Συνοψίζω τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες:
Λίνα Φ25 την πέτυχα με μικρή αναμονή, γλυκανάλατα πράγματα από υπηρεσίες ειδικά για μέρα που βάραγαν μύγες, δεν τα κλαίω καθώς είναι του γούστου μου αρκετά, θα ξαναπέρναγα για ολοκληρωμένη άποψη με επιφύλαξη.
Εύα Κ45 (bluetooth που λέτε) την πέτυχα και αυτή μία Πέμπτη(νομίζω) να βαράει μύγες ενώ συνήθως έχει 2-3++ αναμονή, με θυμόταν που είχα ψιλοξενερώσει με την πάρτι της την 1η φορά και ήταν ελάχιστα ποιο θερμή, not bad αλλά συνεχίζω να απορώ πως ένα μουνάκι σαν αυτήν τρώει όλα τα πάκια με 10 αντί να πάει στο 20άρικο με λίγο καλύτερες υπηρεσίες, μήπως δεν την έχει ενημερώσει κανείς ?
Σόνια Ι37(Α?) δίπλα από πορνοmall,ήθελα κάτι πετίτ εκείνη την ημέρα και όταν με είδε ο τσάτσος ότι κώλωσα λίγο με διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ είναι ανήλικη (αν την δεις από μακριά δεν είσαι σίγουρος) , αρκετά skinny, στον αγώνα πέρα από το αρχικό "γεια σου" δεν άρθρωσε λέξη, αρκετά ψυχρή, αλλά η πίπα ήταν ένα 7/10 θα έλεγα (για με καπότα), δεκτική και σχετικά στενή, σημειωτέων ότι στο δωμάτιο που περίμενα άκουγα τον τσάτσο να γκρινιάζει πως μέχρι τις 18:00 δεν άνοιγε η πόρτα πάνω από 1 φορά την ώρα εκείνη την ημέρα, διακρίνετε κάποιο "pattern" ?
Βαλέρια Ι20(Γ?),με τα δωμάτια στον όροφο, η τύπισσα είναι θα έλεγα στον μ.ο της περιοχής εμφανισιακά, Ουκρανή επικοινωνιακή, σε υπηρεσίες πάνω του μ.ο. θα έλεγα, μεγάλο συν ότι με έκανε να νιώσω άνετα, λες και γαμάω την γειτόνισσα που γνωρίζω 20 χρόνια με σύντομο μασάζ στο τέλος ^^ μικρή γκρίνια γιατί ενώ ήταν σε reverse cowgirl έριξα 1-2 ποιο δυνατές απ'όσο γουστάρει στα κωλομέρια, αρνητικό πως είναι αρκετά "ανοιχτή/χαλαρή".
Εφαγα και μία φόλα απο μία Μαρία γυφτό-ρουμάνα στο Μ.Α 18 ή 20? δεν ξέρω, όροφο που δεν το πετυχαίνεις συχνά ανοιχτό, αδύνατη αλλά πλαδαρή πολύ, ξεβαμμένο κόκκινο μαλλί , βαριόταν που ζούσε, 2/10 θα έβαζα επιεικώς ξενέρωσα και ολοκλήρωσα γρήγορα να φύγω.
Ήταν και ένας γύφτο-κάγκουρας να ζητάει 2ευρα ενώ φόραγε μπουφάν northface διασταύρωση Ιάσ.&Μ.Α. τις προάλλες και απειλούσε να ληστέψει έναν συναγωνιστή που αρνήθηκε να συνεισφέρει :S