Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 157 άτομα (12 μέλη και 145 επισκέπτες)

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Τη Χριστίνα Φυλής 65 πάνω την έχει δοκιμάσει κάποιος?

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.566
Πόντοι
4.926
Μύστη, έχουμε καμιά ενημέρωση από τη μαθήτρια Λυκείου που της έδωσες τηλέφωνο?:rockon:
Την ψήνω τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται να ψήνεται, αλλά ντρέπεται.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
ΠΑΙΔΙΑ SOS Πηγα στις 1 το μεσημερι στο Διδυμου 27 ,ειχε τανια και μιλενα. διαλεγω πρωτα μιλενα . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ γλωσσοφιλα παρα μονο στην ακρη κωλο ειπε οχι ,αυταρχικο πια δεν κανει απλα την ρωτησα και ενημερωνω .γαμηθηκε απο μουνι ιεραποστολικο και λιγο στα 4.1)της λεω παρε βαθια πιπα μου λεει ειναι μεγαλη οχι ολη,2) ΔΕΝ εδινε βαθια γλωσσοφιλα ,3) δεν εγλυψε κωλο ,λιγο αρχιδια και πολλη αρνηση στο οτιδηποτε η τσατσα να ανεβοκατεβαζει τον ηχο στη μουσικη ,με τελειωσε με χερι στα πλαστικα βυζια της.ΤΗΣ λεω μετα τι επαθες σημερα ,παλια ησουν μια χαρα και τα εκανες ολα εμενα μου καταπινε τα χυσια και της εβαζα δαχτυλο στον κωλο. δεν μου ειχε δωσει κωλο παρολο που μια φορα ειχα πρωσπαθησει γιατι πονουσε αν και φενεται δουλεμενη η τρυπα της , της ειχα πει αν εδινε και κωλο θα πηγαινα μονο σε αυτην οταν πηγαινα σε μπουρδελο. Η ΤΑΝΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ και το αυταρχικο και αυτη, που την ρωτησα .υφακι φουλ και οι δυο πουτανες η τσατσα καργιολα μεγαλη.Αυτο ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ειναι οτι ειπαν για 20 ευρω δεν κανουμε τετοια πραγματα για τον καθε μαλακα πελατη και οτι η τανια με 50 ευρω, και αμα εχεις πουτσα μεχρι 12 εκατοστα θα μου εδινε κωλο. ΓΙΑ να κανω την δουλεια μου μου ειπε (εννουσε να της γαμισω τον κωλο) να της εδινα 200 ευρω η να παω σε καμια γρια που δεν παει κανεις. οι ΠΡΩΜΟΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΥΡΦΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ μεχρι και την μιλενα η οποια και εχει γουρουνοφατσουλα και παχυνε αρκετα , ΑΛΛΑ ηταν τιμια στις υπηρεσιες της .ΝΑ μην ξαναπατησει κανενας πελατης για 1 μηνα για να στρωσουνε και τα κοριτσια και η πονηρη και αγενης σκατοτσατσα. ΕΛΠΙΖΩ να ξαναγινουν οπως πριν ,η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΝΗΡΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ με παλια μποικοταζ μονο αδερφια να στρωσουν τα πορνιδια, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ μας λενε οτι μας κανουν και χαρη για 20 μονο ευρω οπως ειπαν στον καθε μαλακα πελατη ,αυτη η ξανθια η τσατσα για πολυ ξυλο μιλαμε. ΜΗΝ ΠΑΕΙ κανεις ,1) για να στωσουν σε υπηρεσιες και 2) για να σεβονται τον πελατη και τα λευτα του. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ.
Ισως βαρέθηκαν, ίσως αηδιασαν. Για το αυταρχικό που λες, πολλες γκομενες ξενερωνουν. Δεν το γουσταρουν.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
ΠΑΙΔΙΑ SOS Πηγα στις 1 το μεσημερι στο Διδυμου 27 ,ειχε τανια και μιλενα. διαλεγω πρωτα μιλενα . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ γλωσσοφιλα παρα μονο στην ακρη κωλο ειπε οχι ,αυταρχικο πια δεν κανει απλα την ρωτησα και ενημερωνω .γαμηθηκε απο μουνι ιεραποστολικο και λιγο στα 4.1)της λεω παρε βαθια πιπα μου λεει ειναι μεγαλη οχι ολη,2) ΔΕΝ εδινε βαθια γλωσσοφιλα ,3) δεν εγλυψε κωλο ,λιγο αρχιδια και πολλη αρνηση στο οτιδηποτε η τσατσα να ανεβοκατεβαζει τον ηχο στη μουσικη ,με τελειωσε με χερι στα πλαστικα βυζια της.ΤΗΣ λεω μετα τι επαθες σημερα ,παλια ησουν μια χαρα και τα εκανες ολα εμενα μου καταπινε τα χυσια και της εβαζα δαχτυλο στον κωλο. δεν μου ειχε δωσει κωλο παρολο που μια φορα ειχα πρωσπαθησει γιατι πονουσε αν και φενεται δουλεμενη η τρυπα της , της ειχα πει αν εδινε και κωλο θα πηγαινα μονο σε αυτην οταν πηγαινα σε μπουρδελο. Η ΤΑΝΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ και το αυταρχικο και αυτη, που την ρωτησα .υφακι φουλ και οι δυο πουτανες η τσατσα καργιολα μεγαλη.Αυτο ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ειναι οτι ειπαν για 20 ευρω δεν κανουμε τετοια πραγματα για τον καθε μαλακα πελατη και οτι η τανια με 50 ευρω, και αμα εχεις πουτσα μεχρι 12 εκατοστα θα μου εδινε κωλο. ΓΙΑ να κανω την δουλεια μου μου ειπε (εννουσε να της γαμισω τον κωλο) να της εδινα 200 ευρω η να παω σε καμια γρια που δεν παει κανεις. οι ΠΡΩΜΟΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΥΡΦΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ μεχρι και την μιλενα η οποια και εχει γουρουνοφατσουλα και παχυνε αρκετα , ΑΛΛΑ ηταν τιμια στις υπηρεσιες της .ΝΑ μην ξαναπατησει κανενας πελατης για 1 μηνα για να στρωσουνε και τα κοριτσια και η πονηρη και αγενης σκατοτσατσα. ΕΛΠΙΖΩ να ξαναγινουν οπως πριν ,η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΝΗΡΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ με παλια μποικοταζ μονο αδερφια να στρωσουν τα πορνιδια, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ μας λενε οτι μας κανουν και χαρη για 20 μονο ευρω οπως ειπαν στον καθε μαλακα πελατη ,αυτη η ξανθια η τσατσα για πολυ ξυλο μιλαμε. ΜΗΝ ΠΑΕΙ κανεις ,1) για να στωσουν σε υπηρεσιες και 2) για να σεβονται τον πελατη και τα λευτα του. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ.
Να γυρίσει πίσω από εκεί πού ξεκίνησε.., στους οικείους της Αμαλιάδας μέσα σε κάτι ελαιώνες.

Το κορίτσι το είχε από την αρχή της καριέρας να παρέχει υπηρεσίες άνω τού μετρίου.

Τελευταία φορά που την πείρα, καί αυτό επειδή έγραφαν τόσα καλά για αυτήν.
Δεν είναι τού γούστου μου και δεν την αναγνώρισα στο σαλόνι., έχω γράψει και κριτική.

Είχε ανεβάσει την ποιότητα της αλλά είχε γίνει πιο μηχανική σε όλα.... που να την περνάτε όταν ήταν Αμαλιάδα...το ζούσε.

Εγώ νομίζω ότι δεν φταίνε τα καλά λόγια τον συναγωνιστών, αλλά όταν μια εργαζόμενη κάνει σερί δωμάτια για καιρό γίνεται μηχανή.
Κοιτάξτε καί εσείς από την δουλεια σας..
Έτσι όσο καί νά τό κρύβουν κάποια στιγμή βγαίνει.

Αν βρίσκονταν πολλές άπειρες με όρεξη σαν την Μιλένα δεν θα καταντουσαν μηχανές.

Την ξεκωλιασατε..

Τελευταία τροποποίηση:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Φιλιππίδου αννα είναι καινούργια ; Πρώτη φορά την ακούω! Αν έχει δοκιμάσει καποιος ας μας πει εντυπώσεις

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Να γυρίσει πίσω από εκεί πού ξεκίνησε.., στους οικείους της Αμαλιάδας μέσα σε κάτι ελαιώνες.

Το κορίτσι το είχε από την αρχή της καριέρας να παρέχει υπηρεσίες άνω τού μετρίου.

Τελευταία φορά που την πείρα, καί αυτό επειδή έγραφαν τόσα καλά για αυτήν.
Δεν είναι τού γούστου μου και δεν την αναγνώρισα στο σαλόνι., έχω γράψει και κριτική.

Είχε ανεβάσει την ποιότητα της αλλά είχε γίνει πιο μηχανική σε όλα.... που να την περνάτε όταν ήταν Αμαλιάδα...το ζούσε.

Εγώ νομίζω ότι δεν φταίνε τα καλά λόγια τον συναγωνιστών, αλλά όταν μια εργαζόμενη κάνει σερί δωμάτια για καιρό γίνεται μηχανή.
Κοιτάξτε καί εσείς από την δουλεια σας..
Έτσι όσο καί νά τό κρύβουν κάποια στιγμή βγαίνει.

Αν βρίσκονταν πολλές άπειρες με όρεξη σαν την Μιλένα δεν θα καταντουσαν μηχανές.

Την ξεκωλιασατε..
Καλησπέρα σε όλους, και εγώ έχω πει και λέω τα καλύτερα για το Δ27, ναι και εγώ πηγαίνω τελευταία και χτυπάνε την πόρτα στο 8λεπτο (παρόλο που είμαι πολύ συχνός πελάτης) ναι επίσης η Τάνια μου είπε όχι στο πρωκτικό μετά από δεκάδες φορές που πήγα μαζί της.
Όμως θα συμφωνήσω με τον Ντον, αλλάζουν όλοι μετά από κάποιο καιρό σίγουρα και τους πελάτες που έχουν. Πολύ καλή παρατήρηση επίσης και το ότι αν υπήρχαν άπειρες με όρεξη σαν την Μιλένα δεν θα καταντούσαν μηχανές (μπράβο Ντον..). Στην Μιλένα την Παρασκευή που πήγα ήταν πάρα πολύ καλή εώς άψογη θα έλεγα σε υπηρεσίες, πάλι κτύπησε η νέα ξανθιά τσατσά στο 8 λεπτό, θα μου πείτε και επειδή οι άλλες δεν το δίνουν καλά πρέπει αυτές να το χειροτερέψουν (έχετε και εσείς το δίκιο σας). Καλό βράδυ σε όλους...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Μητσαρα όταν ΟΛΟΙ την εκθειαζαν (ναι για τη Μιλένα μιλάω) ήμουν ο πρωτος που την είπα γουρουνοφατσουλα. ....
Και άτομα με λογική σκέψη, όπως θεωρώ πως είμαι, θα λέμε " Πως διάολο αυτή η ασχημουλα χοντρουλα γουρουνοφατσουλα έβγαλε σε λίγο καιρό λεφτά για δυο διαμερίσματα!

Ξέχασες να υπολογίσεις ότι υπάρχουν και οι κτηνοβάτες!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.644
Πόντοι
13.636
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε και δεν σας αμφισβητω.

Η Μιλενα πριν λίγες μέρες γαμηθηκε με εμένα δίχως αύριο και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Ναι η υπηρεσία χτύπησε στο δεκάλεπτο αλλά έκατσε μέσα τέταρτο χωρίς γκρίνια.

Ναι Κοντή χοντρή και άσχημη!
Έχει και μοντέλα εκεί έξω, πηγαίνετε εκεί!!

Προσωπική Άποψη.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Ως προς διδύμου...θα συμφωνήσω με τον προλαλλησων μύστη....ότι κατάπιαν, κατάπιαν..ότι κολαντερο καθάρισε.. καθάρισε...η ζωή συνεχίζεται...και ναι...ας πάρει διαμέρισμα ρε φίλε...για την ψυχή της μάνας της μπουκωναν πουτσα χωρίς ανάσα....άποψη μου πάντα! προσωπικά εγώ δεν έχω παράπονο...αν και είναι ερασιτέχνης στο άθλημα γενικά...οι πιο επαγγελματίες ίσως έχετε δίκιο

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
Ως προς διδύμου...θα συμφωνήσω με τον προλαλλησων μύστη....ότι κατάπιαν, κατάπιαν..ότι κολαντερο καθάρισε.. καθάρισε...η ζωή συνεχίζεται...και ναι...ας πάρει διαμέρισμα ρε φίλε...για την ψυχή της μάνας της μπουκωναν πουτσα χωρίς ανάσα....άποψη μου πάντα! προσωπικά εγώ δεν έχω παράπονο...αν και είναι ερασιτέχνης στο άθλημα γενικά...οι πιο επαγγελματίες ίσως έχετε δίκιο
Έχεις point συναγωνιστή . Ίσως για εμάς τους " ερασιτέχνες " μπουρδελιαριδες δεν αλλάζει και πολλυ . Φυσικά για τους μύστες είναι θέμα γιατί το βλέπουν ποιο βαθύτερα και αναλυτικότερα .

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Έχεις point συναγωνιστή . Ίσως για εμάς τους " ερασιτέχνες " μπουρδελιαριδες δεν αλλάζει και πολλυ . Φυσικά για τους μύστες είναι θέμα γιατί το βλέπουν ποιο βαθύτερα και αναλυτικότερα .
Όπως τα είπες.... είναι!!

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
1.028
Πόντοι
1.010
Καλημέρα ξέρουμε πότε επιστρέφει η Τανια από φιλιππιδου;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Την ψήνω τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται να ψήνεται, αλλά ντρέπεται.
Ρε μύστη, δεν φοβάσαι μη σε ψήσει ζωντανός κανένας πατέρας της? :woldman: Πάντως άμα κάτσει, έπιασες το λαχείο! :rockon:

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Είναι κανείς μετάξι τώρα....πίπα καλή για 10ρικο....??

Πρώτη ερώτηση: Αναρωτιέσαι ποιος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Μεταξουργείο για να του πάρεις πίπα ζητώντας μόνο 10 ευρώ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεύτερη ερώτηση: Όσοι έχετε γαμήσει τη Μιλένα, δεν φοβάστε μην σας κυνηγήσει η WWF για κτηνοβασία;

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Πρώτη ερώτηση: Αναρωτιέσαι ποιος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Μεταξουργείο για να του πάρεις πίπα ζητώντας μόνο 10 ευρώ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεύτερη ερώτηση: Όσοι έχετε γαμήσει τη Μιλένα, δεν φοβάστε μην σας κυνηγήσει η WWF για κτηνοβασία;
Χαχα ... καλημέρα...
Αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο μετάξι αυτή τη στιγμή να στείλει μια σύντομη ενημέρωση για πορνιδια που εργάζονται τώρα πρωί και έχουν πιστοποιηθεί για καλή π1π@

Νομίζω ότι είστε λίγο σκληρή με την Μιλένα... εντάξει...είναι λίγο γουρουνιτσα...αλλά...δεν είναι για ξερασμα (παρεπιπτόντως...ρίξε μια ματιά Twitter για piggies...τα κάνουν όλα και λένε και ευχαριστώ :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom