Παρασκευή απόγευμα λοιπόν με όχι πολύ χρόνο στην διάθεση μου κατέβηκα
Μεταξουργείο για μια γρήγορη βόλτα.
Μπήκα σε 10+ Ιάσονος/Κολωνού και χωρίς να έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό δεν είδα κάτι που να μου έκανε κλίκ (πράγμα σπάνιο για εμένα) , παρατήρησα ότι και κάνα 2-3 ανοιχτόχρωμοι συναγωνιστές που μπαινοβγαίναμε ταυτόχρονα δεν ψήθηκαν εύκολα, ελάχιστες κοπέλες είχαν δωμάτιο και σε ένα στην Ιάσωνος χαμηλά η τσατσά δεν μας άφηνε να φύγουμε σε σημείο που ήρθε ο μπράβος γιατί νόμιζε ότι εμείς κάνουμε την φασαρία ...
Οπότε κατεβαίνοντας προς τα Κ3Χ και με τον χρόνο να με πιέζει (είχα παρκάρει και μακριά λόγω τρελής κίνησης) λέω θα πάω με την επόμενη όποια και αν είναι να τελειώνουμε, ε μπαίνω σε κάποιο εκ των Κ32 νομίζω (μικρό σαλόνι με καθρέπτες/κουρτίνες, μεγάλος διάδρομος με 3 δωμάτια) και είχα το χέρι στο πορτοφόλι ήδη.
Μόνος πελάτης ,βγαίνει μία κοπέλα μελαχρινή , σχετικά αδύνατη , μικρό βυζάκι λίγο χαλαρό με ωραίο πρόσωπο (για τα γούστα μου) Ίνα από Ρουμανία όπως μου είπε με πολύ καλά Ελληνικά.
Στο δωμάτιο ήρθε πολύ γρήγορα και άραξε στο κρεβάτι από την αντίθετη πλευρά , όταν την ρώτησα γιατί απάντησε "πού θες να κάτσω" ^^ , γενικά ευγενική και χαλαρή , πέρασε καπότα όμως σε πεσμένο μόριο χωρίς να εμφανίσει βάλανο που διόρθωσα αργότερα με λίγο ζόρι, της είπα να σηκωθεί λίγο να πιάσω τίποτα να "σηκωθώ" και εγώ και απάντησε "θα σου πάρω πιπούλα και θα καυλώσεις" χαχαχαχα δεν ψήθηκε να βγάλει σουτιέν εντελώς, άφησε να πιάσω μουνάκι λίγο , λίγη συμμετοχή γενικά με απλανές βλέμμα, δεν δυσανασχέτησε πουθενά (όχι ότι την ζόρισα και καθόλου) ΑΛΛΑ άπειρο τζέλ οπού κολύμπαγα και σε κανονική και στα 4 οπού τον έβγαλα/έβαλα 2-3 φορές και είχαμε μερικά πρίτς, τελείωσα γρήγορα/βιαστικά , ευχαρίστησα και έφυγε, δεν κλαίω το 10άρικο γιατί :
1ον)Είναι 10άρικο, 2ον)ο στόχος επιτεύχθηκε, 3ον)με μία φορά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.
Πάλι έφυγα και ήμουν ποιο καυλωμένος από πριν πάντως (τουλάχιστον ψυχολογικά)
αλλά είχα ήδη αργήσει κάνα 20λεπτο.
Συνάδελφοι, με αφορμή και σχόλιο άλλου μέλους σήμερα το πρωί σε σχέση με τις κριτικές, για πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας για κάποια πράγματα, για να δω αν σκεφτόμαστε το ίδιο ή αν εγώ είμαι ο γεροπαράξενος της παρέας:
Τελευταία έχω στραβώσει πολύ με περιγραφές και σχόλια που διαβάζω και στις κριτικές και στο thread, συνήθως από συγκεκριμένους τύπους, οι οποίοι κατά περίεργο τρόπο δεν τρώνε ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ παλτό, κάθε κοπέλα που δοκιμάζουν τους βγαίνει από καλή και πάνω – και δεν μιλάω για εμφάνιση, η εμφάνιση είναι το πιο εύκολο, βλέπεις την κοπέλα στο σαλόνι κι αν δεν σου αρέσει κάνεις μεταβολή.
Μιλάω για τη συμμετοχή της κοπέλας στο παιχνίδι. Για περιγραφές σύμφωνα με τις οποίες η κοπέλα είναι και καλά θερμή έως φωτιά, καυλώνει (καμιά φορά κοντεύει και να λιποθυμήσει από καύλα), ζητάει με δική της πρωτοβουλία πιο άγρια παιχνίδια, τα γλωσσόφιλα δίνονται απλόχερα κ.ο.κ.
Και μετά βρισκόμαστε εμείς στο δωμάτιο με την ίδια κοπέλα, συχνά παρακινημένοι από τέτοιες περιγραφές, κι αισθανόμαστε οι μαλάκες της παρέας που έχουμε μπροστά μας ένα όμορφο μεν αλλά εντελώς ντεκαβλέ πλάσμα, θερμό όσο μια φουσκωτή κούκλα, με συμμετοχή στο παιχνίδι σαν να της είπε κάποιος να παραδώσει σεμινάριο πώς να ΜΗΝ ανάψεις έναν άντρα. Και το χειρότερο βέβαια δεν είναι το 20ρικο στον κουβά, είναι που μας γαμάει την ψυχολογία.
Το καταλαβαίνω ότι η κοπέλα δεν είναι μηχανή, το σεξ δεν μπορεί κάθε φορά να είναι καρμπόν ακόμα και με τον ίδιο πελάτη, κάποιος μπορεί με τον τρόπο του να τους φανεί πιο συμπαθής. Όμως τέτοιες ακραίες διαφορές, εσύ να έχεις μπροστά σου το απόλυτο κομοδίνο κι ο άλλος να γράφει ότι η ίδια κοπέλα λίγο πολύ καύλωσε με την πάρτη του και τα έδωσε όλα, συγγνώμη αλλά δεν μου φαίνονται και τόσο λογικές. Σεξεργάτριες είναι οι κοπέλες, γαμώ την κοινωνία μου, δεν μας καψουρεύονται.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
- Κάποιοι που γράφουν εδώ μέσα έχουν λόγο – και ποιον; - να προμοτάρουν κάποια μαγαζιά και κάποιες κοπέλες γράφοντας παπάτζες; Υπόψη ότι εδώ μέσα όλοι είμαστε άγνωστα προφίλ, δεν ξέρουμε τι ρόλο βαράει ο καθένας.
- Ή μήπως κάποιοι έχουν την ψυχική ανάγκη να βρουν βήμα για να διαλαλήσουν πόσο …φοβεροί μπήχτες είναι και πώς δήθεν παίρνουν το καλύτερο από τις ίδιες κοπέλες που εμάς τους υπόλοιπους μας φολιάζουν;
Προφανώς δεν έχω δικαίωμα να λογοκρίνω κανέναν συνάδελφο ούτε έχω πρόθεση να προκαλέσω προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αλλά κάτι δεν μου πάει καλά σε όλα αυτά.
Προσωπικά πλέον παίρνω στα σοβαρά μόνο τις αρνητικές κριτικές, εκτός βέβαια αν μου φανούν κακοπροαίρετες. Όσο πιο ενθουσιώδη κριτική βλέπω για μια κοπέλα, ειδικά με αυτοαναφορικές περιγραφές «την έκανα την έδειξα την έμπηξα την ξέσκισα», τόσο πιο μικρό καλάθι κρατάω.
Ε, ναι οκ , εγώ ξέρω ότι δεν είμαι και άσχημος αλλά ούτε κάνα τεκνό/πουτσαράς/φέτες να της τρέχουν τα σάλια της πουτάνας (ειδικά γυμνός
) και ούτε αποζητώ "έρωτα" (δεν έχω κάνει καν κίνηση για φιλί ώς τώρα) , οπότε δεν δίνω πολύ βάρος στο πώς/τι κάνει ο καθένας αλλά σε γενικά στοιχεία εμφάνισης/συμπεριφοράς κοπέλας και οίκου/τσατσάς, από εκεί και πέρα τίποτα δεν είναι απλό άσπρο/μαύρο και αν δεν δοκιμάσω μόνος μου να κάψω 1-2 10άρικα/20άρικα ... για τον λόγο αυτό πάω μετάξι/φυλής 5:1
Αν είχα περισσότερο διαθέσιμο εισόδημα παίζει να πήγαινα μόνο στούντιο/μασάζ να καίω 50άρια++.
Και επειδή το έχετε κουράσει πάρα πολύ αντί να ενημερώνετε...
Να κάνετε το σταυρό σας που έχετε ξεμείνει στο Ελλαδισταν και γαματε έστω και για δέκα λεπτά με 10 και 20€.
Στην Ευρώπη θα γαμαγατε τα ίδια και χειρότερα με 100 και 150€.
Κάντε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!
Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φαίνονται σχετικά "λίγα" (όχι ότι με χαλάει) αλλά η μόνη άλλη εμπειρία που έχω είναι από De Wallen / RLD όπου είναι οκ εως πολύ ωραίοι οι χώροι, αλλά οι κοπέλες + υπηρεσίες είναι επιπέδου Φυλής/στούντιο στην καλύτερη στα λεφτά που αναφέρεις, για Ελληνικούς μισθούς δεν ...
Από την άλλη, αν σε έναν χώρο όπως οι περισσότεροι στο μετάξι κλπ. μου ζητούσαν 30/40άρια για ένα ημί-μπαζο που θα το έχυνα στο 5λεπτο δεν νομίζω να τα έδινα.