koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.792
- Πόντοι
- 1.936
Στην εκπνοη της πρωινης βαρδιας αποφασισα να πεταξω το πορνοπαραβολο μου στο 27 της Διδυμου με την ελπιδα να πετυχω την Μιλενα.Δεν υπολογισα βεβαια τον παραγοντα τυχη και την παροιμια αν εχεις τυχη διαβαινε οποτε δεν πετυχα την καβλοτζουτζουκα Μιλενα αλλα το κωσταλεξη Κατερινα.Για οσους δεν την ξερετε προκειται περι κορασιδας με ισως νοητικα προβληματα,κουρεμενη με την ψιλη σαν τεντυμποϊς αλλα με καλουτσικο κορμι,ωραια βυζακια εναμισαρια και ωραιο πλατυ λωλαρι για σφαλιαρες και κοπανημα.Αλλα δυστυχως,ισως το πιο ασχημο μουνι που μπορει να κυκλοφορει στην πιατσα γενικα αυτη την στιγμη.Η σκοτοψυχη τσατσα που συνηθιζα να τραμπουκιζω ανελεητα στο Πιπινου 118 ηταν εκει με φουλ παραμυθια για φουλ προγραμμα εκτος πρωκτικου με τελειωτικα και λοιπες παπατζες.Δεν την πιστεψα αλλα περασα με τη σμπαρλοθοδωρα επειδη μου εβγαλε μια ανωμαλια.Σχεδον ενιωσα οτι θα γαμουσα τη Σεληνη απο τη Λαμψη του Φοσκωλου.Ηρθε ξεβρακωτη στο δωματιο και αρχισε παπατζιστιλα κολπα με χειρομαλαξη στο πεος το οποιο ηταν ηδη ατσαλωμενο με την σκεψη της ανωμαλιας.Περασε την καποτα λιγο τρομαγμενη του τι θα επακολουθουσε Αρχισε μαλακιες του τυπου τι ωραιος αντρας ειμαι και τι ερωτικος και αρχιδιες.Μου αρχισε μια πιπα του κωλου πολυ ρηχη αλλα την εκοψα στντομα.Ειπε να ανοιξει τα ποδια για ιεραποστολικο αλλα την βουτηξα απο τους αστραγαλους και τη γυρισα στα 4 σαν κατσικα.Της το εχωσα με τη μια ολοκληρο και αρχισε να γκαριζει σαν γκαϊντα η βλογιοκομμενη.Πουτσιες κοφτες και γρηγορες με εκεινη να προσπαθησει να με απωθησει καπως αλλα 120 κιλα ωραιος αντρας ειμαι οποτε εκατσε να τον φαει.Την γυρισα και ιεραποστολικα για να με βλεπει λεει αλλα εκει λιγοψυχησε καθ'οτι την το εχωνα ολοκληρο αργα και στριφογυριστα.Αρχισε να αληχταει σαν το σκλυι αλλα στα παπαρια μου που προσπαθουσε να μου μαλαξει μπας και τελειωσω.Τελειωσα εν τελει μετα απο κανα 5λεπτο ισως με την σκατοψυχη τσατσα να χτυπαει απαλα την πορτα.Θυμαται φαινεται....
Εν τελει η Κατερινα δεν ειναι κακια τοσο αν βγαζεις ανωμαλιες αλλα ουτε και κατι να προτιμηθει.Βαραει δευτερη βαρδια με την Ελενη τη γραια απο το Φ109 οροφος.Οσοι ανωμαλιαρηδες προσελθετε.
Εν τελει η Κατερινα δεν ειναι κακια τοσο αν βγαζεις ανωμαλιες αλλα ουτε και κατι να προτιμηθει.Βαραει δευτερη βαρδια με την Ελενη τη γραια απο το Φ109 οροφος.Οσοι ανωμαλιαρηδες προσελθετε.