Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (14 μέλη και 225 επισκέπτες)

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασμα προηγουμένως στο Δίδυμου 27, οπου ηταν η Μιλενα και η Βικτωρια.
Αρχικά βγήκε η Βικτωρία στο σαλόνι με ένα ξινισμένο ύφος "Αφού με ξέρεις"...
και τι σημαίνει αυτό; το 90% των μπουρδελιαρηδων σε ξέρει, δεν θα βγεις να σαλονάρεις.
Τέλος πάντων, μου την έδωσε λιγο αυτό, βγαίνει μετά από κάτι δεύτερα η Μιλενα μέσα στην ευγένεια και χαρά.
Εδω είμαστε, έτσι κερδίζονται οι πελάτες χαζούλα Βικτωρια.
Εννοείται ότι έχω πολλές εμπειρίες με την Μιλενα απο το παρελθόν οποτε δεν δυσκολεύτηκα.
Σήμερα πέρασα 2 φορές μαζί της, είχε πάρα πολλά κέφια, πραγματικά, το ζούσε το γαμήσι στα ορθια, στο καναπεδάτο, το τσιμπουκι πορνοσταρικο φτυσιματα, πνίξιμο, καραμελωμα, χυσιμο στο στομα μέχρι τελευταίας σταγονας, τα πάντα όλα.
Λίγο πολύ την ξέρετε, μαζί της δεν περνάει αυστηρά μόνο όποιος γουστάρει μοντελέ σώματα και μιλφαρες.
Η Μιλενα είναι η πιο τίμια περίπτωση.
Δε νομιζω να υπάρχει καλύτερη περίπτωση τώρα στην Φυλης.
Αν μιλούσε δε και Ελληνικά θα ήταν Τζακ ποτ.
Αλλά στα Αγγλικά εχει δει πολλές τσόντες με την Lisa Ann το κατέχει.
Εύγε κορίτσι μου.
Έτσι για την ιστορία...
Η Μιλένα ξεκίνησε από Αμαλιάδα σε κάτι σπιτάκια μέσα σε κάτι ελαιονες.
Τα βυζιά ήταν φυσικά και κρεμαστά,ψαρομενη μεν αλλά το γαμησι το ζούσε.
Είχα μήνη κάνα τρειημερο εκεί κοντά καί πέρασα και της τρεις μέρες.
Ερχόταν στο δωμάτιο με το κινητό καί έβαζε τραγούδια.
αφηνόταν στα χέρια μου και ήταν λες καί ήμουν με την γκόμενα μου.
Φαινόταν ότι το έχει τό άθλημα.
Εμένα δεν μου αρέσουν η χοντρουλες, αλλά αυτή με καυλωνε.
Πρέπει να έχουν περάσει 3 χρόνια.
Όταν ξανά πέρασα μετά από 3μηνο από εκεί, ρώτησα και μου είπε η τσατσά ότι είχε έρθει άλλη μια φορά γιατί την ζητούσαν η πελάτες.

Πριν καιρό διάβαζα από τα παιδιά για Μιλένα....δεν πάς λέω να δεις τι παίζει.
Βγαίνει με κάτι αυτιά στο κεφάλι μια χοντρούλα.Λεω άσε και φεύγω.
Σε μια άλλη βόλτα που δεν εύρισκα στανταρακι... περνάω.
Καί στο μπαλαμουτι μου λέει δεν με θυμάσαι;

(Φωτογραφίκη μνήμη η άτιμη)

Καλά πέρασα... έχει ομορφηνει αλλά παλιά ως καινούργια ήταν ακόμα πιο αληθινή.
Απίστευτο υπάρχουν τέτοια κορίτσι στον χώρο.
Ίσως ξανά περάσω κάνοντας εξαίρεση για μια καυλιάρα χοντρούλα.

Για μήνυμα πήγα αλλά λέω να τό ανεβάσω κριτική

Αυτά.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Φυλής 84Β Η Άννα η Ταιλανδή, με γελάκια και έντονα eye contact στο σαλόνι, αλλά μέσα δεν θα με αφήσει να σταυρώσω μπάσιμο στο μουνί της.
μπα; μάλλον θα την πέτυχες στις καλές της. Εμένα τις προάλλες μόνο που δεν με έβρισε μόλις την είδα στο σαλόνι και κατάλαβε ότι δεν θα μπω δωμάτιο. Με αγριοκοίταγε λές κι ήθελε να με χαστουκίσει :cheesy: :cheesy:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
μπα; μάλλον θα την πέτυχες στις καλές της. Εμένα τις προάλλες μόνο που δεν με έβρισε μόλις την είδα στο σαλόνι και κατάλαβε ότι δεν θα μπω δωμάτιο. Με αγριοκοίταγε λές κι ήθελε να με χαστουκίσει :cheesy: :cheesy:
Μπήκε μέσα και μετά έφυγα. Χαζός είμαι; :2funny::2funny::2funny::2funny:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
Μπήκε μέσα και μετά έφυγα. Χαζός είμαι; :2funny::2funny::2funny::2funny:
έτσι μπράβο. Καλά που μου το είπες για να μαθαίνω κώδικα συμπεριφοράς στο σαλόνι.
Όχι τίποτα άλλο, είναι κουκλάρα, είναι ασιάτισσα και τρώγομαι να πάω να φολιαστώ κάποια στιγμή :grin:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
έτσι μπράβο. Καλά που μου το είπες για να μαθαίνω κώδικα συμπεριφοράς στο σαλόνι.
Όχι τίποτα άλλο, είναι κουκλάρα, είναι ασιάτισσα και τρώγομαι να πάω να φολιαστώ κάποια στιγμή :grin:
Πήγαινε, γλείψε, φύγε. :badair:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
τα πρώτα μαντάτα για ακάποτες πίπες με χύσιμο στο στόμα, τα άκουσα το 2002 από άλλες πουτάνες που είχαν φρίξει..
Κώλο παντως εύρισκες και νωρίτερα..

Όλα αυτά τα έκαναν χωρίς έξτρα χρέωση η Ρίτα μαζί με την Νανά (αργότερα υπόγειο Καλύμνου) από το 1992 στο Φυλής 66 επιλεκτικά !!!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φυλής 66 , με την Ελενα την Αλβανίδα , που την έχω δει live να πειράζει ...και να παίζει με τα γυαλιά του θρυλικού μέλους ..bakalhs !

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
Με τοσους πυρφορους αγαμητους εκει εξω που ειναι ικανοι να δωσουν και την ψυχη τους, λιγο δυσκολο..

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Σήμερα η Ρίτα ζητάγε 20€ για είσοδο στην Κολωνού .βλέπω να πηγαίνει για χρεοκοπία
Μαλλον ζηταει να φτιαξει δεδικασμενο.Αν περασει μια φορα το εικοσαρικο εκει,μετα θα αρχισουν παντου.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.733
Πόντοι
5.946
Σημερα θα ειμαι σε ρεπο ξανα απο κοντα απο αυριο.το βραδυ οποιος θελει ερωτησεις η αποριες ας μου στειλει στο προσωπικο intagram.
και εμείς που δεν γνωρίζουμε το προσωπικό σου ινσταγκραμ? που να στείλουμε τις απορίες μας?

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Όλα αυτά τα έκαναν χωρίς έξτρα χρέωση η Ρίτα μαζί με την Νανά (αργότερα υπόγειο Καλύμνου) από το 1992 στο Φυλής 66 επιλεκτικά !!!
Τι μου θύμησες ρε φίλε...τα γαμησια που έχω κάνει με την Νανά δεν ταχω ζήσει ποτέ με πουτανα..την γαμαγα σχεδόν κάθε μέρα και μόνο από τον κωλο..της το είχα κάνει χωνί.
Πολλές φορές την εχυνα στα μούτρα και στα μάτια, έβγαζε την γλώσσα έξω και το απολάμβανε.. μιλάμε για μισό κιλό χυσαμολι
Κάποιες φορές με άφηνε να την γαμαω από τον κωλο χωρίς προφυλακτικό... μετά καθόταν σαν να εχιεζε , βγαίνανε τα χυσια απ' την κωλοτρυπιδα της και σκουπίζοταν, τα έβλεπα...την Ρίτα την είχα φορτώσει με πολύ χυσαμολι στο στόμα, ήταν και ωραία γκόμενα... μεγαλεία

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Πρωινη επισκεψη Κολωνου 32Γ, με παρακίνησε το σκηνικο του καιρου(οσο πιο Σκανδιναβικο,τοσο περισσοτερη διαθεση για επισκεψη σε οικους),καθως κατεβαινα τις σκαλες η υπηρεσια παραγγελνε απο το τηλέφωνο 2 πιτες για να φανε τα κοριτσια πιθανον. Λατίνες...πήρα την Αννα 2η φορά
Πιπα με καπότα,ανεβηκε λιγο πανω και μετα την γαμησα σε ιεραποστολικο...δεν βγαζει ρουχα παραμόνο τα βυζια της εκτος σουτιεν,ενω παιχτηκαν και γλωσσοφιλα(δειγμα πάθους και συναισθηματων).

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom