Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (14 μέλη και 237 επισκέπτες)

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Γεια σας, θα ηθελα να με ενημερωσετε στο Περγαμου 1 όροφος αν υπάρχει καποιο αλλο κοριτσι που δουλευει εκτος απο την Εβελινα. Δεν μιλαω για κατω που εχει την ασιατισσα. Μιλάω για επάνω. Υπάρχει κάποια αλλη κοπέλα;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Θα το οργανώσουμε, υποτίθεται, για το γαμπρό ή για τη νύφη;
Για το γαμπρό και το μέγα παίχτη νεσκαφέ.
Πάντως θα ξερόχυνα να έβλεπα τον φραπέ παρανυφάκι:2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γεια σας, θα ηθελα να με ενημερωσετε στο Περγαμου 1 όροφος αν υπάρχει καποιο αλλο κοριτσι που δουλευει εκτος απο την Εβελινα. Δεν μιλαω για κατω που εχει την ασιατισσα. Μιλάω για επάνω. Υπάρχει κάποια αλλη κοπέλα;
Κάτι έχει γραφτεί στο παρελθόν για μία Μοί(υ?)ρα αλλά πρέπει να είναι χομπίστρια κι αυτή...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ο Νεσκαφέ μετά από τόσο προμόσιον θα έχει την τιμή να είναι τουλάχιστον κουμπάρος.
Θα μπορούσε, αλλά στο μοίρασμα των κουφέτων τονε βλέπω να καταλήγει στη καλλίτερη (αν όχι παρανυφάκι που θα ήταν το δέον)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Tέλεια! Θα σε περιμένουμε μετά τη τελετή, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ του παρόντος νήματος, στο Βέργας 7 για τη πιο ονειρεμένη πρώτη νύχτα του γάμου σου:2funny::2funny:.
Πες και του (κλαρινο)γαμπρού να έρθει για βίντεο και φωτογραφίες.
Εννοείται ότι θα περιμένουμε μετά την τελετή.
Παρακαλώ πολύ να γίνει επίδειξη κ του ματωμένου σεντονιου από την παρθενιά της σαμπινας.
Είναι πολύ καλό να τηρούμε τα παλιά έθιμα,
για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι καινούριοι.
Λοιπον λεβεντοπαιδα χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα ευχομαι σε όλους μας με αγάπη υγεία κ πολύ χώσιμο!!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Χαιρετώ την παρέα,

Πέρασμα στον Αγκύρας 12 να τσεκάρω την καινούργια κοπέλα την Μαρίνα που ήταν πρώτη μέρα στο μαγαζί,
δεν πήγα με πολλές ελπίδες για κάτι καλό, είχα καιρό να περάσω κιόλας από εκεί, αλλά από το δωμάτιο βγήκε μία 40άρα Ρωσίδα με κορμί λαμπάδα,
1,5 βυζί, αθλητικό σώμα που διαγράφονταν παρά τα 39 της (από ότι μου είπε) χρόνια, οι κοιλιακοί.
Η κωλοτρυπίδα τους φουλ δουλεμένη. Το πρόγραμμα της τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό.
Μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι τους ώμους που το έπιανε αλογοουρά πίσω, ωραία οδοντοστοιχία και έκφυλο πρόσωπο.
Κάποια διάσπαρτα μικρά τατουάζ, ένα στην γάμπα και ένα στην μέση.

Πολύ καλή πίπα με μούλιασμα αρχιδιών, και την γάμησα μόνο στα τέσσερα ενώ είχα φέρει από την μέση και μετά το ένα πόδι μου καβάλα στο κωλομέρι της και την είχα αρπάξει από τον σβέρκο ενώ είχε βάλει το κεφάλι στο στρώμα. Πολύ καλό στήσιμο επίσης.

Είναι μαγκάκι σαν χαρακτήρας, της το είπα κιόλας, αλλά πολύ καλές υπηρεσίες. Έχει προηγούμενη εμπειρία από βίζιτες από ότι μου είπε.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας πει. Δεν ξέρω αν θα κάτσει, μου ευχήθηκε καλές γιορτές, με φίλησε και αποχώρησε.
(Το πρόγραμμα δίπλα την δείχνει και αύριο στην απογευματινή 17:00-23:00)
Έχει το σώμα της Εύας?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Έχει το σώμα της Εύας?
Όχι καμία σχέση, η Εύα είναι petite skinny, η Μαρίνα είναι μετρίου αναστήματος γύρω στο 1,70 με αθλητικό σφιχτό κορμί, για τα 40 της έτη ή τουλάχιστον τόσο μου είπε πως είναι.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Επίσης
Καλά Χριστούγεννα και από μενα

Συνημμένα

• IMG-f27da8ae5d16e25098d783c1a9db0933-V.jpg
    IMG-f27da8ae5d16e25098d783c1a9db0933-V.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 38

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Επιθετικό σαλονάρισμα και σε μένα από την ξανθιά τσατσά στο Φιλιππίδου 11 πάνω. Έκανε και σε μένα γυμνό τσιμπούκι όπως ακριβώς είχαν αναφέρει άλλοι συναγωνιστές. Δυστυχώς στο δωμάτιο δεν παίχτηκε όμως κάτι παραπάνω. Προηγουμένως είχα φάει και μια φόλα γιγατόνων από την Ιζαμπέλα στο Λιοσίων 73 πάνω που θα τη θυμάμαι χρόνια. Τι να πεις, είχα περάσει σούπερ μαζί της ένα χρόνο ακριβώς πριν και τώρα στροφή 180 μοιρών... Την έδιωξα από το δωμάτιο, μόνο φασαρία που δεν έγινε.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Επιθετικό σαλονάρισμα και σε μένα από την ξανθιά τσατσά στο Φιλιππίδου 11 πάνω. Έκανε και σε μένα γυμνό τσιμπούκι όπως ακριβώς είχαν αναφέρει άλλοι συναγωνιστές. Δυστυχώς στο δωμάτιο δεν παίχτηκε όμως κάτι παραπάνω. Προηγουμένως είχα φάει και μια φόλα γιγατόνων από την Ιζαμπέλα στο Λιοσίων 73 πάνω που θα τη θυμάμαι χρόνια. Τι να πεις, είχα περάσει σούπερ μαζί της ένα χρόνο ακριβώς πριν και τώρα στροφή 180 μοιρών...
στο συγκεκριμενο οικο (Φιλιππιδου 11 πανω) αυτη η τσατσα χτυπαει πορτα στο 5λεπτο-7λεπτο...εγω την τελευταια φορα ισα ισα που προλαβα να καυλωσω και το καρφωσα για ενα λεπτο μονο και εχυσα με την ψυχη στο στομα καθως χτυπαγε συνεχως την πορτα η μαλακισμενη...μαυρο απο εμενα παρα τα ομορφα κοριτσια που κατα καιρους φερνουν εκει...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
στο συγκεκριμενο οικο (Φιλιππιδου 11 πανω) αυτη η τσατσα χτυπαει πορτα στο 5λεπτο-7λεπτο...εγω την τελευταια φορα ισα ισα που προλαβα να καυλωσω και το καρφωσα για ενα λεπτο μονο και εχυσα με την ψυχη στο στομα καθως χτυπαγε συνεχως την πορτα η μαλακισμενη...μαυρο απο εμενα παρα τα ομορφα κοριτσια που κατα καιρους φερνουν εκει...
Δεν σου είχε πάρει και τσιμπούκι; :think:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Δεν σου είχε πάρει και τσιμπούκι; :think:
πηρε ακαποτο ... ηταν κανα μηνα πριν ειχαν τοτε μια μονικα απο την Μολδαβια ομορφη κοπελα...παλι καλα γιατι σε αλλα σπιτια λενε για ελευθερο στοματικο αλλα μεσα στο δωματιο δεν...αλλα και παλι ας αφηναν τουλαχιστον 10-12 λεπτα...

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
πηρε ακαποτο ... ηταν κανα μηνα πριν ειχαν τοτε μια μονικα απο την Μολδαβια ομορφη κοπελα...παλι καλα γιατι σε αλλα σπιτια λενε για ελευθερο στοματικο αλλα μεσα στο δωματιο δεν...αλλα και παλι ας αφηναν τουλαχιστον 10-12 λεπτα...
Εντάξει ευτυχώς σε μένα με τη Σιμόνα που έχουν σήμερα δε χτύπησε την πόρτα. Αλλά και η Σιμόνα έδειξε σημάδια βιασύνης μέσα, οπότε δεν έκατσα πολύ. Είναι πάντως πολύ παράδοξο που μια τσατσά, όμορφη μεν αλλά μεγάλη, που δεν έβγαλε κανένα ρούχο με έκανε να καβλώσω πολύ περισσότερο από μια πουτάνα κατά πολύ πιο μουνάρα από αυτήν.. Ίσως είναι εγκεφαλικό όλο.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Εντάξει ευτυχώς σε μένα με τη Σιμόνα που έχουν σήμερα δε χτύπησε την πόρτα. Αλλά και η Σιμόνα έδειξε σημάδια βιασύνης μέσα, οπότε δεν έκατσα πολύ. Είναι πάντως πολύ παράδοξο που μια τσατσά, όμορφη μεν αλλά μεγάλη, που δεν έβγαλε κανένα ρούχο με έκανε να καβλώσω πολύ περισσότερο από μια πουτάνα κατά πολύ πιο μουνάρα από αυτήν.. Ίσως είναι εγκεφαλικό όλο.
μηπως η τσατσα ειναι μια ξανθια με κοντο μαλλι? Αν ειναι αυτη ναι οντως και μενα μου εβγαζε κατι....ισως της κανω προταση να δω πως θα αντιδρασει....

• Like

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
μηπως η τσατσα ειναι μια ξανθια με κοντο μαλλι? Αν ειναι αυτη ναι οντως και μενα μου εβγαζε κατι....ισως της κανω προταση να δω πως θα αντιδρασει....
Ε ναι, την ξανθιά τη μιλφ λέω κι εγώ. Την ίδια δε λέμε από την αρχή;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Ε ναι, την ξανθιά τη μιλφ λέω κι εγώ. Την ίδια δε λέμε από την αρχή;
Εεεε ναι για αυτην λεμε...οντως πολυ καβλιαρα η συγκεκριμενη...ισως δεχεται στο διαμερισμα της ή ισως μεσα στο μπουρδελο στο τελος της βαρδιας να ψηνεται αμα της δωσουμε το αναλογο ποσο

• Like
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom