Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 390 άτομα (26 μέλη και 364 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Έλλης 3 Ειρήνη ξανθιά γκιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 7αρια & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και για τις δύο απλό πρόγραμμα αλλά μέσα κάνουν ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 δύο καινούργιες κοπέλες Νικόλ καστανή λεπτή με μικρό βυζι και Τατιάνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 18αρια κλειστά.

Διδύμου 20 Ελένη η μελαχρινή κοντή πιτσιρικά. κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα/Άντζελα/Αλεξάνδρα με κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα, με πιασίματα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 όροφος Μαριάννα ξανθιά λεπτή με μικρό βυζι, τατουάζ στον αριστερό ώμο και Όλγα με κάστανο μαλλί σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 27 Τανια ξανθιά μιλφ παχουλη με 3.5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Βικτόρια μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα 2 5αρι συν βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,η Μιλένα ρεπό σήμερα.

Αλκιβιάδου 16α & 16β κλειστά.

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη καστανή μιλφ, σώμα με πιασίματα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Smirnis...δεν κατεβαινεις ποτε σχεδον Λιοσίων ε?
Ναι εεεε λες? για ψαξτο καλύτερα, επίσης να διευκρινίσω ότι άλλο αν κατεβαίνω άλλο αν γράφω, το ίδιο ισχύει και με τις κριτικές,δε γράφω ούτε όλες τις βόλτες που κάνω ούτε κριτικές για όλες τις φορές που περνάω.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Ναι εεεε λες? για ψαξτο καλύτερα, επίσης να διευκρινίσω ότι άλλο αν κατεβαίνω άλλο αν γράφω, το ίδιο ισχύει και με τις κριτικές
Κριτικες σου για Λιοσίων εχω διαβάσει....(ρισπεκτ παντα στο προσωπο σου)...ημερησια ενημερωση δεν νομίζω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Κριτικες σου για Λιοσίων εχω διαβάσει....(ρισπεκτ παντα στο προσωπο σου)...ημερησια ενημερωση δεν νομίζω
Για δες πχ τη Πέμπτη...

Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Το πιο αξιοθαύμαστο δεν είναι που ο Σμύρνης έχει τόση ενέργεια για βόλτα και γράψιμο αλλά ότι δεν τρώει καραμούζιασμα από τις τσατσάδες.
Έλα ντε, εγώ φοβάμαι ότι θα ακούσω μπινελίκια όταν με ξαναδούν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Το πιο αξιοθαύμαστο δεν είναι που ο Σμύρνης έχει τόση ενέργεια για βόλτα και γράψιμο αλλά ότι δεν τρώει καραμούζιασμα από τις τσατσάδες.
"καραμούζα" συνήθως τρώνε όσοι κάνουν μόνο βόλτα ή περνούν μια στις τόσες ή καθόλου ,αυτό έχω δει και διαπιστώσει τόσα χρόνια,βέβαια να πω ότι υπάρχει και μια τσατσά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Περδικκα οροφο που σε όποιον δει ανεξάρτητα αν τον εχει δει ή οχι ξανά, λέει πάλι βόλτα εσύ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο στο Φιλιππιδου 11α όπου ήταν η Ναταλί, καστανοξανθη μιλφ Ρωσιδα, γυρω στο 1.65 χωρίς τακούνια, με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις.
Σωμα με πιασίματα, μέτριος κωλος και βυζια.
Μπήκα κυρίως για το έκφυλο βλέμμα της.

Μπήκε μέσα ορεξάτη με φιλιά χάδια σε όλο το σώμα.
Η πιπα της μέτριας προς καλή, με πολλές προσπαθειες για deepthroat και λίγο δοντι.
Στο σεξ έτσι κι έτσι, αρχικά την πήρα ιεραποστολικο όπου με επιδέξιο τρόπο δεν με άφηνε να μπω δυνατά και όλος, της άνοιγα με κόλπο τα πόδια της αλλά άρχισε να λεει τα σιγά σιγά slowly. Ξενέρωσα εκεί μιας και είχε βάλει και μουνοκρεμα να γλιστράει.
Την πήρα μετά στα 4 όπου δεν ήθελα να της χαριστώ, την σφυροκόπησα δυνατά για κανα 5λεπτο και έχυσα.
Χαιρετηθηκαμε και γειά σας.
Δε νομίζω ότι θα ξαναπεράσω μαζί της, καθώς περίμενα περισσότερα, αλλά από την άλλη ούτε το μετάνιωσα εννοείται, δεν είναι κακή, απλά δεν σου δίνει την ευχαρίστηση για την έχεις στα υπόψη για άλλη φορά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Φυλής 84 τώρα, ΕΚΑΒ. Κάτι έγινε με πελάτη. Δυο μηχανές και ασθενοφόρο. Μακάρι ο φουκαράς να παει καλα. Μάλλον, από ότι άκουσα είχε καρδιά και πηρε και βιάγκρα. Αλλά μπορεί και να άκουσα λάθος.
Πιθανό έμφραγμα.
Αυτό ακουω τώρα.
Ποιο μέλος είναι;;;;
Επιτέλους μια φορά το είπα πρώτος....
Περα από την πλάκα, περαστικά στο συνοδοιπόρο κ αν διαβάζει να ειναι σιδερένιος.
Δεν την άντεξε την φόλα του 84.........για αυτό πρέπει να διαβάζουμε τας γραφάς....
Αν πήγαινε στην μπαρμπορα που ειναι γιακουμπ δεν θα πάθανε ποτέ τίποτα.

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλησπέρα στην παρέα
Καλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα το πρωί στο 84α η Καρολίνα πήγε να μπει στο δωμάτιο μαζί με τον πελάτη και της έβαλε χέρι ο συναγωνιστής στην τσα2 όπα λέει και μετά λέτε για τον χρόνο και φυσικά την έκανε και καλά έκανε..
Στο 84β η Σάρα καπάκι από το ένα δωμάτιο μπήκε στο άλλο και μου λέει με ύφος η τσα2 δεν προλαβαίνει το μωρό τρέχει γιατί έχει πολλά δωμάτια.....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Καλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα το πρωί στο 84α η Καρολίνα πήγε να μπει στο δωμάτιο μαζί με τον πελάτη και της έβαλε χέρι ο συναγωνιστής στην τσα2 όπα λέει και μετά λέτε για τον χρόνο και φυσικά την έκανε και καλά έκανε
Δεν κατάλαβα τι έγινε...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.149
Πόντοι
1.936
Καλησπέρα στην παρέα
Καλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα το πρωί στο 84α η Καρολίνα πήγε να μπει στο δωμάτιο μαζί με τον πελάτη και της έβαλε χέρι ο συναγωνιστής στην τσα2 όπα λέει και μετά λέτε για τον χρόνο και φυσικά την έκανε και καλά έκανε..
Στο 84β η Σάρα καπάκι από το ένα δωμάτιο μπήκε στο άλλο και μου λέει με ύφος η τσα2 δεν προλαβαίνει το μωρό τρέχει γιατί έχει πολλά δωμάτια.....
Καλα θα κανουν να ξεπλενονται και λιγακι.Κανα λιστερην,λιγο αποσμητικο για τη μασχαλιλα....

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Δεν κατάλαβα τι έγινε...

Εννοούσε ότι η πουτάνα, με το που πλήρωσε ο πελάτης, μπήκε μαζί του στο δωμάτιο για να τον ξεπετάξει μια ώρα αρχύτερα.

Εμένα μου τη βαράει αφάνταστα να μην έχω χρόνο να ξεντυθώ, να πλυθώ, να κρύψω κάπου την κάμερα. κτλπ.

Πάντα λέω στην τσατσά ''Η κοπέλα να έρθει σε 5 λεπτά. Και να μη βάλει κρέμα''.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom