VasilhsEb13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Έχει τπτ καλό Μεταξουργείο ή καμία μαύρη έστω μα πάμε για βράδυ
Βγάζουν και χαρτί απ'έξω για τα ρεπόΡε μαγκες θελω τα φωτα σας,περασα απο διδυμου 18α πριν κανα 10λεπτο και ειναι κλειστο.Εχει σημειωμα στη πορτα οτι η αλιονα εχει ρεπο αλλα λεει μεχρι 1/4 αλλα εχουμε 5 σημερα.Εχετε καμια ιδεα τι παιζει και ειναι κλειστα;
Η Βίκυ μόλις μπήκε στα 33 !!!η Βίκυ τα
έχει
πατημένα τα 35!
Έχει τπτ καλό Μεταξουργείο ή καμία μαύρη έστω μα πάμε για βράδυ
Ναι εχει πολυ ωραιο βυζι η Βικυ μεγαλο στητο και φυσικο!!
έχεις δει ταυτότητα;Η Βίκυ μόλις μπήκε στα 33 !!!
Πατησίων τα έχουμε πει 150 φορές, αλλιώς πάρε βίζιταΡε παιδιά βοηθήστε λίγο που παίζει κανένα μαύρο μωρό;
έχεις δει ταυτότητα;
22Είναι η Αγγέλα από Διδύμου 20. Δεν λέει και πολλα. Την περίμενα καλύτερη. Έχω ανεβάσει κριτική.
πατημένα τα 35!
34 ειναιΗ Βίκυ μόλις μπήκε στα 33 !!!
Που ακριβώς αδερφέ;Πατησίων τα έχουμε πει 150 φορές, αλλιώς πάρε βίζιτα
Για τη τσατσά δε πήγες μωρή λουκρητία ?Mεσημεριανη περιηγηση στα βρωμερα σοκακια του Μεταξουρειου. Περασμα απο το μεγα. αλεξ/ 21 οροφος. Μια τσα×2 τρανς που εμοιαζε καταπληκτικα στον Τζον Σταμος παρουσιασε δυο συμπαθητικες λατινες σε απλο αποστειρωμενο προγραμμα στο κοκκινο εισιτηριο..
Φυσικά και θέλω τέταρτο στο 20αρι. Και παραπάνω να καθόταν η κοπέλα δεν θα μου κακοπεφτε. Το θέμα είναι τι ισχύει στην πιάτσα. Αυτό που βλέπω με τη μικρή μου πείρα είναι ότι ο κανόνας είναι 20€=10'. Εάν τώρα κάποια κορίτσια είναι large στον χρόνο στην αρχή της καριέρας τους για να πιάσουν πελατεία, αυτό είναι άλλη συζήτηση.Πριν το ανεβάσουν στα 30 ήταν από τα λίγα δέκα που με 20 Άρι ήταν τέταρτο ... Όλα πήγαιναν πρίμα και για πελάτες και για την μικρή αφού δεν προλάβαινε δωμάτια ... Αλλά η απληστία τους οδήγησε στο 30 αρι... Αν όλα πάνε τέταρτο στο εικοσαρι να δεις τι φράγκα θα πέσουν και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι... Τώρα αν εσύ δεν θέλεις να κάτσεις πάνω από 10 λεπτό πρόβλημα σου αλλά ο σκοπός είναι το τέταρτο όπου είναι ένας λογικοτατος χρόνος ... Και ναι αφού θέλουν κοσαρι πρέπει να το βγάλουν αξία και όχι να θέλουν στο πεντάλεπτο και χωρίς να κάνουν τίποτα...