καλή επιλογή
Καλή Ανάσταση φίλε μου

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Αμαρτία, έστω αφού δεν κοινωνουμε, δεν βρίζουμε και νηστεύουμε ας απέχουμε μια εβδομάδα από τα "χόμπι" μας
αν απεχουμε ολοι απο το χομπυ μας, τοτε καποιες κοπελες ισως δεν φανε αρνακι και κοκορετσι την κυριακη. Δεν εχει δωρο πασχα το πουτανιλικι αλλωστε.

Εγω θα στηριξω τις φτωχες ιεροδουλες, οπως εκανε και ο Ιησους :rockon:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.623
Πόντοι
3.436
Καλή Ανάσταση!
Συμπασχω μαζι σου αδερφε....Και εμενα χθες το βραδυ με επιασε μια περιεργη επιθυμια για γερασμενη γυναικεια σαρκα, οποτε επειτα απο περιπλανηση στα στενα του Μεταξουργειου κατεληξα στην παλια καραβανα την Gilf Τζεναρα στο Μεγαλου Αλεξανδρου 17 οροφος...ο συγκεκριμενος οικος ειναι απο τους πιο αθλιους που εχω μπει, μηδεν εξαερισμος, μποχα κτλ...αφου για "σαλονι" εχουν ενα παγκακι του δρομου (σπασμενο και αυτο) βιδωμενο στο πατωμα χαχαχα...H Τζενη παντως ειχε ορεξη για κουβεντα, αφου πανω στο γαμησι ρωταγε συνεχεια τι δουλεια κανω που μενω ποια ειναι τα χομπι μου κτλ...μου την εδινε λιγακι στα νευρα αυτο αλλα οκ....

20230412_230658.jpg

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.623
Πόντοι
3.436
πήγα σήμερα για Μιλένα Διδυμου 27, ΔΕΝ ήταν εκεί ΑΛΛΑ προς έκπληξή μου, για 3-4 μέρες θα είναι η Τζούλια η bbw που δούλευε παλιά εκεί! Το ΤΟΝΙΖΩ...για bbw γαμιέται τρελά! Πίπα βαθιά, δυνατή, δεκτικότατη σε μπαλαμούτι, και ΚΩΛΟΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ με βογγητά φωνές και να παίζει το μουνί της αβέρτα ενώ της έσκιζα την τρύπα στα 4! οκ να σημειώσω πάντως πως την ξέρω χρόνια την έχω γαμήσει πάρα πολλές φορές και οκ στη συμμετοχή της θα παίζει κάποιο ρόλο
Ποια βαρδια θα δουλευει...πρωι να υποθεσω?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.139
Πόντοι
9.846
Ήρωας!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836
Πέρασμα από Περγάμου μήπως επιστρέψει η Εβελινα, οριστικό και αμετάκλητο δεν επιστρέφει, αντί Εβελινας,Σαμπινας με γυμνό τελειωτικό μο είπε η τσα, κωλαράκι ωραίο,milf, 48-52 την έκανα λίγα κιλάκια παραπάνω ,ξανθό

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.973
Πόντοι
1.056
Πέρασμα από Περγάμου μήπως επιστρέψει η Εβελινα, οριστικό και αμετάκλητο δεν επιστρέφει, αντί Εβελινας,Σαμπινας με γυμνό τελειωτικό μο είπε η τσα, κωλαράκι ωραίο,milf, 48-52 την έκανα λίγα κιλάκια παραπάνω ,ξανθό
Η τσατσα ειναι αλλη; Η αυτη που ηταν και στην Εβελινα;

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.336
Πόντοι
2.836
Αφού δεν ήταν ο κοριτσάκι Τατοΐου 71 για Μπιανκα,μασάζ τώρα στο κουρασμένο και γεροντικό κορμί μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η τσατσα ειναι αλλη; Η αυτη που ηταν και στην Εβελινα;
Άλλη μια ξανθιά γαλανομάτα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Κανε την φαση σου ορθιος ρε
τυπε!
ποιος σε εμποδιζει;
εχεις και ενα θετικο επισης, οσο γαμας θα φορας και τα παπουτσα σου και δεν θα ακουμπησουν και οι καλτσες σου στο πατωμα που σταζουν τα χυσα του καθενος, γιατι να εισαι σιγουρος οτι ουτε σφουγγαριζουν!!!
Εγω παντως γαμαω παντα με καλτσες οι οποοες μετα στο καπω στο αμάξι κ φοραω καινούριες...
Για το στρωμα. Εχω μαζι μαντηλάκια απολυμαντικα καθαριζω μςχρι ναρθει η ετσι το κομμάτι που θα κατσω.. Κι ο θεος βοηθός

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.932
Πόντοι
3.506
ο συγκεκριμενος οικος ειναι απο τους πιο αθλιους που εχω μπει, μηδεν εξαερισμος, μποχα κτλ...αφου για "σαλονι" εχουν ενα παγκακι του δρομου (σπασμενο και αυτο) βιδωμενο στο πατωμα χαχαχα...
Μπίχλα και των αγίων.... ούτε τη συσκευασία της καπότας δεν έχουν σκουπίσει... Μόνο για κασκαντέρ εκεί μέσα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.139
Πόντοι
9.846
Αφού δεν ήταν ο κοριτσάκι Τατοΐου 71 για Μπιανκα,μασάζ τώρα στο κουρασμένο και γεροντικό κορμί μου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άλλη μια ξανθιά γαλανομάτα
Αυτή η ξανθιά γαλανομάτα ρωσιδουλα, αν και 10 παραπανισια κιλά, της τράβαγα και δυο και τρεις μπουτζες. Πολυ γλυκιά κυρία. (Αν είναι αυτή που δουλευε στον ίδιο οίκο πριν κάτι μήνες και δε λες άλλη).
Αχ ρε Εβε... εφυγες και παραμιλαμε.... Κοιτάμε θειές!!!
Γυρνα πισω ή έστω τηλεφώνα!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.324
Πόντοι
3.246
Φωκαίας 13 υπόγειο Εύα
Φωκαίας 17 Μικαέλα
Φωκαίας 27 ανοιχτό δεν μπήκα
Φυλής 84 Ράνια
Φυλής 86 δύο τάπες λατίνες
Φυλής 69 κάτω Χριστίνα Τσέχα
Φυλής 66 Ειρήνη
Φυλής 69 δεν ήταν η Βίκυ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Κατέβηκα σήμερα να δω δύο κοπέλες που έχουν αναφερθεί καλά λόγια τον τελευταίο καιρό.
Πρώτη ήταν η Ντιάνα στο βέργας 2,έξω από τα γούστα μου, ψηλή γεμάτη με ατσουμπαλο σώμα.
Δεύτερη η Χαγιάτ στο Λιοσίων 73,και αυτή έξω από τα γούστα μου,νταρντανα,σώμα με πιασίματα πάρα πολλά τατουάζ αντιαισθητικα.
Ο καθένας έχει τα γούστα απλά αποτύπωσα την γνώμη μου.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Δεύτερη η Χαγιάτ στο Λιοσίων 73,και αυτή έξω από τα γούστα μου,νταρντανα,σώμα με πιασίματα πάρα πολλά τατουάζ αντιαισθητικα.
Ο καθένας έχει τα γούστα απλά αποτύπωσα την γνώμη μου.
Το θέμα είναι στο κρεβάτι τι κάνει. Σε εμένα 2 φορές πέρασα πολύ καλά μαζί της. Ρίξαμε και γέλια, την πείραζα την έλεγα Kim Kardashian και με έλεγε Kanye.
Υπάρχουν και μοντέλα αλλού αλλά είναι φολες κατά 90%.
Άμα δεν δοκιμάσεις γυναίκα νταρντανα στο κρεβάτι, χάνεις!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom