Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (26 μέλη και 265 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πολύ σωστά τα λες ... Όποιος θέλει να πηδήξει το μωρό να τα έχει κατά νου... Κόλλημα της ίδιας βέβαια... Να πω πως χθες πέρασα να πάρω λίγο μεζέ κι γω ... Συνειδητοποίησα πως χτύπησε η τσατσά στο 10 λεπτό και η Άλεξ αγχώθηκε ενώ άλλες φορές την έγραφε .... Αν καταλάβω ότι επειδή δεν φάγαμε το 30αρι μας το κάναν 10 λεπτό ... Θα φάει το μαγαζάκι τους τελειωτικό άκυρο...
Μα ακριβώς επειδή δεν τους παίρνει να αυξήσουν την ταρίφα, από την καραντίνα και μετά τουλάχιστον έχουν ρίξει τις υπηρεσίες και το χρόνο στα περισσότερα. Αντιθέτως επί κρίσης, ας πούμε, σου κάνανε δώρο άλλα 5-10 λεπτά ή παίζανε περισσότερα φουλ προγράμματα.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Κανένα ωραίο μουνι υπάρχει στην πιάτσα ; Έχω καιρό να κατέβω , είχα ένα θέμα υγείας σοβαρό. Αν υπάρχει κάποια πρόταση θα σας ευχαριστούσε για την βοήθεια. ( πέρα από Βίκυ φυλής)

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
μαλιστα αναρωτηθηκε στην αρχη μολις μπηκε στο δωματιο και με ειδε γιατι ειχα τοσο καιρο να περασω μαζι της
Αυτή τί είδους ερώτηση ειναι; Υπογράψατε κανένα συμβόλαιο ότι θα πηγαίνεις να της τα ακουμπάς συνεχεια;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846
Τι καργιολα αυτή η τσατσά απ χωματιανου 11β πήγα με τον φίλο μου για να δει την Αλεξάνδρα σήμερα το απόγευμα κ η τσατσά αρπαχτηκε απ την αρχή επειδή δεν ξέραμε την κοπέλα μας έλεγε δουλευει χρόνια εδώ κ άλλες πιπες της απάντησα πολύ ήρεμα ότι έλειπα εγώ κ ο φίλος μου στο εξωτερικό χρόνια κ δεν την ξέρουμε κ νόμιζε ότι την κοροιδευαμε τελικά τα βρήκαμε για λίγο μέχρι ο φίλος μου έβγαλε το κινητό ( η κοπέλα ήταν ακόμη στο δωμάτιο) το κρατούσε χαμηλά δεν τράβαγε τίποτα απλώς απαντούσε σε ένα μήνυμα κ την έπιασε υστερία την
κωλόγρια βάλτο μέσα απαγορεύεται φύγετε η κοπέλα δεν θα σας δεχτεί κ άλλες μλκιες..Θα φεύγαμε κ μόνοι μας με το ζόρι κράτησα τον φίλο να μην τσακωθεί μαύρο κ άκυρο σε αυτόν τον οίκο απ εδώ και πέρα δν εχω ξαναδεί τέτοια αντιμετώπιση ούτε πιτσιρικάδες είμαστε να φωνάζαμε ούτε κάναμε κάτι τραγικό ..
Σε αυτό το μαγαζί γενικά δίνουν μεγάλη προσοχή στα κινητά. Προφανώς κάποιοι μαλακες θα έχουν επιχειρήσει να βιντεοσκοπησουν κρυφά.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.781
Πόντοι
2.846
Πολύ σωστά τα λες ... Όποιος θέλει να πηδήξει το μωρό να τα έχει κατά νου... Κόλλημα της ίδιας βέβαια... Να πω πως χθες πέρασα να πάρω λίγο μεζέ κι γω ... Συνειδητοποίησα πως χτύπησε η τσατσά στο 10 λεπτό και η Άλεξ αγχώθηκε ενώ άλλες φορές την έγραφε .... Αν καταλάβω ότι επειδή δεν φάγαμε το 30αρι μας το κάναν 10 λεπτό ... Θα φάει το μαγαζάκι τους τελειωτικό άκυρο...
Όταν το είχαν ανεβάσει στα 30€ κι έγραφαν σε χαρτί στον τοίχο ότι είναι για 15 λεπτά, όλοι ωρυονταν και φώναζαν μαύρο. Τώρα όλοι ωρυονται που μένουν 10λεπτο στο εικοσαρικο, ενώ σε όλα τα μαγαζιά ισχύει το ίδιο.
Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι η κοπέλα τους χρωστάει χάρη και πρέπει να μένει στο δωμάτιο όσο γουστάρουν εκείνοι :cheesy:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τρίτη 04 Απριλίου 2023
Φυλής 69 Β πρωινή βάρδια

Πήγα μα΄γκες προς το τέλος και πήρα
την γλυκιά ρωσόφωνη Βίκυ !

Πολύ σέξυ, υπέροχο δέρμα,
μουνάκι εξαίσιο,
της τον έχωσα τέρμα βαθιά και
την έχυσα την κάβλα !

Οι ρωσόφωνες γυναίκες είναι ο επί γης Παράδεισος της κα΄βλας !

1000_F_127305635_stp4e3EZQqc81BOMUloJ15812VrweIMN.jpg

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.760
Πόντοι
3.246
Τρίτη 04 Απριλίου 2023
Φυλής 69 Β πρωινή βάρδια

μουνάκι εξαίσιο,
την έχυσα την κάβλα !

1000_F_127305635_stp4e3EZQqc81BOMUloJ15812VrweIMN.jpg
μόνο ξενέρωμα οτι σαλονάρει με παντόφλες και οτι πολλές φορές ειναι αξύριστη. κατά τα άλλα μια χαρά.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Περασα απο Φ200 αλλα η Μπετυ δεν...
ξερει κανεις τι εγινε?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.769
Πόντοι
41.129
1680625151389.jpeg

Συντομη επισκεψη στο Μεταξι για να γαμοκοπησω την ομορφη γλυκια Βανεσσα απο το Ιασ 20.
Ηταν στο φουρνο και ετρωγε παστιτσιο μαζι με τον 20χρονο γκομενο της.
Περιμενα πως και πως να παει στη δουλεια να την γαμησω αλλα η κορασις ειχε ρεπο και την εκανε με το γκομενο προς αγνωστη κατευθυνση... Στο Ιασ 20β οροφος βρισκοταν η Αμιρα, νεαρη με ακυρη φατσα και απλο προγραμμα στα 10ε.

Εξω απο το Ιασ 20α ειχαν μαζευτει κατι πεινασμενες γατες και φοβομουν να περασω....

1680625151395.jpg

Τελικα κατεληξα στο στανταρακι μου τη Ναταλιτσα στο Ιασ 27 υπογειο, γλυκια και προθυμη να γαμηθει οπως παντα εφυγα ξαλαφρωμενος... νασαι καλα Ναταλιτσα μου... :smitten::smitten:

1680625151393.jpeg

Περασα και εξω απο το Κολωνου 32 οπου δεν ηταν παρκαρισμενο το hybrid της Ριτας οποτε θα εχει ρεπο.

Καλο βραδι.. :hi:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τα εχει κανει σε πολλους και νομιζει οτι ειναι και καμια καλη.Να της ζητανε και οι πελατες κανενα χαρτι απο γιατρο εαν ειναι υγειεις να δουμε εαν θα της αρεσε αυτο.
Η γνώμη μου είναι ότι η κοπέλα δεν έχει θέμα με το χρόνο και θέλει να σε ευχαριστήσει ... Απλά έχει εντολές όπως πιστεύω και πολλές άλλες περιπτώσεις...αν έχετε προσέξει κάποια δέλα έχουν πάντα κοπέλες με υπηρεσίες στάνταρ οποία κι αν είναι στη βάρδια... Και στους χρόνους... Δεν έχει να κάνει με την κοπέλα αλλά με τους διευθυντές...

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.484
Πόντοι
2.836
Τρίτη 04 Απριλίου 2023
Φυλής 69 Β πρωινή βάρδια

μουνάκι εξαίσιο,
την έχυσα την κάβλα !

Η Βίκυ είναι το μεγαλύτερο καυλοραπανο της πρωινής βάρδιας στα κεντρικά της Φυλής στην παρούσα χρονικη περίοδο...βεβαίως βεβαίως. Ενας συνδυασμός υπέροχου προσώπου με μπλέ ματια κ κορμί τέλειο που καυλωνει και τις πέτρες....Τώρα λίγο στο βυζι υστερεί αλλά δένει υπέροχα με το υπόλοιπο σύνολο....οπως έγραψε κ ένας μεγάλος μύστης εδώ μέσα έχει στήθος με εσωθηλειες ρωγες....κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη μαζα......σαν οπτική ιδιαιτεροτητα οχι προς το μέγεθος. Πολλές φορές την έχω δοκιμάσει κ όλα τέλεια με το καυλακι εκ Ρωσίας!! Τώρα σχετικά με καποια αστεία σχολία για αυτή θα ελεγα οτι οποίος δεν γουστάρει που σαλοναρει με τις παντόφλες (γιατί ετσι της αρέσει δικος της λογαριασμός-το κορμι της εξαλου πουλάει οχι το πορνοτακουνο) να παει να δει πασαρελα ή κάποιο strip show σε στριπτίτζαδικο να χορτάσει το μάτι του 12 15 20 25 cm τακούνια..... κ να μην έρθει μπουρδέλο αν δεν θέλει. Το τακουνι όλες μπορούν να το φορέσουν..... λίγες όμως μπορούν να το περπατούν κ να το χορεύουν!!!!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Τιμηθηκε πριν απο λιγο πανεμορφη Βικυ απο Οδος Φυλης 69 για αλλη μια φορα αρκετα καλη με παρα πολυ καλο προγραμα οχι βιασινες και γκρινιες και σπαστικα.μαλιστα αναρωτηθηκε στην αρχη μολις μπηκε στο δωματιο και με ειδε γιατι ειχα τοσο καιρο να περασω μαζι της αρκετα ευδιαθετη με πολυ καλα προκαταρτικα και ευγενικη.
Φίλε η Βίκυ ειναι εγγύηση ποτέ δεν με έχει αφήσει παραπονεμένο σέβεται πολυ το 20ρικο που δίνει ο πελάτης!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Έχεις δίκιο διὸτι μόλις τον προηγούμενο μήνα έκλεισε τα 69 έτη!
πως εκλεισε το περασμενο μηνα βρε αδελφε τα 69????αφου ειναι ζωδιο Ταυρος...τον Μαιο εχει γενεθλια....

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Συναγωνιστές, δεν ξέρω για ποιό Διδύμου 6 γράφτηκε για την Αλίκη, αλλά απόψε ήταν στο Διδύμου 16,στο ημιυπόγειο..
Και είναι 70άρα...Χαλαρά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom