You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,δυστυχώς στα σπίτια έχει πέσει πολύ το επίπεδο στις υπηρεσίες αλλά και στην εμφάνιση,θυμάμαι παλιά έκανα τσάρκες και δεν ήξερα σε ποιά να περάσω,έχανα τη μπάλα και ερχόμαστε στο σήμερα,όλες μέσα στη πονηριά και οι περισσότερες επηρεάζονται από τις κωλοτσατσάδες,λίγες είναι οι καλές μετρημένες στα δάχτυλα.Εκεί πρέπει να στοχεύουμε και να έχουμε 2-3 στανταράκια,να περνάμε αυτό το λίγο καλά,να γαμάμε και στα παπάρια μας.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
ενεκα δουλειας λιγο πριν
...ακομα ψαχνω να βρω νικολ απο φ.105.
4/4 πορτες
4/4 πορτες
Αν την βρεις ρίξε σύρμα γι να έρθω και εγώ , σε ευχαριστώενεκα δουλειας λιγο πριν
4/4 πορτες
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.471
- Πόντοι
- 27.261
ρωτα καναν αλλον καλυτερα, πιο τυχερο απο μενα.Αν την βρεις ρίξε σύρμα γι να έρθω και εγώ , σε ευχαριστώ
ισως την πετυχει...
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Μόλις γύρισα από μια μικρή βόλτα. Τι είδα;
Φ 105 αριστερά Αλεξάνδρα και μια ακόμη λατίνα, και οι δύο με ίδιο πρόγραμμα, πάει το ελεύθερο στοματικό της Αλεξάνδρας. Φ105 δεξιά κλειστά,με ενοικιαστηριο κολλημένο.
Φ65 πάνω Άννα Μαρία, κάτω Κορίνα.
Φ 84 Ντιάνα.
Φ86 κλειστά και 84 πάνω.
Φιλιππίδου 11 κάτω Μόνικα, πάνω σιμονα.
Φώκαιας 13 κάτω η πιτσιρίκα από το μετάξι, έχει πάρει μερικά κιλά, 25 κάτω τζανινα και Σάρα.
27 υπόγειο η Ντιάνα, ισόγειο η Άννα.
17 πάνω ειρήνη , κάτω Μαρίνα.
Διδυμου 27 κλειστά.
Επίσης το σπιτάκι της Έβελιν κλειστά.
Γενικά πολλά κλειστά, λίγες κοπέλες, λίγη κίνηση. Καλό βράδυ σε όλους.
Φ 105 αριστερά Αλεξάνδρα και μια ακόμη λατίνα, και οι δύο με ίδιο πρόγραμμα, πάει το ελεύθερο στοματικό της Αλεξάνδρας. Φ105 δεξιά κλειστά,με ενοικιαστηριο κολλημένο.
Φ65 πάνω Άννα Μαρία, κάτω Κορίνα.
Φ 84 Ντιάνα.
Φ86 κλειστά και 84 πάνω.
Φιλιππίδου 11 κάτω Μόνικα, πάνω σιμονα.
Φώκαιας 13 κάτω η πιτσιρίκα από το μετάξι, έχει πάρει μερικά κιλά, 25 κάτω τζανινα και Σάρα.
27 υπόγειο η Ντιάνα, ισόγειο η Άννα.
17 πάνω ειρήνη , κάτω Μαρίνα.
Διδυμου 27 κλειστά.
Επίσης το σπιτάκι της Έβελιν κλειστά.
Γενικά πολλά κλειστά, λίγες κοπέλες, λίγη κίνηση. Καλό βράδυ σε όλους.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Έχει σταματήσει από το 105. Την βγάλανε και από το πρόγραμμα.Αν την βρεις ρίξε σύρμα γι να έρθω και εγώ , σε ευχαριστώ
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Τώρα θα τα φας όλα τα λεφτάΜε τις μαλακιες ( ότι δεν υπάρχουν νέες αφίξεις η τίποτα καλο στην αγορά πέρα από μπάζα) αναγκαστικά και βρήκα γκομενα.. γαμω το κέρατο μου ..
Ενα σοβαρό ξενοδοχείο εχει πάνω από 25€
Έχει τζακούζι εκεί ομως θα περάσουμε καλά.. Ε ρε φιλε δεν παλεύεται πραγματικά κάθε μέρα κάνω βόλτα και δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο… καλύτερα γκομενα και γκρίνια πρα 2 ώρες ψάξιμο αγκαλιά με ΠακιστανουςΤώρα θα τα φας όλα τα λεφτά
Ενα σοβαρό ξενοδοχείο εχει πάνω από 25€
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
η γκομενα το ξερει?μηπως τη μαρια παλαμη εννοεις?χαχα,επισης ολο καινουργιες ιεροδουλες θες να γαμας?μη ξεχνας πολλες ιεροδουλες ειναι φολες,καλυτερα να παιζεις με στανταρακια που να σε κανουν να περνας καλα παρα να φολιαζεσαι.Με τις μαλακιες ( ότι δεν υπάρχουν νέες αφίξεις η τίποτα καλο στην αγορά πέρα από μπάζα) αναγκαστικά και βρήκα γκομενα.. γαμω το κέρατο μου ..
Τελευταία τροποποίηση:
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 365
- Πόντοι
- 21
Ναι φίλε εδώ είναι...Η σαμπινα βεργασ γύρισε ; Ξέρουμε ;
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Tζιμάκο πήγαινε να παίξεις με τα playmobil/αυτοκινητάκια σου και σταμάτα να τσαμπουνάς μαλακίες στο νήμα. Μην ακούσεις να γαμάει άνθρωπος εξωθεσμικό μουνέτο, αμέσως να μας πεις πόσο έχεις λειώσει στις πηχτές όταν μένεις άφραγκος!η γκομενα το ξερει?μηπως τη μαρια παλαμη εννοεις?χαχα,επισης ολο καινουργιες ιεροδουλες θες να γαμας?μη ξεχνας πολλες ιεροδουλες ειναι φολες,καλυτερα να παιζεις με στανταρακια που να σε κανουν να περνας καλα παρα να φολιαζεσαι.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η σαμπινα βεργασ γύρισε ; Ξέρουμε ;
Ρεεέεεεε τύπε τόσα κορίτσια για όλα τα γούστα υπάρχουν στην πιάτσα.. γιατί κολλάς με Σαμπίνα μπορείς να μου εξηγήσεις;;;;;
Ενημέρωση: η σαμπινα δουλεύει βέργας πέρασα πριν !
κολωνου κλειστά τα πιο πολλά. Η ριτα έκλεισε μάλλον νωρίς και δεν την πρόλαβα. Κάτι άλλο σε Μεταξουργείο θεωρώ δεν έχει για βράδυ.
Φυλής άδεια!
Λιοσίων δεν είχε κατι καλο.
Καλο βράδυ φίλοι μου
κολωνου κλειστά τα πιο πολλά. Η ριτα έκλεισε μάλλον νωρίς και δεν την πρόλαβα. Κάτι άλλο σε Μεταξουργείο θεωρώ δεν έχει για βράδυ.
Φυλής άδεια!
Λιοσίων δεν είχε κατι καλο.
Καλο βράδυ φίλοι μου
πληρώνομαι να κάνω προμοτιον .Ρεεέεεεε τύπε τόσα κορίτσια για όλα τα γούστα υπάρχουν στην πιάτσα.. γιατί κολλάς με Σαμπίνα μπορείς να μου εξηγήσεις;;;;;
Αν έχεις καμία πρόταση για καμία κοπέλα καλοδεχούμενη με τα χίλια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K