Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.919
- Πόντοι
- 9.846
Εγώ, τίποτα, η Μπαρμποραρα όμως θα σε λιώσει στα βυζοσκαμπυλα!Χαχαχαα γιατί τ θα Μ κάνεις;;;
Εγώ, τίποτα, η Μπαρμποραρα όμως θα σε λιώσει στα βυζοσκαμπυλα!Χαχαχαα γιατί τ θα Μ κάνεις;;;
Ναι έκανε λάθος το τ9 χαχαχαχχ..Αυτό θέλω να Μ κάνει η καύλα...Εγώ, τίποτα, η Μπαρμποραρα όμως θα σε λιώσει στα βυζοσκαμπυλα!
Καλησπέρα φίλε. Είναι η τέλεια πρόταση στα 20 ευρώ. Δεν βιάζεται στο δωμάτιο ενώ παρέχει φουλ πρόγραμμα. Αν είσαι ευγενικός μαζί της δε, θα περάσεις ακόμη καλύτερα.Η μπαρμπορα από βέργας είναι καλή;Κάτι φωτό π είδα με Καυλωσαν φουλ...
αναλογως την ψυχολογικη της κατασταση.Η μπαρμπορα από βέργας είναι καλή;Κάτι φωτό π είδα με Καυλωσαν φουλ...
Εννοείται πως είμαι φουλ ευγενικός κ καθαρός πρωτίστως,γτ κ αυτό μετράειΚαλησπέρα φίλε. Είναι η τέλεια πρόταση στα 20 ευρώ. Δεν βιάζεται στο δωμάτιο ενώ παρέχει φουλ πρόγραμμα. Αν είσαι ευγενικός μαζί της δε, θα περάσεις ακόμη καλύτερα.
Τι ώρας παίζει ;Θα περάσεις καλά συναγωνιστή αρκεί να είσαι "cool" και θα σου λιώσει η Βαρβάρα .
Θα σου τα κάνει και από την καλή και από την ανάποδη !!!
Φώκαιας 27 υπόγειο...Άννα αν θυμάμαι καλά είναι καυλιάρα φουλΦυλής Φωκαίας κλπ επίσκεψη χτες βράδυ, πραγματικά δεν υπάσχουν κοπέλες.. έχει αλλάξει η αγορά. Μόνο ότι στάνταρ υπάρχει ένα δυο από παλιά .. κρίμα
Τι ώρες ; Άλλη πέτυχα χτες γιαυτο ρωταω !Φώκαιας 27 υπόγειο...Άννα αν θυμάμαι καλά είναι καυλιάρα φουλ
Εγώ όσα χρόνια παω μια χαρά είναι. Τώρα αν κάποιοι μαλακες της ζητάνε παπαδες τότε είναι φυσικό να της ανεβάζουν το αίμα.αναλογως την ψυχολογικη της κατασταση.
Βράδυ συνήθωςΤι ώρες ; Άλλη πέτυχα χτες γιαυτο ρωταω !
Εγω στην πρώτη την πέτυχαΗ Εύα είναι δεύτερη βάρδια ;
Την ειχα γνωρισει φυλης 71 στον οροφο.Ητανε με τα φεγγαρια της.Την νομιζα πιωμενη.Μια φουσκωνε,μια αδυνατιζε.Συμπεριφορα και ομιλια αλλοπροσαλη.Αλλα καλη γυναικα.Καλη επαγγελματιας.Αν ηταν στα καλα της θα περναγες φινα.Εγώ όσα χρόνια παω μια χαρά είναι. Τώρα αν κάποιοι μαλακες της ζητάνε παπαδες τότε είναι φυσικό να της ανεβάζουν το αίμα.
Θεωρώ πως είναι και ατομάρα να συζητησεις έξω, δεν είναι στόκος. Επίσης έχει και πολυ γέλιο.
Η Εύα είναι ωραία αξίζει να πάω να την πρω τώρα;Αγκυρας 12 Μαρια και Ευα με συνεχωμενα δωματια και αμαμονη δυο πελατες.
Διδυμου 27 κλειστο.Φωκαιας 27 υπογα μια ρουμανα Νταϊανα.Ισογειο Αννα η γνωστη.Κατεληξα Αριστο για σουβλακια.
Το φουσκωμα ξεφουσκωμα οφείλεται σε προβλημα θυροειδή. Παρολαυτα το ρυθμίζει μια χαρά. Ένα τεράστιο ποσοστο των σημερινών γυναικών έχουν αυτό το θέμα υγείας. Αντιμετωπισημο μεν, αμα δεν το προσεξεις επικίνδυνο δε!Την ειχα γνωρισει φυλης 71 στον οροφο.Ητανε με τα φεγγαρια της.Την νομιζα πιωμενη.Μια φουσκωνε,μια αδυνατιζε.Συμπεριφορα και ομιλια αλλοπροσαλη.Αλλα καλη γυναικα.Καλη επαγγελματιας.Αν ηταν στα καλα της θα περναγες φινα.
Η μπαρμπορα δεν είναι χτεσινή, με το που πατήσεις το πόδι σου στη σάλα ξέρει τι άνθρωπος είσαι κ τι γουστάρεις.Η μπαρμπορα από βέργας είναι καλή;Κάτι φωτό π είδα με Καυλωσαν φουλ...
ΣΩΣΤΟ !!! Ουτε η κολυμβηθρα του Σιλωαμ δεν θα τον ξεπλενει !!! ( πολυ θα ηθελα να δω τετοια φαση ) χαχαΝα μην τον παρει χαμπαρι η Μπαρμποραρα και μετά ποιος τον μαζευει!! ΧΑΧΑΧ