Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (31 μέλη και 240 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Καλημέρα μάγκες. Η Σοφία η οποία είναι στο Φυλής 66Α είναι αυτή που ήταν Χωματιανου 11Α ε;
Τι ομορφο καβλακι ε; Κωλαρακι ποιημα! Άραγε παίζει καλή μπαλιτσα μέσα; Φοράει παντοφλιτσες, και όχι τακουνια που σηκώνουν τον κωλο στον Θεό, παρολαυτα ο κωλος της έχει τρελή ανόρθωση και άψογο σχήμα! Να τον ζουλάς μέχρι να σου μουδιασουν οι παλαμες!!@n.smirni76 αυτή δεν είναι ή κάνω λάθος;
Ναι και η Σοφία και η Ειρήνη και πριν Βέργας 3

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
51
Like
5.187
Πόντοι
7.636
Ρενάτα μα τι θεομουνο..!!θα την πάρω στο στούντιο κάποια στιγμή αν κ την γαμαγαμε κ με 20..ήταν τρομερή σε σώμα στησίματα καυλα όλα κ υπηρεσίες ακόμη κ στο απλό πρόγραμμα
Σε ποιο στούντιο είναι;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.261
Πόντοι
1.936
Ληστεία φυλής .. ούρλιαζε η τσατσα .. το έζησα και αυτό !

Μετά πήγα σε ένα Φιλιππίδου κάτω, νομίζω ήταν τραβελι Τσατσα , ήθελε να μου πιάσει την πουτσα όρμησε , την έσπρωξα, και με απείλησε ότι αν θέλω να γαμησω θα πρέπει να μου πιάσει την πουτσα , την είπα δεν γαμαω άντρες και ήρθα για την κοπέλα , άρχισε να με σπρώχνει , αν δεν με αφήσεις να στην πιάσω δεν γαμας! Την είπα άντε γαμησου , και με πέταξε έξω και λέει δικό μου μαγαζί είναι , ότι θέλω κάνω.. την λέω υπάλληλος είσαι ρε ναυάγιο .. βγήκε η Τσατσα από δίπλα , μου είπε τι έπαθες καλε , την εξήγησα και μου λέει μην δίνεις σημασία υπάλληλος είναι και είναι οτι ναναι.
Ε λεω αν μπω μέσα και τον σπάσω τα μούτρα θα του πω εγώ ..

Κόντεψα να δείρω το τραβελι που κάνει υποδοχή .. άκου εκεί να δεις..
δικό μου είναι το μαγαζί αν δεν σου πιάσω την πουτσα δεν γαμας να λέει σε εμένα. Έτοιμος ήμουν να βγάλω το σίδερο από το αμάξι να τον κάνω τυρί Ένταμ τον μαλακα.

Μετά ήρθε ενας από τον προστασία νομίζω , μου είπε φιλε ηρέμησε έχεις δίκιο δεν χρειάζεται να γίνει χαμος, και θα μπλέξεις και Εσυ κλπ.

Τέλος πάντων τα έριξα στην Εμμανουέλα σήμερα φυλής που δρν με άφηνε να μπαίνω μέσα της ( ξένερα )

Και μετά πήγα Λιοσίων κολομβια λιλυ ( κωλαρα )

Σαν ταινία σήμερα ήταν
....τυχερος!!!Εμενα ουτε οι τραβελες δεν με γουσταρουν.Πατσαβουρης τελειως....

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Ρενάτα μα τι θεομουνο..!!θα την πάρω στο στούντιο κάποια στιγμή αν κ την γαμαγαμε κ με 20..ήταν τρομερή σε σώμα στησίματα καυλα όλα κ υπηρεσίες ακόμη κ στο απλό πρόγραμμα
Σε ποιο στούντιο τη βρίσκουμε αρχηγέ μου?

luciforit

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές να έχουμε με υγεία!
..για λίγες ημέρες στην Αθήνα σαν επισκέπτης πλέον και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε αν παίζει καμια καλη μαυρούλα με μεγάλα στήθη ώστε να την επισκεφτώ
Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή συνέχεια!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232

Yboyka

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν οίκο ή και ανεξάρτητη για αναλ να αξίζει η επίσκεψη για έναν πρωτάρη στο αναλ

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να προτείνει έναν οίκο ή και ανεξάρτητη για αναλ να αξίζει η επίσκεψη για έναν πρωτάρη στο αναλ
μπαρμπορα βεργας 6 πολυ δυνατη και κανει φουλ προγραμμα..κυριως πρωινες ωρες..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.912
Πόντοι
736
Καλημέρα με Υγεία.Μπαρμπορα Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή έως 11 το βράδυ.Τις υπόλοιπες μέρες μόνο πρωί.Καλη συνέχεια σε όλους.
Εορταστικό ωράριο ε; Τέλεια!!!!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Πέρασμα στο λιοσιων73 α με Εμυ. Έχοντας διαβάσει κριτικές πήγα με χαμηλές προσδοκίες. Μόλις μπήκε μέσα την έβαλα στα 4 όπου η θέα είναι καταπληκτική. Γλυφοντας και παίζοντας το πουλί γκαβλωσα καλά. Πέρασμα καποτας γαμησι στα 4 και μετά ιεραποστολικο με τα πόδια της στους ώμους. Την γαμουσα ήρεμα, μόνο προς το τέλος πίεσα λίγο και άρχισε τα Έλα έλα! Επειδή είμαι και σε μεγάλη ηλικία, κοντεύω τα 50,με ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση και η ηλικία της κοπέλας και λιγότερο οι υπηρεσίες. Εγώ πάντως θα ξαναπήγαινα κάποια στιγμή μαζί της, για το rotation. Ομορφη κοπέλα με ωραίο σώμα, αναλογίες και υπεροχη λευκή επιδερμίδα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πιπαρες, πιπαρες, πιπαρες!! Δοκιμασα Τζεσικα δυνατο παιδί στην πιπα, αν και δεν ειχε διάρκεια!!
Δεν ειναι σαν την Αντριανα που δεν σταματαει να σε πιπωνει ακόμα κι αν της το ζητησεις να σταματησει!!

Στο υπογειο η Πολωνεζα? Προσπαθησα να φυγω αν και μου ειχε φραξει την εισοδο. Οσο καλη κ να ειναι μεσα, εμφανισιακα... Δεν μπορω με τπτ να τη δοκιμασω. Ειχε ενα βλεμα παντως που σου ελεγε θα μπεις μεσα και θα σε ξεσκισω μεχρι να πεθανεις απο αφυδατωση!!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Θεωρώ ότι η Κατερίνα στο Φωκαίας 9 είναι καλή για αυτό που ζητάς. Συνήθως παίζει 1η και 2η βάρδια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Πιπαρες, πιπαρες, πιπαρες!! Δοκιμασα Τζεσικα δυνατο παιδί στην πιπα, αν και δεν ειχε διάρκεια!!
Δεν ειναι σαν την Αντριανα που δεν σταματαει να σε πιπωνει ακόμα κι αν της το ζητησεις να σταματησει!!

Στο υπογειο η Πολωνεζα? Προσπαθησα να φυγω αν και μου ειχε φραξει την εισοδο. Οσο καλη κ να ειναι μεσα, εμφανισιακα... Δεν μπορω με τπτ να τη δοκιμασω. Ειχε ενα βλεμα παντως που σου ελεγε θα μπεις μεσα και θα σε ξεσκισω μεχρι να πεθανεις απο αφυδατωση!!
Ψιλοισχύει για την Κατερίνα. Αλλά, πράγματι, η εμφάνισή της πολύ μέτρια. Αλλά δίνει κώλο χωρίς μα και μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom