msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Ευτυχώς που έβαλες κάλυψη στην φωτογραφία τύπε και ΔΕΝ με έδωσες φόρα παρτίδα...
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Μάλλον ακολούθησε την γνωστή πατρική συμβουλή ʽ'πάρε σκυλί από μαντρί και γυναίκα από σπίτι''!Μπορεί και να την γνώρισε στο μπουρδέλο. Ποιος ξέρει.
Πριν δύο χρόνια είχα πάρει την γκιλφ Ρωξάννα στο ´Έλλης 3 η οποία το είχε αξύριστο. Δεν ξέρω αν συνεχίζει να το έχει και τώρα.Κάποια π να μην έχει ξυρισμένο τελείως μουνι υπάρχει αυτή την περίοδο;
=====
Και η θεία (bbw πλέον) Λίλια(ν) το έχει σχετικά αξύριστο στην πανω περιοχή . Ιστορικό ..ξανθοκάστανο αιδοίον, από το Ξανθίππης 2 και Λιοσίων ήδη από τα late 1990's ..
Τώρα @ Βέργας 6 πάνω _ απογευματινή βάρδια
Φωκαιας 25α, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθοςΕχουμε οδο νουμερο και προγραμμα ?????
Ρε φιλε θα ξερασουμεΜεσημεριανό πέρασμα από Ιωαννίνων 3 με Άννα. Μεγάλη αναμονή από τα σερί δωμάτια αλλά άξιζε. Την περιποιήθηκα με τρελό γλυψιμο και ρουφηξα πολλά μουνοζουμα(με κλείδωνε με τα πόδια και με πίεζε να τα πιω)
Δεν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να πετάξει έξω όλους αυτούς που κράζουν?Καλημέρα!!! Πέρασε κάποιος από Φωκαίας να μας πει τι παίζει?
Θα συνθλίψω ΟΛΟΥΣ τους κράχτες σου -ΑΝ- μου πεις που θα βρω τις πιο αρχοντικές, μαστόρικες τελειωτικές ακάποτες ΠΙΠΑΡΕΣ!!!!Δεν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα να πετάξει έξω όλους αυτούς που κράζουν?
Στείλε στον @Tsarkofilos να πάτε μαζί. Όλη μέρα στην πιάτσα είναι.Πάω βόλτα Μεταξουργείο υπάρχει καποιος για βόλτα παρέα;
Για κάτι secs με πρόλαβες λέμε...Στείλε στον @Tsarkofilos να πάτε μαζί. Όλη μέρα στην πιάτσα είναι.
Βλέπω τα κορίτσια με νευρικό κλονισμόΓια κάτι secs με πρόλαβες λέμε...
Φαντάσου τον να τσαρκάρει στα πηδηχτήρια τρίο μαζί με Τζιμάκο και νεσκαφέ. ΣΚέτη επιθεώρηση...
Επανέκαμψε πριν 2 εβδομάδες και για Κάποιες μέρες και μετά αγνοητε παλιΞέρει κανεις συνάδελφος αν η Μαιρη με τα τατουαζ απο Περγάμου έχει επανακάμψει;
Ειχα ακούσει οτι σταμάτησε, αλλά ποτε δε ξέρεις οταν τελειωνουν τα φράγκα....
Μπορεις να γραψεις λεπτομερείς για την Μαίρη; Αξιζει η επίσκεψη ;Μολις τωρα η τσατσα στον οικο Περγάμου 1 στον όροφο, με πληροφορησε οτι τωρα που μιλαμε δουλευει η Μαιρη με τα τατουαζ και μέχρι τις 11 αποψε μαλλον.
Ναι ρε τύπε μου! Δυστυχώς πέρασαν οι εποχές που έβγαιναν τηλέφωνα, πρόσωπα και διευθύνσεις στη φόρα (από κάτι Παρακμιακους, Τζουνηδες κ.τ.λ.), όπου γινόταν το τζερτζελο... Τώρα θα κυκλοφορούν σε φιμε έκδοση...Ευτυχώς που έβαλες κάλυψη στην φωτογραφία τύπε και ΔΕΝ με έδωσες φόρα παρτίδα...