Βραδινή πορνοβολταρία σε Λιοσίων και Φυλής.
Λιοσίων.
Λιοσίων 73Β, Έμμυ ξανθιά σώμα με πιασιματάκια πλέον και ναζιάρικη φωνούλα (γείασου...)
Ρούμπι, λατίνα παχουλή και Λίζα, ψηλή Μολδάβα, i guess, με μαύρο ίσιο μαλλί, 2-2,5άρι βυζί με κανονικό κορμί.
Η αλήθεια είναι πως για την Λίζα πέρασα να δοκιμάσω, αλλά 2/2 δεν με πείθει το υπερβολικά σοβαρό σαλονάρισμα.
Βέργας 3, αριστερά ήταν η Λάνα, μιλφογκιλφ αδιάφορη που δεν έκατσα να παρατηρήσω καλά.
Στο δεξιά ήταν η Ντιάνα, Ουκρανή, 27-28 χρονών, κανονικό κορμί αλλά αγύμναστο, 1,5 βυζί, μετριότατο πρόσωπο.
Το Βέργας 7 (Σαμπινόσπιτο) ήταν κλειστό ενώ το υπόγειο ήταν ανοιχτό, μάλλον με Τίνα.
Όποιος μύστης έχει πληροφορίες για το πότε δουλέυει η Λάνα του Βέργας 7, ας γράψει ή ας με ενημερώσει με ένα pm.
Σίγουρα την βρίσκω Σάββατο μετά τις 22:30 το βράδυ στο υπόγειο.
Φυλής.
Στο
Φυλής 86Β ήταν δύο κοπελες.
Η Χριστίνα και η Σάρα.
Η πρώτη είναι από την περιοχή του Μεταξουργείου
,Βουλγαρογύφτισσα,σώμα με πιασίματα, μαύρο μαλλί και 3άρια βυζιά.
Η Σάρα είναι ίδια ράτσα, νταρντάνα με 2,5άρι+ βυζί. Μέτριες και οι δύο. Την Σάρα την έχω ξανααναφέρει σε ενημέρωσή μου, η Χρίστίνα μάλλον είναι 2-3 μέρες σε εκείνο το πόστο. Πριν την είχα πετύχει στο Ιάσονος 44 αριστερό.
Φυλής 65Α
ΦολοΚορίνα και ΦολΆννα-Μαρία.
Η ΦολοΚορίνα σαλόναρε ενώ κάποιος είχε πάρει την ΦολΆννα-Μαρία στο δωμάτιο.
Φυλής 59 όροφος
Ιζαμπέλα, μιλφάρα Λατίνα με φτιαχτά βυζιά, παρουσιαστικό σκυλί του πολέμου και καλό κορμί για 40άρα.
Την πήρα και την όργωσα κυριολεκτικά για ένα 10λεπτο στα τέσσερα όπου της τον κάρφωνα κάθετα από πάνω και έσκουζε στον τερματισμό.
Στο τέλος την άφησα γαμήσει το καβλί μου με την κωλάρα της και έχυσα βαθιά μέσα της.
Καθαρή, ευγενική, ρόγες σαν σταφύλια.
Θέλω να πάρω την Αντζελίνα στο
Φυλής 74 δεξιά, αλλά μία φορά που την πέτυχα είχε αρκετά αμήχανο ή παγωμένο θα έλεγα σαλονάρισμα.
Καινούργιο πιπίνι και μόνο ένας έχει γράψει (μέτριες) εντυπώσεις. Τον παίζετε μου φαίνεται οι υπόλοιποι...
Ενημερώστε όποιος μύστης ξέρει για πιπινοΛάνα στο Βέργας 7.