Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Τη Χριστίνα Φυλής 65 πάνω την έχει δοκιμάσει κάποιος?
40 ειμαι δε λεω ψεματαΕσύ τζιμακο είσαι 23 και λες είσαι 40
Την ψήνω τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται να ψήνεται, αλλά ντρέπεται.Μύστη, έχουμε καμιά ενημέρωση από τη μαθήτρια Λυκείου που της έδωσες τηλέφωνο?
Ισως βαρέθηκαν, ίσως αηδιασαν. Για το αυταρχικό που λες, πολλες γκομενες ξενερωνουν. Δεν το γουσταρουν.ΠΑΙΔΙΑ SOS Πηγα στις 1 το μεσημερι στο Διδυμου 27 ,ειχε τανια και μιλενα. διαλεγω πρωτα μιλενα . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ γλωσσοφιλα παρα μονο στην ακρη κωλο ειπε οχι ,αυταρχικο πια δεν κανει απλα την ρωτησα και ενημερωνω .γαμηθηκε απο μουνι ιεραποστολικο και λιγο στα 4.1)της λεω παρε βαθια πιπα μου λεει ειναι μεγαλη οχι ολη,2) ΔΕΝ εδινε βαθια γλωσσοφιλα ,3) δεν εγλυψε κωλο ,λιγο αρχιδια και πολλη αρνηση στο οτιδηποτε η τσατσα να ανεβοκατεβαζει τον ηχο στη μουσικη ,με τελειωσε με χερι στα πλαστικα βυζια της.ΤΗΣ λεω μετα τι επαθες σημερα ,παλια ησουν μια χαρα και τα εκανες ολα εμενα μου καταπινε τα χυσια και της εβαζα δαχτυλο στον κωλο. δεν μου ειχε δωσει κωλο παρολο που μια φορα ειχα πρωσπαθησει γιατι πονουσε αν και φενεται δουλεμενη η τρυπα της , της ειχα πει αν εδινε και κωλο θα πηγαινα μονο σε αυτην οταν πηγαινα σε μπουρδελο. Η ΤΑΝΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ και το αυταρχικο και αυτη, που την ρωτησα .υφακι φουλ και οι δυο πουτανες η τσατσα καργιολα μεγαλη.Αυτο ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ειναι οτι ειπαν για 20 ευρω δεν κανουμε τετοια πραγματα για τον καθε μαλακα πελατη και οτι η τανια με 50 ευρω, και αμα εχεις πουτσα μεχρι 12 εκατοστα θα μου εδινε κωλο. ΓΙΑ να κανω την δουλεια μου μου ειπε (εννουσε να της γαμισω τον κωλο) να της εδινα 200 ευρω η να παω σε καμια γρια που δεν παει κανεις. οι ΠΡΩΜΟΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΥΡΦΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ μεχρι και την μιλενα η οποια και εχει γουρουνοφατσουλα και παχυνε αρκετα , ΑΛΛΑ ηταν τιμια στις υπηρεσιες της .ΝΑ μην ξαναπατησει κανενας πελατης για 1 μηνα για να στρωσουνε και τα κοριτσια και η πονηρη και αγενης σκατοτσατσα. ΕΛΠΙΖΩ να ξαναγινουν οπως πριν ,η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΝΗΡΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ με παλια μποικοταζ μονο αδερφια να στρωσουν τα πορνιδια, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ μας λενε οτι μας κανουν και χαρη για 20 μονο ευρω οπως ειπαν στον καθε μαλακα πελατη ,αυτη η ξανθια η τσατσα για πολυ ξυλο μιλαμε. ΜΗΝ ΠΑΕΙ κανεις ,1) για να στωσουν σε υπηρεσιες και 2) για να σεβονται τον πελατη και τα λευτα του. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ.
Να γυρίσει πίσω από εκεί πού ξεκίνησε.., στους οικείους της Αμαλιάδας μέσα σε κάτι ελαιώνες.ΠΑΙΔΙΑ SOS Πηγα στις 1 το μεσημερι στο Διδυμου 27 ,ειχε τανια και μιλενα. διαλεγω πρωτα μιλενα . ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ γλωσσοφιλα παρα μονο στην ακρη κωλο ειπε οχι ,αυταρχικο πια δεν κανει απλα την ρωτησα και ενημερωνω .γαμηθηκε απο μουνι ιεραποστολικο και λιγο στα 4.1)της λεω παρε βαθια πιπα μου λεει ειναι μεγαλη οχι ολη,2) ΔΕΝ εδινε βαθια γλωσσοφιλα ,3) δεν εγλυψε κωλο ,λιγο αρχιδια και πολλη αρνηση στο οτιδηποτε η τσατσα να ανεβοκατεβαζει τον ηχο στη μουσικη ,με τελειωσε με χερι στα πλαστικα βυζια της.ΤΗΣ λεω μετα τι επαθες σημερα ,παλια ησουν μια χαρα και τα εκανες ολα εμενα μου καταπινε τα χυσια και της εβαζα δαχτυλο στον κωλο. δεν μου ειχε δωσει κωλο παρολο που μια φορα ειχα πρωσπαθησει γιατι πονουσε αν και φενεται δουλεμενη η τρυπα της , της ειχα πει αν εδινε και κωλο θα πηγαινα μονο σε αυτην οταν πηγαινα σε μπουρδελο. Η ΤΑΝΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ και το αυταρχικο και αυτη, που την ρωτησα .υφακι φουλ και οι δυο πουτανες η τσατσα καργιολα μεγαλη.Αυτο ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ειναι οτι ειπαν για 20 ευρω δεν κανουμε τετοια πραγματα για τον καθε μαλακα πελατη και οτι η τανια με 50 ευρω, και αμα εχεις πουτσα μεχρι 12 εκατοστα θα μου εδινε κωλο. ΓΙΑ να κανω την δουλεια μου μου ειπε (εννουσε να της γαμισω τον κωλο) να της εδινα 200 ευρω η να παω σε καμια γρια που δεν παει κανεις. οι ΠΡΩΜΟΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΠΥΡΦΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ μεχρι και την μιλενα η οποια και εχει γουρουνοφατσουλα και παχυνε αρκετα , ΑΛΛΑ ηταν τιμια στις υπηρεσιες της .ΝΑ μην ξαναπατησει κανενας πελατης για 1 μηνα για να στρωσουνε και τα κοριτσια και η πονηρη και αγενης σκατοτσατσα. ΕΛΠΙΖΩ να ξαναγινουν οπως πριν ,η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΛΗ ΠΟΝΗΡΕΨΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ με παλια μποικοταζ μονο αδερφια να στρωσουν τα πορνιδια, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ μας λενε οτι μας κανουν και χαρη για 20 μονο ευρω οπως ειπαν στον καθε μαλακα πελατη ,αυτη η ξανθια η τσατσα για πολυ ξυλο μιλαμε. ΜΗΝ ΠΑΕΙ κανεις ,1) για να στωσουν σε υπηρεσιες και 2) για να σεβονται τον πελατη και τα λευτα του. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΟΥΡΓΟΛΥΚΟΙ.
Καλησπέρα σε όλους, και εγώ έχω πει και λέω τα καλύτερα για το Δ27, ναι και εγώ πηγαίνω τελευταία και χτυπάνε την πόρτα στο 8λεπτο (παρόλο που είμαι πολύ συχνός πελάτης) ναι επίσης η Τάνια μου είπε όχι στο πρωκτικό μετά από δεκάδες φορές που πήγα μαζί της.Να γυρίσει πίσω από εκεί πού ξεκίνησε.., στους οικείους της Αμαλιάδας μέσα σε κάτι ελαιώνες.
Το κορίτσι το είχε από την αρχή της καριέρας να παρέχει υπηρεσίες άνω τού μετρίου.
Τελευταία φορά που την πείρα, καί αυτό επειδή έγραφαν τόσα καλά για αυτήν.
Δεν είναι τού γούστου μου και δεν την αναγνώρισα στο σαλόνι., έχω γράψει και κριτική.
Είχε ανεβάσει την ποιότητα της αλλά είχε γίνει πιο μηχανική σε όλα.... που να την περνάτε όταν ήταν Αμαλιάδα...το ζούσε.
Εγώ νομίζω ότι δεν φταίνε τα καλά λόγια τον συναγωνιστών, αλλά όταν μια εργαζόμενη κάνει σερί δωμάτια για καιρό γίνεται μηχανή.
Κοιτάξτε καί εσείς από την δουλεια σας..
Έτσι όσο καί νά τό κρύβουν κάποια στιγμή βγαίνει.
Αν βρίσκονταν πολλές άπειρες με όρεξη σαν την Μιλένα δεν θα καταντουσαν μηχανές.
Την ξεκωλιασατε..
Μητσαρα όταν ΟΛΟΙ την εκθειαζαν (ναι για τη Μιλένα μιλάω) ήμουν ο πρωτος που την είπα γουρουνοφατσουλα. ....
Και άτομα με λογική σκέψη, όπως θεωρώ πως είμαι, θα λέμε " Πως διάολο αυτή η ασχημουλα χοντρουλα γουρουνοφατσουλα έβγαλε σε λίγο καιρό λεφτά για δυο διαμερίσματα!
Την ψήνω τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται να ψήνεται, αλλά ....
Έχει εξαφανιστεί πολύ καιρό τώρα, αν δε κάνω λάθος από τότε που είχε ανέβει από το υπόγειο στα σκαλακια η ΒαλεριαΗ Αθηνά από το Φωκαίας 27Β ξέρετε που και αν δουλεύει;
Έχεις point συναγωνιστή . Ίσως για εμάς τους " ερασιτέχνες " μπουρδελιαριδες δεν αλλάζει και πολλυ . Φυσικά για τους μύστες είναι θέμα γιατί το βλέπουν ποιο βαθύτερα και αναλυτικότερα .Ως προς διδύμου...θα συμφωνήσω με τον προλαλλησων μύστη....ότι κατάπιαν, κατάπιαν..ότι κολαντερο καθάρισε.. καθάρισε...η ζωή συνεχίζεται...και ναι...ας πάρει διαμέρισμα ρε φίλε...για την ψυχή της μάνας της μπουκωναν πουτσα χωρίς ανάσα....άποψη μου πάντα! προσωπικά εγώ δεν έχω παράπονο...αν και είναι ερασιτέχνης στο άθλημα γενικά...οι πιο επαγγελματίες ίσως έχετε δίκιο
Όπως τα είπες.... είναι!!Έχεις point συναγωνιστή . Ίσως για εμάς τους " ερασιτέχνες " μπουρδελιαριδες δεν αλλάζει και πολλυ . Φυσικά για τους μύστες είναι θέμα γιατί το βλέπουν ποιο βαθύτερα και αναλυτικότερα .
Ρε μύστη, δεν φοβάσαι μη σε ψήσει ζωντανός κανένας πατέρας της? Πάντως άμα κάτσει, έπιασες το λαχείο!Την ψήνω τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται να ψήνεται, αλλά ντρέπεται.
Ο τολμων νικά!!Ρε μύστη, δεν φοβάσαι μη σε ψήσει ζωντανός κανένας πατέρας της? Πάντως άμα κάτσει, έπιασες το λαχείο!
Είναι κανείς μετάξι τώρα....πίπα καλή για 10ρικο....??
Χαχα ... καλημέρα...Πρώτη ερώτηση: Αναρωτιέσαι ποιος βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Μεταξουργείο για να του πάρεις πίπα ζητώντας μόνο 10 ευρώ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεύτερη ερώτηση: Όσοι έχετε γαμήσει τη Μιλένα, δεν φοβάστε μην σας κυνηγήσει η WWF για κτηνοβασία;