giwrgaras21
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2022
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες απο ηρακλειο κρητης ανεβαινω αθηνακαι θελω να παω μεταξουργιο ειναι 10 ευρω ακομα η εχει αλλαξει?ευχαριστω
εκτός 3-4 οίκων που συγκεκριμένες κοπέλες παίρνουν 15, στους υπόλοιπους ναι 10καλησπερα συναγωνιστες απο ηρακλειο κρητης ανεβαινω αθηνακαι θελω να παω μεταξουργιο ειναι 10 ευρω ακομα η εχει αλλαξει?ευχαριστω
σε ευχαριστω πολυεκτός 3-4 οίκων που συγκεκριμένες κοπέλες παίρνουν 15, στους υπόλοιπους ναι 10
Επισης το <<νταρντανα>> και το <<νταρντανοχοντρη>> εχουν πλακα..χαχαΌποτε γράφεις το "πολυ χοντρή" ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ γελάω ρε φίλε!!
Eβελινα φιλε.Περγάμου 1 πάνω, ξέρει κανείς τι παίζει σήμερα?
Εχει περίοδο τυπε..Ρε συναγωνιστές τι στο διάολο γίνεται με αυτή τη Σαβινα, έχω πάει απογεύματα εξηκιου έχω πάει βραδιά βεργας μετά τις 11 πριν τς 11 έχω πάει όλες τις μέρες , τρίτες ξέρουμε ρεπαρει. Επειδή έτυχε να τς μετρήσω έτσι για το γαμωτο τελευταίες 12 φορές η ήταν κλειστό η δε δούλευε, τι σκατα γίνεται πρέπει να μπούμε καμία βδομάδα πριν στο ταξις για να βγάλουμε ραντεβού έλεος
Και σε μένα την έστειλε μύστη μου, αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι χυμός βύσσινο στη σερβιετα κι όχι περιοδοαιμα...Εχει περίοδο τυπε..
Μου εστειλε τη σερβιετα με το αιμα φωτο στο ινστα γιατι δεν την πίστευα... εγλειφα...
Ότι την γαμανε μέλη του σάιτ με 20 ευρώ και οι λετσοι δωρεάν...Ξερουμε τιποτα για Σαβινα..σοβαρα..
στον όροφο η Ντιαννα?Φυλής 65 πρωι ήταν ένα ξανθό ομορφούλα με ωραίο πεταχτο κωλο. Ή τσατσά είπε ότι είναι καινουργια και ήταν νοσοκόμα στην πατρίδα της.
Η Ντιάνα ήταν στο 65άρι το πρωί.στον όροφο η Ντιαννα?
Και σε μένα την έστειλε μύστη μου, αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι χυμός βύσσινο στη σερβιετα κι όχι περιοδοαιμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι την γαμανε μέλη του σάιτ με 20 ευρώ και οι λετσοι δωρεάν...
ολες γενικα τις εκδιδομενες, δωρεαν τις γαμανε μονο λέτσοι και υπόκοσμος.Και σε μένα την έστειλε μύστη μου, αλλά έχω βάσιμες υποψίες ότι είναι χυμός βύσσινο στη σερβιετα κι όχι περιοδοαιμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι την γαμανε μέλη του σάιτ με 20 ευρώ και οι λετσοι δωρεάν...
Ναι στον όροφο και κάτω η Χριστίνα πού δεν είναι ξανθιάΗ Ντιάνα ήταν στο 65άρι το πρωί.
Καινούργια δεν είναι, νοσοκόμα δεν ξέρω αν ήταν στην πατρίδα της αλλά εμένα 2-3 φορές μου έχει θεραπεύσει πλήρως τις κάβλες
Όχι μόνο δωρεάν αλλά και χωρίς καπότα!ολες γενικα τις εκδιδομενες, δωρεαν τις γαμανε μονο λέτσοι και υπόκοσμος.
Καλησπερα για να μν πουμε για του κωλους που δινουνε εκτος μπουρδελουΌχι μόνο δωρεάν αλλά και χωρίς καπότα!
Κάνει ακόμα ακαποτες πίπες με τελειωτικό η μιχαελα ;Φυλής 69Α Ρωξανη, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το μικροκαμωμένο φρουτο. Όποιος έχει πληροφορίες ας τις ρίξει. Ελευθερο στοματικό ανακοινώθηκε. Μικρος ζουμερος κωλακος.
Επίσης τσεκαρισμα στην ιστορική Μικαέλα Φωκαιας. Ρε μάγκες πως έχει γίνει έτσι; Ολική μεταμόρφωση! Χείλια ροφός, μαλλί σφουγγαριστρα, πιθανά μποτοξ στη φάτσα. Κριμας γιατί έχει καλό πάτο! Από τα 30+ της έχει γίνει χάλια.... Ποιοι μαλακες άραγε τις σιγοντάρουν να παραμορφωνουν τις φάτσες τους ετσι; Έχει γίνει πολυ αντιαισθητικη και δεν της παει καθόλου.
Επίσης όσοι θέλουν την Βασίλισσα Εβε, πλεον πρωινη βαρδια 11:00 με 16:30. Πήγα ξαναμενος το απογευμα αλλά είχε μια άλλη που ουτε καν εκανα τον κόπο να δω.
προφανώς την έχουνε μονίμως βάρδια στο σάιτ χωρίς να είναι στο μαγαζί. Άστη, υπάρχουν κι άλλα κορίτσια.Ρε συναγωνιστές τι στο διάολο γίνεται με αυτή τη Σαβινα, έχω πάει απογεύματα εξηκιου έχω πάει βραδιά βεργας μετά τις 11 πριν τς 11 έχω πάει όλες τις μέρες , τρίτες ξέρουμε ρεπαρει. Επειδή έτυχε να τς μετρήσω έτσι για το γαμωτο τελευταίες 12 φορές η ήταν κλειστό η δε δούλευε, τι σκατα γίνεται πρέπει να μπούμε καμία βδομάδα πριν στο ταξις για να βγάλουμε ραντεβού έλεος
Χτες Τρίτη ήταν πρωινές, η Τάνια-η Μιλένα κι η Βικτώρια(Hoover)..Η Μιλένα και η Τάνια από Δ27 δουλεύουν στη πρώτη βάρδια ακόμα;