Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 163 άτομα (12 μέλη και 151 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Στους 100 οι δύο λένε ότι δεν είναι τραβελι κ αυτοί ο ένας εισαι εσυ κ ο δεύτερος εγώ.
Τι να πω ότι πει η πλειοψηφία.....
Ρε παιδιά θα σας μαλωσω... Πίστευα πως είστε ατσιδες και αλάνια... Τον καρατραβελο του κερατά που τα χείλια του είναι σαν ροφός δεν καταλάβατε... Έχω δει με τα μάτια μου νέα παιδιά πολύ εμφανίσιμα και καθοντουσαν και χαμουρευονταν και χουφτωναν το τρανς λες και είναι κάνα κοριτσάκι γάλακτος... Ρεεεε μπας και είστε κρυφοί ρεεεειιι;;;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.290
Πόντοι
216
Xρόνι απολλά στ α εργαζόμενα κορίτσια με το όνομα Χριστίνα. Εχουν υπαρξει πολλές με αυτό το όνομα. Χρόνια σου πολλά Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα. Χρόνια σου πολλα Χριστίνα μουναροπιπίνα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α & 71 κλειστά.

Φυλής 69β Λανα με καστανό σκούρο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος,σήμερα φορούσε και γυαλάκια.

Φυλής 69α & 67 κλειστά.

Φυλής 86β Ερρικα ξανθιά ψηλή νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α θα ανοίξει σε κάνα μισάωρο.

Φυλής 84β Άννα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους με λεπτό κορμί, 1.5αρι συν βυζι,τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, τατουάζ κάτω χαμηλά στο πόδι, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Τζούλια μελαχρινή πολύ λεπτή με πολύ στητο βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στη κοιλίτσα.

Φυλής 65βα Ανναμαρια μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 κλειστα.

Φυλής 59 κατω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα νταρντανα με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, σε απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά, 72αρια, 66αρια, 56 & 54αρια κλειστά.

asdee12

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Η ζετα που δουλευε στο γκαραζ στο κατω ξερει κανεις που ειναι τωρα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα ξανθιά μιλφ με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο Καρολίνα από Βενεζουέλα, μελαχρινή με κατσαρο μαλλί, πολύ λεπτή με μικρό βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 δεξια κλειστό.

Φωκαιας 17α Κλεοπάτρα/ Παολα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3-3.5αρι βυζι,σήμερα μετά από καιρό ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β Ναταλί η ξανθοκαστανη πιτσιρικά με το γλυκό πρόσωπο, κανονικό σώμα πεταχτο κωλαράκι, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 25α Τζέσικα ξανθιά λεπτή με 3.5αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαίας 27α κάτω Μπέλα ξανθιά ντυμένη αγιοβασιλιτσα, νταρντανοπαχουλη μέ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλέρια μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232
live update

Φυλής 56 Χριστίνα μελαχρινη σώμα με πιασιματακια, 3-3.5αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 54α Ιζαμπελα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.270
Πόντοι
46.232

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Πήγα Σαμπονοσπιτο πριν λίγο και έφαγα Σαμπινοακυρο.Βγηκε μια Φαλκονέρα και μου είπε Σαμπίνα ρεπό.Ισχυει ρε μάγκες ή θα έρθει αργότερα?

Τελευταία τροποποίηση:

smi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2018
Like
56
Πόντοι
0
Ιάσωνος 44(μεσαίο όροφος) εκεί που είναι η Φωτεινή και η Σοφία..... ξαναγύρισε νομίζω η Ναταλί, δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.
Ωραίο και τίμιο μιλφοτσιμπουκλετο:pipa1: με στυλακι και vibes Ολλανδέζας τουρίστριας Ιούλιο μήνα σε παραλία γυμνιστών Κυκλαδίτικου νησί από τα 80's και come with me για να την βρεις φάση!

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Ξέρουμε τι ώρες δουλεύει ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πήγα Σαμπονοσπιτο πριν λίγο και έφαγα Σαμπινοακυρο.Βγηκε μια Φαλκονέρα και μου είπε Σαμπίνα ρεπό.Ισχυει ρε μάγκες ή θα έρθει αργότερα?
Δεν τα 'μαθες ότι παντρεύεται;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Ιάσωνος 44(μεσαίο όροφος) εκεί που είναι η Φωτεινή και η Σοφία..... ξαναγύρισε νομίζω η Ναταλί, δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.
Ωραίο και τίμιο μιλφοτσιμπουκλετο:pipa1: με στυλακι και vibes Ολλανδέζας τουρίστριας Ιούλιο μήνα σε παραλία γυμνιστών Κυκλαδίτικου νησί από τα 80's και come with me για να την βρεις φάση!

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:

Πω φίλε είναι καβλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom