Οι... τοξοβόλοι δεν φεύγουν από τους πουτανόδρομους, δυστυχώς... Βολεύει και τους κατοίκους των γειτονιών αλλά και την εκάστοτε Δημοτική Αρχή...Τις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεστρεψε φιλε και την ερωτευτηκα σφοδρα...θεαρα η τζεσικα απορω γιατι πατε σε αλλες το μωρο δε πεζεται.Καλησπέρα!!! Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν κράζουν εδώ μέσα. Ας με ενημερώσει κάποιος αν επέστρεψε η Τζέσικα. Ευχαριστώ!!!
Εντωμεταξυ την ωρα που μπηκα ηθελε να μπει και ενας πακιστανος και του ριξε πορτα το μωρο.Και μου ειπε μετα ακου ρε φιλε που ο πακιστανος κανει και παραπονα που δεν τον παιρνω..ελεος.Επεστρεψε φιλε και την ερωτευτηκα σφοδρα...θεαρα η τζεσικα απορω γιατι πατε σε αλλες το μωρο δε πεζεται.
kostas1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ;;;;;;; ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...Το Σαμπινακι μας επέστρεψε;;
Συνημμένα
Ntavelis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 563
- Πόντοι
- 311
Μπήκα.. ξενερα το Ολγακι, πιπα για γέλια , συμμετοχή για κλάματα. Το παράδοξο ,είχε σερί δωμάτια( μάλλον επειδή βλέπετε για 10€) . Εγώ πάντως απογοητεύτηκαΚολωνού 47 ισόγειο Όλγα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι ,απλό πρόγραμμα.
Στρατηγος88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2017
- Like
- 1.959
- Πόντοι
- 206
Γιάννη τον λένε και είναι η πρώτη γκόμενα που γαμαει χωρίς να πληρώσειΕίναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Αφού βρήκε γκόμενα αυτός για όλους υπάρχει ελπίδα
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 746
Το θέμα είναι το ξέρει ότι την έχουν γαμησει χιλιάδες τύποι, τυπε;Γιάννη τον λένε και είναι η πρώτη γκόμενα που γαμαει χωρίς να πληρώσει
Αφού βρήκε γκόμενα αυτός για όλους υπάρχει ελπίδα
Είσαι μικρός στην ηλικία για αυτό έχεις παίξει με 17. Εγώ είμαι 38 και έχω πάει με 600 εργάτριες του έρωτα εδώ και 21 Χρόνια. Έχω χαλασει 17000 ευρώ. Οι περισσότερες μονάδες σκύλες με φουλ πρόγραμμα αρκετές.αξεχαστεςΕγώ έχω πάει με 17 πουτανες και έχω χαλάσει 260 ευρώ δηλαδή μου βγαίνει η καθεμία στα 15 ευρω. Αν δεν βρω γυναίκα και καταλήξω πορνογερος υπολογίζω 400 γυναίκεςμέχρι τα 67 και συνολικό ποσό 14000 ευρώ τεράστιο ποσό να ζαλιζεσαι
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.441
- Πόντοι
- 1.936
Σημερα ειχε δυο μουνιτσες απ'εξω.Καλουτσικα κομματια.Προσωπικα εμπαινα ευκολα.Βαμμενες πανκικα,μια μπαμπατσικη κωλαρου και μια πιο σκιννυ.Ειχανε κατι στουκια και τραβαγανε μπαφιες και κατι πιπακια με πετραδια μεσα.Αν τις ξαναδω θα τους κανω ανηθικη....Τις έχει πάρει κανείς διπλό τσιμπούκι και αν ναι ποια η εμπειρία του?
Γενικά πάντως διδύμου πολύ σαπιλα ρε μύστες.., πολλά πρεζακια.., έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση?
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.441
- Πόντοι
- 1.936
Γυρισε η κρεατομηχανη Αλιονα???Με αλιονα από διδύμου τι γίνεται;;; Ξέρει κανείς αν δουλεύει η τι βάρδιες πιάνει;;
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.790
- Πόντοι
- 6.030
Δωστε με pm ρε κανα instagram του μωρου να το δουμε κι εμεις
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
δεν θα στειλει κανεις, αλλα οφειλω να το πω..στειλτε ρε σεις κανενας σε πμ το ινστα της κοπελας!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Πως δεν το ξέρει ρε τύπε; ήταν το πρώτο πράγμα που του είπεΤο θέμα είναι το ξέρει ότι την έχουν γαμησει χιλιάδες τύποι, τυπε;
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Μπορώ να εχω instagram??Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Είναι με το γκόμενο τώρα, νομίζω Σάκη τον λένε...
Έλα τύπε, άρπα:Μπορώ να εχω instagram??
SakiSinsta_model!
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 746
Μπορεί και να την γνώρισε στο μπουρδέλο. Ποιος ξέρει.Πως δεν το ξέρει ρε τύπε; ήταν το πρώτο πράγμα που του είπε
Για τον πούτσο καβάλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2022
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Στην εποχή που οι πορνοστάρ και οι τζιβιτζιλούδες είναι οι μεγαλύτερες φίρμες και πρόσωπα υψηλής περιωπής το να καμαρώνει κάποιος (αν το κάνει) επειδή τραβιέται με πόρνη του 20ρικου και την γαμάει τζάμπα ενώ οι άλλοι πληρώνουμε δεν είναι αφύσικο, ότι σπείραμε θερίζουμε
Τελευταία τροποποίηση:
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.547
- Πόντοι
- 2.836
Πορνη δεν είναι μόνο αυτή που πληρώνεται για παροχή υπηρεσιών σεξ αλλα κ αυτή που είναι μαζί σου κ παριστάνει τη γκομενα σου με μόνο σκοπό να σε μασάει οικονομικά σε όλα τα επίπεδα.......Στην εποχή που οι πορνοστάρ και οι τζιβιτζιλούδες είναι οι μεγαλύτερες φίρμες και πρόσωπα υψηλής περιωπής το να καμαρώνει κάποιος (αν το κάνει) επειδή τραβιέται με πόρνη του 20ρικου και την γαμάει τζάμπα ενώ οι άλλοι πληρώνουμε δεν είναι αφύσικο, ότι σπείραμε θερίζουμε
mag jim boss
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
ρε μυστες μια ερωτηση η καυλουσκα η νικη στο μεταξι που δουλευε ξερετε που ειναι?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις