Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 130 άτομα (9 μέλη και 121 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Επίσης και η Ιονελα είναι ωραία κοπέλα, στη Βέργας, που κάνει ωραίο αποστειρωμένο προγραμμα. Και η Άννα Κου, η γυναικαρα στο ημιυπόγειο της Φωκαιας.
Και το Σαμπινακι βεβαίως βεβαίως αλλά έχει ένα τεράστιο αρνητικό (όπως και η Ιονελα). Μεταμεσονύχτιο παρκαρισμα στη Βεργας και στην κάθετη από κατω είναι τρελό ρίσκο. Σπανε αμάξια κατ'επαναληψη! Το παιζεις 80-20 να μη στο σπάσουν και να ξέρεις ότι το 20% είναι μεγάλο ποσοστο!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Αλλά και παλι η μεταμεσονυκτια τσάρκα μου είναι πολυ σπάνια. Γενικά το συγκεκριμένο σπορ το έχω αραιωσει. Τα στανταρακια μου πλεον ειναι από 80€ και ανω, δηλαδή σε επιλεγμένα κοριτσια που πληρουν τα στάνταρ υγιεινης. (Μασάζ και call).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Άμα θέλετε να βγάλετε το άχτι σας σε μια κορασίδα, μετρήστε 300 πιστονιές ακριβώς. Βέβαια για αρκετές ίσως να μην είναι τιμωρία αυτό. :P

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.139
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα μύστες κατάθεση προ ολίγου ώρα 17.00 στο Ιάσωνος 10 όπου έπεσα σε μια τρελή ξανθιά μιλούσε άπταιστα Ελληνικά και μπήκα να κάψω ένα δεκαδικό όπως και έγινε ...πίπα στα όρθια η βιασύνη στο μεγαλείο της ούτε στα τέσσερα δεν με άφησε να τη γαμησω και ξενέρωσα δεν την έχυσα λέω άστο θα το δώσω άλλου το σπέρμα κάπου που θα γουστάρω οπότε έφυγα ..
Περιγραφή ..ξανθιά σγουρό καμμένο μαλλί τσουπωτη κωλαρου κάνει παιχνίδι στο σαλόνι μπαίνει αμέσως στο δωμάτιο και αρχίζει τα τελειώνεις αγάπη μου Ελέα χύσε χύσε από το πρώτο πεντάλεπτο ...
Μακριά μάγκες .
Ξανάνοιξε το Ιάσωνος 10? στο ισόγειο ή στον όροφο?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Επίσης και η Ιονελα είναι ωραία κοπέλα, στη Βέργας, που κάνει ωραίο αποστειρωμένο προγραμμα. Και η Άννα Κου, η γυναικαρα στο ημιυπόγειο της Φωκαιας.
Και το Σαμπινακι βεβαίως βεβαίως αλλά έχει ένα τεράστιο αρνητικό (όπως και η Ιονελα). Μεταμεσονύχτιο παρκαρισμα στη Βεργας και στην κάθετη από κατω είναι τρελό ρίσκο. Σπανε αμάξια κατ'επαναληψη! Το παιζεις 80-20 να μη στο σπάσουν και να ξέρεις ότι το 20% είναι μεγάλο ποσοστο!!
Ιονελα έχω πάει κούκλα, κάθε μέρα εκεί ήμουν !! Αλλά με πονούσε η πουτσα κάθε φορά που την γαμουσα λες και έβαζε σφουγγάρια

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Λατινες και Λατινες.....!!!!!
Αμάν πια αυτές οι Λατινες!
Ρε σεις Φολες είναι!
Όλες τους αποστειρωμενα προγραμματα κάνουν!
Είναι και ρατσιστριες με τους λευκούς οι περισσότερες!
Προσωπικά από Λατίνες, αν εξαιρέσεις κάτι σεσημασμένες φόλες όπως η Βίνους και κανα δυο ακόμα, έχω θετική εμπειρία πάντως.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Βραδινή πορνοβολταρία σε Λιοσίων και Φυλής.

Λιοσίων.

Λιοσίων 73Β, Έμμυ ξανθιά σώμα με πιασιματάκια πλέον και ναζιάρικη φωνούλα (γείασου...)
Ρούμπι, λατίνα παχουλή και Λίζα, ψηλή Μολδάβα, i guess, με μαύρο ίσιο μαλλί, 2-2,5άρι βυζί με κανονικό κορμί.
Η αλήθεια είναι πως για την Λίζα πέρασα να δοκιμάσω, αλλά 2/2 δεν με πείθει το υπερβολικά σοβαρό σαλονάρισμα.

Βέργας 3, αριστερά ήταν η Λάνα, μιλφογκιλφ αδιάφορη που δεν έκατσα να παρατηρήσω καλά.
Στο δεξιά ήταν η Ντιάνα, Ουκρανή, 27-28 χρονών, κανονικό κορμί αλλά αγύμναστο, 1,5 βυζί, μετριότατο πρόσωπο.

Το Βέργας 7 (Σαμπινόσπιτο) ήταν κλειστό ενώ το υπόγειο ήταν ανοιχτό, μάλλον με Τίνα.
Όποιος μύστης έχει πληροφορίες για το πότε δουλέυει η Λάνα του Βέργας 7, ας γράψει ή ας με ενημερώσει με ένα pm.
Σίγουρα την βρίσκω Σάββατο μετά τις 22:30 το βράδυ στο υπόγειο.

Φυλής.

Στο Φυλής 86Β ήταν δύο κοπελες.
Η Χριστίνα και η Σάρα.
Η πρώτη είναι από την περιοχή του Μεταξουργείου :2funny:,Βουλγαρογύφτισσα,σώμα με πιασίματα, μαύρο μαλλί και 3άρια βυζιά.
Η Σάρα είναι ίδια ράτσα, νταρντάνα με 2,5άρι+ βυζί. Μέτριες και οι δύο. Την Σάρα την έχω ξανααναφέρει σε ενημέρωσή μου, η Χρίστίνα μάλλον είναι 2-3 μέρες σε εκείνο το πόστο. Πριν την είχα πετύχει στο Ιάσονος 44 αριστερό.

Φυλής 65Α
ΦολοΚορίνα και ΦολΆννα-Μαρία.
Η ΦολοΚορίνα σαλόναρε ενώ κάποιος είχε πάρει την ΦολΆννα-Μαρία στο δωμάτιο.

Φυλής 59 όροφος
Ιζαμπέλα, μιλφάρα Λατίνα με φτιαχτά βυζιά, παρουσιαστικό σκυλί του πολέμου και καλό κορμί για 40άρα.
Την πήρα και την όργωσα κυριολεκτικά για ένα 10λεπτο στα τέσσερα όπου της τον κάρφωνα κάθετα από πάνω και έσκουζε στον τερματισμό.
Στο τέλος την άφησα γαμήσει το καβλί μου με την κωλάρα της και έχυσα βαθιά μέσα της.
Καθαρή, ευγενική, ρόγες σαν σταφύλια.

Θέλω να πάρω την Αντζελίνα στο Φυλής 74 δεξιά, αλλά μία φορά που την πέτυχα είχε αρκετά αμήχανο ή παγωμένο θα έλεγα σαλονάρισμα.
Καινούργιο πιπίνι και μόνο ένας έχει γράψει (μέτριες) εντυπώσεις. Τον παίζετε μου φαίνεται οι υπόλοιποι...:boff:

Ενημερώστε όποιος μύστης ξέρει για πιπινοΛάνα στο Βέργας 7. :takethis:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Τετάρτη 14 -12-2022
πήγα το απόγευμα στο Φυλής 66 Α και πήρα την ρωσόφωνη Ειρήνη
ΔΕΝ είχε καθόλου κόσμο ! :rockon:
:rockon:

Πολύ γλύκισμα το γκομενάκι ρε παιδιά !

μου θυμίζει αρκετά την πιο κάτω

'Ηρθε , με περιποιήθηκε, της τον έχωσα τέρμα
και φχαριστήθηκα σαν να είχα φάει
σοκολατίνα από το πιο καλό ζαχαροπλαστείο !
Πόνταρα στη Γαλλία για τον τελικό,
ελπίζω να κερδίσει, να επενδύσω τα κέρδη
στο κορυφαίο γλυκό με το ονοματάκι Ειρήνη

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Βραδινή πορνοβολταρία σε Λιοσίων και Φυλής.

Λιοσίων.

Λιοσίων 73Β, Έμμυ ξανθιά σώμα με πιασιματάκια πλέον και ναζιάρικη φωνούλα (γείασου...)
Ρούμπι, λατίνα παχουλή και Λίζα, ψηλή Μολδάβα, i guess, με μαύρο ίσιο μαλλί, 2-2,5άρι βυζί με κανονικό κορμί.
Η αλήθεια είναι πως για την Λίζα πέρασα να δοκιμάσω, αλλά 2/2 δεν με πείθει το υπερβολικά σοβαρό σαλονάρισμα.

Βέργας 3, αριστερά ήταν η Λάνα, μιλφογκιλφ αδιάφορη που δεν έκατσα να παρατηρήσω καλά.
Στο δεξιά ήταν η Ντιάνα, Ουκρανή, 27-28 χρονών, κανονικό κορμί αλλά αγύμναστο, 1,5 βυζί, μετριότατο πρόσωπο.

Το Βέργας 7 (Σαμπινόσπιτο) ήταν κλειστό ενώ το υπόγειο ήταν ανοιχτό, μάλλον με Τίνα.
Όποιος μύστης έχει πληροφορίες για το πότε δουλέυει η Λάνα του Βέργας 7, ας γράψει ή ας με ενημερώσει με ένα pm.
Σίγουρα την βρίσκω Σάββατο μετά τις 22:30 το βράδυ στο υπόγειο.

Φυλής.

Στο Φυλής 86Β ήταν δύο κοπελες.
Η Χριστίνα και η Σάρα.
Η πρώτη είναι από την περιοχή του Μεταξουργείου :2funny:,Βουλγαρογύφτισσα,σώμα με πιασίματα, μαύρο μαλλί και 3άρια βυζιά.
Η Σάρα είναι ίδια ράτσα, νταρντάνα με 2,5άρι+ βυζί. Μέτριες και οι δύο. Την Σάρα την έχω ξανααναφέρει σε ενημέρωσή μου, η Χρίστίνα μάλλον είναι 2-3 μέρες σε εκείνο το πόστο. Πριν την είχα πετύχει στο Ιάσονος 44 αριστερό.

Φυλής 65Α
ΦολοΚορίνα και ΦολΆννα-Μαρία.
Η ΦολοΚορίνα σαλόναρε ενώ κάποιος είχε πάρει την ΦολΆννα-Μαρία στο δωμάτιο.

Φυλής 59 όροφος
Ιζαμπέλα, μιλφάρα Λατίνα με φτιαχτά βυζιά, παρουσιαστικό σκυλί του πολέμου και καλό κορμί για 40άρα.
Την πήρα και την όργωσα κυριολεκτικά για ένα 10λεπτο στα τέσσερα όπου της τον κάρφωνα κάθετα από πάνω και έσκουζε στον τερματισμό.
Στο τέλος την άφησα γαμήσει το καβλί μου με την κωλάρα της και έχυσα βαθιά μέσα της.
Καθαρή, ευγενική, ρόγες σαν σταφύλια.

Θέλω να πάρω την Αντζελίνα στο Φυλής 74 δεξιά, αλλά μία φορά που την πέτυχα είχε αρκετά αμήχανο ή παγωμένο θα έλεγα σαλονάρισμα.
Καινούργιο πιπίνι και μόνο ένας έχει γράψει (μέτριες) εντυπώσεις. Τον παίζετε μου φαίνεται οι υπόλοιποι...:boff:

Ενημερώστε όποιος μύστης ξέρει για πιπινοΛάνα στο Βέργας 7. :takethis:
Ξέρεις ΓιΤι φυλής 59 είναι κλειστό ; Ενώ μέσα έχει φώτα ;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Τετάρτη 14 -12-2022
πήγα το απόγευμα στο Φυλής 66 Α και πήρα την ρωσόφωνη Ειρήνη
ΔΕΝ είχε καθόλου κόσμο ! :rockon:
:rockon:

Πολύ γλύκισμα το γκομενάκι ρε παιδιά !

μου θυμίζει αρκετά την πιο κάτω

'Ηρθε , με περιποιήθηκε, της τον έχωσα τέρμα
και φχαριστήθηκα σαν να είχα φάει
σοκολατίνα από το πιο καλό ζαχαροπλαστείο !
Πόνταρα στη Γαλλία για τον τελικό,
ελπίζω να κερδίσει, να επενδύσω τα κέρδη
στο κορυφαίο γλυκό με το ονοματάκι Ειρήνη
Καλά έκανες με τη Γαλλια
Στο τελικό παίξε τη Αργεντινή

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.986
Πόντοι
13.636
Προσωπικά από Λατίνες, αν εξαιρέσεις κάτι σεσημασμένες φόλες όπως η Βίνους και κανα δυο ακόμα, έχω θετική εμπειρία πάντως.
Έτσι είναι πες τα να αγιασει το στόμα σου!!!!
Για θυμησου Φακελ και λοιπές όταν πρωτοηρθαν...
Αγίου Πέτρου...
Κόλαση επί γης!

Πάντως και με το έπιπλο Μπενους δύο φορές εγώ πέρασα τέλεια!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.986
Πόντοι
13.636
Ξέρεις ΓιΤι φυλής 59 είναι κλειστό ; Ενώ μέσα έχει φώτα ;
Ήμουν ο τελευταίος της βάρδια φίλε μου έχασες για απόψε..

Λοιπόν
-Φυλής 59 Ιζαμπελα Λατίνα επάνω απόψε.
Είναι Σίγουρα από Βενεζουέλα πόλη δεν σας λέω.
Έπιπλο αλλά Ωραία πίπα με μοτερακι άνευ και σκισιμο στα Τέσσερα που το γούσταρε και αυτή πολύ. 69 όχι δεν θέλει.
8/10

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.986
Πόντοι
13.636
Η Ψιψινα έχασε για ακόμα ένα βράδυ τα πολύτιμα εουρως μου γιατί απλά το

-Βέργας 7 πάνω δεν άνοιξε μέχρι 23.10 που με έτρωγε το κρύο.

Σουκα Μπλιετ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έπιπλο και παρόλ' αυτά την ξαναπήρες και πέρασες και 2 φορές τέλεια; :O
Μα την Παναγία!!!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Τα όμορφα πιπινια με τα αποστειρωμενα προγραμματα.....οι πελάτες τους στην μεγάλη πλειοψηφία πρόκειται για γερόντια!

Για έναν γέρο..... ένα όμορφο πιπινι στο 20ρικο€ ή στο 10ρικο€ τους φαίνεται σαν όνειρο!
Αχ αυτά τα όνειρα μας αρέσουν....

kollitogamisi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Επειδή είστε πολύ ξηγα αλάνια μου , πήγα κατά τις 12 Βέργας 3 μήπως πετύχω την ιονελα αλλά κόντεψα να παίξω κλοτσομπουνια με την ευεξαπτη τσα , εγώ ηπια 3-4 τσιπούρα και κάτι ουίσκια αυτή ήταν μαστουρωνενη . μου είπε ένα όνομα αλλά την έκανα πριν την δω γιατί η αγένεια δεν συγχωρείτε , πήγα μετά λιωσιων 73 και τίμησα την Νάταλι που έχω ξανατιμησει , είναι ωραία γυναίκα , και σήμερα ήρθε βρεγμένη από το ντουζάκι , καλή πίπα την έβαλα από κάτω και σε κοιτάει με τα πράσινα ματάκια (την ξέρει την δουλίτσα) σε κάνει να νιώθεις καλά , μετά στα τέσσερα γτ δεν θα τελείωνα πότε ... Με τα πιωματα που έκανα . Μια χαρά

P.s. τόσα χρόνια έρχομαι Αθήνα πρώτη φορά τόσα γαμησια στο ξενοδοχείο που μένω ... Σε λίγο θα γυρνάω στους διαδρόμους να κυνηγώ ...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αυτή δίνει ακόμα κώλο?
Η Ιζαμπέλα δεν νομίζω ότι έδινε ποτέ κώλο.
Σε έχω δει που το έχεις αναφέρει ξανά.
Είχε σκάσει μία άλλη κάποια στιγμή στον όροφο που ανακοίνωνε πρωκτικό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom