Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 746
Μπορεί και να την γνώρισε στο μπουρδέλο. Ποιος ξέρει.Πως δεν το ξέρει ρε τύπε; ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε
Μπορεί και να την γνώρισε στο μπουρδέλο. Ποιος ξέρει.Πως δεν το ξέρει ρε τύπε; ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε
Πορνη δεν είναι μόνο αυτή που πληρώνεται για παροχή υπηρεσιών σεξ αλλα κ αυτή που είναι μαζί σου κ παριστάνει τη γκομενα σου με μόνο σκοπό να σε μασάει οικονομικά σε όλα τα επίπεδα.......Στην εποχή που οι πορνοστάρ και οι τζιβιτζιλούδες είναι οι μεγαλύτερες φίρμες και πρόσωπα υψηλής περιωπής το να καμαρώνει κάποιος (αν το κάνει) επειδή τραβιέται με πόρνη του 20ρικου και την γαμάει τζάμπα ενώ οι άλλοι πληρώνουμε δεν είναι αφύσικο, ότι σπείραμε θερίζουμε
Οκ μαν . Ευχαριστω για τη ενημερωση.@bourdeliaris82 @aoratos33_2 @xjimakos24x είστε μέλος του SITE BOU κ δεν ξέρετε να το ψάχνεται-διαβαζετε καθόλου??, η απάντηση σε αυτό που ζητάτε(ένα ινστα) βρίσκεται σε αντίστοιχο νήμα του SITE σε μια από τις λίγες σελίδες του....ελπίζω να βοήθησα
Βικτωρια Διδυμου 27Κάποια π να μην έχει ξυρισμένο τελείως μουνι υπάρχει αυτή την περίοδο;
Θυμάσαι βάρδιες;Βικτωρια Διδυμου 27
Βερονικα διδυμου 8
Πρωτη βαρδιαΘυμάσαι βάρδιες;
Δωστε με pm ρε κανα instagram του μωρου να το δουμε κι εμεις
Μπορώ να εχω instagram??
Κεραστε γαμησι στη Σαμπίνα για να καταλάβω τι της βρίσκετε και σας το δίνω...δεν θα στειλει κανεις, αλλα οφειλω να το πω..στειλτε ρε σεις κανενας σε πμ το ινστα της κοπελας!
Και Φωτεινή στο Φυλής 109 β, της ίδιας σχολής.Βικτωρια Διδυμου 27
Βερονικα διδυμου 8
Φίλε έχω προσφέρει αμοιβή για την εύρεση της ουκ ολίγες φορές . Τελευταία φορά την βρήκα στο πέρδικα 3 όπου μου είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει και έδωσε τηλ που δεν απαντάει.ρε μυστες μια ερωτηση η καυλουσκα η νικη στο μεταξι που δουλευε ξερετε που ειναι?
Που λες σήμερα επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια να πάρω ρωτάω την τσα αν παίρνονται μαζί ... Οπότε έβαλα τσιμπούκι την Μιλένα και γλυφοκολι την Βικτώρια ... Καλά ήταν μέχρι που στο ούτε 10 λεπτό χτύπησε η καριολα .... Αν δεν σε πειράζει που θα σε κόψει η μαλακό και τα κάνεις γρήγορα τότε οκΤις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
Κόψτο μαλάκα, θα έρθω να σου κλείσω τον λογαριασμό στη novibet.Έχω να γαμησω 10 μέρες γαμω τα φρουτάκια μου μέσα..
Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία
Κι εμένα μου είχε δώσει τηλέφωνο με δική της πρωτοβουλία όταν έπαιζε στο Κολωνού 32 υπογα... Αλλά κι εγώ όταν το κάλεσα λόγω εκκαθάρισης τηλεφωνικού αρχείου ήταν πια ανενεργό...Φίλε έχω προσφέρει αμοιβή για την εύρεση της ουκ ολίγες φορές . Τελευταία φορά την βρήκα στο πέρδικα 3 όπου μου είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει και έδωσε τηλ που δεν απαντάει.
Πήγαινε με μέτρό
Νυχάκια το σαμπινακι-ψιψίνακι σαν το freedy krueger.....Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...