Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 231 άτομα (33 μέλη και 198 επισκέπτες)

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.645
Πόντοι
1.056
Για την Κορινα,σημερα Φ65Κατω 2η βαρδια,το μονο που μπορω να γραψω ειναι οτι θελει κλωτσιες:knuppel::knuppel::knuppel:
Ειναι μια φολα με barely legal πωπακι που θα εκανε τον Μιχο να μπει στον νομιμο δρομο.
Μην σας ξεγελα:birdman:
:badair::badair::badair:στις φολες.

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.741
Πόντοι
41.129
Ακάλυπτε, εκτός του ότι η Ρόζα είναι γαριδογκόμενα με φάτσα κάτω του μετρίου,
επιβεβαιώνω και εγώ πως δεν πρέπει να έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ σταθερό πελάτη.

Πραγματικά απορώ πως επιβιώνει στη πιάτσα.
ο μάγος ο picker :hi::hi:πάντως που τον πέτυχα να βγαίνει απο το δωματιο ειχε ενα χαμόγελο μεχρι τα αυτιά.
μαλλον θα εχει βρεί το κουμπι της.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.929
Πόντοι
2.846
Kάποια πράγματα πρέπει να γράφονται για παραδειγματισμό. Πριν 10-15 περίπου απόγευμα πήγα να ιππεύσω την βανέσα και πάρκαρα το αυτοκινητό μου κοντά στο καφενεδάκι στην γωνία με την ιάσωνος για Ι20. Λέω δεν θα αργήσω να μην κουβαλάω κινητό κλπ , το είχα βάλει στο χώρο της πόρτας του οδηγού και ήταν κάπως ορατό με την κάρτα στο σκιάδο .
Ποσο έκανα περίπου 20λεπτά? γυρίζοντας είδα το τζάμι σπασμένο ολοσχερώς με το κινητό και την κάρτα εξαφανισμένα , το ντουλαπάκι ανοικτό και όλα τα πράγματα διασκορπισμένα στα καθίσματα.
Μένω μακριά και μέχρι να πάρω τηλ να ακυρωσω την κάρτα και ύστερα από ενημέρωση της τράπεζας στις κινήσεις λογαριασμου έμαθα ότι είχαν παίξει σε ΟΠΑΠ σταδιακά 3 φορές από 40 ευρώ..
όλη η ζημιά μου στοίχισε 500 ευρώ (μεταχειρισμένο τζάμι σε παλιό αυτοκίνητο) ...πρώτη φορά άφησα κινητό σε αμάξι ...πόσο μαλάκας..
ποτέ κινητό, τσαντάκι ή κα'να laptop μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά αν φαίνονται. Με το που το αντιληφθεί ο άλλος θα σπάσει τζάμι για πλάκα.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.645
Πόντοι
1.056
Kάποια πράγματα πρέπει να γράφονται για παραδειγματισμό. Πριν 10-15 περίπου απόγευμα πήγα να ιππεύσω την βανέσα και πάρκαρα το αυτοκινητό μου κοντά στο καφενεδάκι στην γωνία με την ιάσωνος για Ι20. Λέω δεν θα αργήσω να μην κουβαλάω κινητό κλπ , το είχα βάλει στο χώρο της πόρτας του οδηγού και ήταν κάπως ορατό με την κάρτα στο σκιάδο .
Ποσο έκανα περίπου 20λεπτά? γυρίζοντας είδα το τζάμι σπασμένο ολοσχερώς με το κινητό και την κάρτα εξαφανισμένα , το ντουλαπάκι ανοικτό και όλα τα πράγματα διασκορπισμένα στα καθίσματα.
Μένω μακριά και μέχρι να πάρω τηλ να ακυρωσω την κάρτα και ύστερα από ενημέρωση της τράπεζας στις κινήσεις λογαριασμου έμαθα ότι είχαν παίξει σε ΟΠΑΠ σταδιακά 3 φορές από 40 ευρώ..
όλη η ζημιά μου στοίχισε 500 ευρώ (μεταχειρισμένο τζάμι σε παλιό αυτοκίνητο) ...πρώτη φορά άφησα κινητό σε αμάξι ...πόσο μαλάκας..
Η Αlpha σε 2η συναλλαγη με τετοια ποσα ζηταει pin,μου ειχε συμβει στα M&S στην Αιολου.
Ποιο πρακτορειο ηταν?

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ήρθαμε από Θεσσαλονίκη με ένα φιλαράκι υπάρχει μπουρδέλο που να παίρνουμε παρτούζα είτε με 2 πουτάνες είτε με μία ή τιμή δεν είναι θέμα είμαστε μαθημένη με τις τιμές των 'στουντιο' εδώ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα παιδιά ήρθαμε από Θεσσαλονίκη με ένα φιλαράκι υπάρχει μπουρδέλο που να παίρνουμε παρτούζα είτε με 2 πουτάνες είτε με μία ή τιμή δεν είναι θέμα είμαστε μαθημένη με τις τιμές των 'στουντιο' εδώ

Κάντε μία τσάρκα Λιοσίων, Μεταξουργείο τίγκα στις εργάτριες του σεξ που δέχονται μέχρι και ομάδα πόλο!
Απλά προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν την καλύτερη επιλογή ώστε να περάσετε καλά για να έχετε να το θυμάστε!
Από τιμές σίγουρα καλύτερες απ'ότι συμπρωτεύουσα.. 40€
* Υπάρχουν αρκετά μέλη στο νήμα που κάνουν παρτούζες και σίγουρα θα σου δώσουν ονόματα.
:hi:

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Ευχαριστώ αδερφέ απλα διάβασα που κλέβουν μήπως να αποφύγουμε το Μεταξουργείο τι εναλλακτική υπάρχει σε κάτι πιο ασφαλής και καθαρό στην Αθήνα; (Σε μπουρδέλο)

Τελευταία τροποποίηση:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Ευχαριστώ αδερφέ απλα διάβασα που κλέβουν μήπως να αποφύγουμε το Μεταξουργείο τι εναλλακτική υπάρχει σε κάτι πιο ασφαλής και καθαρό στην Αθήνα; (Σε μπουρδέλο)

Τί να σας κλάσουν τα τελειωμένα πρεζάκια ρεεέεεεε τύπε..
Παντού υπάρχουν κίνδυνοι αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Μπορεί οπουδήποτε & οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να σου τύχει στραβή..
Μεταξουργείο τουλάχιστον και καλά που λέει ο λόγος να ΜΗΝ περάσετε ΔΕΝ θα κλαίτε τα διπλά απ'ότι Φυλής που ΔΕΝ αξίζει ούτε ως σκέψη να ακουμπήσετε εκεί τα χρήματά σας {προσωπική μου άποψη} για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ από κανέναν αγαπούλη....
* Τώρα εάν είστε σιχασιάρηδες και ΔΕΝ θέλετε να γευτείτε την Αθηναϊκή παρακμή προτιμότερο να κοιτάξετε για κάποιο στούντιο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
μαγκες σορρυ κιολας, αλλα οταν αφηνετε πραγματα στα αμαξια ειστε απλα αξιοι της μοιρας σας. Θυμαμαι εναν τυπο που για να ριξει εναν πουτσο του 10ρικου, του πηραν εξοπλισμο δουλειας αξιας χιλιαρικων, τα ειχε γραψει και εδω.

Ολα τα μπουρδελα στην αθηνα εχουν μετρο/ησαπ διπλα. Παρκαρετε το αμαξακι σας σε μια περιοχη καλυτερη, που δεν θα το σπασουν ετσι κι αλλιως, και πηγαιντε με το τρενακι. Ας φατε 10+10 λεπτα περισσοτερο. ή αν δεν σας αρεσει, για μεταξουργειο παρκαρετε στο γκαζι και περπατηστε 10 λεπτα. Θα εχετε και καλυτερη κυκλοφορια του αιματος για τουρμπατες στυσεις :2funny:
Δεν σας αρεσει ουτε αυτο; Παρκαρετε τα αμαξια σε παρκινγκ με 5ευρω/ωρα. Ειναι παντου στο κεντρο, καθε 5 στενα εχει και ενα.

Ειναι χαζο να σας σπανε τα αμαξια επειδη τα παρκαρετε στα πρεζοσημεια. Improvise, adapt, and overcome. Εγω αν ξερω οτι περνωντας απο κεντρο θα θελησω να ριξω ενα πουτσακο, ειτε παιρνω το δευτερο αμαξι το σαπιο ή δανειζομαι ενα παπι απο κανα φιλο-γειτονα. Γιατι να μας μαγαριζουν τα αμαξακια μας τα πρεζακια; Ακομη και πραγματα να μην αφησετε, αν ειναι να το παθεις, θα στο σπασουν μονο και μονο για να τσεκαρουν ντουλαπακι.

Δεν ειναι αναγκη να παθετε για να μαθετε, βαλτε το να δουλέψει..

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Τί να σας κλάσουν τα τελειωμένα πρεζάκια ρεεέεεεε τύπε..
Παντού υπάρχουν κίνδυνοι αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.
Μπορεί οπουδήποτε & οποιαδήποτε ώρα της ημέρας να σου τύχει στραβή..
Μεταξουργείο τουλάχιστον και καλά που λέει ο λόγος να ΜΗΝ περάσετε ΔΕΝ θα κλαίτε τα διπλά απ'ότι Φυλής που ΔΕΝ αξίζει ούτε ως σκέψη να ακουμπήσετε εκεί τα χρήματά σας {προσωπική μου άποψη} για να ΜΗΝ παρεξηγηθώ από κανέναν αγαπούλη....
* Τώρα εάν είστε σιχασιάρηδες και ΔΕΝ θέλετε να γευτείτε την Αθηναϊκή παρακμή προτιμότερο να κοιτάξετε για κάποιο στούντιο.
στη φυλης μπορει να κλαις τα διπλα ομως τουλαχιστον τα περισσοτερα σπιτακια δε δεχονται πακια και πρεζακια ενω στο μεταξουργ δεχονται και πακια και πρεζακια,στη φυλης μπορει να μη περασεις καλα καποια φορα ομως οι κινδυνοι να κολλησεις ειναι λιγοτεροι αποτι στο μεταξουργειο που ειναι βεβαιο οτι αν δε κολλησεις κατι σοβαρο καποια μολυνση στο πεος θα τη παθεις και ας μη κανεις τιποτα το επικυνδινο,στο μεταξουργ κολλας κατι απλο ακομα και με safe sex

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
μαγκες σορρυ κιολας, αλλα οταν αφηνετε πραγματα στα αμαξια ειστε απλα αξιοι της μοιρας σας. Θυμαμαι εναν τυπο που για να ριξει εναν πουτσο του 10ρικου, του πηραν εξοπλισμο δουλειας αξιας χιλιαρικων, τα ειχε γραψει και εδω.

Ολα τα μπουρδελα στην αθηνα εχουν μετρο/ησαπ διπλα. Παρκαρετε το αμαξακι σας σε μια περιοχη καλυτερη, που δεν θα το σπασουν ετσι κι αλλιως, και πηγαιντε με το τρενακι. Ας φατε 10+10 λεπτα περισσοτερο. ή αν δεν σας αρεσει, για μεταξουργειο παρκαρετε στο γκαζι και περπατηστε 10 λεπτα. Θα εχετε και καλυτερη κυκλοφορια του αιματος για τουρμπατες στυσεις :2funny:
Δεν σας αρεσει ουτε αυτο; Παρκαρετε τα αμαξια σε παρκινγκ με 5ευρω/ωρα. Ειναι παντου στο κεντρο, καθε 5 στενα εχει και ενα.

Ειναι χαζο να σας σπανε τα αμαξια επειδη τα παρκαρετε στα πρεζοσημεια. Improvise, adapt, and overcome. Εγω αν ξερω οτι περνωντας απο κεντρο θα θελησω να ριξω ενα πουτσακο, ειτε παιρνω το δευτερο αμαξι το σαπιο ή δανειζομαι ενα παπι απο κανα φιλο-γειτονα. Γιατι να μας μαγαριζουν τα αμαξακια μας τα πρεζακια; Ακομη και πραγματα να μην αφησετε, αν ειναι να το παθεις, θα στο σπασουν μονο και μονο για να τσεκαρουν ντουλαπακι.

Δεν ειναι αναγκη να παθετε για να μαθετε, βαλτε το να δουλέψει..
η καλυτερα απλα δε πατε με αμαξι σε τετοιες περιοχες να πουμε παρτε κανα λεωφορειο ή κανα μετρο και περπατηματακι μετα μεχρι να φτασετε και ολα κομπλε ελεος δλδ.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
στη φυλης μπορει να κλαις τα διπλα ομως τουλαχιστον τα περισσοτερα σπιτακια δε δεχονται πακια και πρεζακια ενω στο μεταξουργ δεχονται και πακια και πρεζακια,στη φυλης μπορει να μη περασεις καλα καποια φορα ομως οι κινδυνοι να κολλησεις ειναι λιγοτεροι αποτι στο μεταξουργειο που ειναι βεβαιο οτι αν δε κολλησεις κατι σοβαρο καποια μολυνση στο πεος θα τη παθεις και ας μη κανεις τιποτα το επικυνδινο,στο μεταξουργ κολλας κατι απλο ακομα και με safe sex

Πόσο καιρό έχεις να κατέβεις Φυλής ρεεέεεεε τύπε;;;;; :think:
Οίκοι που ήταν only Greeks έχουν γίνει σαν το φετινό Gntm only girls ένα πράγμα....
Οπουδήποτε μπορείς να κονομήσεις το οτιδήποτε τύπε!
Όποιος φοβάται κάθεται σπιτάκι του και τον παίζει διαβάζοντας την ημερήσια ενημέρωση του νήματος....

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Πόσο καιρό έχεις να κατέβεις Φυλής ρεεέεεεε τύπε;;;;; :think:
Οίκοι που ήταν only Greeks έχουν γίνει σαν το φετινό Gntm only girls ένα πράγμα....
Οπουδήποτε μπορείς να κονομήσεις το οτιδήποτε τύπε!
Όποιος φοβάται κάθεται σπιτάκι του και τον παίζει διαβάζοντας την ημερήσια ενημέρωση του νήματος....
αδερφε μου κατεβαινω συχνα φυλης δε εχω καιρο γιατι ειμαι της φυλης,και σε οικους εχω δει να διωχνουν μπροστα μου αλοδαπους οποτε εχεις αδικο σε καποιους λιγους οικους τους δεχονται στους πιο πολλους ομως οχι,το μεταξουργειο ειναι το πιο επικυνδινο για να κολλησεις τελος,η φυλης ειναι πιο δυσκολο να κολλησεις οχι αδυνατο αλλα πιο δυσκολο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
αδερφε μου κατεβαινω συχνα φυλης δε εχω καιρο γιατι ειμαι της φυλης,και σε οικους εχω δει να διωχνουν μπροστα μου αλοδαπους οποτε εχεις αδικο σε καποιους λιγους τους δεχονται στους πιο πολλους ομως οχι,το μεταξουργειο ειναι το πιο επικυνδινο τελος,η φυλης ειναι πιο δυσκολο να κολλησεις οχι αδυνατο αλλα πιο δυσκολο

Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια έχω δει λόγο αναδουλειάς να δέχονται τον κάθε πικραμένο που πρίν κάποια έτη ούτε απ'έξω θα πέρναγε... πολύ εύκολα μπορούν να στο επιβεβαιώσουν κι άλλα μέλη...
* Όσον αφορά την μεταδοτικότητα νοσημάτων έχουν γραφτεί πολλάκις απόψεις στο νήμα οπότε το βρίσκω ανώφελο να σπαμάρουμε....

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια έχω δει λόγο αναδουλειάς να δέχονται τον κάθε πικραμένο που πρίν κάποια έτη ούτε απ'έξω θα πέρναγε... πολύ εύκολα μπορούν να στο επιβεβαιώσουν κι άλλα μέλη...
* Όσον αφορά την μεταδοτικότητα νοσημάτων έχουν γραφτεί πολλάκις απόψεις στο νήμα οπότε το βρίσκω ανώφελο να σπαμάρουμε....
δε ειπα οτι σε καποια δε τους βαζουν αλλα οχι σε ολα οπως λες γιατι σε καποια σπιτια μπροστα μου τους διωχναν,πιστευω μεταξουργ κολας για το αστειο ενω φυλης οχι τοσο πανευκολα,αλλα οκ ας μη σπαμαρουμε

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.945
Πόντοι
736
Λάϊβ τωρα metaksurgio !

Κολωνου 11 ισόγειο Ρόζα μιλφ ξανθοβαμμενο με σέξι μουτράκι και απλο στα 10 ευρω πρόγραμμα δοκιμάστηκε και θα ανέβει κριτική.

Κολωνου 32 γωνία ειδα το Toyota Hybrid παρκαρισμένο απεξω και λεω της Ρίτας θα ναι... και οντως δούλευε η μουνάρα Ριτα απλο στα 15ε της εριξα ενα γαμησι και αυτής και περασα υπέροχα μετα τη φολα της Ροζας.

Κολωνου 27 λατινοσπιτο ισόγειο δυο κοπέλες Μπιανκα νταρντανα Κολομβιανη και Ναγια κοντοπουτανο σκουροδερμο με απλο στα 10 και οι δύο .

Κολωνου 27 υπόγειο Τζινα κολομβιανή μιλφ ψηλη με αφράτα μπούτια κενο στα μπροστινά δοντια και γυαλιά μυωπίας με απλό στα 10ε.

Στο Κολωνου 45 το χαρούμενο Ουκρανακι Ευα με το Bluetooth στο αυτί αναζητουσε δυνατό γαμιά για το μουνι της.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο η πιπινα Χριστίνα απο το Ιασ 39 οροφος δεξια. Σεξυ φάτσα δυνατό κορμι φολα τελευταία φορα που την δοκίμασα. Απλο στα 10ε.
Η πιπινα Ναταλία ειναι στη Μολδαβία.

Στο σπιτι με τις Ουζμπεκες της καρδιάς μας ηταν η Κατερινα και η Μπέλα. Η κατερινα αδιάφορη μαυριδερη και η Μπελα η γνωστη απο το πορνομολ με τα μπόλικα τατουαζ.

Ακολουθεί ραντεβου με κορασίδα που λογω της ονομαστικής μου εορτής θα μου κανει δώρο το κουλούρι της με κρεμπιε. Αυτα ειναι δώρα...

Καλο σας βραδι !
Χρόνια Πολλά πολύχρονος συναγωνιστή !!!

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
684
Πόντοι
361
Καλημέρα συνάδελφοι.
IMG_20221026_195051.jpg

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
684
Πόντοι
361
Καλημέρα συνάδελφοι.
IMG_20221026_195051.jpg
Θα μου λύσει κάποιος την απορία? Τα παλικάρια στο καφενείο στην διδύμου από ποια χώρα είναι? Εντομεταξυ είναι όλοι λες και είναι ξαδέρφια. Ίδιοι μεταξύ τους.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
524
Like
73.741
Πόντοι
41.129
Πρωϊνή αναζήτηση για φρέσκα μουνοζουμα στους οικους στα κεντρικά. Πέρασμα απο Χωματιανου 11 για φρέσκα μουνοζουμα Αντριάννας αλλα το φως κλειστό ο οίκος κλειδαμπαρωμενος και το τηλεφωνο κλειστό.
Κατευθύνθηκα στο Φ84 ισόγειο που ηταν τα πιπινια Κορίνα και Αννα-Μαρια.
Επέλεξα την κοντοπουτανη Αννα-Μαρια περασα καλα και ήπια μπόλικο μουνοζουμο. Λεπτομέρειες στην κριτική.

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Ώπα ρε μάγκες τι εννοείται ειναι σίγουρο να κολλήσουμε κάτι και με προστασία, ένα πούτσο θέλουμε να ρίξουμε οχι να πάρουμε περισσότερα παράσημα και από λοχία

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom