Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 13.636
Πιπαρες Πιπαρες Πιπαρες!!!Καλη η ζανα μυστη??
Πιπαρες Πιπαρες Πιπαρες!!!Καλη η ζανα μυστη??
Μαζί με την Ρίτα η αύξηση στα 20€;Καλησπέρα μάγκες! Πήγε φίλος μου σήμερα στη Βαλέρια, Λεωνίδου και Κολωνού γωνία αν δεν κάνω λάθος, και από 15 ευρώ που ήταν το πήγανε στα 20. Τι έγινε, έχω χάσει επεισόδια;
ενεργειακη κρισηΚαλησπέρα μάγκες! Πήγε φίλος μου σήμερα στη Βαλέρια, Λεωνίδου και Κολωνού γωνία αν δεν κάνω λάθος, και από 15 ευρώ που ήταν το πήγανε στα 20. Τι έγινε, έχω χάσει επεισόδια;
Μαζί με την Ρίτα η αύξηση στα 20€;
δεν υπάρχει πια, και όχι "που και καλά"...εκεί δούλευεΑυτή η λεγόμενη μοντελοαλυσιδα στα μπουρδελα ποια σπιτάκια είναι; που και καλά δούλευε η Σαμπινα
Την Βαλέρια την είχα πάρει πρωινή βάρδια στα 15€ και δεν είναι για επανάληψη.Δεν ξέρω, δεν πηγαίνω Κολωνού, μου το 'λεγε ένας φίλος που πήγε σήμερα και με έλουσε κρύος ιδρώτας μην υπάρξει γενική άνοδος των τιμών, όχι μόνο Μετάξι αλλά γενικά..
όχι σαν κάτι άλλες που μοσχοβολάνε Χύστεριν...Το στόμα της μοσχοβολουσε κάθε φορά Listerine!
Νεσκαφέ εσύ ?Καλημερια αγορια σημερα σας περιμενω στην οδος Βεργας 7 να περασουμε ωραια.
Την Βαλέρια την είχα πάρει πρωινή βάρδια στα 15€ και δεν είναι για επανάληψη.
Ναι, πρωινή, στο Κολωνού 32Α, εκεί που δουλεύει η Ρίτα το απόγευμα.MΙΣΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...
1) ερώτηση, μιλάμε για την Βαλέρια που λογικά δουλεύει κυρίως Κολωνού στα 15 ευρώ σχετικά ψηλή με μακρύ καστανό μαλλι?
2) αν ναι έχω να πω....(βασικά απαντήστε πρώτα)
οκ τι γίνεται...Ναι, πρωινή, στο Κολωνού 32Α, εκεί που δουλεύει η Ρίτα το απόγευμα.
Εγώ προσωπικά έγραψα πως δεν είναι για επανάληψη.οκ τι γίνεται...
παντρεύεται, και λογικά θέλει να τα "μαζέψει" για να την κάνει, άρα...
1) όσοι την θέλουν ας πάνε γιατί ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ (Δε λέω μαλακίες)
2) δεν σχολιάζω άλλο μόνο κακίες θα πω
1) δεν τον ενδιαφέρει, το ξέρει,Εγώ προσωπικά έγραψα πως δεν είναι για επανάληψη.
Παρθένα θα την πάρει.
Η ανκα σε ποιο μαγαζί δουλεύει; Δεν κατάλαβα με συγχωρείς που ρωταω. Μπας και πάω να την πάρω τώρα2120 Σκαω πλ.Βικτωριας.
Φυλ 66 Αριστερα ανοιχτο Δεξια κλειστο.
Φωκ13Ισ.ανοιχτο Υπ.κλειστο
Φωκ17+τα 2 ανοιχτα
Φωκ19 Ριτα με φουλ εκτως κωλου.
Φωκ25Ανω κλειστο Κατω ανοιχτο.
ΦωκΜπιλιαρδαδικο κ τα 3ανοιχτα.
Στην υπογα επεστρεψε η Ανκα με ξανθες ανταυγες.
Την οργωσα με λυσσα,ενω ελεγε οτι ποναει η μητρα της
Πως ομως να αντισταθω σε ενα σφιχτοκορμο πορνιδιο με κοιλιακους
Ειναι βεβαιο πως θα ξαναπαω
Βενζινοαλυσιδα ολα ανοιχτα.
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα.
Αυτα τα λιγα απο μενα...
...καλα να περνατε με τις αγαπημενες μας πορνες
Φωκαιας 7 υπογειο.Η ανκα σε ποιο μαγαζί δουλεύει; Δεν κατάλαβα με συγχωρείς που ρωταω. Μπας και πάω να την πάρω τώρα
Ασ ξεκινήσω από το όλοι εδώ μέσα δίνουμε χρήματα για ζωές κάποιον ιερόδουλων.για το πούτσο είσαι δώστε μαλάκες τα λεφτά σας να κάνει ζωάρα
Βάρδια απογευματινηΕυχαριστω!
Βαρδια;