Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 164
- Like
- 20.787
- Πόντοι
- 32.478
Fola Alert Ντανιελα Κολωνού 27 όροφο
Εγώ ενημέρωσα
Εγώ ενημέρωσα
Πες τα ρε τύπε. Η Λάνα χωρίς να ξεκινήσει καθόλου προκαταρκτικά πάει να σου φορέσει προφυλακτικό. Τουλάχιστον κάθεται να τη γλείψεις και γενικά να τη γαμήσεις χωρίς γκρίνιες και να δυσανασχετεί.#Η Λάνα είναι φόλα στο πρόγραμμα!
#Η Σόλ μοιάζει με τραβελι!
Καλά ρε τύπε! Την πήρες ΑΚΑ κι έχυσες στα καπούλια?! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στην Ελλάδα...Πέρασα 2 φορές με την Μάγκυ(Μαρία, μαίρη κλπ.) από Ι43, προφανές πως η κοπέλα έχει γράψει άπειρα χιλιόμετρα, και τις 2 φορές μετά το αρχικό μπαλαμούτι τον πήρε ακά κατευθείαν πριν προλάβω να πώ κάτι οπού την σταμάτησα άμεσα και ζήτησα σκούφο, την 2η φορά μου την είπε και λίγο "έλα μωρέ τι φοβάσαι", κατά τα άλλα καλή/δεκτική αλλά πολύ νωχελική (σίγουρα κουμπώνει κάνα βαρβιτουρικό/οπιούχο), πετάει όμως και κάτι ατάκες ωραίες που σε φτιάχνουν, από εμφάνιση σίγουρα την ξέρετε οι περισσότεροι, καμία αντίρρηση στο τελείωμα στα καπούλια της, απλά στο τέλος ζήτησε να την βοηθήσω στο σκούπισμα γιατί "έβγαλα πολλά".
Οί άλλες 2 "κοπέλες" στον οίκο γκρίνιαζαν που η τσατσά είχε κλείσει και τα 3 δωμάτια για την Μάγκυ και δεν θα είχαν αυτές δωμάτιο αν έσκαγε πελάτης
Χαχαχά, ρε Ελληνικά γράφω νομίζω, ζήτησα σκούφο ,μόνο το τελείωμα ήταν ακά χεράτο, έλεοςΚαλά ρε τύπε! Την πήρες ΑΚΑ κι έχυσες στα καπούλια?! Δεν υπάρχει καμία σωτηρία στην Ελλάδα...
Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της!Χαχαχά, ρε Ελληνικά γράφω νομίζω, ζήτησα σκούφο ,μόνο το τελείωμα ήταν ακά χεράτο, έλεος
Είπαμε, θέλω να το κρατήσω το πουλάκι μου.
γνωστή ακαποτού η Μαγκυ ..Τύπε λες να είναι ρομαντική η τύπισσα?
Πώς την ψυχολογισες?
Λες να γουστάρει κρεμπιεδες?
Για αυτό και τα κλειστά πιασμένα δωμάτια για πάρτη της?
Εσύ να αφήσεις τις συμβουλές και όταν σου λένε για καφέ να τα αφήνεις όλα και να έρχεσαι...γνωστή ακαποτού η Μαγκυ ..
Την εχουν χυσει ακαποτα μεσα στο μουνί ολοι οι Πέρσες της Αττικής...
δεν τον βλεπω καλα τον τυπο που την πηρε ακά..
Δεν έχεις γίνει έτσι ακόμα ;Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της!
Τύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της!
Μύστη, χρησιμοποιώ την "Συνταγή του Τζουνη" για τα ΑΚΑΠΟΤΑ γαμησια και χαίρω άκρας υγείας σύμφωνα με τις πρόσφατες εξετάσεις μου!γνωστή ακαποτού η Μαγκυ ..
Την εχουν χυσει ακαποτα μεσα στο μουνί ολοι οι Πέρσες της Αττικής...
δεν τον βλεπω καλα τον τυπο που την πηρε ακά..
Ρισπεκτ για την πομπή με τιμές Στρατηγού! Αλλά ο πραγματικός Στρατηλάτης και προσωπικό μου πρότυπο είναι ο @kostakis27@Junax
(.... παρολο που ξέρω ότι τρολαρεις..)!
Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρειΤύπε, μου είναι αδύνατο να πιστεύω ότι δεν την πήρες ΑΚΑ, παρόλο που λες το αντίθετο... Εγώ την έχω πάρει από την πρώτη φορά ΑΚΑ και πάντα τα αδειάζω όλα στο μουνοτρυπιδι της!
Είσαι καινούριο μέλος, γι' αυτό. Δεν πρόλαβες εποχές πριν από 7 χρόνια που είχαν ολόκληρο νήμα σχετικά με αυτό το θέμα και έπεφτε τραμπούκα σε προσεκτικούς όπως εσύ.Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρει
Μύστη, μιλάς για το νήμα με τίτλο "Creampie Clan: Ακαποτοι Καταδρομείς"... Ο νηματοθετης ήταν το πάλαι ποτέ μέλος, Τζουνης. Μαζί με τον Παρακμιακό, τον Ακα Κωλαντερο και άλλα ξακουστά μέλη υπήρχε κλίμα άμιλλας, ενότητας κι ανταλλαγής πληροφοριών περί του απροφυλακτου έρωτα!Είσαι καινούριο μέλος, γι' αυτό. Δεν πρόλαβες εποχές πριν από 7 χρόνια που είχαν ολόκληρο νήμα σχετικά με αυτό το θέμα και έπεφτε τραμπούκα σε προσεκτικούς όπως εσύ.
Ρε τύπε, διάβασε την υπογραφή μου!Αλήθεια μπαίνεις ακαποτα ; Δεν φοβάσαι ; Ρωταω χωρίς να κοροϊδεύω, εγώ θ είχα φρικάρει
Αξεχαστες εποχες!!Μύστη, μιλάς για το νήμα με τίτλο "Creampie Clan: Ακαποτοι Καταδρομείς"... Ο νηματοθετης ήταν το πάλαι ποτέ μέλος, Τζουνης. Μαζί με τον Παρακμιακό, τον Ακα Κωλαντερο και άλλα ξακουστά μέλη υπήρχε κλίμα άμιλλας, ενότητας κι ανταλλαγής πληροφοριών περί του απροφυλακτου έρωτα!