Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.423
- Πόντοι
- 4.510
Κάποια π να μην έχει ξυρισμένο τελείως μουνι υπάρχει αυτή την περίοδο;
Βικτωρια Διδυμου 27Κάποια π να μην έχει ξυρισμένο τελείως μουνι υπάρχει αυτή την περίοδο;
Θυμάσαι βάρδιες;Βικτωρια Διδυμου 27
Βερονικα διδυμου 8
Πρωτη βαρδιαΘυμάσαι βάρδιες;
Δωστε με pm ρε κανα instagram του μωρου να το δουμε κι εμεις
Μπορώ να εχω instagram??
Κεραστε γαμησιδεν θα στειλει κανεις, αλλα οφειλω να το πω..στειλτε ρε σεις κανενας σε πμ το ινστα της κοπελας!
Και Φωτεινή στο Φυλής 109 β, της ίδιας σχολής.Βικτωρια Διδυμου 27
Βερονικα διδυμου 8
Φίλε έχω προσφέρει αμοιβή για την εύρεση της ουκ ολίγες φορές . Τελευταία φορά την βρήκα στο πέρδικα 3 όπου μου είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει και έδωσε τηλ που δεν απαντάει.ρε μυστες μια ερωτηση η καυλουσκα η νικη στο μεταξι που δουλευε ξερετε που ειναι?
Που λες σήμερα επειδή δεν μπορούσα να αποφασίσω ποια να πάρω ρωτάω την τσα αν παίρνονται μαζί ... Οπότε έβαλα τσιμπούκι την Μιλένα και γλυφοκολι την Βικτώρια ... Καλά ήταν μέχρι που στο ούτε 10 λεπτό χτύπησε η καριολα .... Αν δεν σε πειράζει που θα σε κόψει η μαλακό και τα κάνεις γρήγορα τότε οκΤις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
Κόψτο μαλάκα, θα έρθω να σου κλείσω τον λογαριασμό στη novibet.Έχω να γαμησω 10 μέρες γαμω τα φρουτάκια μου μέσα..
Σήμερα δεν υπάρχει δικαιολογία
Κι εμένα μου είχε δώσει τηλέφωνο με δική της πρωτοβουλίαΦίλε έχω προσφέρει αμοιβή για την εύρεση της ουκ ολίγες φορές . Τελευταία φορά την βρήκα στο πέρδικα 3 όπου μου είπε πως δεν θέλει να συνεχίσει και έδωσε τηλ που δεν απαντάει.
Πήγαινε με μέτρό
Νυχάκια το σαμπινακι-ψιψίνακι σαν το freedy krueger.....Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...![]()
Η ίσως πολύ πιθανό, να την γνώρισε την Κυριακή μετα τήν εκκλησία στο κατηχητικό κατα την χρονική στιγμή της εξομολόγησης.....Μπορεί και να την γνώρισε στο μπουρδέλο. Ποιος ξέρει.
Ρωρα τον γκουρου Ν Smirni ξερει αυτος !! διπυρηνο τσιμποκι ονειρο , φοβερες (Τανια - Μιλενα ) ιδια γνωμη εχθες !!!!!!!!!!Τις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
Εχουμε οδο νουμερο και προγραμμα ?????Επεστρεψε φιλε και την ερωτευτηκα σφοδρα...θεαρα η τζεσικα απορω γιατι πατε σε αλλες το μωρο δε πεζεται.
Και Τατιάνα Ιάσωνος 1γ πρωινή, σκινυ μιλφάκι με ακάποτη τελειωτική αγριοπιπα.Κάποια π να μην έχει ξυρισμένο τελείως μουνι υπάρχει αυτή την περίοδο;
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...![]()
Μάλλον ακολούθησε την γνωστή πατρική συμβουλή ʽ'πάρε σκυλί από μαντρί και γυναίκα από σπίτι''!Μπορεί και να την γνώρισε στο μπουρδέλο. Ποιος ξέρει.