Xaris Shaolin
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2023
- Like
- 235
- Πόντοι
- 21
πως βρισκω ελληνιδες ανεηαρτητες?δινω κομισιον σε οπειον με βοηθησει η κερνω φαι
χαχα τοποθέτηση προιόντων βλέπω..Επιβάλλεται ένας πατσάς στην Νάξο οδό Λιοσίων μετά από βολτα και κατάθεση στην πιατσα. Πολύ πορνωδες γεύμα
Είναι η Μόνικα που δούλευε προ πενταετίας στο Κολωνού 30 όροφος, μάλλον αδελφή της ξανθιάς Ελένης με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο.Δεν την είχα πάρει ποτέ, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Καλησπέρα.
Για την Μονικα στο Βεργας 3 εχει καποιος αποψη? Την ειχα δει απογευματινη βαρδια πριν απο 1 εβδομαδα περιπου.
Απ'οτι θυμαμαι ηταν ψηλη γυρω στο 1.75 με μακρια ωραια αδυνατα ποδια και αδυνατο κορμι. Επισης χαρακτηριστικο ηταν τα δοντια της που το ενα καλυπτε σχεδον το αλλο. Ηλικια περιπου 20+ την εκανα.
Οι κριτικες που υπαρχουν στο ονομα Μονικα δεν μπορω να καταλαβω αν μιλανε γι'αυτην ή για καποια διαφορετικη κοπελα στο παρελθον.
Ρε μλκ βόρδελε για τη μπούτσα είσ’ ώρες-ώρες. Εσύ εδώ την έλεγες χωντροκώλω (ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ) και σήμερα τη γύρευες και μάλιστα απογευματιάτικο, ενὼ δεν παίζει να πάτησε ποτέ για δουλειά πριν τις 22:30 - 23:00 και τη στιγμή που έχουμε κάνει το νήμα πουτάνα κάνα τριήμερο τώρα να τη γυρεύουμε. Τεσπά και για σένα και για τους υπολοίπους που τη ψάχναμε σα μανιακοί, η Τζούλια τη κοπάνησε από τη χώρα . και σεις μαζί μου...Απογευματινό πέρασμα από Φυλής να θυμηθώ τα παλιά.
Εν ολίγοις ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ.Η αθλιότητα στο μεγαλείο της. Γεμάτο μπάζα.
Πέρασα και από Φυλής 134,την τρισάθλια υπόγα, όπου υποτίθεται δουλεύει η περιβόητη Τζούλια να τη δω. Κλειστό πάλι.
Η Ταϊλανδάνα είδα έγινε μοντελάκι. Από φρέσκο πιπίνι που ήταν, έβγαλε κοιλιά και μάζεψε παχάκια στον κωλο.
Για χοντροκώλω μου ειπανε. Ηθελα να δω τοτε εξ ιδίαν να διαπιστώσω προς τι ο ντόρος. Αν και ξέρω λίγο πολύ τί με περίμενε.Ρε μλκ βόρδελε για τη μπούτσα είσ’ ώρες-ώρες. Εσύ εδώ την έλεγες χωντροκώλω (ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ) και σήμερα τη γύρευες και μάλιστα απογευματιάτικο, ενὼ δεν παίζει να πάτησε ποτέ για δουλειά πριν τις 22:30 - 23:00 και τη στιγμή που έχουμε κάνει το νήμα πουτάνα κάνα τριήμερο τώρα να τη γυρεύουμε. Τεσπά και για σένα και για τους υπολοίπους που τη ψάχναμε σα μανιακοί, η Τζούλια τη κοπάνησε από τη χώρα . και σεις μαζί μου...
Στα υπόλοιπα καλά τα λες.
Πέρασα και βράδυ. Χάσαμε το κελεπούρι δηλαδή.Τεσπά και για σένα και για τους υπολοίπους που τη ψάχναμε σα μανιακοί, η Τζούλια τη κοπάνησε από τη χώρα . και σεις μαζί μου...
Στα υπόλοιπα καλά τα λες.
Ξεκόλλα σου λέω τώρα, το κορίτσι είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ, μέσα έπαιζε δυνατή μπάλα και ΕΧΑΣΕΣ που δεν την πήρες. Ούτε χοντροκώλα είναι. Αν μπορούσα θα αναρτούσα εδώ φωτό της απ’ έξω, να τη μπαίξει όλο το νήμα, αλλά άσε μην μου τη πέσει κάνας σερίφης.Σε φωτογραφίες χοντροκώλω φαίνεται. Ηθελα να δω και εξ ιδίαν να διαπιστώσω προς τι ο ντόρος. Αν και ξέρω λίγο πολύ τί με περίμενε.
Εσύ γιατί αρπάζεσαι;Επείδη είπα ότι η Ταϊλανδανα έβγαλε κοιλιά;Έχεις δίκιο. Δεν το πα καλά. Μπάκα έβγαλε.
Στις φώτο του γραφείου οταν δούλεψε βίζιτα δείχνει να έχει χοντρό κωλο και μπουτάρες αρκετά ψωμομένες.Νταξει όχι βοϊδόκωλο,Ξεκόλλα σου λέω τώρα, το κορίτσι είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ, μέσα έπαιζε δυνατή μπάλα και ΕΧΑΣΕΣ που δεν την πήρες. Ούτε χοντροκώλα είναι. Αν μπορούσα θα αναρτούσα εδώ φωτό της απ’ έξω, να τη μπαίξει όλο το νήμα, αλλά άσε μην μου τη πέσει κάνας σερίφης.
Όχι ρε δίκιο έχεις για ταϊλανδάννα, πάχυνε της το είχα πει κι εγώ σε ένα παλιότερο σαλονάρισμα. Όλη μέρα τρώει μακαρόνια
Οι φωτό που έχουν είναι τελείως χάλια και την αδικούν από κορφή μέχρι νύχιαΣτις φώτο του γραφείου οταν δούλεψε βίζιτα δείχνει να έχει χοντρό κωλο και μπουτάρες αρκετά ψωμομένες.Νταξει όχι βοϊδόκωλο,
Οι φωτό που έχουν είναι τελείως χάλια και την αδικούν από κορφή μέχρι νύχια
Τεσπά περί ορέξεως. Μουναρο μου φαίνεται δεν θα την χαρακτήριζα, αλλά καμία σχέση με τη μπαζαρία που κυκλοφοράει Φυλής ναι.
Κουλουράκια είσαι σε σύγχυση και είναι αργά.Τεσπά περί ορέξεως. Μουναρο μου φαίνεται δεν θα την χαρακτήριζα, αλλά καμία σχέση με τη μπαζαρία που κυκλοφοράει Φυλής ναι.
!!!!8αρι ΑΤΟΦΙΟ!!!!
ΠΑΨΕ!!
Κουλουράκια είσαι σε σύγχυση και είναι αργά.
Ευτυχώς που δεν πέτυχες Τζούλια γιατί θα της είχε χτίσει κανένα διαμέρισμα όπως με την 'ξέρεις ποια'.
Δεν κοιμάσαι ρε;Κουλουράκια είσαι σε σύγχυση και είναι αργά.
Ευτυχώς που δεν πέτυχες Τζούλια γιατί θα της είχε χτίσει κανένα διαμέρισμα όπως με την 'ξέρεις ποια'.
Φίλε η Τζουλια είχε ένα από τα πιο ωραία κορμιά που πέρασαν από την περιοχη. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κορμί από τότε που γαμουσα τη Τζώρτζια, που είναι εκτός Αττικής και τη Ραμονα, που τώρα έχει γίνει στουντιοκοριτσο.Για χοντροκώλω μου ειπανε. Ηθελα να δω τοτε εξ ιδίαν να διαπιστώσω προς τι ο ντόρος. Αν και ξέρω λίγο πολύ τί με περίμενε.
Εσύ γιατί αρπάζεσαι;Επείδη είπα ότι η Ταϊλανδανα έβγαλε κοιλιά;Έχεις δίκιο. Δεν το πα καλά. Μπάκα έβγαλε.
οι πορνοσινιθιεσ δε κοβοντε ποτε μιστι μου!!!Αρχιπόρνε μου!Σταμάτησες να τιμωρείς άτακτα πορνίδια;
Πόρνε Πιτσιλιστη, καλώς ήρθες και πάλι στο σαη! Κανόνισε να βρεθούμε μαζί με τον Στρατηγό Καποτα για δυνατή πορνοσυναντηση στη ρομαντική πιάτσα!οι πορνοσινιθιεσ δε κοβοντε ποτε μιστι μου!!!
εχουμε αναγκι χαιπερ τσαρκα με ολους τουσ χιστεσ οποσ τισ παλιεσ καλεσ εποχεσ!!!
ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!εχο κατακαυλοσι κ μονο στιν ιδεα!!!το πεος μου ιδι εκτοξευι ιγρεσ πιτσιλιεσ στιν ιφασματινι φιλακι!!!Πόρνε Πιτσιλιστη, καλώς ήρθες και πάλι στο σαη! Κανόνισε να βρεθούμε μαζί με τον Στρατηγό Καποτα για δυνατή πορνοσυναντηση στη ρομαντική πιάτσα!