terminator
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 150
- Πόντοι
- 1
Φυλής τι παίζει τώρα;
Είδα κι εγώ τη Βικτώρια πρώτη φορά και όντως, βγήκε με εμφάνιση... φωτιά!Βικτωρια και Μιλενα στο τσιμπουκαδικο της Διδυμου 27.Με συνεχωμενα δωματια εκαστων των κορασιδων.
Η Μιλενα ειναι πολυ στα πανω της.Εμφανιστηκε με κολλητο στρετς φορεματακι το οποιο εσκουζε απο βυζι και κωλο και πορνογοβες .Η Βικτωρια εμφανιστηκε με ρομπακι πουτανε που αφηνε το μεγαλο τατου στο μηρο της να φαινεται και πορνογοβες επισης.Επιλεχθει για πολλοστη φορα να κατευνασει το αγριεμενο πουτσι μου και το καταφερε πανηγυρικα με φινις στο στοματακι της.
Τις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?Βικτωρια και Μιλενα στο τσιμπουκαδικο της Διδυμου 27.Με συνεχωμενα δωματια εκαστων των κορασιδων.
Η Μιλενα ειναι πολυ στα πανω της.Εμφανιστηκε με κολλητο στρετς φορεματακι το οποιο εσκουζε απο βυζι και κωλο και πορνογοβες .Η Βικτωρια εμφανιστηκε με ρομπακι πουτανε που αφηνε το μεγαλο τατου στο μηρο της να φαινεται και πορνογοβες επισης.Επιλεχθει για πολλοστη φορα να κατευνασει το αγριεμενο πουτσι μου και το καταφερε πανηγυρικα με φινις στο στοματακι της.
Οι... τοξοβόλοι δεν φεύγουν από τους πουτανόδρομους, δυστυχώς... Βολεύει και τους κατοίκους των γειτονιών αλλά και την εκάστοτε Δημοτική Αρχή...Τις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
Επεστρεψε φιλε και την ερωτευτηκα σφοδρα...θεαρα η τζεσικα απορω γιατι πατε σε αλλες το μωρο δε πεζεται.Καλησπέρα!!! Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν κράζουν εδώ μέσα. Ας με ενημερώσει κάποιος αν επέστρεψε η Τζέσικα. Ευχαριστώ!!!
Εντωμεταξυ την ωρα που μπηκα ηθελε να μπει και ενας πακιστανος και του ριξε πορτα το μωρο.Και μου ειπε μετα ακου ρε φιλε που ο πακιστανος κανει και παραπονα που δεν τον παιρνω..ελεος.Επεστρεψε φιλε και την ερωτευτηκα σφοδρα...θεαρα η τζεσικα απορω γιατι πατε σε αλλες το μωρο δε πεζεται.
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...Το Σαμπινακι μας επέστρεψε;;
Μπήκα.. ξενερα το Ολγακι, πιπα για γέλια , συμμετοχή για κλάματα. Το παράδοξο ,είχε σερί δωμάτια( μάλλον επειδή βλέπετε για 10€) . Εγώ πάντως απογοητεύτηκαΚολωνού 47 ισόγειο Όλγα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι ,απλό πρόγραμμα.
Γιάννη τον λένε και είναι η πρώτη γκόμενα που γαμαει χωρίς να πληρώσειΕίναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Το θέμα είναι το ξέρει ότι την έχουν γαμησει χιλιάδες τύποι, τυπε;Γιάννη τον λένε και είναι η πρώτη γκόμενα που γαμαει χωρίς να πληρώσει
Αφού βρήκε γκόμενα αυτός για όλους υπάρχει ελπίδα
Είσαι μικρός στην ηλικία για αυτό έχεις παίξει με 17. Εγώ είμαι 38 και έχω πάει με 600 εργάτριες του έρωτα εδώ και 21 Χρόνια. Έχω χαλασει 17000 ευρώ. Οι περισσότερες μονάδες σκύλες με φουλ πρόγραμμα αρκετές.αξεχαστεςΕγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
Σημερα ειχε δυο μουνιτσες απ'εξω.Καλουτσικα κομματια.Προσωπικα εμπαινα ευκολα.Βαμμενες πανκικα,μια μπαμπατσικη κωλαρου και μια πιο σκιννυ.Ειχανε κατι στουκια και τραβαγανε μπαφιες και κατι πιπακια με πετραδια μεσα.Αν τις ξαναδω θα τους κανω ανηθικη....Τις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
Γυρισε η κρεατομηχανη Αλιονα???Με αλιονα από διδύμου τι γίνεται;;; Ξέρει κανείς αν δουλεύει η τι βάρδιες πιάνει;;
Πως δεν το ξέρει ρε τύπε; ήταν το πρώτο πράγμα που του είπεΤο θέμα είναι το ξέρει ότι την έχουν γαμησει χιλιάδες τύποι, τυπε;
Μπορώ να εχω instagram??Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Έλα τύπε, άρπα:Μπορώ να εχω instagram??