Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Smirnis...δεν κατεβαινεις ποτε σχεδον Λιοσίων ε?
Ναι εεεε λες? για ψαξτο καλύτερα, επίσης να διευκρινίσω ότι άλλο αν κατεβαίνω άλλο αν γράφω, το ίδιο ισχύει και με τις κριτικές,δε γράφω ούτε όλες τις βόλτες που κάνω ούτε κριτικές για όλες τις φορές που περνάω.Smirnis...δεν κατεβαινεις ποτε σχεδον Λιοσίων ε?
Κριτικες σου για Λιοσίων εχω διαβάσει....(ρισπεκτ παντα στο προσωπο σου)...ημερησια ενημερωση δεν νομίζωΝαι εεεε λες? για ψαξτο καλύτερα, επίσης να διευκρινίσω ότι άλλο αν κατεβαίνω άλλο αν γράφω, το ίδιο ισχύει και με τις κριτικές
Για δες πχ τη Πέμπτη...Κριτικες σου για Λιοσίων εχω διαβάσει....(ρισπεκτ παντα στο προσωπο σου)...ημερησια ενημερωση δεν νομίζω
My bad(δεν χρειαζεται να δω σε πιστεύω)...μαλλον μου διέφυγεΓια δες πχ τη Πέμπτη...
Έλα ντε, εγώ φοβάμαι ότι θα ακούσω μπινελίκια όταν με ξαναδούν.Το πιο αξιοθαύμαστο δεν είναι που ο Σμύρνης έχει τόση ενέργεια για βόλτα και γράψιμο αλλά ότι δεν τρώει καραμούζιασμα από τις τσατσάδες.
"καραμούζα" συνήθως τρώνε όσοι κάνουν μόνο βόλτα ή περνούν μια στις τόσες ή καθόλου ,αυτό έχω δει και διαπιστώσει τόσα χρόνια,βέβαια να πω ότι υπάρχει και μια τσατσά στο Μεγάλου Αλεξάνδρου & Περδικκα οροφο που σε όποιον δει ανεξάρτητα αν τον εχει δει ή οχι ξανά, λέει πάλι βόλτα εσύΤο πιο αξιοθαύμαστο δεν είναι που ο Σμύρνης έχει τόση ενέργεια για βόλτα και γράψιμο αλλά ότι δεν τρώει καραμούζιασμα από τις τσατσάδες.
8βΠέρασμα Διδύμου 8Α ύστερα από ενημέρωση N. Smirni, για DUO Ελένη -Βερονικα. Ακολουθεί κριτική!
Ωχ πάλι την έκανα. Δεν τα έχω με τα νούμερα τελικά.
Ποιο μέλος είναι;;;;Φυλής 84 τώρα, ΕΚΑΒ. Κάτι έγινε με πελάτη. Δυο μηχανές και ασθενοφόρο. Μακάρι ο φουκαράς να παει καλα. Μάλλον, από ότι άκουσα είχε καρδιά και πηρε και βιάγκρα. Αλλά μπορεί και να άκουσα λάθος.
Πιθανό έμφραγμα.
Αυτό ακουω τώρα.
Δεν κατάλαβα τι έγινε...Καλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα το πρωί στο 84α η Καρολίνα πήγε να μπει στο δωμάτιο μαζί με τον πελάτη και της έβαλε χέρι ο συναγωνιστής στην τσα2 όπα λέει και μετά λέτε για τον χρόνο και φυσικά την έκανε και καλά έκανε
Καλα θα κανουν να ξεπλενονται και λιγακι.Κανα λιστερην,λιγο αποσμητικο για τη μασχαλιλα....Καλησπέρα στην παρέα
Καλά έχουν ξεφύγει τα πράγματα το πρωί στο 84α η Καρολίνα πήγε να μπει στο δωμάτιο μαζί με τον πελάτη και της έβαλε χέρι ο συναγωνιστής στην τσα2 όπα λέει και μετά λέτε για τον χρόνο και φυσικά την έκανε και καλά έκανε..
Στο 84β η Σάρα καπάκι από το ένα δωμάτιο μπήκε στο άλλο και μου λέει με ύφος η τσα2 δεν προλαβαίνει το μωρό τρέχει γιατί έχει πολλά δωμάτια.....
σε ευχαριστώ αδερφέγια μένα προσωπικά όχι,πολύ τυπική για να μη πω ψυχρή, ενώ και ελεύθερο στοματικό πού ανακοινώνεται μέσα προσπαθεί να το αποφύγει
Δεν κατάλαβα τι έγινε...