Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Για ποια γίνεται το λαικό προσκύνημα;Έχουν και τα δίκια τους οι τσατσαδες...
μαλον για την Ευα Bluetooth.Για ποια γίνεται το λαικό προσκύνημα;
Εύα Bluetooth λέει Τι μλκς είσαι!!!μαλον για την Ευα Bluetooth.
ψάχνει απεγνωσμένα δυνατό γαμιά για το μουνί της και δε βρίσκει.
φίλε έκλαψα με την περιγραφή σου!! θεούλης!!Μάγκες πέρασα από Ιωαννίνων 3 για να δω την διάσημη γυρολόγο την Ζιζέλ έφυγα τρέχοντας γιατί ήταν σαν τη μούμια του Τουταγχαμών ! Δυνατό σώμα δν λέω αλλά η μάπα τρομακτική !
Μύστη, μόλις κατοχυρωσες πνευματικά τον όρο γαμπολαγνεια! Ρισπεκτ!Η καλύτερη επιλογή στην απογευματινή βάρδια...
Στην τελευταία καταθεση μου η Ρίτα δεχτηκε ποδολαγνεία και γαμπολαγνεια. Πεντακαθαρη και περιποιημένη εννοείται.
Λογικα μετά τον Παπαδάκη.Ξερει κανεις τι ωρα δουλευει μιλενα Διδυμου 27?
Λένε για την μαρίνα ότι είναι παλτόΗ Μαρίνα ήταν στο Φωκαίας 19
και θα είναι και αύριο στο 19 ή στο 17
μου είπε, είναι ρωσόφωνη μούνα
επιπέδου στούντιο.
Στο Φυλής 54 πάνω ήταν η Ιζαμπέλα
ρωσόφωνη νεαρή μούνα
της τον κοπάνησα δυνατά και αντέχει
και είναι κεφάτη
Δεν είναι εύκολο να την πετύχεις, μια πάει 5 λείπει. Πρόσφατα μάλιστα έκανε (λογικά όχι η ίδια αλλά λογικά εις γνώσιν της) ένα accont ζωής 3ων ημερών μια άκρως κολακευτική κριτική, στα όρια του επαίνου για την Ιρα (Ιρίνα) που μέσες άκρες έριχνε κομψή λάσπη σε άλλα κορίτσια και προέτρεπε τους συναγωνιστές του bou να πάνε ώστε να τους κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο θερμή και εκδηλωτική! Η κριτική πήρε μπούλο και ως εκ θαύματος ο "αγνός συναγωνιστής" που την έγραψε μας άφησε χρόνους! Η κατά τ άλλα τίμια στο δωμάτιο Ιρα που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα οκ 10άρικο στο Μετάξι και που δεν τρέφει και τα αγνότερα των αισθημάτων για τους πελάτες, ήθελε να πάει Μετάξι κανα 2 φορές τη βδομάδα και να ναι σα να μαζεύει χαρτί για 5 μέρες! Δεν θα πω ντροπή, θα πω...πουτανίεςΨιλοερημιά τώρα στο Μεταξουργείο με πολλά σβηστά φωτάκια, αρχικός στόχος η Ίρα στο Κολωνού 32 αλλά ήταν κλειστό, στο Ουζμπεκόσπιτο μια Άννα, μελαχρινή με καλό σώμα και χαμόγελο, τελικά πήγα Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφο και πέρασα καλά, τη βρήκα κι αυτή με καλή ψυχική διάθεση και είχαμε μια επιτυχημένη συνεδρία.
Πηγα να τσεκάρω όντος πολύ καλό σώμα και παρουσιαστικο ένας συναγωνιστείς δίπλα μου λέει πάμε να φύγουμε την έχω πάρει μεγάλο παλτό είναι.Λένε για την μαρίνα ότι είναι παλτό
Πριν αρχίσεις τα χαστούκια και τα μπουνίδια, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ απο τον ΕΙΔΙΚΟ!!!Πρώτη φορά δεν ανοίγει πόδια πουτανα εγώ φταίω έπρεπε να της δώσω τρία τέσσερα χαστούκια και θα σου πω εγώ πως θα τα ανοίγε
Πρήζει μπάλες όντως. Δεν έχει υπάρξει φορά, που να μην μου ζαλίσει τ’ αρχίδια για κάτι. Μέχρι και τη κουκούλα από το φούτερ ήθελε να βγάλω τις προάλλες.στο φωκαιας 17(οροφος)μεσουρανει μια τσατσα εδω και χρονια(μαυρο μαλλι πιασμενο πισω) που τον τελευταιο καιρο ειναι μονιμως μεσα στην γκρινια και ψαχνει αφορμη για καυγα ακομα και μυγα να κλασει,η ζηλευει που οι πελατες γαμανε αλλη η απλα εχει φουλ ψυχολογικα,ωρες ωρες μου ερχεται να μπω μεσα και να την αρχισω στα καντηλια με το παραμικρο,παρολα αυτα μπηκα σχεδον σε ολους τους οικους της φυλης(απογευματινη βαρδια)για τσεκαρισμα και το αποτελεσμα ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟ,τελικα δυστυχως ειναι μετρημενες στα δαχτυλα αυτες που αξιζουν πραγματικα πια,σαν να μην εφταναν αυτα λιγο πιο περα εχουν κανει στεκι πρεζας τα ΖΟΜΠΙ....
Την Ίρα την έπαιρνα προ πενταετίας στο Κολωνού 30 όροφο τις "χρυσές" εποχές σαν εναλλακτική επιλογή, και ήταν μέτρια. Με την επάνοδό μου στα... Υπουργεία τη βρήκα βελτιωμένη και την επαίνεσα για αυτό, και έτερον ουδέν. Όσον αφορά τη στημένη επιχείρηση προμοταρίσματος, καλώς διαγράφηκαν η κριτική και το νικ.Δεν είναι εύκολο να την πετύχεις, μια πάει 5 λείπει. Πρόσφατα μάλιστα έκανε (λογικά όχι η ίδια αλλά λογικά εις γνώσιν της) ένα accont ζωής 3ων ημερών μια άκρως κολακευτική κριτική, στα όρια του επαίνου για την Ιρα (Ιρίνα) που μέσες άκρες έριχνε κομψή λάσπη σε άλλα κορίτσια και προέτρεπε τους συναγωνιστές του bou να πάνε ώστε να τους κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο θερμή και εκδηλωτική! Η κριτική πήρε μπούλο και ως εκ θαύματος ο "αγνός συναγωνιστής" που την έγραψε μας άφησε χρόνους! Η κατά τ άλλα τίμια στο δωμάτιο Ιρα που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα οκ 10άρικο στο Μετάξι και που δεν τρέφει και τα αγνότερα των αισθημάτων για τους πελάτες, ήθελε να πάει Μετάξι κανα 2 φορές τη βδομάδα και να ναι σα να μαζεύει χαρτί για 5 μέρες! Δεν θα πω ντροπή, θα πω...πουτανίες
Εγώ πρωτοέθιξα το θέμα και βλέποντας το σχόλιό σου θέλησα να το αναμοχλεύσω ώστε ΑΝ θέλετε να σκεφτείτε λίγο τα λεφτά και τη νοημοσύνη σας
εδω που τα λεμε στο μετάξυ δε πανε και οι πιο καλοι ανθρωποι ως πελατες,ελαχιστοι εχω δει στο μετάξυ ως πελατες που ηταν νορμαλ,οι πιο πολλοι ηταν βλακες οποτε τι θες τωρα και η κοπελα να συμπαθει αυτα τα κατακαθια?ενταξει ο αλλος να ειναι καλος να τον συμπαθει αλλα στο μετάξυ πανε πολυ περιεργοι οποτε μη περιμενεις η ιρα και η καθε ιρα να τρεφει τα αγνοτερα των συναισθηματων για εκεινους,πακιστανοι,μαυροι απο αλοδαπους και απο ελληνες νεους(μονο τα πρεζακια) και κατι τρισαθλιοι γεροι αλητοφατσες σπανια εχω δει νεους φυσιολογικους,ειχε τυχει να δω δυο 24αρηδες που ηταν κομπλε σχετικα,ενας αλλος 35αρης που και αυτος φαινοταν νορμαλ σχετικα αυτους ειχα δει,οι αλλοι ολοι φαινοτουσαν οτι ειχαν θεματα,ειχα δει και κατι αλλους νεους κανα 2 που δε ηταν πρεζακια αλλα ηταν τοσο βλακες που ασε,καταρχιν μπαιναν στα σπιτακια τους χαιρεταγε η τσατσα και ουτε ενα γεια δε λεγαν καθοτουσαν σα μουροχαυλοι στο καναπε και ουτε κουβεντα.Δεν είναι εύκολο να την πετύχεις, μια πάει 5 λείπει. Πρόσφατα μάλιστα έκανε (λογικά όχι η ίδια αλλά λογικά εις γνώσιν της) ένα accont ζωής 3ων ημερών μια άκρως κολακευτική κριτική, στα όρια του επαίνου για την Ιρα (Ιρίνα) που μέσες άκρες έριχνε κομψή λάσπη σε άλλα κορίτσια και προέτρεπε τους συναγωνιστές του bou να πάνε ώστε να τους κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο θερμή και εκδηλωτική! Η κριτική πήρε μπούλο και ως εκ θαύματος ο "αγνός συναγωνιστής" που την έγραψε μας άφησε χρόνους! Η κατά τ άλλα τίμια στο δωμάτιο Ιρα που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα οκ 10άρικο στο Μετάξι και που δεν τρέφει και τα αγνότερα των αισθημάτων για τους πελάτες, ήθελε να πάει Μετάξι κανα 2 φορές τη βδομάδα και να ναι σα να μαζεύει χαρτί για 5 μέρες! Δεν θα πω ντροπή, θα πω...πουτανίες
Εγώ πρωτοέθιξα το θέμα και βλέποντας το σχόλιό σου θέλησα να το αναμοχλεύσω ώστε ΑΝ θέλετε να σκεφτείτε λίγο τα λεφτά και τη νοημοσύνη σας
βασικα σε ολες της πουτανες που εχω επιχειρησει ποδολαγνεια καμια δεν ειπε ποτε οχι..... το ψιλογουσταρουν.....και γιατι να τις χαλαει αλλωστε? ξαπλωνουν ξεκουραστα και ειναι σαν να παιρνουν υπηρεσιες και οχι να δινουν χαχαχαΗ καλύτερη επιλογή στην απογευματινή βάρδια...
Στην τελευταία καταθεση μου η Ρίτα δεχτηκε ποδολαγνεία και γαμπολαγνεια. Πεντακαθαρη και περιποιημένη εννοείται.