Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 421 άτομα (37 μέλη και 384 επισκέπτες)

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα!!! Έχετε δοκιμάσει Τζανίνα Φωκαίας 25 και Εύα Φωκαίας 13?

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Την Τετάρτη εκεί ήταν, δουλεύει πολύ σπάνι
Παρακμιακή βόλτα χθες στο Μεταξουργείο πριν μία ώρα. Σαπιλα.

2 Δίας πέρασαν και σταμάτησαν ένα λέσι. Κατάσταση γενικά όχι καλή. 2 πουστηδες αρρωστημένες φάτσες κυκλοφορούν.ενας μεσήλικας κι ένας ψηλός νέος,ίδιος σαν ξάδερφος του ταμπάκο,με καβλωμενη πουτσα μπαίνει και κάνει τον πελάτη για να βλέπει πακια κι όποιον μπαίνει.η πουτσα καβλωμενη και φαινοταν

Κολοβού 27 α. μετά από μια γύρα στο τετράγωνο κατέληξα σε βιαβιανα. Αδυνατουλα με ωραίο κωλαρακι,ίσιο μαύρο μαλλί.τσιμπουκι καλό και βαθύ.επομενη στάση ανάποδα από πάνω.πηδουσε καλά και συνέχισα με σφαλιάρες στα κωλομερια. Της πάτησα κι έναν πουτσο στα 4 όπου και έχυσα. Γενικά δεν πολυνοωθει,τυπική...

Κολωνού 53.πριν να γαμησω,στην γύρα. Μπαίνω μεσα και ακούω τον βαρύ(λέει τσαμπουκας κωλοκαφενειου) μάγκα τσάτσο να υποσχετε πολλά για τα τσιμπούκια της κοπέλας.μου εδοσε και εγγύηση. Ένα από τα χειρότερα σχιαχτρο που έχω δει. Αδύνατη,ίσως πρεζόνι, μαύρο μαλλί με άσπρη ρίζα και χωρίς τα μπροστινά δόντια. Έφυγα.

Καθώς πήγαινα περδίκα 1 ,ρεσιτάλ παρακμής από γύφτους έξω από το κλειστό μινι μάρκετ. Το αντρόγυνο ,τσιφτετέλια από το αμάξι και το μικρό παιδάκι να παίζει στους μπουρδελοδρομους.

Περδίκα 1 .μια πολύ μέτρια κοκκινομάλλα,στο άσχημο. Ο Τσάτσος Έλληνας,πουστρακι γύρο στα 30-35 που λέει καφριλες για να γελάμε στην αναμονή.

Κολωνού 32 στο ιδιογειο.μια λεπτή ψηλή ,προστιχοφατσα με καλό κωλαρακι.δεν μπήκα γιατί είχε πολύ αναμονή.

Η τσατσά ωραίο μιλφ Ελληνίδα με ωραίο κωλο πόδια,καβλιαρα με ωραία βυζί.μαυρο μαλλί.

Αν ήταν Τάνα σίγουρα θα έμπαινα.αν και με προβλημάτισε να της κάνω μια πρόταση,θα της έδινα και τα 2πλασια
Κολωνού 53.πριν να γαμησω,στην γύρα. Μπαίνω μεσα και ακούω τον βαρύ(λέει τσαμπουκας κωλοκαφενειου) μάγκα τσάτσο να υποσχετε πολλά για τα τσιμπούκια της κοπέλας.μου εδοσε και εγγύηση. Ένα από τα χειρότερα σχιαχτρο που έχω δει. Αδύνατη,ίσως πρεζόνι, μαύρο μαλλί με άσπρη ρίζα και χωρίς τα μπροστινά δόντια. Έφυγα.

Που άλλου μπορείς να τα ζήσεις αυτά ρε συνάδελφε !!!!
Πρέπει να σου αποτίσουμε φόρο τιμής !!!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.879
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα!!! Έχετε δοκιμάσει Τζανίνα Φωκαίας 25 και Εύα Φωκαίας 13?
zwan-zampon-lantsion-mit-200-g-3-4100003349.jpg

καλη ορεξη!!!

Τελευταία τροποποίηση:

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
συνέχεια live

Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα , λεπτά πόδια 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και μασαζακι.

Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, τιμήθηκε θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί φράντζα, 2αρι βυζι και Νάταλι μελαχρινή χοντρή γκιλφ με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
IMG_20230115_120828.jpg

Αλκαμένους 113 κλειστό.

Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι και Μαρίνα ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, αμφ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Ρεμουνδου 21αρια & 20 κλειστά.

Περγάμου 1 ισόγειο Κική από Ταϊλάνδη είπε η υπηρεσία, μελαχρινή κοντή παχουλη αλλά με λεπτά πόδια, 3.5αρι βυζι, Σουζι ξανθοκαστανη σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, τατουάζ στην δεξιά ωμοπλάτη και Νανσι καστανοξανθη λεπτή με 1.5αρι βυζι, διάφορα προγράμματα, η τρανσέξουαλ μετά τις 1700.

Περγάμου 1 όροφος Εβελινα στο δωμάτιο.
Σε ευχαριστώ ρε μάγκα!
Με γλίτωσες από ταλαιπωρία, χρόνο, έξοδα.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
762
Πόντοι
81
Ξέχασα να αναφέρω για χθες.κολωνου 27 στο υπόγειο μια τύπισσα ξανθιά με τα βυζιά απ' έξω.χορος ,δεν κατάφερα να μπω μέσα γιατί 2 γεροι ήταν ακριβώς στην πόρτα. Μου λέει "τσιμπούκι,ισπανικό κλπ κλπ" μια βαριά γέρικη φωνή.οταν είπα όχι για να ανέβω πάνω στην βιβιανα τελικά,άκουσα ένα "να πας στο διάολο".

Σταμάτησα στο πρώτο σκαλοπάτι και έκανα να γυρίσω για πίσω αλλά λέω άσε,να περάσουμε καλά ήρθαμε.αλλιως θα τραβούσα μια μπουνιά θα του έσπαγα το πρόσωπο,ξάπλα θα τον εκανα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο στην Χριστινα, στο Βέργας 3 αριστερό, λεπτή μιλφ 45άρα με κοντό καρέ μαλι, ωραιο κωλαράκι, μικρο βυζι, ύψος γύρω στο 1.75 με τακούνια.

Μπήκε στο δωμάτιο με τα ελάχιστα αγγλικά που μιλάει, να μου κωλοτριβεται για κάποια ώρα, και να με γλείφει στο σώμα.
Μμμ you athletic sport και κάτι μισοφαγωμενα ρώσικα με αγγλικά μαζί, ήθελε να φτιάξει ατμόσφαιρα, το παίρνει ακαποτα στο στόμα, αλλά πολύ χέρι ρε παιδί μου, με ενοχλεί αυτό, με κατι επιφωνήματα χμμ ααχ συνόδευε το σάλιο της.
Περνάει κι από μπαλάκια κανονικά, δεν τα αφήνει.

Την έβαλα ιεραποστολικο αρχικά, με μισάνοιχτα πόδια να μην με αφήνει να μπω άνετα όλος, όμως υπάρχει τρόπος, της σήκωσα το ένα πόδι πανω και της πήρα τον αέρα... όλο stop stop stop ήταν, λες και βρίσκεσαι στην Φυλης και βλέπεις παντού STOP πινακίδες ναουμε.
Με εκνεύρισε, μιλφ πράγμα τώρα να μη δέχεται αδυσώπητο γαμησι, εγώ γι αυτό την διάλεξα.
Τέλος πάντων, την έστησα στα 4, σιγά μην την άφηνα έτσι, την ξεκινάω με αργούς ρυθμούς, να την ψαρωσω, να φαίνομαι φρόνιμο παιδί, έπειτα την ξεκινάω με πιο γρήγορο ρυθμό μπας και τελειώσω, ε δεν ήταν κατάσταση αυτή, προς το τέλος την πάω πολύ δυνατά όπου φώναζε slowly slowly, άσε μωρη μπεκάτσα έμαθες και το σλοουλι, βγάζω καπότα, της τον βάζω στο στόμα οπου στραγγιξα εκεί μέσα.

Μάγκες μου για να μην μακρηγορώ, η τύπισσα δεν ήταν το μιλφ που φανταζόμουν, με το θεσπέσιο τσιμπούκι και με το αγριο γαμησι, ηταν πολυ κοτούλα γι αυτό το πράγμα.
Από μένα είναι, μαύρο, άκυρο, και μακριά.
Αν σας λέει κάτι από εμφάνιση και σας καυλωνει, καλώς, αλλά θέλει να την πηγαίνεις λάου λάου λες και γαμας πρωτάρα.

Στις μιλφ πάμε να βγάλουμε άγρια ένστικτα.
Δεν σας την προτείνω.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.519
Πόντοι
4.926
Καλά ρε παιδιά,τόσα πουσταρια μαζεμένα να κόβουν βόλτες έξω από τα μπουρδέλα?δεν είμαι από Αθήνα εντύπωση μου εκανε
Αυτό το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και πριν από λίγα χρόνια, δεν είναι τωρινό. Μεταξουργείο και Φυλής έκοβαν τσάρκες, έξω από τα τσαρδιά, τελειωμένες λούγκρες, οι οποίες έλπιζαν να ψαρέψουν καμιά ψωλή, από κάνα άφραγκο λιγούρι, το οποίο θα ήταν πρόθυμο να δώσει καμιά πίπα, πάνω στην καύλα του και να γλιτώσει και τα φράγκα. Είχα διαβάσει, μάλιστα, για έναν πούστη, ο οποίος στήνονταν γυμνός στο αυτοκίνητο του, περιμένοντας να τον φιρμάρουν.

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
762
Πόντοι
81
Αυτό το φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και πριν από λίγα χρόνια, δεν είναι τωρινό. Μεταξουργείο και Φυλής έκοβαν τσάρκες, έξω από τα τσαρδιά, τελειωμένες λούγκρες, οι οποίες έλπιζαν να ψαρέψουν καμιά ψωλή, από κάνα άφραγκο λιγούρι, το οποίο θα ήταν πρόθυμο να δώσει καμιά πίπα, πάνω στην καύλα του και να γλιτώσει και τα φράγκα. Είχα διαβάσει, μάλιστα, για έναν πούστη, ο οποίος στήνονταν γυμνός στο αυτοκίνητο του, περιμένοντας να τον φιρμάρουν.
Αρρώστια

Εγώ κατάλαβα αυτό το αποβλακωμενο χθες γιατί γυρνούσε από μπουρδέλο σε μπουρδέλο.οποιος σηκωνόταν τον έκοβε από την κορφή ως τα νύχια.

Μιλάμε για τρέλες καβλες ο τύπος,όλοι γελουσαν

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.029
Πόντοι
46.232
Πέρασμα πριν λίγο στην Χριστινα, στο Βέργας 3 αριστερό, λεπτή μιλφ 45άρα με κοντό καρέ μαλι, ωραιο κωλαράκι, μικρο βυζι, ύψος γύρω στο 1.75 με τακούνια.

Μπήκε στο δωμάτιο με τα ελάχιστα αγγλικά που μιλάει, να μου κωλοτριβεται για κάποια ώρα, και να με γλείφει στο σώμα.
Μμμ you athletic sport και κάτι μισοφαγωμενα ρώσικα με αγγλικά μαζί, ήθελε να φτιάξει ατμόσφαιρα, το παίρνει ακαποτα στο στόμα, αλλά πολύ χέρι ρε παιδί μου, με ενοχλεί αυτό, με κατι επιφωνήματα χμμ ααχ συνόδευε το σάλιο της.
Περνάει κι από μπαλάκια κανονικά, δεν τα αφήνει.

Την έβαλα ιεραποστολικο αρχικά, με μισάνοιχτα πόδια να μην με αφήνει να μπω άνετα όλος, όμως υπάρχει τρόπος, της σήκωσα το ένα πόδι πανω και της πήρα τον αέρα... όλο stop stop stop ήταν, λες και βρίσκεσαι στην Φυλης και βλέπεις παντού STOP πινακίδες ναουμε.
Με εκνεύρισε, μιλφ πράγμα τώρα να μη δέχεται αδυσώπητο γαμησι, εγώ γι αυτό την διάλεξα.
Τέλος πάντων, την έστησα στα 4, σιγά μην την άφηνα έτσι, την ξεκινάω με αργούς ρυθμούς, να την ψαρωσω, να φαίνομαι φρόνιμο παιδί, έπειτα την ξεκινάω με πιο γρήγορο ρυθμό μπας και τελειώσω, ε δεν ήταν κατάσταση αυτή, προς το τέλος την πάω πολύ δυνατά όπου φώναζε slowly slowly, άσε μωρη μπεκάτσα έμαθες και το σλοουλι, βγάζω καπότα, της τον βάζω στο στόμα οπου στραγγιξα εκεί μέσα.

Μάγκες μου για να μην μακρηγορώ, η τύπισσα δεν ήταν το μιλφ που φανταζόμουν, με το θεσπέσιο τσιμπούκι και με το αγριο γαμησι, ηταν πολυ κοτούλα γι αυτό το πράγμα.
Από μένα είναι, μαύρο, άκυρο, και μακριά.
Αν σας λέει κάτι από εμφάνιση και σας καυλωνει, καλώς, αλλά θέλει να την πηγαίνεις λάου λάου λες και γαμας πρωτάρα.

Στις μιλφ πάμε να βγάλουμε άγρια ένστικτα.
Δεν σας την προτείνω.
σχεδόν μία από τα ίδια, μόνο που έκανε πολύ καλή πιπα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο στην Μαρίνα στο Αγκυρας 12, 39χρονη μαυρομαλλα Ρωσίδα γύρω στο 1.75 χωρίς τακούνι, φάτσα ανώμαλη για άγριες καταστάσεις, σωμα ωραίο λεπτό, χωρίς πιασιματα βέβαια, μοντελέ.

Ήρθε η καυλιάρα στο δωμάτιο με άγριες διαθέσεις, γλωσσοφιλα χουφτωματα και και προστυχόλογα, (να σημειωθεί ότι μιλάει καλά ελληνικά, έχει 20 χρόνια εδώ)....
Με ξαπλώνει μύστες και ξεκινάει ένα ονειρικό τσιμπούκι, οχι από τα αισθησιακά, αλλά από τα άγρια μανιασμενο με τάσεις για deepthroat, και με ένα βλέμμα να με κοιτάει κατάματα, φωτιά και λαύρα.
Της αρέσει πολύ γιατί δεν τον έβγαλε στιγμή από το στόμα της, έχει εξοικειωθει με ψωλες και τις παίζει στα δόντια.

Στήνεται στα 4 και δώστου, δεν χαμπαριάζει τίποτα η μιλφαρα, όρεξη να'χεις να γαμάς, με σφαλιάρες πολλές, με μεγάλη ένταση, με ουρλιαχτά εκ μέρους της και να λέει "δώσε κι άλλο μη σταματας" να γρατζουνάει το σεντόνι με μανία και να μου δίνει θάρρος για ακόμα πιο άγριο μπάσιμο.
Μονο σε αυτήν την στάση την κράτησα για κανα 10λεπτο με ασταμάτητο και ανελέητο σφυροκοπημα....
Σηκώνεται και μου λέει να την χυσω στο στόμα, τον έπαιζε τον έπαιρνε, τον είχε όλο δικό της, τον χτυπούσε στη μούρη της, είχε γίνει κολληταρι με τον μπουτσο μου, μέχρι που ήρθε το υγρό πυρ και να τα παίρνει όλα μέσα, να θέλω να τον βγάλω και να μην μ'αφηνει, "ρε αστον θα πεθάνει" της λέω, "δεν στον αφήνω τώρα είναι δικός μου"... Ε ρε που μπλέξαμε, με τα πολλά επιτέλους μου έπεσε και τον έβγαλε από το στόμα της, της μπήκε αγγούρι της βγήκε γιαουρτοσκόρδιον το καυλί μου.

Άρχισε να μου λέει μετά τα δικά της, ότι έχει 20 χρόνια εδώ στην Ελλάδα κι άλλα πολλά που δεν θυμάμαι.
Το κορίτσι αυτό είναι πολύ καλό, έχει ανωμαλιάρα φάτσα που σε προϊδεάζει για το τι ακολουθεί, δεν έχει αστειάκια μαζί της, ή γαμαμε ή παμε σπίτι μας.
Καλά με την Χριστίνα την προηγούμενη στο Βεργας 3, καμία σχέση.

Εννοείται ότι θα την ξαναδώ, αν και μετά από αυτό που μου έκανε θέλω μέχρι αύριο το πρωί να συνέλθω, ο πουτσος μου με κοιτάζει φοβισμενος μην της ξαναπάω

Να την έχετε στα υπόψιν σας.
Αλλά, μόνο για εξτρίμ καταστάσεις, για χλιαρά δεν συστήνεται με την καμία.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.582
Πόντοι
456
Η Μπαρμποραρα είναι ψυχαρα Γιάννο! Έχει το κοινό της και θα έλεγα ότι είναι το μεγαλύτερο κοινό που μπορεί να έχει υπάρξει σε κοπέλα του χώρου!
Στο υπογραφω ότι έχει φανατικους πελατες. Λαοθάλασσα! Αυτό πρεπει να το αποδεχθεις. Με γνωρίζεις καλά ότι δεν την υποστηριζω ουτε την προωθω. Στα παπαρια μου. Δεν έχει ανάγκη αυτή από τέτοια. Λέω αυτά που ισχυουν. Το λένε και οι κριτικές εξάλλου.
Επίσης είναι παντα καθαρή, τόσα χρόνια δεν εχει κολλήσει τίποτα σε κανέναν συναγωνιστή. Αυτό κι αν είναι πολυ σημαντικο!
Εγώ προσωπικα την επισκέπτομαι ναι, γουστάρω πολυ τα τσαλιμακια της. Μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη εκεί έξω αλλά είναι από τις πιο δοτικες. Αν και παραπονιαρα μερικές φορές.....
Σωστος !!!!!!!!!!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Εγώ φίλε!!!
Πιπάρες και οι δύο!!!
Και η τζανινα καλή πίπα είναι αλλά η Εύα που μόλις ήρθε και δεν είναι πάνω από 20 περνάει άνετα το βραβείο καλύτερης πίπας.... Απαλή και χαλαρή ... Χωρίς κίνδυνο τραυματισμού του πέους... Με τις άλλες τις εμπειρίες που κάνω το σταυρό μου να μην πάω στα επείγοντα το πουλάκι μου... Αν έκανε και τελειωτικό στο στόμα θα ήταν η απόλυτη πιπουλα της πιάτσας...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom