Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 144 άτομα (8 μέλη και 136 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Aυτή είναι ρε μήτσο που την είχαμε καταξεσκίσει και δεν μπορώ να την αναγνωρίσω? σίγουρα ? ..ρε τι γίνεται ...ποιος να ξέρει τι πρόγραμμα κάνει αφού δεν βρίσκω και καμμιά κριτική ...είναι και από την ρωσία λέει

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλημέρα συναγωνιστές, η Ζωίτσα απο Ι 30Α ξερουμε τι βάρδιες εχει και ποιες μερες?
Ευχαριστώ!
24 ωρες δουλεύει η κοπέλα
Οποτε εχω παει την εχω πετύχει.. Μια μερα στο καλοκαίρι μου ειπε πως εχει 19 ώρες που γαμιεται..

Μου εχει εκμυσηρευτει επισης πως θελει να σταματήσει και να παντρευτεί οποτε μάλλον για αυτο οι υπερωρίες

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.488
Πόντοι
2.836
Βρίσκομαι Διδύμου τώρα με τον κουμπάρο μου. Πηγα και μάρκαρα στο Φυλής 69β την ξανθιά Βικυ αλλα εφαγα τρίπλα και την έβγαλα οφσάιντ. Ωραίο σώμα με πεταχτο κώλο αλλα μινι βυζί. Οριακά εμφανισιμη. Δεν είχε αέρα. Μεσα μπηκε βιαστική, ναι μεν ευγενικη αλλα πολυ στο γρηγορο πηγαινε. Δεν το ευχαριστηθηκα. Πολυ μετρια πραγματα. Το λες και ξεπετα. Βεβαια απο το παω με γριά η χοντρη, καλύτερα με αυτή. Εγω θέλω κορμί, πρόσωπο και καλή εξυπηρέτηση ταυτόχρονα. Δεν ζητάω και πολλά ούτε θελω ιδιαιτερα πράγματα. Ηταν μαζί με την Λανα που ειχα παρει και δεν περασα καλα. Αυτη φορουσε ενα ωραίο μακρύ μαύρο σιθρού. Αυτες τις δυο εκει ειχε. Πήγα πριν και στο γωνία 65 κι είχε μια κοντη Τζούλια μελαχρινη πολυ αδύνατη και μία Χριστίνα ξανθιά με αχλαδοκωλο αλλα επίμονη και εντελώς προσποιητή στον χώρο γνωριμίας.
Φίλε αν ψάχνεις το top model της Ελλάδος δεν θα βρεις στα μπουρδέλα δυστυχώς......θα πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη! Η Χριστίνα ξανθιά κ το βικακι η πανέμορφη ρωσιδουλα είναι ότι καλύτερο για τα τωρα δεδομένα στην ακτίνα του πεζοδρομίου που περπατησες! Από την πρώτη φορά μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα. Ειδικά για τη Χριστίνα που ειναι μεσα στο ναζι αλλα η Βίκυ είναι πιο όμορφη φαίνεται λιγο ψυχρη στην πρωτη συνέδρια (ειναι ρωσιδα μην το ξεχνάς )αλλα μετα ολα lux . Αν θες δώσε κ μια δεύτερη ευκαιρία στη Βίκυ να σε μάθει κ θα περάσεις καλύτερα την επόμενη φορά....... για τις άλλες δύο που αναφέρεις δεν έχω άποψη....μου περνάνε απαρατηρητες!!

Τελευταία τροποποίηση:

kollitogamisi

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
54
Πόντοι
0
Ρομαντικός μπουρδελακιας προερχόμενος εκτός Αττικής από τον βορρά ψάχνει απεγνωσμένα την ιονελα που παλιά ήταν στην Μαραθώνος , έψαξα πολύ διάβασα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι , κάθε βοήθεια θα θεωρηθεί πολύτιμη . Winter is coming

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Ρομαντικός μπουρδελακιας προερχόμενος εκτός Αττικής από τον βορρά ψάχνει απεγνωσμένα την ιονελα που παλιά ήταν στην Μαραθώνος , έψαξα πολύ διάβασα πολύ αλλά δεν βρήκα κάτι , κάθε βοήθεια θα θεωρηθεί πολύτιμη . Winter is coming
κανε εναν κοπο και ρωτα βεργας 3.
ισως μαθεις κατι... αν σου πουνε δηλαδη.

ΛΟΚΑΤΖΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
14
Πόντοι
0
24 ωρες δουλεύει η κοπέλα
Οποτε εχω παει την εχω πετύχει.. Μια μερα στο καλοκαίρι μου ειπε πως εχει 19 ώρες που γαμιεται..

Μου εχει εκμυσηρευτει επισης πως θελει να σταματήσει και να παντρευτεί οποτε μάλλον για αυτο οι υπερωρίες
Το Σάββατο που πηγα δεν ηταν εκει ρωτησα τον τσατσο και εμαθα οτι θα ηταν Κυριακή 6-12 το βράδυ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Κάποιες μέρες δουλεύει Βέργας 3 μετά τις 0000

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Η Ρενάτα η μούνα η ρωσόφωνη από την πρώην
μοντελοαλυσίδα ( Φυλής 54, 66 κλ΄π) εργάζεται
σε κα΄ποιο στούντιο, κατά πληροφορίες .

Γνωρίζει κανείς σε ποιο ;

Σήμερα Τρίτη 13.12.2022
Τρίτη και 13 δηλαδή, πήγα και πήρα την Ιζαμπέλα
Φυλής 54 πάνω, δεν είχε κόσμο και ήταν καλά.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Η Ρενάτα η μούνα η ρωσόφωνη από την πρώην
μοντελοαλυσίδα ( Φυλής 54, 66 κλ΄π) εργάζεται
σε κα΄ποιο στούντιο, κατά πληροφορίες .

Γνωρίζει κανείς σε ποιο ;

Σήμερα Τρίτη 13.12.2022
Τρίτη και 13 δηλαδή, πήγα και πήρα την Ιζαμπέλα
Φυλής 54 πάνω, δεν είχε κόσμο και ήταν καλά.
Alien Girls Νέα Φιλαδελφεια.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δύο νέες αφίξεις στο Φωκαίας 25 όροφος.
Και οι δύο λατίνες.
Η μία η Άννα, κοπέλα κάτω από 25, γύρω στο 1,65 με κανονικό σώμα αλλά και μία χαλάρωση στην κοιλιά.
1,5 βυζάκι και γλυκό προσωπάκι, σαλόναρε χαμογελαστή. Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Η δεύτερη κοπέλα, μία που μου διαφεύγει το όνομα, αφού ούτε η τσατσά το θυμόταν, νταρντάνα νεαρή και αυτή ίσως πάνω από 25,
σώμα με γεμάτη περιφέρεια και μαύρα ίσια μακριά μαλλιά.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Δύο νέες αφίξεις στο Φωκαίας 25 όροφος.
Και οι δύο λατίνες.
Η μία η Άννα, κοπέλα κάτω από 25, γύρω στο 1,65 με κανονικό σώμα αλλά και μία χαλάρωση στην κοιλιά.
1,5 βυζάκι και γλυκό προσωπάκι, σαλόναρε χαμογελαστή. Καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Η δεύτερη κοπέλα, μία που μου διαφεύγει το όνομα, αφού ούτε η τσατσά το θυμόταν, νταρντάνα νεαρή και αυτή ίσως πάνω από 25,
σώμα με γεμάτη περιφέρεια και μαύρα ίσια μακριά μαλλιά.
Αννα κ Ταμαρα.Η 2η ηταν η ανορεξικη που δουλευε πριν εμφανιστει η Λινα:smiling-face-with-heart-eyes:
Οργωσα με λυσσα την Αννα απο την πολη του Εσκομπαρ.
Γουσταρε απειρα το ακραιο γαμησι μεχρι που με εχυσε.
Σιγουρα θα ξαναπαω.
Ολα αυτα κατα τις 1900.
Δεν γνωριζω κατι για την νταρντανα:dunno:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αννα κ Ταμαρα.Η 2η ηταν η ανορεξικη που δουλευε πριν εμφανιστει η Λινα:smiling-face-with-heart-eyes:
Οργωσα με λυσσα την Αννα απο την πολη του Εσκομπαρ.
Γουσταρε απειρα το ακραιο γαμησι μεχρι που με εχυσε.
Σιγουρα θα ξαναπαω.
Ολα αυτα κατα τις 1900.
Δεν γνωριζω κατι για την νταρντανα:dunno:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Προφανώς θα αλλάξανε, γιατί η δεύτερη κοπέλα που ήταν με την Άννα σίγουρα ανορεξικιά ΔΕΝ την έλεγες. :2funny:
edit: Έγραψες και ώρα, εγώ πέρασα 21:30 το βράδυ.

Την δοκίμασα την Άννα, πρόσχαρη και δοτική, χρησιμοποιει baby oil αντί για λιπαντικό.
Ήρθε και τριβόταν στον πούτσο μου με το baby oil, με καβάλησε και μετά την καβάλησα και εγώ.
Σχετικά καλό στοματικό βαθύ(με καπότα), την πίεσα κιόλας χωρίς μα και μου.
Στα βαθιά μπασίματα στους 2 τελευταίους πόντους έπιανα πάτο και πεταγόταν σαν ελατήριο :2funny:
Δάχτυλα πήρε, γλωσσόφιλα έδωσε, αλλά δεν με κάλυψε από εμφάνιση (σωματικά κυρίως) οπότε δεν νομίζω να υπάρχει επαναληπτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Τι λες τώρα;;;;;;;
Καί με 10 ευρώ εποχή καραντίνας πού ήταν μόνο το μετάξι ανοιχτό,έκανε το καλύτερο πρόγραμμα με τρελή συμετοχή και όρεξη.
Αφού ξεπέρασα το κομμάτι με το βρώμικο δωμάτιο την έπαιρνα 4 με 5 δωμάτια σερί στο ένα χύσιμο, την έκανες ότι ήθελες.
Με 50 ευρώ περνούσες μια ώρα σχεδόν μαζί της.
Όταν άνοιξαν κανονικά φυλής δεν την ξανά πείρα.
Καί από ότι διάβαζα μετά χάλασε αρκετά.
Νομίζω είναι μια που θα θυμόμαστε.δεν περνάνε συχνά τέτοια φρούτα.

Αντρεας79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά θέλω να κάνω μια βόλτα Τετάρτη απόγευμα...Προς τα βόρεια έχουμε τπτ καλό;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Προφανώς θα αλλάξανε, γιατί η δεύτερη κοπέλα που ήταν με την Άννα σίγουρα ανορεξικιά ΔΕΝ την έλεγες. :2funny:
edit: Έγραψες και ώρα, εγώ πέρασα 21:30 το βράδυ.

Την δοκίμασα την Άννα, πρόσχαρη και δοτική, χρησιμοποιει baby oil αντί για λιπαντικό.
Ήρθε και τριβόταν στον πούτσο μου με το baby oil, με καβάλησε και μετά την καβάλησα και εγώ.
Στα βαθιά μπασίματα στους 2 τελευταίους πόντους έπιανα πάτο και πεταγόταν σαν ελατήριο :2funny:
Δάχτυλα πήρε, γλωσσόφιλα έδωσε, αλλά δεν με κάλυψε από εμφάνιση (σωματικά κυρίως) οπότε δεν νομίζω να υπάρχει επαναληπτική.
Nα γιατι ανεφερα την ωρα της μαχης:fuck1::fuck1::fuck1:
Γαμησες την Αννουλα τυπε?
Της ειπες Χ.Πολλα για την γιορτη της?

:D::D::D:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Nα γιατι ανεφερα την ωρα της μαχης:fuck1::fuck1::fuck1:
Γαμησες την Αννουλα τυπε?
Της ειπες Χ.Πολλα για την γιορτη της?

:D::D::D:
Ναι την πήρα, έκανα edit το παραπάνω μήνυμα, οπότε ξανατσέκαρέ το.
Της είπα Χρόνια Πολλά με τον δικό μου τρόπο :alivedick:

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.730
Πόντοι
201
Τι λες τώρα;;;;;;;
Καί με 10 ευρώ εποχή καραντίνας πού ήταν μόνο το μετάξι ανοιχτό,έκανε το καλύτερο πρόγραμμα με τρελή συμετοχή και όρεξη.
Αφού ξεπέρασα το κομμάτι με το βρώμικο δωμάτιο την έπαιρνα 4 με 5 δωμάτια σερί στο ένα χύσιμο, την έκανες ότι ήθελες.
Με 50 ευρώ περνούσες μια ώρα σχεδόν μαζί της.
Όταν άνοιξαν κανονικά φυλής δεν την ξανά πείρα.
Καί από ότι διάβαζα μετά χάλασε αρκετά.
Νομίζω είναι μια που θα θυμόμαστε.δεν περνάνε συχνά τέτοια φρούτα.
Και στην αρχη φυλης αξιζε......ηταν και καθαρο το μπουρδελο στον οροφο.......game over για αυτην........

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.800
Πόντοι
2.846
Τα όμορφα πιπινια με τα αποστειρωμενα προγραμματα.....οι πελάτες τους στην μεγάλη πλειοψηφία πρόκειται για γερόντια!

Για έναν γέρο..... ένα όμορφο πιπινι στο 20ρικο€ ή στο 10ρικο€ τους φαίνεται σαν όνειρο!
και γιατί δηλαδή, τι έχουμε εμείς τα γερόντια; :cheesy:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Στο 2 ηταν μια ξανθιά παχιά μεγαλοκυρία με βαριά μπουτια και επιβλητικό βλέμμα _ < Η Αλεξάνδρα, παλιά από Κων/ νου Σχοινά 2 _ και Λιοσίων 303 , γερασμένη , παρατημενη πλέον , και με άσχημες τομές από επεμβάσεις στο πρόσωπο .
Σλαβόφωνη που το παιζει και .. Γερμανίδα :headbang: _ Στο Λ 303, δηλ. στο απέναντι από του Κωστή , κάποτε έσκιζε , αλλά .. πριν 18 χρόνια ... Αναλυτικά εδω .. Η ιστορική επιστήμη .. ενίκησεν :O
--

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Συναγωνιστές, κάποια με καλές αποδόσεις τρομπέτα για μετά μερόνυχτα βάρδια φυλής η Λιοσίων... Γνωρίζει κάποιος κάτι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom