nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Διδυμου 27 Μιλένα μόνη. Σε 1 ώρα σχολάει
Κατεβα Αθηνα αφοβα οσον αφορα την Αντριαννα (χωματιανου)Η Αντριάνα φίλε είναι καλή όπως ακούγεται;Όταν κατέβω Αθήνα αξίζει να περάσω;
Γιατί να μην τα παίρνει. Παραπάνω ζωή της δίνειη θεια Ολγα στο Τροφωνιου κανει τελειωτικο?εννοω τα παιρνει στο στομα κανονικα?
Νανα απο καλυμνου ξερεις κανεις που παιζει? Εχει απο εποχη covind να εμφανιστει, καποιος μου ειπε οτι κανει ραντεβου στο bill ξερει κανεις περισσοτερα η αν καποιος εχει το τηλεφωνο της? Σε προσωπικο μηνυμα.....!!!!!!!!!συνέχεια live με τη βροχουλα να συνεχίζει
Μαραθωνος 59 αριστερά Σορίνα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, τα πάντα με προφυλακτικό ανακοινώθηκε.
Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Σοφία καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι συν βυζι, τατουάζ στον αυχένα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Μαραθωνος 59α Γιασμιν ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι αλλά ωραίο κωλο και ακόμα πιο ωραίο σετ εσωρούχων, απλό πρόγραμμα.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β Μαρίνα μιλφ μελαχρινή μαυριδερή μιλφ κοντουλα, με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι με τεράστιες ρόγες, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και αριστερά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Έλενα/Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα , 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα και Λίνα ξανθοκαστανη , σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Καλο απογευμα φιλε Quares....καλα κανει και σε ρωταει.....γιατι μαλλον ειναι με τους πελατες.....την φορα που την ειχα παρει και ηταν και η τελευταια τα προκαταρκτικα που εκανε σε μενα ηταν .....οπως ημουν ανασκελα επεσε επανω και κουνουσε το σωμα της...ευτυχως που ειμαι καυλιαρης..... μου φορεσε καποτα και πιπα......οταν της ειπα συνεχισε την πιπα γιατι ειχα ξενερωσει διεκοψε.... ανοιξε τα ποδια σε ιεραποστολικη σταση και αστεριας....περιμενα παραπανω υπηρεσιες...αν εκεινη εχει βαρεθει κακο του κεφαλιου της.....Γιατί να μην τα παίρνει. Παραπάνω ζωή της δίνει
δε γνωρίζω, έχω χρόνια να τη πάρω, απλά γράφω το πρόγραμμα που ανακοινώνεταιη θεια Ολγα στο Τροφωνιου κανει τελειωτικο?εννοω τα παιρνει στο στομα κανονικα?
Σίγουρα Βίκα;Γτ στις φωτό η Βικτώρια πρέπει να είναι η Βικτώρια της διδύμουΠερισσοτερο δουλευει επαρχια πλεον.
Που και που θα την βρεις στο Αγκυρας 9 με το ονομα Βικα.
αν σου αρέσει περνα, δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σε συμμετοχή και υπηρεσίες αλλά δεν τα κλαις τα λεφτά σούΗ Αντριάνα φίλε είναι καλή όπως ακούγεται;Όταν κατέβω Αθήνα αξίζει να περάσω;
Θα συμφωνήσωΘα βγω και εγω για περπατημα, μου αρεσει και εμενα με βροχουλα, ειναι ρομαντικα..
Βικα καλά σου έγραψε, σα Βικτώρια δουλεύει άλλη κοπέλα, έχει γραφτεί και πιο πίσωΣίγουρα Βίκα;Γτ στις φωτό η Βικτώρια πρέπει να είναι η Βικτώρια της διδύμου
Ευχαριστώ φίλοςΒικα καλά σου έγραψε, σα Βικτώρια δουλεύει άλλη κοπέλα, έχει γραφτεί και πιο πίσω
Σιγουρα.Βικτωρια ειναι η αλλη.Ψιλονταρντανα με πατσες.Σίγουρα Βίκα;Γτ στις φωτό η Βικτώρια πρέπει να είναι η Βικτώρια της διδύμου
Πριν κάνα μήνα της είπα ότι θα μπω με την προϋπόθεση να μου κάνει ελεύθερο στοματικό.Ναι η Αννα απο Φιλιππιδου ειναι πολυ καλη προσφερει προκαταχτιλα φιλακια χαδακια στο σωμα στυνεται υπεροχα ειναι καθαρη δεν γκρινιαζει και δειχνει να το απολαμβανει και να αντεχει στο σεξ εαν και ο παρτενερ την Σεβαστη και της φερθει σωστα!
Καλά η φωτό τα σπάει.Επαγγελματικη paparazzi!!!συνέχεια σφηνάκι live με μια εσάνς Μεταξουργείου
Καλλέργη 33 τραβελι με το όνομα Μεσσαλίνα, όπως λεγόταν και η σύζυγος του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κλαύδιου , μελαχρινό νταρντανοπαχουλο με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος στα 20 ευρώ.
Λίγο πιο πάνω στη Καλλέργη μύστης γαμουσε μαυρουλα με τεράστια βυζια μέσα στο τζιπάκι του χωρίς να τον ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω του...
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
Ιάσωνος 2β Μαργαρίτα ξανθό κατσαρομαλλικο χοντρό γκρανι με 3αρι βυζι και Ντασα γκιλφ με άσπρα μαλλιά σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα, καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β αριστερά Σοφία μελαχρινή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.
Ιάσωνος 1γ Ελένη το ξανθό μιλφογκιλφ, κοντή με υπέροχα μάτια, κανονικό για την ηλικία της κάθε, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, εδω έγινε κατάθεση και ήταν πολύ καλή, δουλεύει καθημερινά 0600-1200 κ μέρα παρά μέρα και 1200-1600
Έτσι πρέπει....μερακλιδικα....αν δεν είναι σαν μπετατζηςπαίζει στο 37α το ισόγειο, απλά είναι σα χτιστης
Η Πάολα δυνατή θα έλεγα από τα στανταρακια μου !!Ηι νήμα BBW σε μπουρδελα ; …. σήμερα είδα 2 στο μεταξουργείο
1. Κολωνου 48 Πάολα 2η βάρδια είχα να την δω από πριν το κορωναίο παλιά επαιζε στο 53
2. Αλινα στο Ιάσωνος 15 στον όροφο αυτή μπορεις να την πέος και SBBW