Το Σάββατο που πηγα δεν ηταν εκει ρωτησα τον τσατσο και εμαθα οτι θα ηταν Κυριακή 6-12 το βράδυ24 ωρες δουλεύει η κοπέλα
Οποτε εχω παει την εχω πετύχει.. Μια μερα στο καλοκαίρι μου ειπε πως εχει 19 ώρες που γαμιεται..
Μου εχει εκμυσηρευτει επισης πως θελει να σταματήσει και να παντρευτεί οποτε μάλλον για αυτο οι υπερωρίες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
Κάποιες μέρες δουλεύει Βέργας 3 μετά τις 0000Ρομαντικός μπουρδελακιας προερχόμενος εκτός Αττικής από τον βορρά ψάχνει απεγνωσμένα την ιονελα που παλιά ήταν στην Μαραθώνος , έψαξα πολύ διάβασα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι , κάθε βοήθεια θα θεωρηθεί πολύτιμη . Winter is coming
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.304
- Πόντοι
- 1.686
Η Ρενάτα η μούνα η ρωσόφωνη από την πρώην
μοντελοαλυσίδα ( Φυλής 54, 66 κλ΄π) εργάζεται
σε κα΄ποιο στούντιο, κατά πληροφορίες .
Γνωρίζει κανείς σε ποιο ;
Σήμερα Τρίτη 13.12.2022
Τρίτη και 13 δηλαδή, πήγα και πήρα την Ιζαμπέλα
Φυλής 54 πάνω, δεν είχε κόσμο και ήταν καλά.
Σήμερα Τρίτη 13.12.2022
Alien Girls Νέα Φιλαδελφεια.Η Ρενάτα η μούνα η ρωσόφωνη από την πρώην
Σήμερα Τρίτη 13.12.2022
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δύο νέες αφίξεις στο Φωκαίας 25 όροφος.
Και οι δύο λατίνες.
Η μία η Άννα, κοπέλα κάτω από 25, γύρω στο 1,65 με κανονικό σώμα αλλά και μία χαλάρωση στην κοιλιά.
1,5 βυζάκι και γλυκό προσωπάκι, σαλόναρε χαμογελαστή. Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους.
Η δεύτερη κοπέλα, μία που μου διαφεύγει το όνομα, αφού ούτε η τσατσά το θυμόταν, νταρντάνα νεαρή και αυτή ίσως πάνω από 25,
σώμα με γεμάτη περιφέρεια και μαύρα ίσια μακριά μαλλιά.
Και οι δύο λατίνες.
Η μία η Άννα, κοπέλα κάτω από 25, γύρω στο 1,65 με κανονικό σώμα αλλά και μία χαλάρωση στην κοιλιά.
1,5 βυζάκι και γλυκό προσωπάκι, σαλόναρε χαμογελαστή. Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους.
Η δεύτερη κοπέλα, μία που μου διαφεύγει το όνομα, αφού ούτε η τσατσά το θυμόταν, νταρντάνα νεαρή και αυτή ίσως πάνω από 25,
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.684
- Πόντοι
- 1.056
Αννα κ Ταμαρα.Η 2η ηταν η ανορεξικη που δουλευε πριν εμφανιστει η ΛιναΔύο νέες αφίξεις στο Φωκαίας 25 όροφος.
Και οι δύο λατίνες.
Οργωσα με λυσσα την Αννα απο την πολη του Εσκομπαρ.
Γουσταρε απειρα το ακραιο γαμησι μεχρι που με εχυσε.
Σιγουρα θα ξαναπαω.
Ολα αυτα κατα τις 1900.
Δεν γνωριζω κατι για την νταρντανα
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Προφανώς θα αλλάξανε, γιατί η δεύτερη κοπέλα που ήταν με την Άννα σίγουρα ανορεξικιά ΔΕΝ την έλεγες.Αννα κ Ταμαρα.Η 2η ηταν η ανορεξικη που δουλευε πριν εμφανιστει η Λινα
Οργωσα με λυσσα την Αννα απο την πολη του Εσκομπαρ.
Γουσταρε απειρα το ακραιο γαμησι μεχρι που με εχυσε.
Σιγουρα θα ξαναπαω.
Ολα αυτα κατα τις 1900.
Δεν γνωριζω κατι για την νταρντανα
edit: Έγραψες και ώρα, εγώ πέρασα 21:30 το βράδυ.
Την δοκίμασα την Άννα, πρόσχαρη και δοτική, χρησιμοποιει baby oil αντί για λιπαντικό.
Ήρθε και τριβόταν στον πούτσο μου με το baby oil, με καβάλησε και μετά την καβάλησα και εγώ.
Σχετικά καλό στοματικό βαθύ(με καπότα), την πίεσα κιόλας χωρίς μα και μου.
Στα βαθιά μπασίματα στους 2 τελευταίους πόντους έπιανα πάτο και πεταγόταν σαν ελατήριο
Δάχτυλα πήρε, γλωσσόφιλα έδωσε, αλλά δεν με κάλυψε από εμφάνιση (σωματικά κυρίως) οπότε δεν νομίζω να υπάρχει επαναληπτική.
Τελευταία τροποποίηση:
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Τι λες τώρα;;;;;;;
Καί με 10 ευρώ εποχή καραντίνας πού ήταν μόνο το μετάξι ανοιχτό,έκανε το καλύτερο πρόγραμμα με τρελή συμετοχή και όρεξη.
Αφού ξεπέρασα το κομμάτι με το βρώμικο δωμάτιο την έπαιρνα 4 με 5 δωμάτια σερί στο ένα χύσιμο, την έκανες ότι ήθελες.
Με 50 ευρώ περνούσες μια ώρα σχεδόν μαζί της.
Όταν άνοιξαν κανονικά φυλής δεν την ξανά πείρα.
Καί από ότι διάβαζα μετά χάλασε αρκετά.
Νομίζω είναι μια που θα θυμόμαστε.δεν περνάνε συχνά τέτοια φρούτα.
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.684
- Πόντοι
- 1.056
Nα γιατι ανεφερα την ωρα της μαχηςΠροφανώς θα αλλάξανε, γιατί η δεύτερη κοπέλα που ήταν με την Άννα σίγουρα ανορεξικιά ΔΕΝ την έλεγες.
edit: Έγραψες και ώρα, εγώ πέρασα 21:30 το βράδυ.
Την δοκίμασα την Άννα, πρόσχαρη και δοτική, χρησιμοποιει baby oil αντί για λιπαντικό.
Ήρθε και τριβόταν στον πούτσο μου με το baby oil, με καβάλησε και μετά την καβάλησα και εγώ.
Στα βαθιά μπασίματα στους 2 τελευταίους πόντους έπιανα πάτο και πεταγόταν σαν ελατήριο
Δάχτυλα πήρε, γλωσσόφιλα έδωσε, αλλά δεν με κάλυψε από εμφάνιση (σωματικά κυρίως) οπότε δεν νομίζω να υπάρχει επαναληπτική.
Γαμησες την Αννουλα τυπε?
Της ειπες Χ.Πολλα για την γιορτη της?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ναι την πήρα, έκανα edit το παραπάνω μήνυμα, οπότε ξανατσέκαρέ το.Nα γιατι ανεφερα την ωρα της μαχης
Γαμησες την Αννουλα τυπε?
Της ειπες Χ.Πολλα για την γιορτη της?
Της είπα Χρόνια Πολλά με τον δικό μου τρόπο
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.763
- Πόντοι
- 201
Και στην αρχη φυλης αξιζε......ηταν και καθαρο το μπουρδελο στον οροφο.......game over για αυτην........Τι λες τώρα;;;;;;;
Καί με 10 ευρώ εποχή καραντίνας πού ήταν μόνο το μετάξι ανοιχτό,έκανε το καλύτερο πρόγραμμα με τρελή συμετοχή και όρεξη.
Αφού ξεπέρασα το κομμάτι με το βρώμικο δωμάτιο την έπαιρνα 4 με 5 δωμάτια σερί στο ένα χύσιμο, την έκανες ότι ήθελες.
και γιατί δηλαδή, τι έχουμε εμείς τα γερόντια;Τα όμορφα πιπινια με τα αποστειρωμενα προγραμματα.....οι πελάτες τους στην μεγάλη πλειοψηφία πρόκειται για γερόντια!
Για έναν γέρο..... ένα όμορφο πιπινι στο 20ρικο€ ή στο 10ρικο€ τους φαίνεται σαν όνειρο!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.060
- Πόντοι
- 5.975
Στο 2 ηταν μια ξανθιά παχιά μεγαλοκυρία με βαριά μπουτια και επιβλητικό βλέμμα _ < Η Αλεξάνδρα, παλιά από Κων/ νου Σχοινά 2 _ και Λιοσίων 303 , γερασμένη , παρατημενη πλέον , και με άσχημες τομές από επεμβάσεις στο πρόσωπο .
Σλαβόφωνη που το παιζει και .. Γερμανίδα _ Στο Λ 303, δηλ. στο απέναντι από του Κωστή , κάποτε έσκιζε , αλλά .. πριν 18 χρόνια ... Αναλυτικά εδω .. Η ιστορική επιστήμη .. ενίκησεν
--
Σλαβόφωνη που το παιζει και .. Γερμανίδα _ Στο Λ 303, δηλ. στο απέναντι από του Κωστή , κάποτε έσκιζε , αλλά .. πριν 18 χρόνια ... Αναλυτικά εδω .. Η ιστορική επιστήμη .. ενίκησεν
Όλες οι κριτικές για την Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνου Σχοινά 2 (Μπουρδέλα) Αθήνα
Όλες οι κριτικές για την Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνου Σχοινά 2 (Μπουρδέλα) Αθήνα
www.bourdela.com
Αλεξάνδρα, Λιοσίων 303 - bourdela.com forum
Συναθλητες μετα το κλεισιμο των studio στη Λιοσιων αναξητω την Αλεξανδρα απο το 303 αν ξερει κανεις ας ριξει τα φωτα του!!! :huh: :huh: :huh: :huh: edit AssFiller :διόρθωση τίτλου
www.bourdela.com
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 486
Συναγωνιστές, κάποια με καλές αποδόσεις τρομπέτα για μετά μερόνυχτα βάρδια φυλής η Λιοσίων... Γνωρίζει κάποιος κάτι?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 243.576
- Πόντοι
- 46.232
Πάντως η Αλεξάνδρα δουλεύει στη 1η βάρδια, λογικά τέτοια ώρα είδε τη Βίκυ.Στο 2 ηταν μια ξανθιά παχιά μεγαλοκυρία με βαριά μπουτια και επιβλητικό βλέμμα _ < Η Αλεξάνδρα, παλιά από Κων/ νου Σχοινά 2 _ και Λιοσίων 303 , γερασμένη , παρατημενη πλέον , και με άσχημες τομές από επεμβάσεις στο πρόσωπο .
--Όλες οι κριτικές για την Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνου Σχοινά 2 (Μπουρδέλα) Αθήνα
Όλες οι κριτικές για την Αλεξάνδρα - Κωνσταντίνου Σχοινά 2 (Μπουρδέλα) Αθήναwww.bourdela.com
Αλεξάνδρα, Λιοσίων 303 - bourdela.com forum
Συναθλητες μετα το κλεισιμο των studio στη Λιοσιων αναξητω την Αλεξανδρα απο το 303 αν ξερει κανεις ας ριξει τα φωτα του!!! :huh: :huh: :huh: :huh: edit AssFiller :διόρθωση τίτλουwww.bourdela.com
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 445
- Πόντοι
- 301
Εγώ αδερφέ, Φυλής τη πρωτοείδα και μπορώ να πω ότι άξιζε μιας και εμφανισιακά μου άρεσε και έκανε και φουλ πρόγραμμα. Έκανε βέβαια κάτι καθυστερημένες γκριμάτσες μερικές φορές αλλά εντάξει τώρα μην ψάχνουμε και λεπτομέρειες. Μετά έκοψε το ακα τσιμπούκι και μετά την έχασαΤι λες τώρα;;;;;;;
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.690
- Πόντοι
- 5.827
Σου έδωσε instagram;Μηπως αυτη ειναι η Λίνα απο το Φωκαιας 25 που εξαφανιστηκε ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις