Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (21 μέλη και 156 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.688
Πόντοι
2.836
Ενημέρωση για όλους τους οπαδούς της Εβελινας. Ήμουν χθες μεσημερι Πατησίων κ πήρα τηλ την 2τσα αν δουλεύει για να πάω κ μου είπε ότι θα λείπει η κοπέλα για κάποιες μέρες γιατί έβγαλε φρονιμίτη κ αναρρώνει.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.688
Πόντοι
2.836
Πέρασμα χθες μεσημερι από Φυλής.....πολλά κλειστά κ τίποτα αξιολογο για τα δικά μου γούστα.... κατρακύλα και βουρκος κατάσταση.....πέρασα με δύο γνώριμες την βικυ φυλης 69β για άλλη μια φορά τέλεια κ μια Άννα αλβανιδα από φωκαιας 17β που έλειπε τελευταία το απόγευμα μπορεί να ήταν καλύτερα στη 2 βάρδια αλλα πήγα λιωσιων

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
παιδια καλησπερα . αυτη την σλοβακα το εσκορτ με τις απατες την ειχε παρει κανεις ??

υπαρχει καποιο θεμα με αυτην στο σαιτ ετσι μου ειπε ο αντμιν αλλα δεν βρισκω κατι .

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.659
Πόντοι
9.450
Για γίνε λίγο πιο αναλυτικός τύπε μου... :rockon: Κι αν κάτι δεν λέγεται στο φόρουμ στείλε π.μ. να τα πούμε...:hi:
Η Ρίτα μύστη κάνει ακάποτα γαμησια..δε ξέρω αν τα έχει κόψει..αλλά από τότε στο Φώκαιας 24 πάνω εκανε.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.320
Πόντοι
13.626

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.688
Πόντοι
2.836
Δεν έχω προλάβει να την δω αλλα αφού έβγαλε φρονιμίτη είναι λογικά κάτω από 40 σύμφωνα με το γκουγκλ. Κατι ξετρύπωσα ως στοιχείο. Ειμαι σε καλό δρόμο.
Είναι 33 ετών σύμφωνα με τη δήλωση της. Τόσο φαινεται κ είναι μια γυναικαρα αν γουστάρεις περνας αν όχι προσπερνάς ....τόσο απλό το θέμα !!!!

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.715
Πόντοι
491
Και η τσαρκα απόψε κλείνει με την....

Σαμπινα!!!

Βέργας 7 λοιπόν αν και δεν είχα περάσει ποτέ μαζί της, δικαιολογεί τη φήμη της.
Φρέσκο ζωηρό παιχνιδιαρικο!

Οκ απλό πρόγραμμα αλλά μπράβο και μαγκιά της!
Δεν σε ξενερωνει με τίποτα.
Βαθμολογία 9.5/10

Και

Καλησπερα μωρακια μου σας περιμενω Οδος Βεργας 7 στο πανο σημερα απο της 19.00 εως της 5.00 το πρωι.ευχαριστω πολυ για χτες απο καποιον που μου προσφερε λουλουδια κοκκινα τριανταφυλα στο μαγαζι.Φιλακια πολλα μωρακια μου.
Θα ηθελα πολυ ρε μυστες να δω απο κοντα τον τυπο που μπηκε στο μπουρδελο με ανθοδεσμη.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.262
Πόντοι
731
Παρασκευή βράδυ επίσκεψη στο φωκ 27 άνω με Λίνα.
Ο τρόπος πού σαλοναρει δεν μου άφησε πολλές επιλογές
Για εμένα πολύ όμορφη και σέξι.
Μέσα ήταν λίγο πιο συγκρατημένη στο μπαλαμουτι από την περασμένη βδομάδα που την είχα ξανά πάρει.
Στον αγώνα ήταν ζεστή αλλά εμφανώς κουρασμένη.
Μετά από δύο στάσεις καταλήξαμε να έχει ξαπλώσει γυρίζωντας το κολαρακι τής, και μετά από αισθησιακό πίσωκωλιτο έχυσα πάνω στο κολαρακι τής.
Αφού την ρώτησα αν μπορώ.
Δεν μπόρεσα να την πάω σε γρήγορους ρυθμούς γιατί έδειχνε ότι πονούσε.

Μέσα σε μία βδομάδα το ξεκωλιασατε το κοριτσάκι...

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.262
Πόντοι
731

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.724
Πόντοι
456
ξέχασα να γράψω, η Μπάρμπαρα έχει σημάδια ότι της έρχεται περίοδος, οπότε μέσα στη μέρα μπορεί να φύγει
Σωστος !!! γιατι στις 12,30 το μαγαζι εκλεισε , απο Τεταρη η Πεμπτη που θα εχει ξεκαθαρισει εντελος .!!!!!!!

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Φυλής σήμερα και οι 2 τελευταίες βάρδιες νέκραααα!!! Μόνο Άννα (ποιος θέλει να με γαμησει ) και Ιζαμπέλ η μαύρη σιλικονατη γαζέλα...Βέργας όλα είχαν από έναν λόχο μέσα σε μπόρεσα να δω τίποτα !! Έφυγα αχυστος και έκατσα να περιμένω και την μεταμεσονύχτια βάρδια!! Που καταντησαμε έτσι ρε λεβέντες

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
68
Like
15.561
Πόντοι
9.436
επισκεψη πριν λιγο Φυλης 65β κατα τις 23:20 να δω μηπως επανηλθε η Μπιουτη αλλα τελικα δεν .....τελος παντων επειτα απο αρκετη ωρα τσαρκα κατεληξα Φυλης 109β με την Κατερινα την λευκορωσιδα κοκκινομαλα μιλφ για ενα γρηγορο αδειασμα...παιδες ειμαι σε αναμονη οποιος παρει χαμπαρι την Μαυρουλα Μπιουτη να εχει επανελθει ας το γραψει εδω....

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191
Σαμπίνα γερά πάρτους τα λεφτά !!!!

επισκεψη πριν λιγο Φυλης 65β κατα τις 23:20 να δω μηπως επανηλθε η Μπιουτη αλλα τελικα δεν .....τελος παντων επειτα απο αρκετη ωρα τσαρκα κατεληξα Φυλης 109β με την Κατερινα την λευκορωσιδα κοκκινομαλα μιλφ για ενα γρηγορο αδειασμα...παιδες ειμαι σε αναμονη οποιος παρει χαμπαρι την Μαυρουλα Μπιουτη να εχει επανελθει ας το γραψει εδω....
Αγαπητέ και εμείς περιμένουμε, δυστυχώς όπως είπε και συναγωνιστή πιο πρίν, παραμύθι ότι θα γυρίσει από τον τσάτσο και ίσως να έχει δίκιο (είπε για νοέμβρη, είπε για δεκέμβρη τίποτε ακόμη).

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.724
Πόντοι
456
Καλησπέρα Kostakis27, η Μπαρμπόρα με τέτοια εμπειρία, με το που μπεις και σε κοιτάξει από πάνω ως κάτω σε καταλαβαίνει καλύτερα από ψυχολόγο. Αν θέλεις κάτι έξτρα στο δίνει απλόχερα (ότι και να ειναι αυτό....), εγώ ανάλογα με την διάθεση δεν λέω κάτι και πάει σε girlfriend experience, ή μπορεί να ζητήσω πρωκτικό - εκτόνωση στο στόμα, δεν λέει ποτέ σε κάτι όχι, π.χ την τελευταία φορά Τρίτη, επειδή δεν ήθελα 69 κάθισα στο κρεβάτι λίγο πιο υπερυψωμένα και το κατάλαβε και έκανε το κλασσικό ακα με ισπανικό, δεν υπάρχει η κοπέλα.
Η Μπαρμπορα δεν εχει εξτραδακια , το προγραμμα της ειναι στανταρ οπως το γραφει και ο γκουρο της ενημερωσεις Ν Σ .

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.088
Πόντοι
1.191
Η Μπαρμπορα δεν εχει εξτραδακια , το προγραμμα της ειναι στανταρ οπως το γραφει και ο γκουρο της ενημερωσεις Ν Σ .
Ναι έχεις δίκιο ας διώξουμε λίγο κόσμο όλοι εκεί πηγαίνουν, να βρίσκουμε και κανένα δωμάτιο, σωστή παρατήρηση, τα άλλα κορίτσια τι θα γίνουν...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom