Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (12 μέλη και 246 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656

περιπου 20 Λατινες τις κραταγαν σε ξενοδοχειο στην Αθηνα....υποθετω καποιες απο αυτες να δουλευαν Φυλης ή Μεταξυ
Ειχα πετυχει μια μουναρα οροφο Φωκαιας κι απορησα τέτοιο μουνι στα δελα. Τελικα έκανε προθέρμανση οπως φάνηκε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Μαρίνα από Φωκαίας 19 αξίζει?
Οχι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Περγάμου 1
Την Πέμπτη που πέρασα από εκεί, εκδίδονταν δύο Ασιάτες: Η μία ήταν γυναίκα, ενώ το άλλο συστήθηκε ως "lady boy".
Το απλό πρόγραμμα 30€, ενώ τα περίπλοκα προγράμματα αυξάνονταν μέχρι τα 100€.
Το lady boy φόραγε ένα είδος φουστίτσας, μάλλον για να μη φαίνεται κάποια ψωλή-δοκάρι.
Οι καιροί αλλάζουν.
Ο παγκόσμιας πουστισμός και το διεθνές πουσταριάτο έχουν διεισδύσει και στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.
Αν πας εκεί, κανένα πρόβλημα αν είσαι πανηδονιστής, ή αμφιφυλόφιλος, ή ομοφυλόφιλος, ή λίγο πούστης.
Αν όμως δεν ακούσεις ή δεν καταλάβεις το "lady boy", επειδή είσαι απρόσεκτος, ή βλάκας, ή αγράμματος, ή σε έχει τυφλώσει η καύλα, ή δεν ξέρεις αγγλικά, τότε κινδυνεύεις να πληρώσεις 30€ και να φύγεις πηδημένος.
Μην παει κανας μεθυσμενος κ την αλλη μερσ λεει, ρε εγω στα μπουρδελα να γαμθσω πηγα χτες, γιατι με τσούζει ο κωλος μου σήμερα???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
τώρα live

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδιλαγνεια.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Ιζαμπελα με κάστανο σκούρο μαλλί, ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ με πιο χαρακτηριστικό στο αριστερό κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι,απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, μέσα επιλεκτικά κάνει ελεύθερο στοματικό.

Φωκαιας 17β Ναταλί ξανθοκαστανη πιτσιρικά με το γλυκό πρόσωπο, κανονικό σώμα πεταχτο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Λάουρα μελαχρινή χοντρή λατινα με μακρύ ίσιο μαλλί, 3.5αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β & 27α κλειστά.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Κορινα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα, 4-4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Συμπερασμα.. Τον πουτσο κλαιγανε....

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Μην παει κανας μεθυσμενος κ την αλλη μερσ λεει, ρε εγω στα μπουρδελα να γαμθσω πηγα χτες, γιατι με τσούζει ο κωλος μου σήμερα???
Για αυτό φιλοι , να έχετε πάνω σας όπως και εγώ πάντα μόνο 20 ευρώ !!!!
Αν θολώσατε απο την καύλα να μην έχετε να τα δώσετε !!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Για αυτό φιλοι , να έχετε πάνω σας όπως και εγώ πάντα μόνο 20 ευρώ !!!!
Αν θολώσατε απο την καύλα να μην έχετε να τα δώσετε !!!
Κι αμ εχει καυλες ο λειντυμπους? Κ σου πει ελα μεσα κ με 20??
Τοψεις σκεφτεί?

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Τοψεις σκεφτεί?
Σαν τον άλλον στη Θεσσαλονίκη, ήξερε σε τι μονοπάτια πατούσε και τον ξεκωλιασε ο τραβελος. Χαχαχα

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Λοιπόν πριν λίγες μέρες είχα γράψει για τις λατινες.
Λοιπόν εννοούσα τις 3 που πάνε πακέτο την Καρολίνα την Τζούλια και άλλη μια με γυαλιά !
Έχω περάσει 3 φορές με τη Τζούλια μέσα σε 2 μέρες!
Υποψιασμένος για λατινοφολα η κοπελα ήταν απίστευτη .ούτε βιασύνη ούτε τίποτα .τσέκαρε εργαλείο για οσμή και το στόμα μου για μύκητες!το οποίο το εκτίμησα !
Η κοπελα θα είναι για καμία εβδομάδα ακόμα κι μετά φιλάκια ..είπε ότι θα ξαναγυρίσει τον μαιο-Ιούνιο..
Μιλάμε για σώμα το οποίο δεν το βρίσκεις ούτε σε βίζιτες 300€!
Είχα πάει από το πρωί να την πετύχω και βλέπω από το μαγαζί βγήκε ένας μπάτσος..
Λέω πάει το χάσαμε το κορμί..
Ευτυχώς όλα καλά!
Πολύ καλο μωρό που του αρέσει να κοιτάζετε στον καθρέφτη!
Τιπς:στην πίπα της αρέσει να της πιάνουν τα μαλλιά!!
Αυτά…

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Είχε μικροσκόπιο μαζί της ή σου έκανε βιοψία και καλλιέργεια στο εργαστήριο; :think:
Φιλε μακάρι να ήταν όλες προσεκτικές!!τα φιλάκια μου τα πήρα και το αμυγδαλακι της το γυάλισα!

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Μύστες ξέρουμε αν το Σαμπινακι θα ναι κ σήμερα Βέργας ???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Λοιπόν εννοούσα τις 3 που πάνε πακέτο την Καρολίνα την Τζούλια και άλλη μια με γυαλιά !
Υποψιασμένος για λατινοφολα η κοπελα ήταν απίστευτη .ούτε βιασύνη ούτε τίποτα .τσέκαρε εργαλείο για οσμή και το στόμα μου για μύκητες!το οποίο το εκτίμησα !
Η κοπελα θα είναι για καμία εβδομάδα ακόμα κι μετά φιλάκια ..είπε ότι θα ξαναγυρίσει τον μαιο-Ιούνιο..
Είχα πάει από το πρωί να την πετύχω και βλέπω από το μαγαζί βγήκε ένας μπάτσος..
Ευτυχώς όλα καλά!
Αυτά…
Που βρίσκεις την Τζούλια?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Φιλε μακάρι να ήταν όλες προσεκτικές!!τα φιλάκια μου τα πήρα και το αμυγδαλακι της το γυάλισα!
Ναι απλά δεν το κατάλαβα αυτό που λες ότι το τσέκαρε για μύκητες. Όσο για το προσεκτικές, είναι σχετικό. Από τότε που η πιάτσα γέμισε μικροβιοφοβικές φόλες, έχω κλάψει άπειρα 20ρικα και έχω στερηθεί άπειρες όμορφες συνεδρίες.

Τελευταία τροποποίηση:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ευτυχώς όλα καλά!
Αυτά…
Την Ντζουλια την είχα αναφέρει κ εγώ πριν κάποιες ημερες,ειναι πολύ ιδιαίτερη.
Είναι προστυχοφατσα, έκφυλη, καλοπροαιρετα το λέω.
Υπερβολικά όμορφη.
Καλά κάνει κ προσέχει αλλά ομως το εργαλείο γιατί το τσέκαρε αφού κάνει πιπα με προφυλακτικό....

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Τοψεις σκεφτεί?
Ε δώστου μια πίπα και εσυ ….
Δεν γαμιεται …. Εδώ γαμάμε τις φόλες …….
Έτσι για το παλμαρέ …..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom