Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 382 άτομα (40 μέλη και 342 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Βόλτα στο Μεταξουργείο Παρασκευή 10/03, Ιάσωνος 44 (εκεί που δούλευε η φυλακόβια), δύο μωρά.
Ένα από Κολομβία και ένα μαύρο από Βραζιλία όχι με κωλάρα αλλά με απίστευτο ΠΑΤΟ, να την βάζεις
στα 4 και να την γαμάς όρθιος. Δυστυχώς δεν ξέρω αν κάνει καλό πρόγραμμα, εντάξει απλό αλλά να
γλείψεις και καμιά μουνάρα.
Στο Μ. Αλεξάνδρου 21 στο πάνω μια από Βενεζουέλα, απίστευτα στητά κωλομέρια ενώ ήταν και
μεγάλα. Νομίζω Λίλη ή κάπως έτσι το όνομά της.
Μ. Αλεξάνδρου 28 το αριστερό αριστερό, την έπεσα στην μελαχροινή τστσά, τρελό κορμάκι.
Με ειρωνεύτηκε και έφυγε. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
#Η Λάνα είναι φόλα στο πρόγραμμα!

#Η Σόλ μοιάζει με τραβελι!

:woldman:
Πες τα ρε τύπε. Η Λάνα χωρίς να ξεκινήσει καθόλου προκαταρκτικά πάει να σου φορέσει προφυλακτικό. Τουλάχιστον κάθεται να τη γλείψεις και γενικά να τη γαμήσεις χωρίς γκρίνιες και να δυσανασχετεί.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
Πέρασα 2 φορές με την Μάγκυ(Μαρία, μαίρη κλπ.) από Ι43, προφανές πως η κοπέλα έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα, και τις 2 φορές μετά το αρχικό μπαλαμούτι τον πήρε ακά κατευθείαν πριν προλάβω να πώ κάτι οπού την σταμάτησα άμεσα και ζήτησα σκούφο, την 2η φορά μου την είπε και λίγο "έλα μωρέ τι φοβάσαι", κατά τα άλλα καλή/δεκτική αλλά πολύ νωχελική (σίγουρα κουμπώνει κάνα βαρβιτουρικό/οπιούχο), πετάει όμως και κάτι ατάκες ωραίες που σε φτιάχνουν, από εμφάνιση σίγουρα την ξέρετε οι περισσότεροι, καμία αντίρρηση στο τελείωμα στα καπούλια της, απλά στο τέλος ζήτησε να την βοηθήσω στο σκούπισμα γιατί "έβγαλα πολλά".
Οί άλλες 2 "κοπέλες" στον οίκο γκρίνιαζαν που η τσατσά είχε κλείσει και τα 3 δωμάτια για την Μάγκυ και δεν θα είχαν αυτές δωμάτιο αν έσκαγε πελάτης :cheesy:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Πέρασα 2 φορές με την Μάγκυ(Μαρία, μαίρη κλπ.) από Ι43, προφανές πως η κοπέλα έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα, και τις 2 φορές μετά το αρχικό μπαλαμούτι τον πήρε ακά κατευθείαν πριν προλάβω να πώ κάτι οπού την σταμάτησα άμεσα και ζήτησα σκούφο, την 2η φορά μου την είπε και λίγο "έλα μωρέ τι φοβάσαι", κατά τα άλλα καλή/δεκτική αλλά πολύ νωχελική (σίγουρα κουμπώνει κάνα βαρβιτουρικό/οπιούχο), πετάει όμως και κάτι ατάκες ωραίες που σε φτιάχνουν, από εμφάνιση σίγουρα την ξέρετε οι περισσότεροι, καμία αντίρρηση στο τελείωμα στα καπούλια της, απλά στο τέλος ζήτησε να την βοηθήσω στο σκούπισμα γιατί "έβγαλα πολλά".
Οί άλλες 2 "κοπέλες" στον οίκο γκρίνιαζαν που η τσατσά είχε κλείσει και τα 3 δωμάτια για την Μάγκυ και δεν θα είχαν αυτές δωμάτιο αν έσκαγε πελάτης :cheesy:
Καλά ρε τύπε! Την πήρες ΑΚΑ κι έχυσες στα καπούλια?! :2funny::jerking: Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στην Ελλάδα... :2funny:

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
Καλά ρε τύπε! Την πήρες ΑΚΑ κι έχυσες στα καπούλια?! :2funny::jerking: Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στην Ελλάδα... :2funny:
Χαχαχά, ρε Ελληνικά γράφω νομίζω, ζήτησα σκούφο ,μόνο το τελείωμα ήταν ακά χεράτο, έλεος :cheesy:
Είπαμε, θέλω να το κρατήσω το πουλάκι μου.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Χαχαχά, ρε Ελληνικά γράφω νομίζω, ζήτησα σκούφο ,μόνο το τελείωμα ήταν ακά χεράτο, έλεος :cheesy:
Είπαμε, θέλω να το κρατήσω το πουλάκι μου.
Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της! :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.148
Πόντοι
41.129
Τύπε λες να είναι ρομαντική η τύπισσα?
Πώς την ψυχολογισες?
Λες να γουστάρει κρεμπιεδες?
Για αυτό και τα κλειστά πιασμένα δωμάτια για πάρτη της?
γνωστή ακαποτού η Μαγκυ ..
Την εχουν χυσει ακαποτα μεσα στο μουνί ολοι οι Πέρσες της Αττικής...
δεν τον βλεπω καλα τον τυπο που την πηρε ακά..:priest::priest:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.308
Πόντοι
13.636
Εσύ να αφήσεις τις συμβουλές και όταν σου λένε για καφέ να τα αφήνεις όλα και να έρχεσαι...

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.588
Πόντοι
2.036
Εγώ φταίω που ενημερώνω, παλιότρολλα...
Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της! :rockon:
Δεν έχεις γίνει έτσι ακόμα ;
χαχαχαχα
Πέτυχα και νεαρό με κίτρινη fanta με καλαμάκι να βολτάρει την Κυριακή στην Κολωνού, δεν ξέρω τι λέτε στα παιδιά αλλά κάποιοι σας πιστεύουν πάντως.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.932
Πόντοι
9.846

Συνημμένα

• ghana-pallbearers-meme.jpg
    ghana-pallbearers-meme.jpg
    318,2 KB · Εμφανίσεις: 31

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Μύστη, χρησιμοποιώ την "Συνταγή του Τζουνη" για τα ΑΚΑΠΟΤΑ γαμησια και χαίρω άκρας υγείας σύμφωνα με τις πρόσφατες εξετάσεις μου! :rockon::zfuck:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρει

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
343
Πόντοι
21
Κορίνα φυλής 65 νομίζω.. όσο τσαχπινα ήταν πριν τόσο βαριεστημενη ήταν μέσα... Μόνο καλό το μικρό στρογγυλό κωλαρακι της στα 4 και ότι της γέμισα σπέρμα τα μικρά βυζάκια της και γκρινιάζε ότι έκαιγε...
Δεν για επανάληψη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρει
Είσαι καινούριο μέλος, γι' αυτό. Δεν πρόλαβες εποχές πριν από 7 χρόνια που είχαν ολόκληρο νήμα σχετικά με αυτό το θέμα και έπεφτε τραμπούκα σε προσεκτικούς όπως εσύ. :P

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Είσαι καινούριο μέλος, γι' αυτό. Δεν πρόλαβες εποχές πριν από 7 χρόνια που είχαν ολόκληρο νήμα σχετικά με αυτό το θέμα και έπεφτε τραμπούκα σε προσεκτικούς όπως εσύ. :P
Μύστη, μιλάς για το νήμα με τίτλο "Creampie Clan: Ακαποτοι Καταδρομείς"...:rockon: Ο νηματοθετης ήταν το πάλαι ποτέ μέλος, Τζουνης. Μαζί με τον Παρακμιακό, τον Ακα Κωλαντερο και άλλα ξακουστά μέλη υπήρχε κλίμα άμιλλας, ενότητας κι ανταλλαγής πληροφοριών περί του απροφυλακτου έρωτα! :rockon::zfuck:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Μύστη, μιλάς για το νήμα με τίτλο "Creampie Clan: Ακαποτοι Καταδρομείς"...:rockon: Ο νηματοθετης ήταν το πάλαι ποτέ μέλος, Τζουνης. Μαζί με τον Παρακμιακό, τον Ακα Κωλαντερο και άλλα ξακουστά μέλη υπήρχε κλίμα άμιλλας, ενότητας κι ανταλλαγής πληροφοριών περί του απροφυλακτου έρωτα! :rockon::zfuck:
Αξεχαστες εποχες!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom