Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.417
- Πόντοι
- 486
Σκ@ταπαντα απογευματινη την πετυχαινα.....
Σκ@ταπαντα απογευματινη την πετυχαινα.....
Εκεί πήρα πρώτη φορά την Μπέττυ την Ουκρανέζα
Και ήμουν περίεργος ποιοι σκάνε 100ρικα για τζακούζι.Εκεί πήρα πρώτη φορά την Μπέττυ την Ουκρανέζα
Καμία σχέση.Και ήμουν περίεργος ποιοι σκάνε 100ρικα για τζακούζι.
Ρε μάγκεςΠοια ταινία ήταν το μωρό?
Η Νικη ειναι στο παρρασιου 36 2ος οροφοςΚαλημερα, η Όλγα το θωρητκό με τις βυζαρες απο αλκαμενους 113, ξερουμε που βρισκεται? Μου είπε η υπηρεσια οτι σταματησε απο εκεί.
Μαζί της και η Νίκη που επίσης αναζητείται.
Ευχαριστώ πολύ.
Να ρωτήσω κάτι ; Τι διαφορά έχει το τζακούζι; Δηλαδή δίνουμε 100€ .. προσφέρει κάτι έξτρα μέσα η κοπέλα; Υπό συζήτηση κλπ; Η είναι λες και δώσαμε 20€; Ρωταω γιατί δεν ξέρω με συγχωρείτεΚαι ήμουν περίεργος ποιοι σκάνε 100ρικα για τζακούζι.
Να ρωτήσω κάτι ; Τι διαφορά έχει το τζακούζι; Δηλαδή δίνουμε 100€ .. προσφέρει κάτι έξτρα μέσα η κοπέλα; Υπό συζήτηση κλπ; Η είναι λες και δώσαμε 20€; Ρωταω γιατί δεν ξέρω με συγχωρείτεΚαμία σχέση.
Έτυχε και είχανε ανοίξει και εκείνο το δωμάτιο. Από τότε δεν το έχω πετύχει ξανά ανοιχτό ούτε έχω μπει ξανά με 20άρικο.
Να ρωτήσω κάτι ; Τι διαφορά έχει το τζακούζι; Δηλαδή δίνουμε 100€ .. προσφέρει κάτι έξτρα μέσα η κοπέλα; Υπό συζήτηση κλπ; Η είναι λες και δώσαμε 20€; Ρωταω γιατί δεν ξέρω με συγχωρείτε
Φαντάζομαι καμία διαφορά στις υπηρεσίες, απλά το κάνεις και μπανιεράτο Και φαντάζομαι θα το προτιμήσει κάποιος που θέλει να ζήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι με την γκόμενά του σε κανένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.Να ρωτήσω κάτι ; Τι διαφορά έχει το τζακούζι; Δηλαδή δίνουμε 100€ .. προσφέρει κάτι έξτρα μέσα η κοπέλα; Υπό συζήτηση κλπ; Η είναι λες και δώσαμε 20€; Ρωταω γιατί δεν ξέρω με συγχωρείτε
τύπε έξω από το Κολωνού 53 έχει φανάρι, μη περιμένεις να ανάψει για να μπεις στον οίκοΠαλι τζιφος το μεσημερι που τσέκαρα. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Όλο οι ίδιες μούρες. Χριστούγεννα έρχονται κι οι ανίκανοι των μαγαζιών δεν μπορούν να βρουν τίποτα τελικά. Σημειωτεον στο Χωματιανου δεξια εχει κουδούνι στην εσω πορτα αλλά η πόρτα είναι ανοιχτη. Ποιος ο ρόλος του κουδουνιού; Χτύπησα το κουδουνι και περιμενα λίγο. Παλι καλά που ήρθε ενας πελάτης και ανοιξε την ήδη ανοιχτή πορτα. Μα είναι πράγματα αυτά; δεν υπάρχει οργάνωση. Στο La Jonquera της Ισπανίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία υπάρχει (και λειτουργει ακόμα παρά τα όσα έλεγαν) το club paradise
με πανω απο 2.000 ιερόδουλες (μαζί με οσες είναι μοιρασμένες στο χωριό και στους δρόμους) Απαγορευεται η μαστροπεία αλλα στα νυχτερινα μαγαζιά δίνονται άνετα αδειες να κάνουν παιχνίδι. Άλλες χώρες αυτές. Εδώ όλο τρώγλες, θείτσες
κι εξυπηρέτηση μηδέν.
Club Paradise - Recherche Google
Έχεις αντιληφθεί ότι εκεί όμως δεν πληρώνεις 10 και 20 ευρώ;Στο La Jonquera της Ισπανίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία υπάρχει (και λειτουργει ακόμα παρά τα όσα έλεγαν) το club paradise
με πανω απο 2.000 ιερόδουλες (μαζί με οσες είναι μοιρασμένες στο χωριό και στους δρόμους)
Αυτή είναι.. επειδή την έχω τιμήσει αρκετές φορές, έχει πολύ καλή συμμετοχή και βγάζει άγρια γούστα. Προσφάτως έκανε και αυξητική στήθους, περιττή για μένα.Αυτή η ιζαμπελα ποτέ δουλεύει ξέρεις? Είναι μια Ρωσίδα ψηλή μελαχρινη με κωλαρα? Έτσι λεν οι πληροφορίες μου
Με κάτι έξτρα κιλά αλλά όχι χοντρη
Kαλησπέρα σε όλους σήμερα το μεσημέρι, είχα γίνει κόκκαλο από το κρύο και μία ιερόδουλη με αγκάλιασε με το σώμα της για να ζεσταθώ και παράλληλα ζέστανε τα χέρια μου με τα δικά της, παρόλα τα χρόνια μου ντράπηκα από την εξυπηρέτηση της κοπελιάς. Μετά τριβόταν πάνω μου μέχρι να αισθανθώ διέγερση γιατί δεν σηκωνόταν τίποτε μετά από τέτοιο κρύο. Με κράτησε κανονικά όσο χρειαζόταν για την ολοκλήρωση δεν ξέρω και εγώ πόσο με γεμάτα δωμάτια έξω (στα 20 ευρώ).
Όλοι οι γενικευμένοι αρνητικοί χαρακτηρισμοί απλά μειώνουν και τα κορίτσια που ξεχωρίζουν, και την προσπάθεια τόσων ανθρώπων που γράφουν καθημερινά για να μας ενημερώνουν.
Δουλεύει πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο, αν δεν κάνω λάθος από το '11 ή το '12 ,τα τελευταία χρόνια δουλευει μόνο 3η βάρδια, υπάρχουν κριτικές γι αυτήν, μπορείς να διαβάσεις,παλιό μου στανταρακιΣτο Φυλής 65 όροφο ήταν η Εμμανουέλα. Όχι η γνωστή "Βραζιλιάνα" με τα πιασίματα, αλλά μία Ρουμάνα με ωράιο στεγνό κορμί αλλά σοβαρή στο σαλόνι και δεν προτίμησα. Το κορμί μου έκανε το κλικ όμως, αν έχει κάποιος μύστης άποψη ας ενημερώσει, δεν έκατσα να δω (ακόμα) αν υπάρχουν κριτικές γιαυτήν. 2άρι βυζί, μαύρο ίσιο μαλλί και λευκό