Πέρασμα την Πέμπτη στην 1η βάρδια στο
φυλης 86Β. Υπηρεσία μια συμπαθεστατη κυρία ενώ κοπέλα ήταν μια όμορφη για τα γούστα μου Κολομβιανή, μέτριο ύψος με υπερτουμπανο στήθος. Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα. Μετά από αρκετή σκέψη πήρα την απόφαση να περάσω. Έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο, πλησιάζει, ανοίγει προφυλακτικό. Τη σταματάω και της ζηταω να χρησιμοποιήσει πρώτα το χέρι της ώστε να πετύχουμε μια σχετική ανόρθωση. Αρνείται. Της λέω, στοπ μη συνεχίσεις. Φωνάζει την υπηρεσία, της λέω ότι οκ, είπαμε απλό πρόγραμμα αλλά κάπου έλεος. Μου φέρνει αμέσως το 20αρικο πίσω και μου λέει απογοητευμένη ότι είμαι ο 6ος σήμερα που του έχει επιστρέψει χρήματα, και ότι έχει τραβήξει πολλά με τη συγκεκριμένη εθνικότητα. Το όνομα της κοπέλας ήταν Μελίσα αν θυμάμαι καλά. Προσοχή συναγωνιστές, είπαμε ότι δε μπορούμε να έχουμε τρελές απαιτήσεις στο 20αρικο αλλά μην το ξεφτιλισουμε. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι περίπτωση που την έχουν βάλει να δουλέψει με το ζόρι, αλλά αν την έβαζαν με το ζόρι σίγουρα δε θα έκανε θέμα που της είπα να πιάσει έναν πουτσο με το χέρι. Έλεος